...Vaikka Karhu saattaa olla paras noista ero on mitätön. Kun tottuu kerran juomaan "laatu-oluita" ja sitten palaa Karhuun niin huomaa mitä litkua sekin on...
Kerropas nyt sitten, mitkä ovat sinun mielestäsi niitä laatulagereita, jotka ovat niin ylivoimaisia esimerkiksi Karhuun tai Sandelsiin verrattuna?
Eikä kannata tarjota mitään bittereitä, weissbieriä tai ale-oluita, se on suunnilleen sama kuin vertaisit roseeviiniä punaviiniin. Kyse on yksinkertaisesti eri tuotteista.
Kerropas nyt sitten, mitkä ovat sinun mielestäsi niitä laatulagereita, jotka ovat niin ylivoimaisia esimerkiksi Karhuun tai Sandelsiin verrattuna?
Eikä kannata tarjota mitään bittereitä, weissbieriä tai ale-oluita, se on suunnilleen sama kuin vertaisit roseeviiniä punaviiniin. Kyse on yksinkertaisesti eri tuotteista.
Seuraava yleisesti mietittynä, ei osoitettuna kirjoitajalle
Tätä en ole oikein ikinä ymmärtänyt. Eikö se yleisesti ole hyvä, että ne eläimet pystytään käyttämään mahdollisimman tarkkaan ja pyritään ehkäisemään ruoan heittämistä pois sen takia kun siitä ei saa tehtyä pihviä tai siistiä filettä. Kyllä silloin kun ruoasta oli pulaa käytettiin eläimet pienintäkin lihanokaretta myöten hyväksi. Välillä ärsyttää muutenkin tämä hyvinvointi kun joillain ihmisillä on varaa valita mitä juuri hänen vakaumuksensa sanoo vuohenjuuston syönnistä tai riisin korkeasta hiilihydraattipitoisuudesta.
Maito, leipä ja peruna - turhia kaikki. Nuo kun suomalaiset jättäisivät pois, niin olisivat huomattavasti terveempiä ja laihempia.
Ja vieläpä kauan ennen lagereita.Esimerkiksi Samuel Adams Boston lager ja Brooklyn Lager ovat laatulagereita. Toisaalta, miksi juoda lagereita, kun aletkin on keksitty.
Esimerkiksi Samuel Adams Boston lager ja Brooklyn Lager ovat laatulagereita. Toisaalta, miksi juoda lagereita, kun aletkin on keksitty.
Tryffelit. Kerran Milanossa söin risottoa, jonka päälle oli ripoteltu tuoreita tryffelilastuja. Maku ja haju eivät mielestäni kunnioittaneet ollenkaan sitä arvonantoa, jota näille sienille ilmeisen perusteettomasti suodaan.
Makuasioista sopii kiistellä. Minä en henkilökohtaisesti pidä noista kumpaakaan erityisen hyvänä verrattuna vaikka Karhuun, vaikka on noita tullut kiskottua Amerikan reissuilla ihan riittämiin. Siellä ne ovat kuitenkin, ainakin jossain määrin, bulkkilagereita.
Niistä tulee vissiin paljon paremman makuisia, kun ne tuodaan sieltä tänne Suomeen.
Joulukinkku. Käsittämätöntä, että jotkut jaksavat valmistaa ja syödä tätä suolaliemellä turvoksiin pumpattua lihaa jo pikkujoulusta lähtien.
Rucola. Siis hyi helvetti mitä paskaa.
Makuasioista sopii kiistellä. Minä en henkilökohtaisesti pidä noista kumpaakaan erityisen hyvänä verrattuna vaikka Karhuun, vaikka on noita tullut kiskottua Amerikan reissuilla ihan riittämiin. Siellä ne ovat kuitenkin, ainakin jossain määrin, bulkkilagereita.
Niistä tulee vissiin paljon paremman makuisia, kun ne tuodaan sieltä tänne Suomeen.
Joulukinkku. Käsittämätöntä, että jotkut jaksavat valmistaa ja syödä tätä suolaliemellä turvoksiin pumpattua lihaa jo pikkujoulusta lähtien.
Mun mielestä kaikki mikä maksaa ihan saatanasti sen takia, koska se on jotain "kurmeeta" ja "herrojen herkkua". Jossain hienon hienossa ravintolassa siivutetut ja vuorotellen asetellut tomaatti ja mozzarella saattavat saada hinnakseen vaikka 15€.
Näin näen itsekin. Tässäkin ketjussa on jo sanottu mm. että:Kulutustottumukset ja hinta lienee se suurin syy, miksi ihmiset kittaa tölkki tai pullokaupalla niitä tuttuja (jotakuinkin samalta maistuvia) merkkejä. Vähän sääli sinänsä, mutta jokainen toki tyylillään.
Aiemmin mainittuja einespizzoja syödään kai siksi kun ne ovat halpaa mättöä. Kukaan tuskin pitää niitä parhaina pizzoina, mutta silti kulutustottumukset ohjaavat ihmiset ostamaan niitä tonneittain. Einespizzaa ostava todennäköisesti tekee päätöksensä tuon ja eineskebabin, eineslaatikkoruoan, kalapuikkojen tms. välillä. Näitä ostava on erittäin suurella todennäköisyydellä ostamassa mahantäyttöä, samalla täysin tiedostaen ettei ruokakärryyn päädy ruokatuotteiden parasta A-ryhmää.Makuasioista ei voi kiistellä, mutta ainakin Karhu nauttii suurta suosioita omien tuttavien keskuudessa. Omasta mielestäni ylivoimaisesti parasta olutta esimerkiksi noista nm. Sistis:n mainitsemista oluista.
Jossain hienon hienossa ravintolassa siivutetut ja vuorotellen asetellut tomaatti ja mozzarella saattavat saada hinnakseen vaikka 15€.
Kohtuuhinta on kai suhteellinen käsite, mutta esim. kampasimpukat on aika kalliita, varsinkin makunautintoon suhteutettuna. Eihän ne perkeleet edes maistu miltään!Mainitkaa jokin sellainen ruokalaji, (herrojen herkku) jota ei kykenisi kotona kokkaamaan kohtuu hintaisena.
Kohtuuhinta on kai suhteellinen käsite, mutta esim. kampasimpukat on aika kalliita, varsinkin makunautintoon suhteutettuna. Eihän ne perkeleet edes maistu miltään!
Lihapiirakat ja mikropitsat, kauheeta kuraa ja myyntivaltteja.
Lihapiirakat