Roy "Shrimp" Worters on ilmeisesti lyhyin pelaaja NHL:n historiassa. 160 senttiä pitkä ilmeisesti.Katselin/kuuntelin tuossa joku päivä sitten Spittin Chickletsin jakson kolmen viikon takaa jossa vieraana oli Nathan Gerbe, 163 cm. Onko hän mahdollisesti lyhin pelaaja joka on koskaan pelannut NHL:ssa?
Ei ole lyhin. Lyhin oli maalivahti Roy "Shrimp" Worters (160 cm, painoa 60 kg). Hän pelasi 1920-30 -luvuilla upean uran (mm. 66 nollapeliä). Hänet on myös valittu Hockey Hall of Fameen vuonna 1969.Katselin/kuuntelin tuossa joku päivä sitten Spittin Chickletsin jakson kolmen viikon takaa jossa vieraana oli Nathan Gerbe, 163 cm. Onko hän mahdollisesti lyhin pelaaja joka on koskaan pelannut NHL:ssa?
Viimeksi näin paljon hattutemppuja on ollut tässä kohtaa kautta (1088 peliä pelattuna) kaudella 2000-01. Eli aika harvinaista.Onko mulla muisti mennyt mutta tuntuu että nykyään tulee hattutemppuja joka kierroksella.
Täatäkin jollain varmaan tilastot löytyy
No tuossa se ongelma onkin. Jos luit threadin kokonaan, kaikenmaailman puliveivarit lähestyvät rahatukkoja sijoitusneuvoilla tyyliin "kolme päivää aikaa tarttua kiinni!". Ja sitten on vielä ne lakimiehet, joilla on omat sopparipohjansa ammattiurheilijoille.Mikäli miljoonatienisteistä nauttiva jääkiekkoilija/jalkapalloilija/koripalloilija jne. tyytyy "ylemmän keskiluokan elintasoon" samalla vastuullisesti ja hajauttaen sijoittaen matalan riskin arvopapereihin, kiinteistöihin, säästötileille, kultaan jne. Pitäisi omaisuutta kyllä olla mahdollistamaan ihan kohtuullinen elintaso myös uran jälkeen.
Nykyaikana nuorilla tuntuu olevan mentaliteetti, että jos rahaa on, sen pitää näkyä. Suomessakin on esimerkkejä, kun nuoret muusikot menestyy, niin ensimmäisenä tulee uutta autoa pihaan ja rolexia ranteeseen. Harva miettii siinä vaiheessa, että se menestys ja tulotaso ei välttämättä pysy aina samanlaisena.
Alkuviikosta tästä olikin jo keskustelua Tilastokummajaiset-ketjussa (Walkinin kysymyksestä eteenpäin): NHL:n tilastokummajaisetOn jäänyt Änärin seuraaminen viime vuosina vähälle ja nyt aloin katselemaan pistepörssiä ja voi herranjumala. Mitä on tapahtunut kun about 40-50 pelaajaa on vähintään 1 ppg tahdissa tässä vaiheessa kautta? Sillon kun vielä aktiivisesti tuli seurattua, näitä 1 ppg pelaajia oli about 5-15. Mikko Rantasen tämän kauden tehoilla oltais aika korkealla pörssissä, mutta nyt mies on vasta kymmenes. Tuon lisäksi tässä vaiheessa kautta ainakin 6 pelaajaa on ylittänyt 40 maalin rajan.
Onko maalimäärät niin isossa nousussa vai mistä tämä "tehoilu" johtuu? Pistepörssi alkaa näyttämään 90-luvun NHL:n pistepörsseiltä.
Onko kauden palamisen edellytys vielä 9 peliä? Flyersilla 10 peliä jäljellä, niin parista ekasta kun pitää Brinkin sivussa niin voi antaa lopuissa pelata.
Ah, tuollainen pykälä ei ollutkaan mulla tiedossa. Brink tosiaan on 2001 syntynyt.Eikös toi Brink ole vähän vanhempi kuin 18 tai 19 vuotias? Entry level slide ei taida koskea enää häntä.
Ah, tuollainen pykälä ei ollutkaan mulla tiedossa. Brink tosiaan on 2001 syntynyt.
Pelättäiskö siellä vaa, että yliopistosta tulevat pelaajat kävelevät vapaille. Eli mielummin sainataan heti, kun tilaisuus tulee.Flyers teki tulokassopimuksen 2019 draft-vuoden toisen kierroksen varauksensa Bobby Brinkin kanssa. Mietin vaan, että onko tämä viime kausina yleistynyt, että nuorien pelaajien kanssa tehdään tulokassopimus kauden loppuvaiheessa ja poltetaan yksi halpa ELC-vuosi siinä sitten? Vai enkö vain muista, että onhan tuota harrastettu jo kymmenenkin vuotta sitten?