Yleisesti NHL:stä

  • 3 995 998
  • 14 202

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Melko älytön itku Arposelta. En nyt oikein tajua mitä tässä taas meni väärin
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Mielestäni Sean Couturierin sopimuksesta on turha yrittää vääntää epäoikeudenmukaista tai yleisestä linjasta poikkeavaa. Couturier sai ja nimenomaan itse hyväksyi samanlaisen näytä kyntesi -tyyppisen diilin, kuten niin moni muu lupaava pelimies tulokassopimuksensa jälkeen.

Tuo kaksivuotinen pahvi on sekä pelaajan että joukkueen edun mukainen. Joukkueen näkökulmasta olisi ollut hulluutta tehdä pitkää miljoonasopimusta pelaajalle, jonka todellinen taso NHL:ssä on vielä näkemättä. Nyt Couturierillä on toisaalta tilaisuus antaa näytöt ja ansaita seuraavan sopimuksensa miljoonat. Jos hän lunastaa odotukset ja nousee liigan sentterieliittiin, hän saa varmasti arvonsa mukaisen sopimuksen ja nimenomaan vuoden 2016 tilanteen ja annettujen näyttöjen mukaan.

Tuosta nykyisestä sopimuksesta sen verran, että Couturierin peruspalkka kuitenkin lähes kaksinkertaistuu tulokassopimuksen NHL-palkasta ja ainakin minun mielestäni 1,7 miljoonan vuositulot vastaavat jo paikkansa vakiinnuttaneen, mutta vielä keskenkasvuisen pelaajan realistista tulotasoa.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Pitäisi varmaan avautua oikeasti tuonne ketjuun Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista mutta ohan tuon artikkelin kirjoittaja ihan hakoteilla. Harmittaa lähinnä, miksei sama kaveri kirjoittanut esim Tuukka Raskin yhden vuoden 3.5m sopikuksesta samanlaista itkuvirttä. Olihan Tuukka tänä vuonna NHL:n paras/parhaimipia maalivahteja kokonaisuuden nähden. Kyllä niin pahasti tuukkaa taas kaltoin kohdeltiin uh huh. Eipä siinä... Jospa kirjoittaja vähän tarkastelee asioita ja tarkastaa faktat seuraavaan kirjoitukseen ja pyrkii vähentämään niitä ns. klikkihuorauksia, joita tällälkin kirjoituksella varmasti onnistui saamaan.
 

Noma

Jäsen
CapGeekin NHL Twitter rankingista vaan katselemaan, siinä on aika kattava listaus mielenkiintoisia pohjoisamerikkalaisia twitteristejä.

Suomeksi tosiaan jo täällä mainitut Juha Hiitelä, Samuel Savolainen ja Jouni Nieminen ovat hyviä, lisäksi Ylen Ilkka Palomäki käsittelee NHL:ää yleensä melko paljon. Myös Jatkoajan toimittajistolta (listaa mm. tässä https://twitter.com/jatkoaika/jatkoaika/members) löytyy aika paljon NHL-asiaa.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Laitetaan tänne jos joku ei ole huomannut. Eli nhl.comin perinteinen elokuinen 30 in 30-juttusarja on alkanut. Mukavaa luettavaa, todella laajasti löytyy settiä ja toimii hyvänä kertauksena ja tiivistelmänä joukkueiden lähtökohdista tulevaan kauteen. Tärkeimmät prospektit käydään myös läpi. Mutta eiköhän kaikki kiinnostuneet tiedä muutenkin tämän, joten pidemmittä löpinöittä tässä linkki nhl.comin 30 in 30-kalenteriin.
 

Noma

Jäsen

ipaz

Jäsen
MSG:lle häätö

Enpä huomannut, että tätä uutista olisi täällä vielä käsitelty mitenkään. Eli New Yorkin kaupunki on antanut Madison Square Gardenille 10 vuotta aikaa etsiä uusi paikka. Hallin alla oleva Penn Station ja koko ympäristö laitetaan täysremonttiin ja nykyisen halli siten ilmeisesti jyrätään maan tasalle. Kaupunginhallitus äänesti tuosta 10 vuoden lisäajasta äänin 47-1, eli aika yksimielisesti siellä ollaan maan vilkkaimman rautatieaseman remonttia puoltamassa.

MSG:tä on remontoitu parin viime vuoden aikana lähes miljardilla dollarilla, joten siellä saattaa omistajataholla olla muutama sananen sanottavana tästä päätöksestä. Mielenkiintoista että mihinkä kortteliin seuraava, Madison Square Garden V tullaan pystyttämään. Keskinen Manhattan kun on suhteellisen täyteen rakennettu. Tosin kun Amerikassa ollaan ja rahalla saa, niin ei kauheasti yllättäisi että joku 50-70luvun kortteli jyrätään maan tasalle ja uusi halli pykätään siihen. No, on tässä vielä 10 vuotta aikaa...
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
En tiedä onko nyt oikea ketju, mutta tänään tulee kuluneeksi 25 vuotta Wayne Gretzkyn kauppaamisesta Los Angeles Kingsiin. Enpä ala minä asiasta enenmpää höpisemään, antaa Jouni Niemisen hoitaa se puoli (linkki Jouni Niemisen Helsingin Sanomien blogiin)

Jälleen kerran Jounilta uskomattoman hyvä jääkiekkohistoriaa syväluotaava teksti.
 

Kipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Mitäs näitä nykypäivän NHL Dokumentteja onkaan?

Winter Classicciin liittyvät on katsottu, samoin oil change. Kesällä löyty myös tuo NHL 36 josta oli 6-7 jaksoa mutta onko näitä lisää? pikaisella googlettelulla en ole löytänyt.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs näitä nykypäivän NHL Dokumentteja onkaan?

Winter Classicciin liittyvät on katsottu, samoin oil change. Kesällä löyty myös tuo NHL 36 josta oli 6-7 jaksoa mutta onko näitä lisää? pikaisella googlettelulla en ole löytänyt.
Minnesotalla on ainakin oma "Becoming Wild"-sarjansa. Löytyy jaksoja Youtubesta ja Wildin osiosta NHL:n videoarkistoista.

Yksi jaksoista keskittyy mm. Granlundiin.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Mitäs näitä nykypäivän NHL Dokumentteja onkaan?

Winter Classicciin liittyvät on katsottu, samoin oil change. Kesällä löyty myös tuo NHL 36 josta oli 6-7 jaksoa mutta onko näitä lisää? pikaisella googlettelulla en ole löytänyt.

En tiedä kuinka paljon kiinnostaa tietystä joukkueesta kertovat dokumentit, mutta Youtubesta löytyy puolentoista tunnin pätkä Bruinsin historiasta. Jos ei Bruins kiinnosta niin onhan siellä muutamia Bruins/NHL-legendoja sekä muuta pientä yleistietoa esimerkiksi NHL ensimmäinen tummaihoinen pelaaja.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Twitterissä kannattaa ottaa seurantaan Lord stanley jos haluaa lueskella juttua joukkueiden lähtökohdista ennen kautta. Ensimmäisenä ilmestyi juttu Vancouver Canucksista ja huomenna Coloradosta. Mun mielestä ainakin semmosta kevyttä mukavaa lukemista.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tämä postaus ei oikein mihinkään ketjuun sovi ja voi olla tästä on ennenkin puhetta ollut, mutta katselin Chris Allenin tilastoja. Tämä Vaasan Sportissakin pari kautta pelannut pakki on kyllä melkoinen kummajainen. Hänellä on allaan tasan kaksi NHL-peliä. OHL:ssä herra teki parhaalla kaudellaan pakin paikalta 38 maalia, joka kaikkien aikojen toiseksi kovin saldo. Samaan määrään ovat tosin yltäneet sellaiset nobodyt Bobby Orr ja Al MacInnis.

Kun NHL-ura ei auennut, niin herra päätti sitten reissata ihan huolella. Harva pelaaja on pelannut jääkiekkoa ammattilaisena kymmenessä eri maassa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös