Sysipaska ketju, kun tätä lukiessa tulee lähinnä vihaiseksi siitä, miten uskomattoman huono maku niin monella on.
Tomaatti-mozzarella -salaatti ei todellakaan ole mitään herrojen herkkua, vaikka hyvää onkin. Vielä parempaa, kun rakentaa sen rapekuoriselle ja hyväsitkoiselle patongille, laittaa basilikaa päälle ja kruunaa komeuden balsamico-kastikkeella. Tomaateiksi vielä jotain hyvin kypsyneitä miniluumuja tai vastaavia ja mozzarellaksi buffaloa tai hintalaatu-suhteeltaan aivan loistavaa Lidlin kamaa. Hyvä patonkin maksaa 2-3 euroa, rasia tomaatteja 2 euroa, basilika 2 euroa ja Lidlin mozzarella alle euron, balsamico-soossi tuohon annokseen joitain senttejä. Itse vedän tuohon vielä reilusti voita pohjalle, vaikkei se kovin italialaista olekaan. Kunnon patongit neljälle kustantaa yhteensä kahdeksan euroa, eli kaksi ecua per sämpy. Lisäksi tuosta jää vielä basilikaa ja tomaatteja vaikka pe*seeseensä tunkisi.
Oltermanni ja suomalainen edam ovat syvältä, samoin vaaleapaahtoinen kahvi ja bulkkilagerit. Jauholeikkeleet, marinoidut lihat, pussirouheleivät, halvat tiivistemehut ja laihat margariinit menevät samaan kastiin. Sekä tietysti kaikki geneeriset paistopistepullat ja -viinerit. Kaikilla noilla toki elää, enkä niitä missään tapauksessa torju, jos vierailuilla niihin törmään, hyvätapainen kun olen. Kotiin en niitä osta kyllä kuin äärimmäisessä hädässä.
Tomaatti-mozzarella -salaatti ei todellakaan ole mitään herrojen herkkua, vaikka hyvää onkin. Vielä parempaa, kun rakentaa sen rapekuoriselle ja hyväsitkoiselle patongille, laittaa basilikaa päälle ja kruunaa komeuden balsamico-kastikkeella. Tomaateiksi vielä jotain hyvin kypsyneitä miniluumuja tai vastaavia ja mozzarellaksi buffaloa tai hintalaatu-suhteeltaan aivan loistavaa Lidlin kamaa. Hyvä patonkin maksaa 2-3 euroa, rasia tomaatteja 2 euroa, basilika 2 euroa ja Lidlin mozzarella alle euron, balsamico-soossi tuohon annokseen joitain senttejä. Itse vedän tuohon vielä reilusti voita pohjalle, vaikkei se kovin italialaista olekaan. Kunnon patongit neljälle kustantaa yhteensä kahdeksan euroa, eli kaksi ecua per sämpy. Lisäksi tuosta jää vielä basilikaa ja tomaatteja vaikka pe*seeseensä tunkisi.
Oltermanni ja suomalainen edam ovat syvältä, samoin vaaleapaahtoinen kahvi ja bulkkilagerit. Jauholeikkeleet, marinoidut lihat, pussirouheleivät, halvat tiivistemehut ja laihat margariinit menevät samaan kastiin. Sekä tietysti kaikki geneeriset paistopistepullat ja -viinerit. Kaikilla noilla toki elää, enkä niitä missään tapauksessa torju, jos vierailuilla niihin törmään, hyvätapainen kun olen. Kotiin en niitä osta kyllä kuin äärimmäisessä hädässä.