Joukkueen rakennus kaudelle 2012–2013

  • 754 447
  • 2 458
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
mutta ihan oikeasti, mitä ovat Palosen vahvuudet jos taklauspeliä ei oteta lukuun? Kiinnostaisi tietää.

Kun pleijarit alkoivat, Palonen oli yhtäkkiä Ässien paras hyökkääjä.

Kuinka monen muun Ässä-pelaajan voit sanoa selkeästi parantaneen kahtena keväänä runkosarjasta puolivälieriin? Et kenenkään. Pihlman ja Marttinen ollaan hankittu nimenomaan tätä ajatellen, mutta siltikin Palosen ajaminen muualle olisi periaatteessa täyttä tyhmyyttä.

Muuten se väittämäsi, että Mutasesta on helpompi tehdä hyvä PO-pelaaja, kuin Palosesta runkosarjapelaaja on täyttä paskaa. Hyväksi runkosarjapelaajaksi tullaan harjoittelemalla, hyväksi PO-pelaajaksi synnytään.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jos Palonen jäisi kilpailemaan pelipaikasta alempiin ketjuihin, ok. Silti, alle 10 minuutin pelaaja, joka ei suuressa konaisuudessa tai ylivertaiselta pelikäsitykseltään ole korvaamaton.
 
Toivolanhan on ollut PAKKO nähdä kyseiset pelaajat monta kertaa jos uskalsi tuollaiset hankkia.
Mitä uskaltamista siinä on, kun puhutaan oletusarvoisesti pienen roolin ja kaiketi pienen tilipussin äijistä? Raaputtamaton arpa sisältää mahdollisuuden. Raaputettu ja voittoa tuottamaton heitetään yleensä roskikseen.
Lähteenmäki-arpaa en olisi hankkinut siitä syystä, että hän on mielestäni kaikin puolin yhteensovittamaton osa Ässien imagon kanssa.

Ja paas katsoen joukkueen 05-06 kokoonpanoa tai vaikka muutamien viime aikojen mestarijoukkueiden kokoonpanoja. Onko siellä ikinä ollut vain kourallinen omia kasvatteja? Palkkasoturit eivät pelaa samanlaisella patasydämellä kuin kaverit jotka ovat kantaneet Ässäpaitaa koko ikänsä.
Montakos omaa kasvattia JYPillä oli männä kaudella? Porilaisen patasydämen perään on mielestäni turha haikailla silloin, kun kasvatit eivät ole itse sitä osoittaneet. Ymmärtääkseni esim. Mäkilä ja Jyrkkiö eivät ole mitään himoharjoittelijoita. Voidaanko silloin puhua patasydämestä, jos jätkät vetävät vuodesta toiseen puolivaloilla?
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näin kännykällä ei jaksa pitkää stooria mutta hassua on kuinka Palosen perää itketään argumentein, että oli PO peleissä Ässien parhaimmistoa. Samassa hengenvedossa kuitenkin halutaan kunnon kakkossentteri koska Niemi ei riitä vaikka oli myös yksi parhaista kun vastuuta sai POffeissa.

Itse olen hyvin tyytyväinen ja odottelen lähinnä sitä kärkilaituria ja muutamaa leveyttä tuovaa hankintaa.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Näin kännykällä ei jaksa pitkää stooria mutta hassua on kuinka Palosen perää itketään argumentein, että oli PO peleissä Ässien parhaimmistoa. Samassa hengenvedossa kuitenkin halutaan kunnon kakkossentteri koska Niemi ei riitä vaikka oli myös yksi parhaista kun vastuuta sai POffeissa..

Ei ole aivan suoraan verrattavissa nämä kaksi herraa/roolia. Toinen olisi vastuullisen kakkossentterin roolissa ja toinen nelosen rotaatiolaiturin roolissa. Molemmille olisin valmis mahdollisuuden antamaan, mutta myös varamies olisi oltava molemmille. Palonen - Moisio ja Niemi - joku nimekkäämpi kaveri. Jos Niemi ei onnistu kakkosensentterinä, niin Sillanpää laitaan ja Niemi pienempään rooliin.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Onkohan Aku Ruutun osalta vielä neuvoteltu Ässien ja Jokereiden välillä? Jokereissa hänellä ei ilman loukkaantumisia tule paljoakaan olemaan saumoja peliaikaan, kun taas Ässissä pystyisi taistelemaan ja stunttaamaan esimerkiksi kolmoskentän paikasta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Palosesta puhutaan ja hyvä niin. Itse kuulun Palosen kannattajiin ja ihan sen takia, että tylsissä runkosarjamatseissa on mieluisampaa seurata Nikoa kuin esim. jotain Mäkilää. Nikolla on puutteensa, mutta asennepuolelle pesee monet. Korttia ei ole vielä kunnolla katsottu ja "ketuttaa" jos johonkin toiseen liigajengiin suuntaa. Porilaiseen kiekkoiluun kuului (ja pitäisi edelleen kuulua) kovuus, taklaukset ja värikkäät äijät, Nikossa nuo ominaisuudet on. Onneksi Moisio tuli ja siinä on satavarmasti uusi yleisön suosikki.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onkohan Aku Ruutun osalta vielä neuvoteltu Ässien ja Jokereiden välillä?
Ei mene AUK:n, Niemen, Dixonin eikä Sillanpään ohi. Tuskin haluaa tulla kärkkymään paikkaa ja toivomaan loukkaantumisia. Hän varmaan menee k-vantaalle hakemaan kokemusta.

Edit: Niin tai, jos voisi pelata laidassa niin miksei.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Viime kausi lähti hyökkäyksen osalta liikenteeseen näin:

Santavuori-AUK-Armia
Zaborsky-Dixon-Smolenak
Savinainen-Niemi-Yetman
Mutanen-Sillanpää-Laaksonen
Aaltonen, Mäkilä, Palonen, Rendulic....

Päivitetty tilanne nyt on:

Pihlman-Dixon-Savinainen
X-Niemi-Armia
Juusela-AUK-Sillanpää
Mutanen-Aaltonen-Moisio
Lähteenmäki, Virkkunen...

Viime kauden kokoonpano näyttää näin jälkikäteen paperilla aika kovalta, mutta ei silläkään mitaleita tullut.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Näin se vaan on, että välillä pitää ottaa uutta verta tilalle. Näistä lähteneistä omista pojista lähes kaikki ovat pelaajia, joilla olisi ollut potentiaalia nousta liigan huipulle, mutta laiskan harjoittelun myötä kehitys on tyssännyt enemmän tai vähemmän paikalleen. Korostetaan nyt, että Ässien johto on näitä herroja seurannut tiiviisti pikkupojista asti. Tutut ja turvalliset ympäristöt ja reilut näyttöpaikat ovat mukavoittaneet nämä lahjakkuudet siinä määrin että harjoittelu ei ole ollut lähelläkään huippuammattilaisen tasoa. Jossei viisi vuotta edustuksen mukana riitä vakiinnuttamaan paikkaa kokoonpanossa, niin on selvää että uusia tuulia on haettava.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mäkilän kohtaloksi koitui harjoittelumotivaation puute. Kivi arvostaa lätkäjätkiä, jotka tekevät hommia, Mäkilä ei tällainen ole. Palosen kohdalla ongelmaksi tuli kuulemani mukaan raha eli hän ei tyytynyt Ässien tarjoukseen vaan hakee pelipaikkaa muualta.

Mielestäni omien junnujen pitää saada mahdollisuus, olen puhunut Ässäpolusta, joka päättyy mahdollisuuteen ottaa paikka liigajoukkueesta. Mäkilä, Jyrkkiö, Palonen ja Laaksonen ovat saaneet tämän mahdollisuuden, mutta eivät pystyneet ottamaan sitä paikka. Nyt maiseman vaihdon aika ja toivottavasti tason nosto tulee jossain muualla.

Junnuikäluokat eivät ole veljiä keskenään ja nyt on vuorossa vähän köyhemmät ikäluokat, mutta muutaman vuoden päästä tilanne saattaa olla toinen.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuulin muuten jo ensimmäisen hevosmiesten huhun miksi Toivola sanoi 1-3 pelaajaa? Jos 1 niin se on Zaborsky, jos ei Zabo niin 300.000€:lla hankitaan kolme pelaajaa. Zaborsky kuulemma hakisi paikkaa NHL:stä leirin kautta ja jos ei sitä saa niin palaisi Ässiin. Tiedä sitten mihin uskoa, itse luulen että päiväunipuheita Zaborskysta. Lähde oli luokkaa tuntematon...

Tämän päivän SK:ssa Laiho (huom. lähde) kirjoittaa, että Zabolla on sopimus Venäjälle, kuten täälläkin on jo moneen kertaan uumoiltu.

Toivola muuten kommentoi, että ensi kaudelle pelaajarinki on pienempi kuin päättyneellä kaudella. Toivola sanoi, että parannetaan joukkuehenkeä, kun katsomossa ei ole omaan rooliinsa tyytymättömiä pelaajia.
 
Pakko ottaa hieman kantaa joihinkin täällä esiintyneisiin ajatuksiin. Oikeastiko osa porukasta täällä vakavissaan huutaa sekä ykkösketjun laituria että kakkosketjun sentteriä? Jos nuo heitot on heitetty tosissaan, suosittelisin heräämistä tähän maailmaan.

Meiltä löytyy tällä hetkellä erittäin kovassa nousujohteessa oleva Pihlman, joka saattaa saavuttaa vanhan tasonsa jo kesän aikana. Jokainen varmasti muistaa, kuinka kova se taso silloin aikoinaan oli, joten tässä voi olla kyseessä todellinen kultakimpale. Toiseen laitaan on tarjoolla maajoukkueen mukana jo useamman viikon ollut Veli-Matti "Granlundin korvaaja" Savinainen, joka kaiken lisäksi oli jokaisessa pelaamassaan ottelussaan joukkueensa ehdotonta parhaimmistoa. On todellista Savinaisen vähättelyä mikäli häntä ei pidetä ykkösketjun laiturina. Kakkosketjussa sitten pelaakin meidän oma superlupaus Armia vuoden vanhempana, taidokkaampana ja kokeneempana. Poika, joka teki tässä liigassa viime kaudella toisinaan ihan, mitä halusi. Poika, joka tulee ensi kaudella tekemään ihan, mitä haluaa.

Siihenkö sitten pitäisi hommata vielä yksi ykkösketjun laituri? Ensinäkin puheet ykkösketjun laiturista saa suoraan tiputtaa puheiksi kakkosketjun laiturista ja toisekseen näkisin, että ei meillä mahdollisesti kauden alkuun ole tarvetta edes sille kakkosketjun laiturille. Minä antaisin rohkeasti mahdollisuuden Sillanpäälle näyttää, mitä kykenee tekemään Niemen ja Armian rinnalla. En suoraan koko kauden paikkaa, en todellakaan vaan selkeän mahdollisuuden näyttää kykynsä kiekollisessa ketjussa. Parhaimmillaan hän voisi olla täydellinen palanen Niemen ja Armian rinnalle, mies joka hoitaa puolustamisen ja tekee duunia. Tämän ketjun oma Savinainen. Severillä on kyllä potentiaalia pelata myös isommassa roolissa vai ovatko kaikki jo unohtaneet viime kauden Sillanpää-Lee-Armia ketjun tai ihan mukavat 12 maalia? Eikä Niemi ja Armia todellakaan tarvitse rinnalleen mitään namupassikanukkia vaan pikemminkin miehen, jonka suurin vastuu on siinä, että niitä miinuksia ei kertyisi niin älyttömästi. Kausi voidaan aloittaa kahden ensimmäisen ketjun osalta Pihlman-Dixon-Savinainen ja Sillanpää-Niemi-Armia koostumuksilla. Jos hommat ei natsaisikaan niin tällöin jäisi mahdollisuus kartoittaa NHL-leireiltä joku kovempi nimi tai vaihtoehtoisesti etsiä rauhassa siihen joka keväiseen ongelmakohtaan ratkaisu eli hankkia se kokenut voimahyökkääjä playoff-peleihin.

Senttereiden osalta homma menee niin, että ykkösestä löytyy Sm-liigan top-3 sentteri niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan eli Dixon. Todellinen huippunimi ja samaan aikaan porukka huusi muutamia viikkoja sitten tänne vielä kakkossentteriksi Eriksonin tai Koskirannan kaltaisia nimiä ilman, että Niemelle annettiin edes mahdollisuutta. Mielestäni Niemellä ja Armialla natsasi JYP-sarjassa kemiat yhteen niin hyvin, että tuossa saattaa olla parivaljakko joka herättää kauhua ensi kaudella useaan otteeseen. Onhan Niemessä toki riskinsä. Viime kaudella yli 40 huonoa peliä ja loput hyviä. Kyllähän minä tämän tiedostan mutta lähtökohtaisesti Niemi tulee kuitenkin olemaan se kaveri, joka aloittaa kakkosen keskellä. Suosittelisin asennoitumaan jo valmiiksi tähän skenaarioon. Hän on niin selkeä valmennuksen projekti, että mahdollisuus tulee varmasti olemaan aito. Mikäli kausi sattuisi lähtemään taas kerran ihan päin perseitä niin siinä tapauksessa toki jouduttaisiin menemään pelaajakaupoille mutta ei todellakaan ennen kauden alkua.

Uusia pelaajia tarvitaan vielä mutta ei nyt välttämättä sinne kärkiketjuihin. Saatan vaikuttaa hieman yltiöoptimistilta, mitä jos Pihlman onkin huti, Savinainen suonenveto, Armiaan vaikuttaisi armeija liikaa, Niemi floppaisi ja Dixon vaikkapa loukkaantuisi. Voihan noin tietenkin käydä mutta ei Ässiin koskaan saada niitä takuuvarmimpia suorittajia. Kyllä kakkosylivoimassa voi pelata sen pakollisen ykköslaiturin sijaan vaikkapa Lähteenmäki tai Virkkunen. Hyökkäyspelaamisessahan heillä on se suurin osaaminen, joten myös näiden jätkien tulee päästä pelaamaan siellä, missä osaavat pelata parhaiten. En minä pahitteeksi pistä sitä, jos tänne huippunimiä vielä ilmestyisi en missään nimessä mutta joidenkin olisi hyvä pitää mielessä, että myös nykyiset pelaajat voivat kehittyä, jos heille annetaan vain mahdollisuus näyttää.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toivola muuten kommentoi, että ensi kaudelle pelaajarinki on pienempi kuin päättyneellä kaudella. Toivola sanoi, että parannetaan joukkuehenkeä, kun katsomossa ei ole omaan rooliinsa tyytymättömiä pelaajia.

Tämän voi ymmärtää vain, jos/kun Kivi ei halua harrastaa kierrätystä.

Mitäs sitten tehdään, kun 2-3 runkopelaajaa joutuu yhtä aikaa pitemmälle saikulle? No lähdetään tietenkin täydennysostoksille a'la Jakub Sindell. Ja kun ei ole kilpailua pelipaikoista niin tämä myös voi vaikuttaa jonkun pelaajan suorituksiin negatiivisesti. Tapahtuu mukavoitumista.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Palosen kohdalla ongelmaksi tuli kuulemani mukaan raha eli hän ei tyytynyt Ässien tarjoukseen vaan hakee pelipaikkaa muualta.

Huhujen mukaan Ässät olisi halunnut alentaa Palosen palkkaa, mikä tuntuu oudolta koska tuskin kaveri sai paljon aikaisemminkaan. Mutta jos Toivola sanoo, ettei Ässät tarvitse varamiehiä niin näillä mennään.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huhujen mukaan Ässät olisi halunnut alentaa Palosen palkkaa, mikä tuntuu oudolta koska tuskin kaveri sai paljon aikaisemminkaan. Mutta jos Toivola sanoo, ettei Ässät tarvitse varamiehiä niin näillä mennään.

Voisi vaikka pitää paikkansa, eikö Palosen aikaisempi sopimus ollut Matikaisen tekemä?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Toivola muuten kommentoi, että ensi kaudelle pelaajarinki on pienempi kuin päättyneellä kaudella. Toivola sanoi, että parannetaan joukkuehenkeä, kun katsomossa ei ole omaan rooliinsa tyytymättömiä pelaajia.

Tämä on ymmärrettävä näkemys, ja viime kaudellahan pelaajia todellakin oli poikkeuksellisen paljon. Mutta pienellä ringillä kauteen lähteminen on aika isokin tietoinen riski, kaksikin loukkaantumista niin kusessa ollaan heti..

Liittyen vielä tuohon aiempaan jampan viestiin: pitäisikö tässä siis uskoa, että näiden eilisten julkaisujen jälkeen rahaa on edelleen käytettävissä pelaajahankintoihin noin 300 000€? Sillähän saisi jo kaksi laadukasta hyökkääjää, ja sen leveyspakin, eli juuri ne kolme pelaajaa. Sen uskon, että nykyinen miehistö ei varmistakaan ole vielä kahden miljoonan joukkue, ehkä tosiaan mennään siellä jossain 1,6-1,7 miljoonan korvilla. Verrattain halpoja miehiä tuossa on kuitenkin niin paljon, ja kokonaissummaa tietysti nostaa se että Dixon on yksinään niin kallis..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Voisi vaikka pitää paikkansa, eikö Palosen aikaisempi sopimus ollut Matikaisen tekemä?

Paljon mahdollista mutta eikai Matikaisen Penakaan voinut hirveää pahvia Paloselle aikanaan sorvata. Näyttöjä ei ollut silloin sitäkään vähää mitä nyt on.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paljon mahdollista mutta eikai Matikaisen Penakaan voinut hirveää pahvia Paloselle aikanaan sorvata. Näyttöjä ei ollut silloin sitäkään vähää mitä nyt on.

Matikaisen Pena sorvasi helsinkiläisiä sopimuksia porilaisessa joukkueessa eli Palosella on voinut olla hirveä pahvi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Matikaisen Pena sorvasi helsinkiläisiä sopimuksia porilaisessa joukkueessa eli Palosella on voinut olla hirveä pahvi.

Mikäli näin on, niin sitten ymmärrän kyllä että hommattiin Moisio tekemään samat hommat huomattavasti halvemmalla. No joka tapauksessa ei Ässät tule ensi kaudella siihen kaatumaan, ettei Palonen pelannut nelosessa 7min per peli.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivola sanoi, että parannetaan joukkuehenkeä, kun katsomossa ei ole omaan rooliinsa tyytymättömiä pelaajia.

Kaikki pelaa NuoriSuomi-Ässät on siis valitsemassa täysin uskomattoman huonon ja lyhytnäköisen linjan toimintaansa?

Miettikääpäs siellä toimistolla nyt oikeasti vielä hetki tätä juttua. Eihän tässä ole taas mitään järkeä.

Laitetaan muutama ajatus, joita voitte rauhassa itse jalostaa siellä konttorilla ja mikäli tulee kysyttävää, niin yyveetä vaan kehiin. Hintani näistä konsultoinneista on kohtuullinen.

- Joukkueessa on pakko, siis pakko olla laajuuttaa loukkaantumisten varalle tuollaiset 4-5 pelaajaa. pari pakkia ja 2-3 hyökkääjää. Näiden miesten pitää olla valmiita hyppäämään askiin koska tahansa. Nämä pelaajat ovat usein nuoria ja tyytyvät sekä tiedostavat roolinsa silloin tällöin pelaavina "varamiehinä". Motivointi on osa valmentajan työtä ja mikäli Kivi ei tähän pysty, on hän väärä mies päävalmentajaksi.

- Joukkuehengen on oltava sellainen, että nämä enimmäkseen katsomossa istuvat kaverit pystyvät kuittailemaan pelaaville kavereille, että "täältä tullaan, koita nyt saatana pelata paremmin" -tyylisiä juttuja ja antavat oikeasti painetta pelaaville miehille. Ei voi olla niin, että rosteria supistetaan sen takia ja otetaan helvetillinen riski loukkaantumistenkin suhteen, että tällaista kombinaatiota ei saada järjestetyksi.

- Ideaalitilanteessa siis rosteri on niin laaja, että se kestää ilman ihmeellisiä turbulensseja vähintään 2-3:n pelaajan yhtäaikaiset loukkaantumiset ja vieläpä niin, että nämä valmentajan motivoimat, nälkäiset kaverit, jotka ovat odottaneet vuoroaan laittavat kaiken likoon.

- Missään pääsarjassa ei voi olla sellaista ajattelua, että pelaaminen ykkösmiehistössä olisi varmaa yhdellekään pelaajalle.

- Yrittäkää edes.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
- Joukkueessa on pakko, siis pakko olla laajuuttaa loukkaantumisten varalle tuollaiset 4-5 pelaajaa. pari pakkia ja 2-3 hyökkääjää. Näiden miesten pitää olla valmiita hyppäämään askiin koska tahansa. Nämä pelaajat ovat usein nuoria ja tyytyvät sekä tiedostavat roolinsa silloin tällöin pelaavina "varamiehinä". Motivointi on osa valmentajan työtä ja mikäli Kivi ei tähän pysty, on hän väärä mies päävalmentajaksi.

Niinsanotun rotaatiopelaajan tulee olla nuori, nälkäinen ja vielä SM-liigakannuksensa ansaitsematon pelaaja. Ässillä on näitä nyt 3kpl: Virkkunen, Moisio ja Lähteenmäki. Pakistosta puuttuu nämä, en laske vielä Kojoa mukaan liigajengiin. Mitään 30v kavereita ei kannata penkille hommata murjottamaan.

Huomattavaa on, ettei sentteriosastolla ole taaskaan mitään todellista kilpailua, vain Aaltonen & Sillanpää voivat vaihtaa paikkaa mutta esim. AUK:n ja Niemen pelipaikka on Kiveen hakattu.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
- Joukkueessa on pakko, siis pakko olla laajuuttaa loukkaantumisten varalle tuollaiset 4-5 pelaajaa. pari pakkia ja 2-3 hyökkääjää. Näiden miesten pitää olla valmiita hyppäämään askiin koska tahansa. Nämä pelaajat ovat usein nuoria ja tyytyvät sekä tiedostavat roolinsa silloin tällöin pelaavina "varamiehinä". Motivointi on osa valmentajan työtä ja mikäli Kivi ei tähän pysty, on hän väärä mies päävalmentajaksi.

Näinhän se on. Ilmeisesti vaan nämä tämän kauden "varamiehet" eivät olleet tämäntyyppisiä ja Kivi ei saanut heitä motivoitua ja menivät siksi vaihtoon.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pari esimerkkiä: Joukkueella on ketjullinen rotaatiopelaajia, joille maksetaan palkkaa koko kausi ja jotka pitävät pelituntumaa yllä Mestiksessä, tai joukkueella on pari ylimääräistä pelaajaa ja jos loukkaantumisia iskee pahasti, niin vuokrataan mestiksestä, tai toisesta liigajengistä parhaat vaihtoehdot paikkaamaan rosteria.
Kumpi tapa hyödyntää joukkuetta pelillisesti, kumpi taloudellisesti eli mikä on järkevin tapa toimia?!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pari esimerkkiä: Joukkueella on ketjullinen rotaatiopelaajia, joille maksetaan palkkaa koko kausi ja jotka pitävät pelituntumaa yllä Mestiksessä, tai joukkueella on pari ylimääräistä pelaajaa ja jos loukkaantumisia iskee pahasti, niin vuokrataan mestiksestä, tai toisesta liigajengistä parhaat vaihtoehdot paikkaamaan rosteria.
Kumpi tapa hyödyntää joukkuetta pelillisesti, kumpi taloudellisesti eli mikä on järkevin tapa toimia?!

Hyviä kysymyksiä. Jollain lailla ymmärrän Toivolan ajatusmaailmaa, koska kuluneella kaudella ison ringin rotaatio ei ainakaan toiminut onnistuneesti. Eikä oo kenenkään etu että nippu ukkoja istuu pitkiä aikoja katsomossa, nuorista puhumattakaan. Eiköhän tääkin ongelma ratkasta ja saada joka matsiin täys kokoonpano.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös