Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 280 630
  • 28 700

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Tää on aina huikea perustelu, että kyllä suomalaisetkin tekee rikoksia. Koska kantaväestön edustajat syyllistyvät rikoksiin, niin maahanmuuttajien rikokset eivät ole ongelma, vaikka he niihin moninkertaisesti syyllistyvätkin väestömäärään nähden. Ei vittu voi ymmärtää tätä logiikkaa millään.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tässäkin suhteessa olennaisempaa näyttää olevan se, että "suomalaisella kännisellä miehellä on oikeus selvittää välejään milloin kenenkin kanssa rähisemällä juottolan edessä, mutta sama oikeus ei tietenkään kuulu kenellekään muulle. Ai jos tämän tekee maahanmuuttaja, äkkiä lentokoneeseen ja takaisin kotimaahan"
Yksikin väkivaltainen rähinä on liikaa ja jos yksikin tällainen rähinä on maahanmuuttajien tekemä niin kylmä totuushan on silloin se, että se oltaisiin voitu välttää, jos näitä rähisijöitä ei oltaisi päästetty maahan. Sama asia raiskausten kohdalla. Suurin argumentti siihen, että turvapaikanhakijoita otetaan vastaan, on se että pitää tarjota ihmisille turvallinen olinpaikka koska kotimaassaan he kuolisivat. Tänne tulollaan he kuitenkin siirtävät vain lähtömaidensa levottomuuksia tännepäin. Kysyn toistamiseen: Mitä hyötyä on pakolaisista? Yksikin väkivaltainen rähinä on liikaa ja jos rähisijä on suomalainen niin silloin se on vain välttämätön paha joka valitettavasti pitää selvittää täällä Suomessa koska kyseessä oli oman maan kansalainen. Suomen poliisi on Suomen poliisi eikä Lähi-idän poliisi.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En minäkään missään kuplassa ole elänyt. En vain halua kaduille lisää väkivaltaa, enkä varsinkaan toivo sitä hankittavan rajojen ulkopuolelta lisää.

Ihmeellistä väkivallan hyväksyntää.

Missä minä hyväksyn väkivallan? Yritin vain osoittaa logiikkasi suurimmat aukot, koska yrität tahallasi sekoittaa kaksi asiaa keskenään, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Suomalaisen kantaväestön rähinöinti ei johdu mistään integroitumisen puutteesta vaan ihan yleisestä asennemaailmasta ja humalatilasta.

Jossakin kohtaa logiikkaa ontuu ja pahasti, kun ajattelet, että turvapaikanhakijat olisivat jotain poikkeuksellisen rähisevää sakkia, joka automaattisesti lisää rähinää kadulla. Varsinkin, kun näidenkin ihmisten rähinöinnin syy on yleensä yksilökohtainen ja siihenkin yleensä jostain kumman syystä liittyy humalatila. Eiköhän ole ihan turha puhua ja sekoitella tahallaan täysin erilaisia asioita ja vaikutteita keskenään.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vielä tuosta No mutkun suomalaisetkin -kortista: Kuinka usein olet lukenut lehdestä että poliisit ovat joutuneet taistelemaan tiensä ulos kymmenen nuoren suomalaismiehen piirittäessä heitä?
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Poliisihallituksen mukaan n. 10 turvapaikanhakijaa on tänä vuonna ollut epäiltynä raiskauksesta. Jos nuo kaikki epäilykset ovat paikkansapitäviä, niin siinä on tietenkin kaikki 10 raiskausta liikaa. Kenties kuitenkin tämä luku kannattaa suhteuttaa turvapaikanhakijoiden määrään, joka lienee luokkaa 35 000. Mikä mahtaa olla vuotta kohden suomalaisen n. 35 000 asukkaan kaupungin raiskausepäilyjen määrä? En tiedä, mutta Suomessa ilmoituksia raiskauksista poliisi saa käsiteltäväksi yli tuhat vuodessa ja kaiketi ilmoituksesta yleensä seuraa epäily. Tämä tekisi pyörein luvuin laskettuna (5 000 000 asukasta ja 1000 epäilyä) 7 raiskausepäilyä 35 000 asukkaan Suomi-kaupunkiin. Onko tämä niin olennaisesti poikkeava luku 10:stä, että nykyinen hysteria kaikkia turvapaikanhakijoita kohtaan on tässä suhteessa oikeutettua? Jos lukua korjattaisiin erilaisilla demografisilla tekijöillä, kuten väestön iällä, sukupuolella yms. se saattaisi olla hyvinkin vertailukelpoinen tai jopa alempi kuin maan omalla väestöllä.

On hyvä asia, että naisten kohtaamasta väkivallasta puhutaan. Monet naiset, jopa raiskauksen uhrit, ovat kuitenkin kyseenalaistaneet sen, miksi keskustelu hallituksen kriisikokouksineen alkoi vasta nyt, kun suomalaisten sijaan jotkut turvapaikanhakijoihin kuuluvat miehet ovat epäiltynä raiskauksesta. Miksi suomalaisten tekemät raiskaukset ja seksuaalinen häirintä eivät saa samaa palstatilaa ja paheksuntaa? Tai miksi (ainakin teoriassa) maahanmuuttokriittinen puolue nostaa oikeudessa tuomitun raiskaajan puolueen näkyvälle paikalle hoitamaan tiedotusta näkemättä siinä mitään ongelmaa?

No, toivottavasti tästä keskustelusta kuitenkin seuraa jotain myönteisiä muutoksia kulttuurissamme ja seksuaalirikoksiin puututaan vastedes herkemmin, oli tekijä minkä värinen tahansa.

Turvapaikanhakijat ovat olleet maassa selvästi alle vuoden ja tuo 30 000 taisi tulla täyteen viime viikonloppuna, joten aika turhaa on verrata vuoden tilastoihin Suomessa jos kaverit ylittävät keskiarvot muutamassa kuukaudessa asuessaan kootusti keskuksissa jossa on sentään jonkinlainen valvonta. Noissa Suomen tilastoissa painaa myös jo täällä asuvien ulkomaalaisten raiskaukset, jotka nostavat tuota tilastoa ylöspäin ja näin ollen todellisten raiskausten määrä suomalaisten toteuttamina on huomattavasti pienempi. Nythän poliisi jo julkisti, että kaikista seksuaalirikoksista VOK:n asukkaat ovat vastuussa n. 20-30% tapauksista joka on järjettömän suuri luku suhteutettuna väkimäärään. 0,6% väkimäärästä on vastuussa 20-30% tapauksissa, joten itse näen tässä ongelman ja siihen kun lisätään ne marraskuun 400-500 muuta rikosepäilystä niin alkaa olemaan aika vauhdikasta elämää n. 30 000 ihmisen kaupungissa.

Lyödään kello käyntiin ja katsotaan kuinka monta raiskausta ja muuta rikosta on ensi vuoden heinäkuun lopulla kun pohjilla on nyt se 10 kappaletta, että saadaan vähän vertailukohtaa siihen 35 000 asukkaan Suomi-kaupunkiin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Voisiko raiskauskeskustelun erottaa omaksi ketjukseen koska se raiskaa alleen muun, paljon oleellisemman keskustelun aiheesta?
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Näköjään taisi löytyä vaihtoehdoksi sensuuri.

Ei löydy enää iltasanomien aamupäiväistä juttua mamu rikoksista tai iltalehden juttua mökin hajoittamisesta.

Sairasta touhua.

Aivan uskomatonta, että näitä artikkeleita aletaan poistamaan. Ilmeisesti ei saa siis kirjoittaa mitään VOK asukaiden rikoksista enää?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olen elänyt noiden ihmisten keskinäisten rähinöiden keskellä kohta 30 vuotta. Suomalaiset eivät tässä suhteessa tee mitään poikkeusta ja jos nyt jonkin verran maailmassa on ollut niin lähes joka perjantai minkä tahansa juottolan edestä voi löytää halutessaan kaksi suomalaista miestä rähisemästä keskenään. En ymmärrä tätä taivastelua. Tässäkin suhteessa olennaisempaa näyttää olevan se, että "suomalaisella kännisellä miehellä on oikeus selvittää välejään milloin kenenkin kanssa rähisemällä juottolan edessä, mutta sama oikeus ei tietenkään kuulu kenellekään muulle. Ai jos tämän tekee maahanmuuttaja, äkkiä lentokoneeseen ja takaisin kotimaahan"

Huoh. Tekopyhyys.
Onko joku väittänyt etteivätkö suomalaiset riitelisi? Vai miksi yrität ohittaa tällaisella paskalla sen faktan, että pieni määrä maahanmuuttajia/turvapaikanhakijoita aiheuttaa suhteessa enemmän ongelmia kuin kantasuomalaiset? "Kun ne suomalaisetkin" on niin typerä argumentti ettei mitään rajaa.

Kuten aiemmin sanoin, niin jotenkin maagisesti se tilastolllinen yliedustus katoaa jonnekin kotona tehdyistä raiskauksista ja tietyllä logiikalla ne ovatkin aina oletetusti pottunokkasuomalaisten tekosia.
Tämä on kyllä erikoinen ilmiö, johon olen myös kiinnittänyt huomiota. Joko suvakit ovat ihan vitun tyhmiä, tai tarkoituksella puhuvat paskaa.
 
Tää on aina huikea perustelu, että kyllä suomalaisetkin tekee rikoksia

Itse asiassa Helsingin Sanomat kertoi meille tänään, että raiskauksiin syyllistynyt on useimmiten kantasuomalainen. On hienoa, että maan ykköslehti pyrkii tällä tavalla edistämään asioiden pysymistä oikeissa mittasuhteissa ja ehkäisemään paniikkimielialan syntymistä.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Itse asiassa Helsingin Sanomat kertoi meille tänään, että raiskauksiin syyllistynyt on useimmiten kantasuomalainen. On hienoa, että maan ykköslehti pyrkii tällä tavalla edistämään asioiden pysymistä oikeissa mittasuhteissa ja ehkäisemään paniikkimielialan syntymistä.

Kertoiko Helsingin Sanomat meille tänään kuinka monta pakolaista kantasuomalaiset ovat raiskanneet?
 

Rankkari

Jäsen
Jos pakoloinen jää kiinni raiskauksesta, niin mitä haittaa siitä on sille itselle?
Okei, ei saa loisia ostarilla tai kaupungilla, mutta kukapa sinne talvella haluaa mennä.
Raiskaaja pakoloinen saa vankilasta mukavan yksiön, ja ei tarvitse asua sosiaali kommuunissa. Voi vaikkapa rauhassa lukea, opiskella tai tumputtaa. Ja jos karkoitus tulee, niin todennäköisesti se olisi tullut, vaikka olisi ollut asiallisesti pakoloiskeskuksessaan.
Eli, ei sille raiskaaja pakoloiselle itselle ole mitään väliä, vaikka kalu pystyssä puskaraiskausta kyttäisikin ja uhrin kohdalle sattuessa toteuttaisi sen.

Ps. Vituuttaa pitää televisiota auki, lukea lehteä ym mediaa, kun joka päivä saa lukea siitä, mitä paskaa pakoloisista on tullutkaan. Se oli joidenkin unelma.

Edit. n.40% somalinuorista ei omaa ollenkaan ammatillista koulutusta. Miksiköhän he syrjäytyvät? Sellaisiako tulee jatkossa tuhansia lisää?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Olen elänyt noiden ihmisten keskinäisten rähinöiden keskellä kohta 30 vuotta. Suomalaiset eivät tässä suhteessa tee mitään poikkeusta ja jos nyt jonkin verran maailmassa on ollut niin lähes joka perjantai minkä tahansa juottolan edestä voi löytää halutessaan kaksi suomalaista miestä rähisemästä keskenään. En ymmärrä tätä taivastelua.
Huoh. Tekopyhyys.

Et ymmärrä taivastelua? Tilastopohjaiset faktat on sulla naaman alla, jotka olette täällä viimeisen puoli vuotta kiistäneet, syyllistäen erityisesti perussuomalaista puoluetta. Totta kai kantasuomalaiset rähisee ja tappelee.. kaikissa maissa rähistään ja tapellaan, Suomessa perinteisesti vielä oikein kunnolla, tosin kännääminen on alkanut menettää asemiaan, mikä on vain positiivinen asia.

Ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, että nämä siirtolaiset syyllistyvät nyt jo tilastojenkin valossa, aivan Ruotsin malliin, erittäin korkealla prosentilla mm. seksuaalirikoksiin. Toisaalta suvaitsevaiston kanssa väittely on ajanhukkaa. Ylipäätänsä ihminen jolla on missio ei ole kykeneväinen ottamaan vastaan edes tilastollista faktaa. Sitä on juuri aivopesu. Näyttää tosin siltä, että jotkut palstan kovimmat suvaitsevaisuuden edustajat ovat ns. tulleet järkiinsä.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Kävinpä uteliaisuuttani minäkin lukemassa facessa tuota rasmus - ryhmään ja törmäsin keskusteluun siitä VOK:issa kuvatusta kissavideosta. Uskomaton tarve näillä selitellä kaikki parhain päin. Kissaa ei rääkätty eikä kiusattu, vaan video tehtiin vain kissan omistajien löytymiseksi. Ei enää mulla riitä järki selittämään, miksi muutamilla on niin kova tarve puolustella näitä turvapaikanhakijoita...
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Tässä uutisessa olevilla luvuilla tästä nykyisestä noin 30000 hakijasta jää maahan noin 16000. Näistä 8500 (28%) saa myönteisen päätöksen ja 7500 (36% kielteisistä) kielteisen päätöksen saanutta jää maahan.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/146576-yli-2000-turvapaikkahakemusta-peruttu-valtaosa-irakilaisia

Sen jälkeen kun termien "arvioida", "on mahdollista palauttaa" ja "tultaneen palauttamaan" tilalle saadaan faktatietoa edes ensimmäisestä onnistuneesta yhdenkin ihmisen palautuksesta Irakiin, näillä ympäripyöreillä hölinöillä on jotain katetta.

Siihen asti itse mielummin lähtisin niinkin yksinkertaisesta tilastollisesta tosiasiasta, että Irakin kanssa ei ole palautussopimusta. Toivottavasti sellainen saadaan aikaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Anteeksi, en vain koe että me suomalaiset oltaisiin yhtään sen parempia kuin muutkaan. On oikeasti ihan validia muistuttaa, että perseilijöitä löytyy joka porukasta. Viitaten tuohon "kuin seinälle puhuisi"-kohtaan.
Sadan uuden vastaanottokeskuksen ja turvapaikanhakijoiden väliaikaismajoitustilan perustaminen Suomeen syksyn aikana on lisännyt rajusti seksuaalirikosepäilyjä ympäri Suomen.

Ilta-Sanomat kertoo, että poliisi tutkii yhteensä 100 ahdisteluepäilyä, jotka ovat paljastuneet yksistään marraskuussa.
Poliisin tietoon tulleita raiskausepäilyjä on kymmenkunta koko tänä vuonna.

IS:n mukaan ilmitulleet tapaukset voivat olla jäävuoren huippu. Kaikkia tekoja ei välttämättä kirjattu tai viety eteenpäin tutkinnassa."
http://www.helsinginuutiset.fi/arti...tta-is-100-ahdistelua-500-rahinaa-kuukaudessa (linkki Helsingin Sanomat)


Koet sinä asian miten tahansa, niin tuossa on juuri tänään poliisin julkaisemia faktoja, jotka kertovat selvää kieltä siitä, että me Suomalaiset olemme parempia kuin nämä tulijat, mitä tulee seksuaalirikosten määrään.

Tätä en tarkoita kenellekään erityisesti, mutta kesän - syksyn - alkutalven aikana pyörittyä aika lukemattomilla foorumeilla ja luettuani näitä lapsellisia perusteluja, niin kaikista kovimmat suvaitsevaisuuden äänitorvet löytyvät jatkuvasti seksuaalivähemmistöjen porukasta, joilla ei ole omia lapsia huollettavina.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Itse asiassa Helsingin Sanomat kertoi meille tänään, että raiskauksiin syyllistynyt on useimmiten kantasuomalainen. On hienoa, että maan ykköslehti pyrkii tällä tavalla edistämään asioiden pysymistä oikeissa mittasuhteissa ja ehkäisemään paniikkimielialan syntymistä.

Oho, onko tosiaan niin, että 5,2 Miljoonaa ihmistä raiskaa enemmän kuin 300 tuhatta ulkomaalaista maassamme?? Kuitenkin nuo 300 tuhatta vastaa sen 34% raiskauksista ja 41% törkeistä raiskauksista, joten hyvin tappelevat paalupaikasta.
 

Rushlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Poliisihallituksen mukaan n. 10 turvapaikanhakijaa on tänä vuonna ollut epäiltynä raiskauksesta. Jos nuo kaikki epäilykset ovat paikkansapitäviä, niin siinä on tietenkin kaikki 10 raiskausta liikaa. Kenties kuitenkin tämä luku kannattaa suhteuttaa turvapaikanhakijoiden määrään, joka lienee luokkaa 35 000. Mikä mahtaa olla vuotta kohden suomalaisen n. 35 000 asukkaan kaupungin raiskausepäilyjen määrä?

Tämän vuoden 35 000 pakolaisesta suurin osa tullut maahan alle 3 kk sitten (ja osa vasta tulossa, niitähän on nyt alle 35 000) niin sinä vertaat sitä vuoden ajanjakson tilastoon 35 000 suomalaisesta?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tämän vuoden 35 000 pakolaisesta suurin osa tullut maahan alle 3 kk sitten (ja osa vasta tulossa, niitähän on nyt alle 35 000) niin sinä vertaat sitä vuoden ajanjakson tilastoon 35 000 suomalaisesta?
Tilastotiede on vaikea asia.
 
Itse asiassa Helsingin Sanomat kertoi meille tänään, että raiskauksiin syyllistynyt on useimmiten kantasuomalainen. On hienoa, että maan ykköslehti pyrkii tällä tavalla edistämään asioiden pysymistä oikeissa mittasuhteissa ja ehkäisemään paniikkimielialan syntymistä.
Itse asiassa YLE:n televisiouutiset klo 18 kertoivat, että Helsingissä on tänä vuonna ollut 14 raiskaustapausta, ja kaikki ovat ulkomaalaisten tekemiä.
Puhuttiin "raiskauspiikistä" kun viime vuonna oli 9 tapausta. Mutta huomautan, että noista neljästätoista ulkomaalaisesta vain murto-osa on ollut turvapaikanhakijoita.
Helsingissä ei taida päteä tuo, että "kyllä ne suomalaisetkin raiskaa". No kai ne jossain muualla sitten kuin Helsingissä, en sitä epäile.

Päivän uutissadosta poimittakoon myös tällainen: Vuosaaren satamasta on tulossa myös suosittu reitti maahanmuuttajille. Ehkä tätä kautta saadaan lisää volyymiä ja ohjattua uusia virtoja tänne päin.
Vuosaaresta uusi reitti – turvapaikanhakijoita tulee Saksasta | Helsingin Uutiset
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Täytyy kyllä olla samaa mieltä muutaman muunkin kirjoittajan kanssa että nimimerkin @peterra harrastaa äärimmäisen kummallista kiemurtelua. Ei vain voi ymmärtää kuinka voi jatkuvasti perustella turvapaikanhakijoiden yliedustusta seksuaalirikoksissa ja muutakin häiriökäyttäytymistä sillä että "niinhän suomalaisetkin". Ihan mielenkiintoista olisi ymmärtää mikä aiheuttaa tuollaisen kummallisuuden ajatuksessa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kissamies saanut kenkää Seurakuntaopistolta. Kissanrääkkäyksestä epäilty mies menetti opiskelupaikkansa Järvenpäässä | Keski-Uusimaa (lukeminen vaatii lehden ostoa)

Suoraselkäistä toimintaa opistolta ja juuri näin pitikin toimia. Toivotaan, että kyseisen rikastajan kokkelikuvat on päätynyt myös poliisille tutkittavaksi.

Edes jotain vastinetta rikokseen, mutta ei riittävää. Kyllä kaiken tekemisen pitäisi vaikuttaa itse turvapaikkapäätökseen. Juuri tällainen tulija, joka osoittaa ensimetreillä haluttomuuden sopeutua, niin leima otsaan ja paluupostiin.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Naurettavia puolusteluja joiltakin kirjoittajilta. Apulaisjotain voisi kertoa mitä on murto-osa 14:sta, montako ihmistä se siis on? 0,1 vai jotain muuta? Sitten joku peterra, joka ei itsekään usko mitä kirjoittaa, kunhan huvikseen vittuilee täällä tai sitten on vain aidosti täysin kuutamolla.

Oleellista on herääkö hallitus koskaan ja lopettaa näiden maahantulon vai valitseeko se linjan, jolla yritys nimeltä Suomi ajetaan alas. Mikäli valitsee, niin Sipilän hallitus jää historiaan yli sadan vuoden itsenäisyyden ja valtion hyvinvoinnin tuhonneena ryhmänä. Melkoinen saavutus tuolta ryhmältä, todennäköisesti poistuvat itse ensimmäisinä Suomesta jonnekin turvaan muutaman vuoden päästä.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täytyy kyllä olla samaa mieltä muutaman muunkin kirjoittajan kanssa että nimimerkin @peterra harrastaa äärimmäisen kummallista kiemurtelua. Ei vain voi ymmärtää kuinka voi jatkuvasti perustella turvapaikanhakijoiden yliedustusta seksuaalirikoksissa ja muutakin häiriökäyttäytymistä sillä että "niinhän suomalaisetkin". Ihan mielenkiintoista olisi ymmärtää mikä aiheuttaa tuollaisen kummallisuuden ajatuksessa.

Alkaako argumentit porukalta loppua, kun pitää jo ihan henkilöä vastaan hyökätä? Kysyn vaan. Ei siis erikseen sinulle.

Pistän vielä sen, että kannattaa aina lukea myös teksti, jota olen lainannut, jotta voi saada kokonaiskuvan siitä, mitä logiikkaa kyseisen henkilön argumenteissa kritisoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös