Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus
Badgers
Viimeksi havaittu:
22.03.2018 klo 23.40
liittynyt:
10.03.2004
Viestejä:
4 160

Seuraa: 1

Seuraajat 1

Syntymäaika:
04.09.1971 (Ikä: 46)
Kaupunki:
Nakkila
Ammatti:
Hoitoalalla ja musiikin alueella.

Badgers

Jäsen, 46, sijaintina Nakkila

Badgers nähty viimeksi:
22.03.2018 klo 23.40
 • Jäsenen Badgers profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  04.09.1971 (Ikä: 46)
  Kaupunki:
  Nakkila
  Ammatti:
  Hoitoalalla ja musiikin alueella.
  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aktiivinen jääkiekon seuraaja vuodesta 1983 alkaen. Suosikkijoukkueena Porin Ässät. Pelaajista suurimman vaikutuksen ovat tehneet Arto Javanainen, Jari Korpisalo, Ville Uusitalo, Jere Karalahti, Pasi Nielikäinen sekä Sami Helenius. Ässistä suurimmat suosikit ovat Tuomas Huhtanen, Matti Kuparinen, Jussi Makkonen, Matti Lamberg, Ben Blood, Henri Kiviaho sekä Simon Suoranta. Noiden pelaajien otteita tulee seurailtua erityisen tarkkaan. Valmentajien työtä tulee myös seurailtua tarkkaan ja juuri nyt erityisesti seurailen Mikael Kotkaniemeä ja muistakin joukkueista niitä löytyy, Pekka Virta, Tomek Valtonen, Karri Kivi sekä Jyrki Aho, noista jokainen ansaitsee hatun noston työstään.

  Allekirjoitus

  " Rakastan Poria ja viihdyn täällä todella hyvin. Rakastan myös kannattajia. Heidän tukensa on uskomatonta! Ässien fanit ovat parhaat Liigassa! " Ben Blood 7.12.2017 -
  " Pelaajatyyppinä tiedän sopivani hyvin Ässiin. Isomäessä on ensi kaudella bileet pystyssä joka ilta." - Matti Lamberg 21.4.2017 -