Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Champions Hockey League

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Jääkoneenkuljettaja, 20.04.2007 klo 21.13.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No mut hei, nehän lanseeraa nyt "täysin uuden" C MORE palvelun, eli tietenkin toiveissa on, että alusta parantuu muutoksen myötä, mutta tokihan sitä vähän pelkää, että tässä vain katsomo sivuston ilme ja nimi muuttuu ja kaikki muu pysyy samana. Tai siis ei välttämättä edes samana, koska aikaisemminhan C MORE:lta (tällanen palvelu on siis ollut jo pitkään olemassa, tosin ilmeisesti ilman tuota nyt tulevaa suoratoistoa) on nähny myös ulkomaalaisia sarjoja ja silloin harvoin, kun olen sitä muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan tilannut, on ollut Shameless sarjan jenkki version tiimoilta. Nythän he mainostavat, että tulevat keskittymään urheiluun ja kotimaisiin sarjoihin.

  Edit. toisaalta se maikkarin dude siinä tulosruudun haastattelussa kertoi, että nyt kun oikeudet ovat seuraavat kuusi vuotta, niin mahdollistaa tuotteen kehittämistä. Toivottavasti ei ole vain tyhjää puhetta.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tosin eiköhän 6 vuoden sopimus joka saman pituinen kun MM-kisoissa että yritetään vain kasvattaa lätkätarjontaa MM-kisojen ohella ja ehkä toivoa että ihmiset tilaisi kanavapaketin nMM-kisoihin asti jo elokuussa. Toivotaan ainakin ettei liigaan tule koskemaan pitkällä tikullakaan ja tuskin tulisi ellei tarkoitus luopua kokonaan esim. hiihtolajeista tai formuloista. Enemmän luulen että isoin asia on vain pitkää oikeudet muilta pois ja ehkä odotetaan että sopimuksen arvo nousisi sopimuksen viimeisinä vuosina, jos CHL lyö itsensä läpi niin nyt tappiolinen tuote voisikin olla kultakaivos. Sitä ennen vain minimipanostusta ja ehkä vähän yritetään markkinoina MM-kisojen ohella.
   
 3. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Maikkarin tuntien tuossa tulee käymään juurikin noin. Pidetään paljon melua tyhjästä ja lopulta itse muutos on lähinnä kosmeettinen.

  CHL:n näkyvyyden kannalta todella ikävä asia, että oikeudet pysyvät jatkossakin Bonnierilla ja täten valtaosalta piilossa. Panostivatko tällä kaudella juuri lainkaan medianäkyvyyteen? Ainakin hinnat yhdestä pelistä olivat lähes pilvissä jolloin pelien katsominen jäi ainakin minulla väliin.
   
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Tuossahan se ongelma aika pitkälti on. Lohkovaiheessa hinta on perusteltavissa, mutta pudotuspelivaiheessa, kun pelaavat kaksiosaiset sarjat, kuukauden välein, niin jos sen kotipelin haluaa vielä hallilla käydä katsomassa, niin yhden vieraspelin hinnaksi tuli tällä kaudella 20 euroa (jos siis halusi seurata vain omaa suosikkiseuraansa). Se mitä ainakin itse toivoisin ensi kaudeksi, olisi se, että lohkovaihetta edelleen laajennettaisiin ajallisesti. Kun kilpailuun pääsee enää 32 joukkuetta mukaan ja jos oletetaan, ettei kaikkia 32 joukkuetta päästetä myös pudotuspeleihin, niin aikataulullisesti pitäisi olla mahdollista laajentaa lohkovaihe kahden kuukauden pituiseksi. Tällä kaudellahan se oli noin kuukauden pituinen.
   
 5. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  MTV3 epäonnistui suomalaisten joukkueiden tiputtua kohtalaisen rankasti. Koko CHL:stä ei tullut MTV3:n omissa kanavissa mitään uutista ja suomalaisten joukkueiden tiputtua koko mediakenttä hiljeni koko turnauksessa. Se on koko lailla ikävää, että oikeudet ovat MTV3:lla, joka heikentää kokonaisuutta merkittävästi. Tällainen uusi turnaus tarvisi ehdottomasti ilmaisia pelejä kärkeen ja hintaa telkkaripeleistä pitäisi pyytää aikaisintaan muutaman vuoden kuluttua. MTV3 on lisännyt CHL:n osaksi heidän muita pakettejaan ja ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen "sisäänheittotuote." MTV3:n olisi ehdottomasti pitänyt pitää yllä koko turnauksen seuraamista alusta loppuun. Nyt, kun koko turnaus unohdettiin MTV3:ssa suomalaisten pudottua lasku tästä maksetaan ensi vuoden myynnissä. Kiinnostusta pitää pitää yllä ja herätellä sitä. MTV3 itse "sotki asiansa."
   
 6. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  HFBoardsilla kerrotaan KHL ketjussa, että Sparta Prahan GM Petr Briza näkisi ylikansallisen sarjan euroopassa 10 vuoden päästä.

  Ilmeisesti on haastattelussa kertonut, että pienissä paikallisissa liigoissa olisi pieniä seuroja, joilla ei ole ylikansallisia ambitioita ja toisaalta sitten seuroja isoista keskuksista, joissa ylikansallinen kilpailu kiinnostaisi. CHL:stä kertoo, että näkevät sen pohjana pan-eurooppalaiselle kilpailulle ja että tarvitsevat 10 vuotta siihen ja sen takia ko. kilpailua halutaan kehittää yhä eteenpäin. Kertoi ilmeisesti myös, että NHL:n Euroopan divisioona on käytännössä mahdoton, eikä näe KHL:ääkään ratkaisuna eurooppalaiselle, rajat ylittävälle kilpailulle, kalenteri ja talous syistä. Koska kummallakin (KHL ja CHL) on kuitenkin tavoitteita, samalla Euroopan markkinoilla, niin näkee nämä kaksi kilpailua kilpailijoina, eikä mahdollisina tulevaisuuden partnereina.

  Itse haastattelu vielä tässä (http://hokej.idnes.cz/). Google kääntäjällä koitin tavata, mutta ei kauhean luettavaa Englantia tullut. Olisiko meillä täällä jatkoajassa jotain tshekin kieltä taitavia nimimerkkejä, jotka voisivat tarkentaa Brizan antamia lausuntoja?
   
 7. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Håkan Loob 2004
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Huomenna ratkeaa tämä kilpailu, hallitseva mestari Frölunda saa vieraakseen Sparta Prahan joka on yllättänyt varmasti lähes kaikki etenemällä aina finaaliin asti! Harmi homma tietty, että peli pelataan Frölundassa jossa tuskin on mitään yleisöryntäystä tiedossa, mutta Sparta Praha ei ole hävinnyt vielä yhtään matsia CHL:ssä vieraissa tällä kaudella ja täällä ainakin toivotaan vallan vaihtuvan ja toivotaan, että tuo putki pitää aina loppuun saakka.
   
 9. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 10. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ilmeisesti aika hyvin on vierasfaneja saapunut paikalle ja mitä lähetystä katselee, niin aika hyvin tuolla näyttää porukkaa olevan. CHL:n sivuilla oli jopa uutista, että halli olisi myyty jo eilen loppuun. Eivät tosin pelaa siinä Göteborgin isoimmassa hallissa, mutta kyllä tuolla silti ihan kivasti vaikuttaa olevan jengiä. Sparta käviki jo johdossa, mutta niin vain ruotsalaiset tulivat tasoihin. Ja vasta eka kymppi pelattu. Nyt lähti sitten Spartan pelaaja viisi minuuttisen myötä ulos. toivottavasti ei finaali ratkee heti ekaan erään..
   
 11. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sandels
  Kylläpä ottaa Sparta jäähyjä ensimmäiseen erään. Repik 2+10 taklattuaan kivasti selkään.
   
 12. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Jos ei muuten CHL ole napannut niin finaali on ollut ainakin tunnelmaltaan ja pelin tasoltaan erittäin hyvä. Halli täynnä ja paljon myös Prahalaisia faneja. Sparta näyttää tekevän tsekkiläiseen tyyliin kaikki maalinsa vastaiskuilla. Frölunda on kyllä vain kaikinpuolin erittäin tasokas joukkue, joten varmaan kääntyy peli heille jossain vaiheessa.
   
 13. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sandels
  On muuten melko viihdyttävä lätkämatsi. Siinä oli Spartalla pari aika makoisaa paikkaa naulata matsi, mutta kyllä jatkoaikakin kelpaa.
   
 14. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Vauhdikas peli, ei kalpene tasoltaan kohelolle pätkääkään. Spartalta vietiin kolmannen lopussa selvä yv. Toivotravasti pystyvät kuitenkin nousemaan voittoon. Tekisi liigalle hyvää.
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Jahas, sinne meni voitto Frölundalle. Kova oli taistelu Spartalla, mutta kait se on uskottava, että Frölunda on maanosansa paras, kun nyt jo toista kertaa peräkkäin ottaa eurooppalaisten seurajoukkueiden mestaruuden.
   
 16. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sandels
  Finaalin jatkoaika 3vs3 ja Frölunda voitti. Ei nyt herranjumala sitä voi näin ratkasta.
   
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Höh. Tosiaan 3 v 3 oli aika outo tapa ratkoa mestaruus.
  En tiedä kuka Spartan pelaaja se oli joka jätti omalla alueella ihan vapaan kiekon ottamatta, ja Frölunda pääsi pyörittämään ja vaihtamaan ja lopulta maalintekoon, mutta kömpelö ratkaisu se oli.
   
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ja mikäli lukemat näillä sivuilla pitävät paikkaansa (php.esports.cz), niin tarkoittanee se sitä, että Liiga säilytti, kuin säilyttikin paikkansa kahden parhaan eurooppalaisen kiekkoliigan joukossa, kolmen vuoden otannalla ja aloittanee SHL:n kanssa ensi kauden CHL kilpailun viidellä joukkueella. Tämähän voinee tarkoittaa sitä, että jos Liigan runkosarjan voittaja etenee vähintään välieriin, Liigan pudotuspeleissä, voi CHL:ään päästä Liigasta ensi kaudelle myös yksi joukkue, joka ei etene välieriin asti, Liigan pudotuspeleissä. Tosin hyvin pienellä marginaalilla tuo lopulta tuli ja jos ensi kaudella pelataan yleisesti ottaen huonommin, kuin sveitsiläiset, niin eiköhän ne Liigasta, kaudelle 2018-19 mene ohi. Ensi kaudella on Liigalla siis skarppaamisen paikka, tämän kauden mahalaskuun nähden.
   
 19. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Kova peli! Näytti olevan Frölundan häkki täynnä tänään, ja tunnelma sen mukainen!
   
 20. Petr Vousky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ville Leskinen, Miska Humaloja, pikku-8
  Do prdele! Dekuji, Sparta!
   
 21. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Los Angeles Kings, Frölunda HC, Real Madrid
  Hieno ottelu kaikenkaikkiaan. Onnea Frölunda toisesta peräkkäisestä mestaruudesta.
   
 22. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Los Angeles Kings, Frölunda HC, Real Madrid
  Bergenheimikin pääsi kannun nostohommiin.
   
 23. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Ihme hommaa. Ois nyt edes ollu 4 vs. 4.
   
 24. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ensi vuoden paikkajaot, liigoittain on selvinnyt ja uutinen asiasta löytyy turnauksen sivuilta. Eli ensikauteen suomalaiset ja ruotsalaiset lähtevät viidellä joukkueella. Sveitsiläset ja tshekkiläiset neljällä. Saksalaiset ja itävaltalaiset kolmella. Tämän lisäksi sitten joukkueita muistakin liigoista ja Continental Cupin voittaja. Myös sitä on tarkennettu, miten liigoista kilpailuun pääsee ja se näyttäisi järjestykseltään seuraavalta.

  1. Kansallinen mestari (pudotuspelien voittaja)
  2. Runkosarjan voittaja
  3. Runkosarjan kakkonen
  4. Pudotuspeleissä finaalisarjan hävinnyt joukkue
  5. Paremmin runkosarjassa sijoittunut joukkue, joka pudotuspeleissä on hävinnyt välieräsarjan
  6. Huonommin runkosarjassa sijoittunut joukkue, joka pudotuspeleissä on hävinnyt välieräsarjan
  7. Runkosarjan kolmonen
  8. Runkosarjan nelonen
  9. Runkosarjan viides

  Eli jos runkosarjassa ei pääse viiden parhaan joukkoon, on edettävä pudotuspeleissä vähintään välieriin, että on ylipäätään mahdollisuus päästä mukaan.
   
 25. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No käytännössä välieräpaikalla on mukana seuraavan vuoden kisoissa. Melko pommi olisi se, että sekä ykkönen että kakkonen molemmat jäisivät samana vuonna välierien ulkopuolelle. Ihan niin kovia säälijoukkueita ei ole tulossa TPS:ää ja Tapparaa haastamaan.