HockeyNator
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Calgary Flames, kaikki junnut
Tämän mukaan NHL vetäytyy kansainvälisestä jääkiekkoilusta vuoden 2010 jälkeen.
Tämän mukaan NHL vetäytyy kansainvälisestä jääkiekkoilusta vuoden 2010 jälkeen.
Onko Jagr ollut maailman ykköspelaaja vuosikausia? Ja miten ykköspelaaja oikein määritellään? Onko se pistepörssin voittaja (Jagr viidesti)? Tälläin moket ja pakit jää ulos kisasta. Onko se MVP (Jagr kerran) tai playoff MVP (Jagr ei kertaakaan)?
Tämän pohdinnan tarkoitus ei mitenkään ollut mollata Jagria, vaikka en häntä ainakaan viime vuosina pidä missään nimessä maailman ykköspelaajana.
Makuasioistahan tässäkin aiheessa on. Toinen tykkää Jaromir Jagrista, toinen Sean Averysta.STT oli näköjään lanseerannut kyseisen termin jutussaan ( http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200810028361956_jk.shtml ) ja jäin itse miettimään tuota.
... Ehkäpä vielä parempi olisi Lester B Pearsonin voittaja "outstanding player" (Jagr 3 kertaa). Ja tuokin tietysti sillä edellytyksellä, että maailman ykköspelaaja pelaisi NHL:ssä...
Epäilen silti, että STT-perustaa kantansa Jagrn vuosipalkkaan. Nykyäänhän ainoa arvo on raha ja ansaitsemallaan palkalla Jagr taisi olla NHL:n ykkösnimi viimeiset 10 vuotta?.
Viime kaudella ainakin Briere, Vanek ja Gomez olivat ykkösiä 10 miljoonan palkkoineen. Tämän kauden "maailman ykköspelaaja" on sitten Dany Heatley (10 milliä). Tämä olikin helppo ratkaisu ongelmaan :)
Jos osaisit lukea, huomaisit ehkä molempien tähtitieteellisten summien vieressä merkinnän, jonka mukaan summa sisältää allekirjoitus-bonuksen.Joe Sakicin palkka kaudella 97-98 ja Sergei Fedorovin palkka kaudella 98-99!!! Kai noiden täytyy olla bonusten jälkeisiä tuloja? Tuolloin dollarikin oli vielä vahva. Paskat palkat noilla nykyisillä NHL:n super tähdillä. Vaikka eivätpä olekaan edellä mainittujen herrojen tasoisia nykyään.
Jos osaisit lukea, huomaisit ehkä molempien tähtitieteellisten summien vieressä merkinnän, jonka mukaan summa sisältää allekirjoitus-bonuksen.
Pistäkäähän joku semmosta saittia, mistä pystyy tutkailemaan eri joukkueiden kokoonpanoja ja ketjusommitelmia. Ihan sillä, että smallword:n joukkuetta kasatessa pystys vähä näkee, että kuka pelaa kenenkin kanssa....
Sakicin ja Fedorovin sopimustilanteissa oli ihan samanlainen tausta, Carolina tarjosi Fedoroville ja Rangers Sakicille sellaisia sopimuksia joissa oli ihan järjettömän isot allekirjoitusbonukset, koska he ajattelivat että Detroit ja Colorado eivät pysty sellaisiin vastaamaan. Pystyivät ja vastasivat.Ja Sakicin sopimuskuvioissa oli muistaakseni jotain outoa 90- luvun lopulla. Tekikö jossain vaiheessa jonkun 3-4 vuoden sopimuksen, mutta koko tuon ajan palkka piti maksaa jo ensimmäisellä kaudella? Coloradossa kaivettiin rahat jostain, en tiedä jotenkin muistelen jotain tällaista.
Milloin joukkueen palkat pitää olla alta palkkakaton ja päälle palkkalattian viimeistään? Ennen kuin liiga alkaa vai ennen kuin oman joukkueen pelit alkavat? Ja miten paljon ennen?
Milloinkohan kyseinen läpyskä tänä vuonna ilmestyy myyntiin? En löytänyt ainakaan aviisin kotisivuilta tietoa asiasta.
Mistähän näkisi aina joukkueiden kokoonpanot ennen otteluja?
Mistähän näkisi aina joukkueiden kokoonpanot ennen otteluja?
NHL:ssä on kaiken lisäksi monesti tapana että alkulämmittelyssä saattaa olla mukana koko rosteri eli 23 pelaajaa, kun taas ottelun alkaessa kolme heittää varusteet kassiin ja siirtyy katsomaan peliä joko hodari kädessä tai kuntopyörää polkien. Näin oli ainakin kun viime kaudella olin MSG:ssä katsomassa Rangers-Pens peliä. Pensillä oli koko rosteri lämmittelyssä, mutta sitten Ruutu, Kennedy ja muistaakseni Scuderi eivät enää pukenutkaan itse peliin.