Yleisesti NHL:stä

  • 3 963 219
  • 14 122

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Varmasti näin on, mutta tavallaan ihan uudenlaisia katsojia voisi tuoda tuo Ducks-Lightning -finaalisarja.
Kyllä se varmasti noin olisi ainakin paikallisella tasolla. Mutta noi orignal six jengit vaan tuppaa olemaan sen verran suosittuja että toi mahdollinen New York Rangers - Chicago Blackhawks finaalipari olisi jopa ehkä se kaikkein kiinnostavin finaalipari jonka NHL voisi saada.

Jos kattoo esim noiden joukkueiden fanimäärää facebookissa niin Blackhawksilla 2,6 miljonaa, Rangersilla on 1,5 miljonaa, Tanpa Baylla 500 tuhatta ja Anhaimilla 400 tuhatta fania. Tässä on muuten linkki sivustolle fanpagelist.com josta näkee noiden NHL jengien liketykset. Tampa Bay ja Anahaim on liketysten määrlää mitattuna siellä bottom kympissä, joten liketysten määrällä mitatuna toi Ducks - Lightning -finaalisarja olisi aika HMV-osastoa. Ainakin Kanadassa noi palmuaosavaltioiden kohtaamiset ois taas suolaa haavoihin.

Kuitenkin tollaselle orignal six finaaliparille todenäköisyydet on nykyään todella huonot kun tosiaan 5 jengiä on idässä ja vain yksi lännessä. Siksi uskon että Betman ja NHL:än markkinointiosasto kusee hunajaa syksyyn asti jos toi pari nyt toteutuisi. Itsehän toivon kuitenkin finaalipariksi Filppula - Timonen ja veikkaan että se on Rangers - Ducks.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Jep jep, tarkoituksella varmaan systeemit tehty niin ettei kanadan kaks legendaa pääsisi SC:n finaaleissa vastaan.

Kyllä, ihan kiusallaan. Olisi nimittäin äärettömän todennäköistä, että Canadiens ja Maple Leafs kohtaisivat Stanley Cup -finaaleissa, jos vain pelaisivat eri konferensseissa.

Kuitenkin tollaselle orignal six finaaliparille todenäköisyydet on nykyään todella huonot kun tosiaan 5 jengiä on idässä ja vain yksi lännessä.

Toisaalta se ainoa lännen O6-joukkue on kenties koko liigan todennäköisin finaalijoukkue nykyisin joka kerta, kun kausi alkaa. Mutta oikeassa olet, että aika epätodennäköistähän se on. 2013 kuitenkin viimeksi moinen nähty.
 

ipaz

Jäsen
Toisaalta se ainoa lännen O6-joukkue on kenties koko liigan todennäköisin finaalijoukkue nykyisin joka kerta, kun kausi alkaa. Mutta oikeassa olet, että aika epätodennäköistähän se on. 2013 kuitenkin viimeksi moinen nähty.

Ja 2013 ennen vuonna 1979 (Montreal-Rangers) eli aika harvinaista herkkua on nykyään nuo O6-finaalit.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Rangers ja Hawks ovat muuten ainoat O6-joukkueet, jotka eivät ole koskaan pelanneet toisiaan vastaan Stanley Cup-finaaleissa. Että sikäli olisi sen puolesta historiallinen kohtaaminen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Neely says CapGeek's absence made it difficult for candidates to have a full knowledge of Bruins' situation entering interviews.

1. Kertoo paljon mikä merkitys Capgeekillä oli, kun selvästi nuo korkean tason kiekkotietäjätkin käyttivät sitä. Ei ole ensimmäinen kerta kun Capgeek on mainittu NHL-joukkueiden johtoportaiden toimesta.
2. Kertonee myös haastateltujen henkilöiden laiskuudesta, jos eivät osanneet mennä muiden lähteiden pariin. Sellaisiakin kyllä löytyy, vaikkei mitään läheskään Capgeekin veroista vielä ainakaan.
3. Bruinsin kannalta toivottavaa ettei Don Sweeney ollut yksi näistä, joilla oli vaikeuksia Bruinsin cappitilanteen hahmottamisen kanssa ilman Capgeekiä.
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
NHL:n ja Kanadan kannalta kyllä hieno homma, että Babcock valitsi Toronton. Vaikka Habs-fanina on ollut hauska katsella Toronton konttaamista, niin kyllähän tämä on vain nähtävä positiivisena asiana.

Todella mielenkiintoista nähdä mitä Babcock saa aikaan Torontossa. Jonkinlainen rebuild siellä alkaa, mutta Torontossa on sama kuin Montrealissa, että ihan pohjilta ei voi koskaan aloittaa, koska fanien ja median painostus on niin kovaa ettei pelkkää häviämistä kestä kukaan, ei edes Babcock.
 
Olen jo pitkään ihmetellyt, miksi Blackhawksien peleissä soitetaan niin paljon parempaa musiikkia kuin urheilutapahtumissa keskimäärin. Mistä United Centeriin on löytynyt noin loistava DJ? Minulle tuli pari vuotta sitten Chicagossa käydessäni ihan puskista, että lätkäpelissä voi ylipäätään soittaa Toolia. Chicagossa se soi ihan jatkuvasti. Lisäksi tulee paljon muutakin laadukasta vaihtoehto-rockia.kuten QOTSA:a, System of a Downia ja Franz Ferdinandia. Eilen soi myös Nine Inch Nails. Puolisen vuotta sitten luin Suomen Kuvalehdestä levyarvostelun, jossa sanottiin hiljattain perustetusta Royal Blood -yhtyeestä, että se kuulostaa ajoittain QOTSA:lta ja ajoittain The White Stripesillta. Sillä mainospuheella tutustuin bändiin välittömästi, ja heillä olikin muutama ihan mukava ralli. Nyt ne soivat Blackhawksin peleissä alituiseen.

Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa sille jampalle, joka Blackhawksien peleihin musiikit valitsee. Sitä tosin vähän ihmettelen, että eikö yleisöltä tule negatiivista palautetta, kun tuo soittolista poikkeaa melko vahvasti lätkämatsien yleisestä tarjonnasta. Bullsin peleissä ei varmasti ainakaan moinen angstailu menisi läpi.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
NHL:n ja Kanadan kannalta kyllä hieno homma, että Babcock valitsi Toronton. Vaikka Habs-fanina on ollut hauska katsella Toronton konttaamista, niin kyllähän tämä on vain nähtävä positiivisena asiana.
Tähän sama vaikka en Habs fani olekaan. On mielestäni jokseenkin oikeutettua, että NHL:n tuottoisin ja fanaattisin seura saa toivoa paremmasta myös urheilullisessa mielessä.

Vaikka aluksi olin todella pettynyt Edmontonin voitettua lotteryn jälleen kerran, niin oma mielipiteeni on hieman kääntynyt organisaation yläkerran tuuletuksen myötä. Chiarellin ja McLellanin kiinnitysten jälkeen on positiivinen fiilis siitä, että Oilersin kurssi lähtee myös ylöspäin Toronton tapaan. Olisi ollut suunnaton vääryys, jos kaikki Oilersiin viime aikoina päätyneet nuoret lahjakkuudet olisivat jääneet paikallaan tarpovaan seuraan homehtumaan ilman osaavaa ohjausta. Oilersin meno näytti loppukaudesta jo ihan lupaavalta, mutta tämä on vielä askel parempaan.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pakko sanoa että suu loksahti auki kun luin YLE:n sivuilta uutisen että Vjatseslav Fetisov on ehdottanut että alle 28-vuotiaita venäläisiä pelaajia ei päästettäs NHL:lään. Luulin että nää rautaesiripun takana kasvaneet pelaajat ois ollu niitä viimeisiä jotka ois tällästa vaatineet mutta näköjään pahasti metsään meni se arvio.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Etkö ole koskaan kuullut neuvostonostalgiasta? ;)

Onhan tuo täysin älytön ehdotus. Lailla pitäisi kieltää lahjakkaita, aikuisia ihmisiä muuttamasta ulkomaille kehittämään itseään ja elämään unelmaansa... okei. Kunnon neukkumeininkiä todellakin. Kieltojen sijaan Fetisovinkin kannattaisi venäläisenä kiekkovaikuttajana keskittyä luomaan Venäjästä houkutteleva vaihtoehto omille nuorille huippupelaajille. Pakottaminen ei johda positiiviseen kehitykseen.
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tähän sama vaikka en Habs fani olekaan. On mielestäni jokseenkin oikeutettua, että NHL:n tuottoisin ja fanaattisin seura saa toivoa paremmasta myös urheilullisessa mielessä.

Vaikka aluksi olin todella pettynyt Edmontonin voitettua lotteryn jälleen kerran, niin oma mielipiteeni on hieman kääntynyt organisaation yläkerran tuuletuksen myötä. Chiarellin ja McLellanin kiinnitysten jälkeen on positiivinen fiilis siitä, että Oilersin kurssi lähtee myös ylöspäin Toronton tapaan.
Itseltäni myös puolto näille. NHL:n etu ei ole että seurat rypevät pitkään, joten toivotaan nyt sitten parempaa huomista. Kun vielä Buffalo varmaan kampeaa tuolta ylös pikkuhiljaa, niin ketähän valloittaa perän seuraavaksi? Carolina, Arizona? Helppoja veikkaksia tällä hetkellä, mutta onko joku paremman maineen seura tulossa kursseissa alas? NJ , Philly..?
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Mistä United Centeriin on löytynyt noin loistava DJ? Minulle tuli pari vuotta sitten Chicagossa käydessäni ihan puskista, että lätkäpelissä voi ylipäätään soittaa Toolia. Chicagossa se soi ihan jatkuvasti. Lisäksi tulee paljon muutakin laadukasta vaihtoehto-rockia.kuten QOTSA:a, System of a Downia ja Franz Ferdinandia. Eilen soi myös Nine Inch Nails.

Samaa mieltä! Myös In Flames kuuluu soittolistalle, joka on omaan makuun myös. Tool nyt on aivan ehdotonta herkkua aiai! Tulee kyllä erittäin hyvä mieli aina kun kuulee näitä soitettavan.

Olisi kyllä mukava kuulla kenen toimesta tämä näin asiallinen musiikki tuleekaan. Varmaan Bowman Ruotsi fanina on myös tämänkaltaisen musiikin ystävä, ja vääntelee omasta luuristaan musat :D

Edit- löysin viime vuoden soittolistaa Toolia tosiaan on paljon. Linkki blackhawks.com:

Blackhawks Game Night Tracks - 2013-14 - Chicago Blackhawks - Fan Zone
 
Viimeksi muokattu:

ParkTudor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Mistä ihmiset nyt seuraa uusia sopimuksia? Ennen oli Capgeek, josta pääsi hienosti kartalle sopimuksen laajudeesta yms. Kaikki tietävät, että Capgeek ei ole ollut toiminnassa tammikuun jälkeen ja ainakin itselle lähes päivittäinen rutiini jäi puuttumaan kun aiemmin tuli automaationa käytyä katsomassa uusia ja jatkettuja sopimuksia.

Nyt ei ainakaan kovin helpolla tunnu löytyvän sopimusten arvoja, ellei ole twitterissä oikeaan aikaan. Eli onko mitään vastaavaa sivustoa kuten capgeek oli?
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
mutta onko joku paremman maineen seura tulossa kursseissa alas? NJ , Philly..?
Jos jotain alaspäinsuuntaavia jengejä pitäs ennustella niin mulla on listalla ekana kestomenestyjä Detroit. Lähinnä siksi että se on ollut niin pitkään kestomenestyjä ja jossain vaiheessa niidenkin on tultava alas. Kun ton joukkueen tukipilarit Datsyuk, Zetterberg ja Kronwall alkaa olla jo ikämies-iässä niin uskon sen jossain vaiheessa näkyvän vaikka Detroitissa on ikämiehet pysyneet yleensä vireessä. Uskon että Babckokin lähtökin tulee vauhdittaa asiaa.

Mistä ihmiset nyt seuraa uusia sopimuksia?
Tossa pari viestiä ylempänän on jutustelua aiheesta. Toi http://www.generalfanager.com/ näyttäs olevan parempi kuin toi Hockey's Cap. Tällä kellon lyömällä toi Generalfanager on noteerannut ton Keräsen sopparin kun taas se tosta Hockey Capista puuttuu. Toisaalta tossa Hockey's Capissa taas on tän vuoden sopparitilanne joka taas tosta Generalfanager puuttuu. Mielenkiintosta nähdä korvaako jompikumpi saitti nyt sitten Capgeekin.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
onko joku paremman maineen seura tulossa kursseissa alas? NJ , Philly..?

Philly on varmaan menossa ylös, kunhan saa valmennuksen ja pakit kuntoon. Ja joku voisi jopa väittää, että kentälle kannattaa heittää oikeita pelaajia eikä mitään koodinimi Rinaldoja.

New Jersey saattaa tippua ihan sinne alimpaan kastiin lähivuosina. Ylipalkattuja veteraaneja, keskinkertainen puolustus ja valmentajankin kanssa voi käydä paskasti. Esimerkiksi Greene on 32-vuotias, caphit on 5 miljoonaa ja sopimus jatkuu vuoteen 2020. Cammallerilla sama juttu, sopimusta tosin vuosi vähemmän jäljellä. Zubrusta ja Ruutuakin pitää katsella vielä vuosi ja hekin ovat todella ylipalkattuja. En ole varma mitä Clowen sopimukselle nyt tapahtui, kun äijä ripusti hokkarit naulaan. Toki joukkueessa on myös valopilkkuja kuten Gelinas, Larsson, Merril ja Severson, joiden varaan voidaan tulevaisuudessa rakentaa laadukasta pakistoa. Schneider sitten viimeisenä sinettinä omassa päädyssä. Hyökkäyksessä on pullat vähän huonommin uunissa, kun sille osastolle ei ole juurikaan varattu mitään tähtipotentiaalia omaavia kavereita. Quennevillestä voi tulla pelimies, vaikka viime kausi menikin penkin alle. Matteau taasen taitaa olla kanadalaisten oma Alexander Ruuttu.

Nashvillelle saattaa käydä Coloradot ensi kaudella. Ihan uskomaton tulos tuollaisella joukkueella... Canucks ikääntyy ja siellä nojataan vieläkin Sedineihin. Nick Bonino(27v) ja Jannik Hansen(29v) olivat tällä kaudella joukkueen ainoat alle 30-vuotiaat, jotka saivat edes 30 pistettä rikki. Siihen isketään päälle vielä omien varausten floppaamiset(Jensen, Shinkaruk) ja maalivahtipelin epävarmuus niin ei enää montaa playoff-kevättä tule olemaan edessä lähivuosina. Kohta herätään siihen että Bo Horvat on ykkössentteri ja taistellaan tosissaan vikasta sijasta jotta joukkueeseen saataisiin ihmelapsi Japanista, Aito Iguchi.

Eipä ole sen parempi tulevaisuus myöskään Sharksilla. Lähitulevaisuudessa Thornton ja Marleau lopettavat ja heidän mukanaan menee iso osa jo valmiiksi kapeasta hyökkäysmateriaalista. Toki joukkueeseen jää mm. Pavelskin, Couturen ja Vlasicin kaltaisia pelimiehiä ja Hertl, Karlsson ja muut junnut varmaankin kehittyvät, mutta jos menestystä ei tule nytkään kun Jumbo ja Pat ovat kuvioissa, niin on vaikea nähdä että sitä tulisi sen jälkeenkään kun nämä ikonit poistuvat kuvioista. Jotkut Adam Burishit ja Raffi Torrekset ovat vuodesta toiseen UFA-markkinoiden suurimpia saaliita, niin onko ihme että jengi ei ikinä pääse päätyyn asti.

Detroitin ikärakenteesta on ollut paljon puhetta, mutta junnuja on tulossa hyvää vauhtia kokoonpanoon. Eri asia miten nuoriso lopulta pärjää NHL-tasolla, mutta jos oletetaan että Dats ja Z pelaavat vielä ainakin sen pari vuotta niin nuorennusleikkaus ei tule olemaan kovinkaan kivulias. Ehkä yksi tai kaksi välivuotta siihen väliin, kun pappojen taso alkaa laskea ja nuoret eivät ole vielä valmiita kantamaan joukkuetta. Paljon riippuu myös Hollandin liikkeistä ja siitä, miten Blashillin kyvyt riittävät isossa liigassa.

Boston ja Montreal ovat mahdollisia "yllättäjiä". Therrienin pelikirja ei ole ikinä toiminut kolmea kautta pidempään, joten saa nähdä mitä tuleman pitää. Montrealia on kritisoitu siitä, että vastuu maalinteosta lepää vain parin yksilön harteilla. Tämä ongelma pitää ratkaista, ellei sitten luoteta ilmiömäiseen maalivahtipeliin. Eri asia onkin se, että pystyykö Price jatkamaan jumalaisella tasolla, vai tippuuko taso juuri sen verran että joukkue ei enää pystykkään voittamaan pelejä 1-0 lukemin? Entäpä miiten junnut kuten Tinordi ja Galchenyuk saadaan pelaamaan potentiaaliaan vastaavalla tasolla? Ja mitä helvettiä Bergevin tekee P-A Parenteaun sopimukselle? Paljon kysymyksiä ilmassa, mutta vastauksia niin kovin vähän.

Bostonilla on periaatteessa pakka hyvin kasassa, mutta tällä kaudella ei tullut tulosta. Seuraava kausi voi ratkaista paljonkin seuran tulevaisuudesta. Yksi kausi vihkoon - toimitusjohtaja ja mahdollisesti koutsi saavat lähteä. Toinen kausi vihkoon - pelaajien vuoro pakata kamansa. Ehkä runko innostuu nyt pelaamaan, kun kyseessä alkaa olemaan jokaisen oma tulevaisuus seuran riveissä. Tärkeimmistä pelaajista Lucicia ja Krejciä tuskin kauaa katsellaan, jos peliesitykset eivät miellytä Sweeneytä(vai Neelyä?). Chara hidastuu jatkuvasti, mutta kallista sopimusta on vielä jäljellä vuoteen 2018 saakka. Tästä saattaa muodostua ongelma, jos jättiläisen tasossa tapahtuu merkittävä pudotus. Loppupeleissä voi käydä niin, että Bruinsilla ei ole varaa 7 miljoonan arvoiseen kolmosparin pakkiin. Tulevina vuosina pitäisi antaa jatkosopimusta kouraan mm. Pastrnakille, Hamiltonille ja Krugille. Näihin herroihin tulee palamaan rahaa. Positiivista sentään se, että joukkuetta ollaan tuulettamassa alempien kenttien kautta korvaamalla vanhat duunarit omilla junnuilla.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Taas ilmestynyt uusi cap-aiheinen sivusto. Näitä tuntuu nyt ilmestyvän viikottain.

CapFriendly.com - NHL Salary Caps

Tämä sivusto sai heti alkuun mainetta, kun Roberto Luongo mainitsi sen:

If u guys r looking to see how much I'm getting overpaid or things of that nature make sure 2 check out http://www.capfriendly.com @CapFriendly

Strombone Twitterissä: "If u guys r looking to see how much I'm getting overpaid or things of that nature make sure 2 check out http://t.co/9mVPYHwVyA @CapFriendly"
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Taas ilmestynyt uusi cap-aiheinen sivusto. Näitä tuntuu nyt ilmestyvän viikottain.
Edelleen näistä näyttäisi parhaalta General Fanager. Tuolla kun saavat ulkonäköasiat selkeämmäksi niin ollaan jo aika pitkällä. Erittäin harmillista, ettei CapGeek myynyt palveluaan eteenpäin, ostajia olisi varmasti löytynyt.
 

Apheu

Jäsen
Itseltäni myös puolto näille. NHL:n etu ei ole että seurat rypevät pitkään, joten toivotaan nyt sitten parempaa huomista. Kun vielä Buffalo varmaan kampeaa tuolta ylös pikkuhiljaa, niin ketähän valloittaa perän seuraavaksi? Carolina, Arizona? Helppoja veikkaksia tällä hetkellä, mutta onko joku paremman maineen seura tulossa kursseissa alas? NJ , Philly..?

Devils on käytännössä finaalivuodestaan 2012 jälkeen tullut hitaasti alaspäin ja lykännyt vääjäämätöntä, eli rebuildingia. 2012 lähti Kovy, Parise ja kumppanit, eikä heitä ole pystytty korvaamaan junnuilla tai vapailla markkinoilla. Devils ei ole ihan pohjamudissa ollut sen vuoksi, että tuonne on isolla rahalla ja pitkähköillä sopimuksille napsittu noita veteraaneja ja Cory Schneiderin hankkiminen oli ehdottomasti erinomainen veto. Mutta tuo heidän taktiikkansa johtaa vääjäämättä rebuildingiin. Prospecti -osasto on meinaan todella heikko jo nyt, sillä Devils on viimeiseen kolmeen draftiin varannut vain kahdesti ensimmäisellä kierroksella ja ihan kierroksen viimeisillä vuoroilla, #29 (Matteau) ja #30 (Quenneville). Varmaankin he pystyvät mikäli haluavat, vuoden pari keikkumaan tuolla sijoilla 25-20 runkosarjassa. Joukkue on tarpeeksi hyvä ja kokenut, ettei se valahda viimeisimpien joukkoon, mutta ei silti millään riitä playoffpaikkaan. Eli Devilsin tilanne on ollut pari viime kautta ns. se kaikkein huonoin - ei playoffpaikkaa, mutta ei myöskään ykkösluokan prospekteja.

Tämän hetken yleissuunta joukkueissa sanoisin menevän näin:

Selkeästi ylöspäin menossa olevat seurat: Buffalo, Calgary, Dallas, Edmonton, Florida, Islanders, Tampa Bay, Winnipeg

Samaan tahtiin jatkavat: Anaheim, Boston, Carolina, Chicago, Colorado, Columbus, Detroit, Los Angeles, Minnesota, Montreal, Nashville, Rangers, Ottawa, Philadelphia, Pittsburgh, St. Louis, Toronto, Washington

Selkeästi alaspäin menossa olevat: Arizona, New Jersey, San Jose, Vancouver

Eli toisinsanoen ylöspäin ovat menossa jonkinlaisen vaihdoksen / rebuilding jo suurimmaksi osaksi toteuttaneet seurat ja tuleivaisuus vain tietää, kuinka paljon ylöspäin mikäkin seura menee. Alaspäin ovat taas menossa ne, joille vääjäämättä on ihan lähiaikoina tulossa rebuild (ainakin Arizona ja New Jersey) tai edes jonkinlainen suurehkompi vaihdos pelaajistossa (San Jose, Vancouver). Loput sitten enemmän tai vähemmän polkevat paikoillaan ja parhaimmat joukkueet tästä kategoriasta taistelevatkin vuosittain siitä Stanley Cupista. Tampa Bayn voi nähdä kyllä erittäin kovana joukkueena, sillä heidän suuntansa on vieläkin mielestäni vasta menossa ylöspäin ja potentiaalia on vielä hirveästi käytettävissä, mutta ovat jo nyt neljän parhaan joukossa ja saattavat jopa voittaa Cupin.
 
Viimeksi muokattu:

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Mainitaan nyt tänne; Alexander Radulov on seuraava NHL-huhujen kohteena oleva KHL-pelaaja. Lähteenä EP, jonka lähde on joku venäläissivusto. Myös Complete Hockey News uutisoi aiheesta. Ja kohteena olisi Colorado Avalanche ja Roy kuulemma tekee kovasti töitä Radulovin saapumisen eteen.

Anton Slepyshev on viimeisin rapakon taakse loikannut venäläinen. Sitä ennen jo Medvedev ja Panarin. Lisäksi huhuissa pyörinyt Sergei Kalinin, Viktor Tihonov, Sergei Plotnikov, Nikita Zaitsev, Alexander Burmistrov ja Andrei Kostitsyn. Näiden lisäksi Sergei Kostitsyn ja Roman Cervenka ovat vapailla markkinoilla, näinköhän nämäkin kaverit olisivat Amerikkaan siirtymässä jos ottajia löytyy?
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Mainitaan nyt tänne; Alexander Radulov on seuraava NHL-huhujen kohteena oleva KHL-pelaaja. Lähteenä EP, jonka lähde on joku venäläissivusto. Myös Complete Hockey News uutisoi aiheesta. Ja kohteena olisi Colorado Avalanche ja Roy kuulemma tekee kovasti töitä Radulovin saapumisen eteen.

Roy on kosiskellut Radulovia kaudeksi 2016-17 Denveriin. Ensi kaudeksi Radulovilla on sopimus vielä ja sen verran rahakas, että sitä ei kannata Radulovin ostaa ulos.
 

Grinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes, TPS, Wizards
Mainitaan nyt tänne; Alexander Radulov on seuraava NHL-huhujen kohteena oleva KHL-pelaaja. Lähteenä EP, jonka lähde on joku venäläissivusto. Myös Complete Hockey News uutisoi aiheesta. Ja kohteena olisi Colorado Avalanche ja Roy kuulemma tekee kovasti töitä Radulovin saapumisen eteen.

Royhan oli Radulovin valmentaja Quebec Rempartsin ajoilta, joten Roy ainakin tuntee minkälaisesta pelaajasta on kyse. Raduloviakin varmasti kiinnostaa enemmän tulla änäriin, kun on tuttu valmentaja kuvioissa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Olkoot porukka mimmosta Radulov-vihaajaa tahansa, meikäläinen toivoo, että KHL:n parhaat pelaajat löytävät itsensä NHL-jäiltä. Ei ollut kenelläkään osoitettu suoraan, mutta ymmärtänette.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös