Mainos

Yleisesti NHL:stä

  • 4 137 264
  • 14 642

kalitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, Ässät
Näyttää Henkan veikkaus menevän toteen idässä, ainakin Game 1:ssä tuomarit koittivat parhaansa mukaan saada voittoa kotijoukkueelle. 2-0 tilanteessa aloitettiin sitten hieman tasoittelemaan tilastoja...
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Hockey Newsin taso laskee kyllä jatkuvasti. Herrat ja naiset, esittelen teille taas semmoisen rimanalituksen artikkelina, että:

Rangers shot-blocking mentality bad for NHL - The Hockey News

Käsittämätöntä paskaa! Ok perustelen: Käsittämättömän lyhytnäköistä haukkua Rangers lyttyyn pelityylinsä takia. Saahan joku tyyli olla tylsä, mutta kun se merkkaa vain sitä, että pelityyli kehittyy taas tulevaisuudessa, kun sumppupuolustaminenkin opitaan aukaisemaan. Simple as that. Muutenkin nihkeän raukkamainen sävy vähätellä pärjännyttä joukkuetta.

RIP Hockey News.

Samaa ripulia päästelee suustaan (Toronto Starin toimittaja?) Dave Feschuk TSN:n Off The Record ohjelmassa. Valitettiin oikein kunnolla jääkiekon tappamisesta ja siitä, että "bussin parkkeeraaminen maalin eteen" ei ole kunnollinen tapa pelata kiekkoa. Hyvänen aika mikä idiootti.

Jospa jokainen saisi pelata niillä korteilla, mitkä jengille on jaettu. Rangersille tuo taistelu-puolustus-naama-kiekon-eteen -pelitapa sopii yksinkertaisesti erittäin hyvin. Viimeisenä lukkona kun on vielä yksi sarjan parhaista maalivahdeista niin mikäs siinä. Ei minulla ole valittamista, vaikka kyseessä onkin eräs niistä joukkueista, joita kohtaan jonkinlaisia antipatioita löytyy.

En sitten tiedä mikä suhde Hockey Newsillä tai Feschukilla on Rangerssiin, mutta kuulostaa vahvasti siltä, että nyt on joku kuseksinut vähän jonkun aamumuroihin.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Samaa ripulia päästelee suustaan (Toronto Starin toimittaja?) Dave Feschuk TSN:n Off The Record ohjelmassa. Valitettiin oikein kunnolla jääkiekon tappamisesta ja siitä, että "bussin parkkeeraaminen maalin eteen" ei ole kunnollinen tapa pelata kiekkoa. Hyvänen aika mikä idiootti.

Samaan junaan on hypännyt myös IS Veikkaajan Juha Hiitelä, joka kolumnissaan valittaa sitä, ettei peliä pelata nyt faneille vaan tylsästi voittaakseen puolustuksen kautta. Linkki IS:n nettiin.

Tuo on Hiitelältä uskomatonta vähättelyä, että jokainen jäljellä olevista jengeistä keskittyy vain ja ainoastaan maalin estämiseen. Jos ottaa esimerkiksi Kingsin tarkasteluun, niin näkemissäni peleissä joukkue on esittänyt lähes täydellistä pelin avaamista. Esimerkiksi Bluesia vastaan Kings ei kytännyt St. Louisin tekevän kiekon kanssa virheitä omalla alueellaan, vaan karvasi korkealta ja vastaavasti käytti taitavalla ja rohkealla kiekollisella pelaamisella hyödyksi Bluesin heikon karvauksen. Pakki-pakki, kiekko keskikaistalle, sieltä laitaan ja keskialueella pitkä viistolevitys toiselle laidalle. Hyökkäyskolmikko paineli täydellä vauhdilla kohti päätyä ja mylläkkä oli valmis. Jos noilla elementeillä ei keskitytä maalintekoon, niin millä sitten? Toki Kings puolustaa organisoidusti, kurinalaisesti ja tarkasti, mutta eikö nykyajan huippujoukkueet niin tuppaa tekemään?
 

King Deke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Pelicans
Onpa tuo IS:N kirjoitus taas semmosta tuubaa ettei mitään rajaa. Mikäli kusumuksessä ei ole se kuuluisa ironiakortti, niin voisi kysyä tuolta mieheltä että mitä päässä liikkuu. Jääkiekko on vauhdikas maalintekopeli, mutta EI se nyt jumalauta puolustamista kiellä. Itse ainekin rakastan katsoa pelaajia jotka antavat kaikkensa joukkueelle, ottavat osumaa blokatessaan laukauksia ja runtua maalin edessä. Se on vähintäänkin yhtä iso suola kuin maalinteko ja huipputorjunnat. Ja kumpi on hienompi maali, sellainen missä nyt esim. Datsyuk kaikista koukuista ja kahvaamisista huolimatta veivaa kiekon maalinperukoille, vai semmoinen jossa pelaaja X luistelee läpi vastustajan puolustuslinjan, kun pakit eivät saa tehdä mitään ja ampuu niitä kuuluisia kalkkunoita. Kysynpähän vain.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Voittaahan kaikki haluavat, ja jos olisin Rangersin kannattaja niin läpsyttelisin karvaisia pikku kätösiäni yhteen innosta, kun nyt on löytynyt taktiikka jolla voittoja otetaan. Kun kuitenkin kannatan Rangersin tämänhetkistä vastustajaa, niin homma vituttaa ihan urakalla. Varsinkin kun Metsänvartijat pelaavat samankaltaista peliä josta Devils on tullut tunnetuksi ja jolla on voittanut jokusen cupin.

Pelitavat tulevat ja menevät. Joskus pelaajiston vahvuudet tutkitaan ja mennään niiden mukaan, joskus taas joukkueen identiteetti valitsee sopivat pelaajat. Oli miten oli, onneksi edelleen on useita tapoja pelata lätkää ja monet eri tavat ovat sallittuja. Ei ole pakko vetää miesvartioinnilla jos ei huvita, voi pelata paikkaakin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pelitavat tulevat ja menevät.

Näin juuri. Kyllä joku keksii noita vastaan vielä jotkut lääkkeet.

Sinänsähän tämä on varsin hauska nähdä, että jäljellä on neljä samankaltaista joukkuetta. Kaikkihan näistä osaa puolustaa, mutta se voittaa Cupin, joka osaa myös hyökätä näitä sumppupuolustuksia vastaan.

Los Angeles Kingsillä tämä kyky näyttäisi olevan parhaiten hallussa. Pakit tulevat helposti omista pois kovaa karvausta vastaan ja oma kova karvaus tuntuu olevan totaalista hermomyrkkyä kaikille vihulaisjoukkueille. Kannulta haiskahtaa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Ma sanoin jossain vaiheessa, etta Rangers ei ansaitse voittaa Cupia tallaisella pelilla, mutta nyt kun kaikki muutkin ainakin idassa pelaavat taysin samalla tyylilla playoffseissa niin myos Rangersin taytyy yrittaa olla se paras joukkue pelaamalla tuota pelia.

82 pelia tuollaista blokkausta on jo tylsaa, mutta ei silla tassa vaiheessa ole enaa mitaan valia. Playoffseissa pelataan kuitenkin isoista asioista ja faneille se tarkein asia on se tunne voittamisesta eika mikaan hieno syotto tai kuvio. Se hieno tunne tulee siita kun Rangers voittaa Devilsin ja lopulta on naissa peleissa aivan sama, etta onko joku antanut 80 hienoa syottoa vai ei.

2000-luvun alussa baseballissa Yankees vs. Red Sox rivalry oli todella kuuma ja jossain vaiheessa sitten pelit tulivat siihen pisteeseen, etta ne kestivat yli 5 tuntia kun lyojat ottivat mahdollisimman paljon syottoja ja molemmat joukkueet vain odottivat seuraavaa relieveria ja sita yhta fastballia. No lopulta 400 syottoa myohemmin ei silla enaa ollut mitaan valia kun A-Rod voitti pelin keskella yota Yankeesille 15 vuorossa.

Se ison pelin voittamisen tunne on se mista nyt pelataan.

No on tietysti harmi, etta tuollaista pelia pelataan, mutta tietysti siihen on syyna myos pelaajien varusteet nykyaan.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Rangersien entinen GM Neil Smith jatkoi NHL Home Ice radiossa itkemistä tuosta vetojen blokkaamisesta ja puolustajien maalivahti-imitoimisesta. Eilen oli kuulemma yhdessä tilanteessa kaksi Ragsien puolustajaa Lundqvistin takana blokkaamassa laukauksia verkon edessä. Kuulemma pitää kehittää joku uusi sääntö, jonka mukaan vain maalivahti saa leikkiä maalivahtia.

Enpä tiedä mitä itse sanoisin asiasta. Jospa yritettäisiin nostaa sitä maalien määrää jollain muilla keinoin, mitä nyt on ehdotettu, maalikehikköjen suurentamista tai uudelleen muotoilua, esimerkiksi.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->En ole uskonut Rangersin menestymiseen missään vaiheessa kautta, koska joukkue pelaa yksinkertaisesti liikaa omissa. Liian kuluttavaa. Pari vetoakin on tullut otettua Ragsia vastaan.

Kun katsoo mitä joukkueita on jäljellä ja minkälaista kiekkoa ne pelaavat, täytyy myöntää, että usko on tällä hetkellä koetuksella.

Kings lienee kuitenkin jäljellä olevista joukkueista hyökkäysvoimaisin, vaikka maalinteko tervanjuontia tällä kaudella on ollutkin. Joukkueessa on paljon taitoa, kädellisiä puolustajia ja monipuolisia hyökkääjiä. Ei nyt mikään kiekonhallintapelin airue, mutta ei onneksi myöskään ison sumpun ihme.

Vaikka sinänsä meikäläiselle on yhdentekevää, kenelle kannu menee, niin toki se on aina jääkiekolle hyväksi, että voittajalla on myös kyky viihdyttää, sillä viihdettä ammattilaisurheilu nykyään mitä suurimmissa määrin on.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Tällä kaudella tullaan saamaan toinen yhdysvaltalainen Stanley Cupin voittava kapteeni. Ensimmäinen oli Derian Hatcher vuonna 1999. Los Angelesilla (Dustin Brown) sekä vielä toisesta finaalipaikasta kamppailevilla NY Rangersillä (Ryan Callahan) ja New Jerseyllä (Zach Parise) on jenkkikapteeni.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
NHL varaustilaisuudessa 2000 ensimmäisellä kierroksella varatuista pelaajista 26 on vaihtanut organisaatiota. Nykypäivänä vain NY Islanders, Pittsburgh, Dallas ja Detroit hyötyvät tuon kyseisen vuoden 1. kierroksen varauksestaan. Sivuhuomiona mainittakoon, että TOP5 pickeistä vain DiPietro on jatkanut hänet varanneessa seurassa.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Nykypäivänä vain NY Islanders, Pittsburgh, Dallas ja Detroit hyötyvät tuon kyseisen vuoden 1. kierroksen varauksestaan.

Sen tiedän, että Canadiensin kohdalla on kirjaimellisesti juuri näin, tuon _hyötymisen_ suhteen nimenomaan. Joukkue menetti Ron Hainseyn ilman mitään korvausta (waivers -> Columbus) ja Marcel Hossasta Canadiens sai vaihdossa Garth Murrayn, joka siirtyi korvauksetta parin kauden jälkeen vapaana agenttina eteenpäin.

Mutta luulisi tuossa joukossa edes jokunen joukkue olevan, joka on onnistunut kauppaamaan vuoden 2000 varauksensa ja tuota kautta edelleen hyötyy varauksestaan.

Himppusen pilkun viilaamista, mutta ei malttanut...
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Mutta luulisi tuossa joukossa edes jokunen joukkue olevan, joka on onnistunut kauppaamaan vuoden 2000 varauksensa ja tuota kautta edelleen hyötyy varauksestaan.

-Dany Heatley: siirtyi Ottawaan vaihdossa Marian Hossaan ja Greg De Vriesiin.
--Hossa: Siirtyi Pittsburghiin vaihdossa Erik Christenseniin, Angelo Espositoon, Colby Armstrongiin ja 1 kierroksen varaukseen(Daultan Leveille)
---Leveille jatkaa Winnipegissä, Esposito jatkoi Floridaan vaihdossa Kendall McArdleen. Armstrong teki sopimuksen vapaana pelaajana Torontoon. Christensen meni Duksiin josta tuli takaisinpäin Eric O'Dell.
----O'Dell jatkaa Winnipegissä.
--Greg De Vries lähti vapaana pelaajana Nashvilleen.

Atlantan/Winnipegin hyöty Heatleystä nykypäivänä: farmijyrä Eric O'Dell, yliopistopelaaja Daultan Leveille ja Kendall McArdle.

Näitä voisi väsätä lisää sitten kun jaksaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mielenkiintoista tuo hyötypohdinta. Detroit vetäisi Niklas Kronwallilla tuommoisen 15 vuoden hyödyn itselleen. Ei paskempaa asset managementtia. Kronwall tulee viettämään vuodet 2003-2019 Red Wingsissä.

Vain Pens pystyy tuolla Orpikilla samaan, jos yhtä pitkälle mies organisaatiossa jatkaa.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Atlantan/Winnipegin hyöty Heatleystä nykypäivänä: farmijyrä Eric O'Dell, yliopistopelaaja Daultan Leveille ja Kendall McArdle.

Näitä voisi väsätä lisää sitten kun jaksaa.

Joo-o, muutamia yritin seurailla ja eipä siellä kovin paljon tuota paremmaksi päästy.

Jotain sentään (ellen eksynyt totaalisesti matkalla):

Devilsin varaus numerolla 23: David Hale --> kaupattiin Calgaryyn: 3. kierroksen varaus 2007 --> Nick Palmieri --> Palmieri + Foster + Veilleux + 2. kierroksen varausvuoro 2012 + 3. kierroksen varausvuoro 2013 --> Marek Zidlicky.

Siitä voi sitten arvailla, minkä verran painoarvoa nimenomaan Palmierilla oli tuossa paketissa. Devils on finaalissa, Zidlicky pelaa +24 minuuttia ja on joukkueen toisiksi tehokkain puolustaja pisteiden valossa. Kai noista pari pinnaa ja jokusen minuutin voi vierittää Devilsin vuoden 2000 ykkösvarauksen piikkiin...
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Justin Williams - 28th overall Philadelphia Flyers
>Carolinaan vaihdossa Daniil Markoviin.
>>Markov vaihdossa 3. kierroksen varaukseen
>>>3. kierroksen varaus: Oskars Bartulis
>>>>Bartulis: 66 NHL-peliä

Scott Hartnell - 6th overall Nashville Predators
>Philadelphiaan Kimmo Timosen kanssa vaihdossa 1. kierroksen varaukseen
>>1. kierroksen varaus: Jonathon Blum
>>> Blum: 56 NHL-peliä

Rostislav Klesla - 4th overall - Columbus Blue Jackets
>Phoenixiin Dane Byersin kanssa vaihdossa S. Upshalliin ja S. Lepistöön
>>Lepistö: vapaana pelaajana Chicagoon.
>>Upshall: vapaana pelaajana Floridaan.

Marian Gaborik - 3rd overall Minnesota Wild
>Vapaana pelaajana New York Rangersiin

Raffi Torres - 5th overall New York Islanders
>Edmontoniin vaihdossa Janne Niinimaahan
>>Niinimaa - Dallas Starsiin vaihdossa John Erskineen ja 2. kierroksen varaukseen.
>>>Erskine: vapaana pelaajana Washingtoniin
>>>2. kierroksen varaus: Jesse Joensuu
>>>>Jesse Joensuu - 60 NHL-ottelua

Brent Krahn - 9th overall Calgary Flames
>vapaana pelaajana Dallas Starsiin
 

Ferris

Jäsen
Brian Sutherby - 26th overall Washington Capitals
> Anaheimiin vaihdossa Ducksien 2. kiepin varausoikeuteen kesälle 2009
>> 2. kiepin varaus Montrealiin vaihdossa Christobal Huetiin
>>> Huet vapaana agenttina seuraavana kesällä Chicagoon
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara
Scott Hartnell - 6th overall Nashville Predators
>Philadelphiaan Kimmo Timosen kanssa vaihdossa 1. kierroksen varaukseen
>>1. kierroksen varaus: Jonathon Blum
>>> Blum: 56 NHL-peliä

Tämäpäs on kiinnostava treidi. Jälkiviisaana voi pitää suurena virheenä Poilelta, Timonen olisi yksin vastannut 1st round pickiä.

Joka tapauksessa olen varma että tämä saaga jatkuu vielä. Blum vakiinnuttaa NHL-paikan Predsissä (poistujina lähiaikoina Bouillon, Gill tai molemmat), tai sitten treidin kautta jossain muussa organisaatiossa. Kyllä voivat pitkiksi venyä nämä langat.

Pistetään nyt sitten Tampa:

Nikita Alexeev - 8th overall Tampa Bay Lightning
> Chicagoon vaihdossa Karl Stewartiin ja 6. kierroksen varaukseen siirtorajalla 2007
>> Stewart 16 peliä Tampassa minkä jälkeen Del-liigaan
>>> 6. kierroksen varaus Luke Witkowski, pelaa vieläkin 1. divisioonatason yliopistokiekkoa. Vapaa agentti tänä kesänä Justin Schultzin tapaan, jos ja kun ei tee sopimusta. Onko tuo aikaraja mennyt jo?
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Rick DiPietro - first overall New York Islanders
>Sopimus vuoteen 20-21 Islandersin kanssa
Hyöty New Yorkille nykyään: Loukkaantumisherkkä 30-vuotias maalivahti joka pelasi yli 30 ottelua viimeksi kaudella 07-08

-Dany Heatley - second overall - Atlanta Thrashers
>>Ottawaan vaihdossa Marian Hossaan ja Gred de Vriesiin
>>Hossa: Pittsburhiin vaihdossa Erik Christenseniin, Angelo Espositoon, Colby Armstrongiin ja 1. kierroksen varaukseen(Daultan Leveille)
>>>Leveille jatkaa viorganisaatiossa
>>>Esposito meni Floridaan vaihdossa Kendall McArdleen, joka jatkaa organisaatiossa.
>>>Armstrong vapaana pelaajana Torontoon.
>>>Christensen Ducksiin, josta vaihdossa Eric O'Dell joka jatkaa organisaatiossa.
>>Greg de Vries lähti vapaana pelaajana Nashvilleen.
Hyöty Winnipegille nykyään: Leveille, McArdle, O'Dell

Marian Gaborik - 3rd overall Minnesota Wild
>Vapaana pelaajana New York Rangersiin
Hyöty Minnesotalle nykyään: ei mitään.

Rostislav Klesla - 4th overall - Columbus Blue Jackets
>Phoenixiin Dane Byersin kanssa vaihdossa S. Upshalliin ja S. Lepistöön
>>Lepistö: vapaana pelaajana Chicagoon.
>>Upshall: vapaana pelaajana Floridaan.
Hyöty Columbukselle nykyään: ei mitään.

Raffi Torres - 5th overall New York Islanders
>Edmontoniin vaihdossa Janne Niinimaahan
>>Niinimaa - Dallas Starsiin vaihdossa John Erskineen ja 2. kierroksen varaukseen.
>>>Erskine: vapaana pelaajana Washingtoniin
>>>2. kierroksen varaus: Jesse Joensuu
>>>>Jesse Joensuu - 60 NHL-ottelua
Hyöty Edmontonille nykyään: Joensuu ei tehnyt sopimusta mutta kertoi hakevansa nostetta uralleen Euroopasta, joten hyöty määrittyy vasta sen jälkeen kun Joensuu julkaisee seuraavan sopimuksensa.

Scott Hartnell - 6th overall Nashville Predators
>Philadelphiaan Kimmo Timosen kanssa vaihdossa 1. kierroksen varaukseen
>>1. kierroksen varaus: Jonathon Blum
>>> Blum: 56 NHL-peliä
Hyöty Nashvillelle nykyään: Jonathon Blum

Lars Jonsson - 7th overall Boston Bruins
>Vapaana pelaajana Philadelphia Flyersiin
>>Loput urasta SEL -liigan Brynäsissa.
Hyöty Bostonille nykyään: ei mitään.

Nikita Alexeev - 8th overall Tampa Bay Lightning
> Chicagoon vaihdossa Karl Stewartiin ja 6. kierroksen varaukseen
>> Stewart pelasi 16 peliä Tampassa ja lähti sen jälkeen Saksan DEL-liigaan
>> 6. kierroksen varaus(Luke Witkowski) pysyy organisaatiossa.
Hyöty Tampa Baylle nykyään: Luke Witkowski, jonka oikeudet raukeavat piakkoin.

Brent Krahn - 9th overall Calgary Flames
>vapaana pelaajana Dallas Starsiin
Hyöty Calgarylle nykyään: ei mitään.

Mikhail Yakuvob - 10th overall - Chicago Blackhawks
>tietoja kaupoista ei löydy. Siirtyi kuitenkin Chicagon kautta Floridaan ja sieltä Venäjälle.
Hyöty Chicagolle nykyään: ei mitään(?)

Tuossa draftissa varattiin paljon Eurooppalaisia ja heistä suurin osa on flopannut kunnolla. Mikä aiheutti buumin Venäläisten pelaajien kohdalla?

#8 Nikita Alexeev
#10 Mikhail Yakubov
#11 Pavel Vorobiev
#12 Alexei Smironov
#15 Artem Kryokov
#17 Alexey Mikhonov
#20 Alexander Frolov
#21 Anton Volchenkov

ja...

#31 Ilya Nikulin

...oli lähellä päästä ensimmäiselle kierrokselle.

Näistä pelaajista vain Frolov ja Volchenkov onnistuivat vakiinnuttamaan paikkansa NHL:ssä monen kauden ajaksi, mutta Frolov lähti takaisin kotimaahansa epäonnistuneen NY Rangers kauden jälkeen. Mainittakoon vielä, että tällä hetkellä tuosta draftista varatuista Venäläisistä NHL:ssä pelaa enää vain Volchenkov ja Ilya Brygalov, kummallakin 10 kautta takana. Suomalaisista yhtäkään ei varattu ensimmäisellä kierroksella, mutta varatuista 3(Nummelin, Kultanen, Miettinen) pelasi yli 100 ottelua.

Mutta luulisi tuossa joukossa edes jokunen joukkue olevan, joka on onnistunut kauppaamaan vuoden 2000 varauksensa ja tuota kautta edelleen hyötyy varauksestaan.

Kuten huomattu, ei paljoa ole niitä jotka hyötyisivät edelleen tuosta vuodesta ensimmäisen kierroksen osalta. Pitää käydä vielä nuo muut läpi ja sitten tietää kokonaisuuden, voi laskea prosentit yms.

Vuoden 2006 draft on osoittanut samanlaisia piirteitä kuin vuoden 2000 draft. Siellä on enää 16 pelaajaa jotka jatkavat heidät varanneissa seuroissaan. Kuusi vuotta aikaa saada kiinni vuosi 2000, ja sieltähän ollaan nyt huhuiltu ties ketä kaupattavaksi joten tuo saattaa toteutuakkin.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onkos nuo Ilja Nikulinin oikeudet edelleen Winnipegillä?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Varauksesta on jo 12 vuotta joten taitaa olla UFA

Venäläisten kohdalla on poikkeuksia, joista en tiedä vaikuttako vielä vai ei.

Detroitilla on esim oikeudet vielä tuosta samasta 2000 draftista varattuun Jevgeni Bumaginiin ja Alexander Selyanoviin, 1999 draftista Andrei Maximenkoon ja 2004 draftista Gennady Stolyaroviin.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Venäläisten kohdalla on poikkeuksia, joista en tiedä vaikuttako vielä vai ei.

Sopimuksen teon takaraja on 2 vuotta varauksesta, joten Nikulinin oikeudet olisivat rauenneet vuonna 2002. Koska kyseessä on Euroopasta varattu pelaaja, oikeuksissa on jotain erikoisjuttuja ks. Tarasenko. Ei ne oikeudet kuitenkaan yli 5 vuotta voi kestää, se olisi ihan järjetöntä.


edit. Menee ihan oudoksi tämä juttu. -99 varatun pelaajan oikeudet säilyvät vuoteen 2012? Mikä logiikka kun Kanadalaisten oikeudet säilyvät 2 vuotta. Muistaakseni tätä asiaa käsiteltiin jo Montrealin ketjussa kun puhuttiin Emelinistä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sopimuksen teon takaraja on 2 vuotta varauksesta, joten Nikulinin oikeudet olisivat rauenneet vuonna 2002. Koska kyseessä on Euroopasta varattu pelaaja, oikeuksissa on jotain erikoisjuttuja ks. Tarasenko. Ei ne oikeudet kuitenkaan yli 5 vuotta voi kestää, se olisi ihan järjetöntä.

No vanhan CBA:n aikaan oikeudet kesti ikuisesti ja nämä ovat vanhan CBA:n aikana varattuja pelaajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös