Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 278 890
  • 28 700

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Kuka tahansa poliisiviranomainen jolla on kokemusta aiheesta, tieto todellisista tilastoista, ja lupa sanoa tietonsa ja näkemyksensä ääneen olisi ollut parempi. Eiköhän ne pojat tiedä parhaiten, missä mennään ja mitä on luvassa.

Ai... nyt olisi kelvannut kuka tahansa....

Varsinkaan ei kannattaisi lisäillä tällaisia propagandaan vivahtavia lausuntoja virallisiin tiedotteesiin, tilanteessa jossa jokainen täysjärkinen näkee otsallaankin ettei polisiin oma tiedottaminen (tai tiedottamatta jättäminen) ole puhtaasti puolueettomalla asiapohjalla.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Ai... nyt olisi kelvannut kuka tahansa....

Viralliset, kirjalliset tiedotteet ja henkilöhaastattelut eivät ole ihan sama asia.

Kuulisin enemmän kuin mielelläni tavallisilta poliiseilta, mikä siellä on meininki. Valitettavasti en itse tunne yhtään poliisia, joten pimennossa olen. Mikä sun ongelma tässä on?
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Kuka tahansa poliisiviranomainen jolla on kokemusta aiheesta, tieto todellisista tilastoista, ja lupa sanoa tietonsa ja näkemyksensä ääneen olisi ollut parempi. Eiköhän ne pojat tiedä parhaiten, missä mennään ja mitä on luvassa.

Eli olet sitä mieltä, että poliisilla on enemmän tietoa siitä, miksi mies raiskaa kuin yhdistyksen ihmiseltä, joka on tekemisissä uhrien kanssa myös oikeuskäsittelyiden jälkeen ja myös sellaisten uhrien kanssa, jotka eivät ole tehneet rikosilmoitusta. Poliisi olisi ollut siellä edustamassa poliisia, ei uhreja ja keskustelu olisi tällöin ollut hyvin suppeaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mies raiskasi taas

Vihreän Langan Annakaisalle tärkein pointti ei ollut tämän 14-vuotiaan raiskauksessa, se että sen teki pakolaisstatuksen omaava henkilö vaan se, että kyseessä on mies.
Annakaisa varmasti osaa keksiä perustelut ja puolustukset siihen, miksi ulkomaalaiset raiskaavat 17-kertaisesti. Mutkun mutkun ne on miehiä.
Uskaltaakohan tuo liikkua ulkona? Toisaalta ei näytä siltä, että olisi ensimmäisenä puskassa väijyvän miehen kiikarissa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
kingi tuohon on lähinnä hyvä haku tuossa, kun logiikka on ihan yhtä puutteellinen kuin tässä vallitsevassa tilanteessa, jota täällä puidaan.

Tämähän on siis yksinkertaisesti niin, että tämä turvapaikkavastainen väestönosa lähinnä yrittää levitellä omia pelkojaan ja lähtökohtaisesti kyseessä on puhtaasti kykynemättömyys hyväksyä uusia ihmisiä yhteiskuntaan. Tämä sitten puretaan toivomalla, että millä tahansa syyllä saadaan nämä uudet tulijat pois Suomesta. Toiminta on varsin loogista, mutta toiminnan motivaattoreina toimivat ihmisten henkilökohtaiset pelot ja huolet yms. jotka yleensä ovat aika kaukana todellisuudesta.

Tuossa mainitussa artikkelissahan vaan otettiin yksi järjetön näkökulma lisää samaan asiaan. Täytyy ymmärtää, että kaikki riippuu siitä, mistä näkökulmasta asioita tarkkaillaan. Jos itse tarkastelet maahanmuuttoa kriittisesti ja suhtaudut ajatukseen negatiivisesti niin silloin todennäköisemmin myös haluat tietoisesti etsiä sellaisia lähteitä, jotka tukevat omaa näkemystäsi. Tämä nainen on selvästi feministi tai jotain sinne suuntaan ja hänkin on löytänyt samasta asiasta yhden näkökulman lisää tukemaan omaansa.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Eli olet sitä mieltä, että poliisilla on enemmän tietoa siitä, miksi mies raiskaa kuin yhdistyksen ihmiseltä, joka on tekemisissä uhrien kanssa myös oikeuskäsittelyiden jälkeen ja myös sellaisten uhrien kanssa, jotka eivät ole tehneet rikosilmoitusta. Poliisi olisi ollut siellä edustamassa poliisia, ei uhreja ja keskustelu olisi tällöin ollut hyvin suppeaa.

Ensinnäkään siellä ei keskusteltu siitä, miksi mies raiskaa, vaan siitä miksi mamut ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa, sekä ovatko he ylipäätään yliedustettuina. Koko ajan sitten selitellään miten opastetaan ja valistetaan ym ym, eikä itse asiasta keskustella lainkaan. Miksi näitä pitää valistaa ja opastaa, kun asenteet ja käytös eivät ole mitenkään kulttuurisidonnaisia? Eikö ole aikamoista ajanhukkaa valistaa tuhansia ja tuhansia miehiä asioista, jotka ovat itsestäänselviä heillekin? Ei tarvitse olla einstein ymmärtääkseen, mistä tämä kiertely ja kaartelu.

Toiseksi, miten tämä Monika-Naiset liitto ry (Monika-Naiset liitto ry: monikulttuurista naistoimintaa) liittyy raiskauksiin, erityisesti mamujen tekemiin suomalaisten naisten tai tyttöjen raiskauksiin? Onko niin, että mamuperheissä esiintyy kotiväkivaltaa/vaimon raiskauksia erityisen paljon? Vai mihin tällaista erityisesti mamuille tarkoitettua naisasiatoimintaa tarvitaan? Ei niitä musliminaisia ainakaan suomalaiset miehet hakkaa. Aiheen "asiantuntija" vaan empaattisella ilmeellä jauhaa ja jauhaa kuinka pitää tutkia, tukea, keskustella jne pitää sitä ja tätä. Väestöliiton monikulttuurisuusasiantuntijan suomen kielen taito taas oli niin heikko, että vaikka olisikin jotain merkitsevää sanottavaa ollut, ei sitä saanut sanottua suorassa lähetyksessä.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi näitä pitää valistaa ja opastaa, kun asenteet ja käytös eivät ole mitenkään kulttuurisidonnaisia? Eikö ole aikamoista ajanhukkaa valistaa tuhansia ja tuhansia miehiä asioista, jotka ovat itsestäänselviä heillekin? Ei tarvitse olla einstein ymmärtääkseen, mistä tämä kiertely ja kaartelu.

Kulttuurierot ovat isoja ja jos ajatellaan muslimimaailmaa noin yleensä niin yhteiskunnallinen kehitys on sillä tavalla jäljessä, että naisen asema ei ole ollenkaan samanlainen kuin täällä. Nainen koetaan edelleen miehen omaisuudeksi jne. Naisellahan on ollut myös länsimaisessa yhteiskunnassa historiallisesti aika huono asema ja tämä "lähes sama" asema on itse asiassa viimeisen sadan vuoden tuote, joka ei varsinaisesti itse asiassa ole vielä lyönyt esim. Saksassa täysin lävitse. Eriarvoisuutta naisen ja miehen välillä on vielä monessa asiassa ja siinä missä ihan omassakin yhteiskunnassa on vielä eriarvoisuutta niin Lähi-Idässä tullaan lähes 100 vuotta perässä.

Uskonnolliset instanssit missään uskonnossa eivät ole olleet järin halukkaita muuttamaan naisen asemaa. Tämä siis uskonnosta riippumaton asia. Kristinuskossakin maallistuminen nosti naisen asemaa paljon enemmän kuin uskonto sinänsä. Uskonto on aika mieskeskeinen ilmiö noin ylipäätään, liekö sitten se, että uskonnolliset tekstit ovat usein miesten kirjoittamia.

Onko niin, että mamuperheissä esiintyy kotiväkivaltaa/vaimon raiskauksia erityisen paljon? Vai mihin tällaista erityisesti mamuille tarkoitettua naisasiatoimintaa tarvitaan?

En usko, että yhtään sen enempää perheen sisällä kuin kantaväestössäkään. Kuitenkin naisen asema on niin erilainen tuolla Lähi-Idässä, että sinänsä tälle naistoiminnalle varmasti on tilaustakin. Itse olen taipuvainen ajattelemaan, että muslimeja koskevissa asioissa ja niiden ratkaisuissa erityisesti muslimiyhteisön sisäinen arvomaailman muutos on merkittäväksi avuksi. Tällainen arvomaailman muutos tapahtuu huomattavasti tehokkaammin yhteisön sisällä kuin sen ulkopuolelta.
 
Jos itse tarkastelet maahanmuuttoa kriittisesti ja suhtaudut ajatukseen negatiivisesti niin silloin todennäköisemmin myös haluat tietoisesti etsiä sellaisia lähteitä, jotka tukevat omaa näkemystäsi.

Tämähän toimii myös toisinpäin, kuten esimerkiksi sinun teksteistäsi huomaamme. Tässä viimeisimmässä viestissäsi ei tosin ollut mitään lähteitä, vaan pelkkää omaa mutuiluasi "kaukana todellisuudesta" olevista peloista, sekä "puutteellisesta logiikasta"...

Aiheesta kolmanteen, ja Ruotsiin. Jotenkin kuvittelin, ettei kulttiväki voisi olla enemmän sekaisin, mutta Ruotsin vpm Romson siirteli kyllä taas rajoja: Åsa Romson börjar gråta på presskonferens - YouTube
Nauroin hetken aikaa, mutta päällimmäisenä mieleen jäi järkytys. Ruotsi on joutunut fasismin tielle, ja joutuu nyt rajoittamaan hädänalaisten majoitusta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ensinnäkään siellä ei keskusteltu siitä, miksi mies raiskaa, vaan siitä miksi mamut ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa, sekä ovatko he ylipäätään yliedustettuina.

Aivan. Kumman uskot tietävän asiasta enemmän – poliisin, joka tekee selvittää rikoksia vai yhdistyksen, joka on uhreja varten?

Toiseksi, miten tämä Monika-Naiset liitto ry (Monika-Naiset liitto ry: monikulttuurista naistoimintaa) liittyy raiskauksiin, erityisesti mamujen tekemiin suomalaisten naisten tai tyttöjen raiskauksiin? Onko niin, että mamuperheissä esiintyy kotiväkivaltaa/vaimon raiskauksia erityisen paljon? Vai mihin tällaista erityisesti mamuille tarkoitettua naisasiatoimintaa tarvitaan?

Se liittyy erittäin olennaisesti, sillä heillä on enemmän kokemusta maahanmuuttajamiehistä kuin puskaraiskauksen uhriksi joutuneet kantasuomalaiset. Luuletko tosiaan, että ne maahanmuuttajat, jotka puskaraiskaavat, eivät tee mitään muuta väkivaltaista esimerkiksi kotona, jossa miehen vallassa on vaimo ja ehkä tytär. Haukutaanko tässä nyt Monika-Naiset ry, joka yrittää auttaa maahanmuuttajanaisia ymmärtämään, että myös heillä on ihmisoikeuksia, eikä väkivaltaisessa perheessä tarvitse elää? Väärin autettu?

Suomalaisille rikoksenuhreille on olemassa monenlaista vertaistukea, jota maahanmuuttajanainen ei kulttuurinsa takia välttämättä osaa hakeutua. Eikö siis ole hyvä asia, että olen olemassa tällainen ole olemassa? Suomalaiset naiset kokevat perheväkivaltaa paljon enemmän kuin mitä poliisin kirjoihin merkitään, mutta asiasta tiedetään näiden vertaistukiohjelmien ansiosta, jossa fokuksessa on vain uhri, eikä tekijä. Kummallakohan siis mahtaa olla enemmän tietoa raiskauksista ja muusta naisiin kohdistuneesta väkivallasta, näillä järjestöillä vai poliisilla, jota sinä lähetykseen toivoit.

Minusta on vastenmielistä, että kun ihmiset pyrkivät auttamaan väkivallan uhreja vapaaehtoistoiminnalla, niin toiminnan tarvetta vähätellään.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämähän toimii myös toisinpäin, kuten esimerkiksi sinun teksteistäsi huomaamme. Tässä viimeisimmässä viestissäsi ei tosin ollut mitään lähteitä, vaan pelkkää omaa mutuiluasi "kaukana todellisuudesta" olevista peloista, sekä "puutteellisesta logiikasta"...

Tottakai se toimii myös toiseen suuntaan. Ei kai kukaan sitä ole kiistänytkään?
Itse pidän ihmisten pelkoa ja keskustelua täysin luonnollisena, kun ihmisellä nyt on sellainen sisäänrakennettu mekanismi asemasta ja ajattelusta huolimatta, että ajattelumme tuppaa olemaan enemmän sulkevaa ja jaottelevaa kuin kovinkaan avointa. Se on varmaan myös se syy, miksi ihminen on niin hyvin selvinnyt kaikenlaisista asioista täällä maapallolla, että tunteemme ja intuitiomme, olivat ne kuinka järjettömiä hyvänsä, ovat suojelleet meitä vihollisilta jo vuosisatoja ja antaneet etua.

Joka tapauksessa se, että me luokittelemme itsemme ja muut ja sitten teemme tällaisia käsittämättömiä rajanvetoja on kuitenkin ihan ihmillistä. Historiassa on siitä runsaasti esimerkkejä, kuinka yhteiskunta on aina ollut tällainen jakautunut kasa kaikenlaista, jossa yleensä yhteiskunta on nähnyt, että parasta olisi, kun ihmiset eivät sekoittuisi toisten ryhmien kanssa. Kuitenkin tätä sekoittumista on tapahtunut historiassa ja paljon ja tapahtuu myös jatkossa, vaikka sitä kuinka vastustetaan.

Kuitenkin tämä ihmisten "suojautuminen" ja "erkaneminen" voidaan purkaa keskustelulla ja ymmärryksellä tai ainakin uskon niin. Itse en hirveästi arvosta näitä ääriajatteluja tässä asiassa.
 
Riikka Yrttiaho.
Riikka Yrttiaho - Naisena tätä koko maahanmuuttajat... | Facebook
Naisena tätä koko maahanmuuttajat raiskaa -keskustelua on ihan vitun absurdia seurata. Oon aika monta kertaa elämässäni kokenut seksuaalista ahdistelua (ja väitän/tiedän että niin on moni ellei suurin osa mun oman ikäisistä naispuolisista kavereistanikin) ja NYT kun turvapaikanhakijoita tulee enemmän, naisten oikeudet yhtäkkiä kiinnostaakin. NYT ollaan valmiita valistamaan miehiä (siis turvapaikanhakijoita, ei muita) suostumuksen tarpeellisuudesta ja siitä ettei vähäpukeisuus ole kutsu seksiin. Aivan kuin suostumus tai naisen itsemääräämisoikeus olis tänäkään päivänä itsestäänselvyys isolle osalle _suomalaismiehiä_.
Ensimmäisen slutwalkin aikana (about 5 v sitten) koko hommalle naureskeltiin ja uutisten kommenttiosioissa oli todennäköisesti samat pellet naureskelemassa ja syyllistämässä raiskauksen uhreja kun jotka nyt kantaa ah-niin-syvää huolta naisten turvallisuudesta. Unohtamatta sitä että nämä samat rasistit tai "maahanmuuttokriitikot" on lukemattomia kertoja toivoneet mulle tai muille puolijulkisesti asiasta keskustelleille naisille esimerkiksi omakohtaista kokemusta joukkoraiskauksesta, jotta me "tajuttais mitä vapaa maahanmuuttopolitiikka sit tuo tullessaan".
Kiitos vaan rasistit, me pidetään huolta itsestämme kuten tähänkin asti.
 

Aatos

Jäsen
Tämähän on siis yksinkertaisesti niin, että tämä turvapaikkavastainen väestönosa lähinnä yrittää levitellä omia pelkojaan ja lähtökohtaisesti kyseessä on puhtaasti kykynemättömyys hyväksyä uusia ihmisiä yhteiskuntaan. Tämä sitten puretaan toivomalla, että millä tahansa syyllä saadaan nämä uudet tulijat pois Suomesta.

Ei toimi itsellä. Ihmisiä pitää auttaa muttei saa olla sinisilmäinen. En ymmärrä miksei epäkohtia voi nostaa esille? Ja vain niin että omat vaikuttimet perustuvat vaikkapa pelkoihin joka värjää asiaa. Tiettyjä faktoja on vaikea sivuuttaa. Puolisoni työskenteli Saudeissa yhden vuoden sairaanhoitajana, ja kertoi naisen rajoitetuista oikeuksista. Länsimaalainen on toki tietyllä tapaa erityisasemassa. Mutta oli törmännyt tilanteisiin jossa kaupassa ollessa, töistä mies mukanaan, hänelle ei puhuttu vaan sivuutettiin

Toki nämä ovat heidän kulttuuriaan jota tulee kunnioittaa. Fakta on kuitenkin se että se tuottaa täällä ongelmia joista on syytä avoimesti puhua.

Niinkuin aikaisemmin mainitsin, olen ollut raiskausten kanssa työkseni tekemisissä, enkä voi sivuuttaa maahanmuuttajien yliedustusta näissä. Se väärin uhrejakin kohtaan. En näin ollen tiedä kuinka voin ylitulkita asiaa..


Maahanmuuttajien olisi ottaa asiaan kantaa, herättää avointa keskustelua. Vaikkapa tästä tuoreesta tapauksesta.

17-vuotiaan lenkkeilijätytön murhasta elinkautinen - Kotimaa - Ilta-Sanomat
 

Aapee79

Jäsen

Mitä vitun hyötyä tänne on linkata vasemmistoliittolaisen random-tyypin mielipide? Ainut hyöty ja tuon tekstin agenda sinulla varmaan on, että kaikki ketkä ovat huolestuneet raiskauksien lisääntymisestä invaasion johdosta, ovat rasisteja. No mitäpä sinulta voi muuta odottaakaan. Pikkusen provoa taas kehiin, niin jos joku puuttuisi. Minä puutun.

Tämä on tosin hyvä tietää, että olen muuttunut jo nuorempana rasistiksi, koska läheiseni raiskattiin. Olen nähnyt seuraukset ja vaikutukset, miten siitä toivutaan tai ei toivuta. Itselle on edelleen yks vitun sama, että onko raiskaaja minkämaalainen. Kyseisen kulttuurin tulo Suomeen aiheuttaa 100% varmasti lisää raiskauksia ja se on vaan fakta, mitä ei voi sivuuttaa. Puhukoon tilastot puolestaan.

Lisäksi @Kirjoittelija: Jokainen penni on liikaa, mikä leikataan. Koska:

A) Sanottaisiin suoraan syy, että tarvitaan rahaa pakolaisiin tai tulosiirtoina työntekijöiltä yrityksien johtohenkilöille ja yrityksen voittomarginaaliin(työpaikat "lol"). En tykkää valehtelusta, mitä nykyinen hallitus tekee ja se, että vaihtaa mielipidettään vielä päivittäin. Ei ole vakuuttavaa toimintaa millään mittarilla.

B) Kenelle leikatut rahat menevät? @Cobol voi valistaa sinua, kuka hallitsee ja hyöytyy tästä turvapaikkaturismista. Miksi vitussa minun pitäisi antaa yhtään penniä rahaa jo valmiiksi rikkaille tai ns. Suomen kansaa pahasti kusettajille? Kun nämä asiat joskus julkisesti puretaan läpi, jos puretaan, ketkä ovat valtiolta kusettaneet rahaa miljoonia tämän kustannuksella, niin voi tulla pieni sota muutamia henkilöitä/politiikkoja vastaan.

C) Vittuako se sinulle kuuluu, mitä teen itse ansaituillani rahoilla? 55" telkkari välttää nyt, kun ei ole kuin 2kk vanha ja Thaimaaseen taidan ottaa 2 vkon sijaan 3 vkon matkan talvella. Jokaisen drinksun minkä juon biitsillä, niin ajattelen sua täällä Suomessa, kun kolaat niitä lumia kerrostalon katoilta. Älä tipu!
 
Viimeksi muokattu:

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
B) Kenelle leikatut rahat menevät? @Cobol voi valistaa sinua, kuka hallitsee ja hyöytyy tästä turvapaikkaturismista. Miksi vitussa minun pitäisi antaa yhtään penniä rahaa jo valmiiksi rikkaille tai ns. Suomen kansaa pahasti kusettajille? Kun nämä asiat joskus julkisesti puretaan läpi, jos puretaan, ketkä ovat valtiolta kusettaneet rahaa miljoonia tämän kustannuksella, niin voi tulla pieni sota muutamia henkilöitä/politiikkoja vastaan.
Ihmettelen kun ei esimerkiksi kilpailuttamisen laiminlyönnistä ole meteliä noussut. Niin moni yritys on tässä kärsinyt siitä, kun luonat ja muut on nostettu etusijalle tyhjästä. Ei näissä voi edes hätätilanteeseen vedota, koska tilanne on ollut jo niin pitkään päällä.
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huhhuh mitä paskaa taas. Hyvähän jollain läskillä feministillä on puhua, pakolaisetkaan koske. Sama kuin iso ja lihaksikas mies tuumaisi että mitäs te mouhkaatte mamujengien pahoinpitelyistä, jotka kohdistuu nuoriin.Oliko sentteri tuossa joku syvempi viesti jonka suvakit vain tajuaa?

e. Päivän paras RASMUS- ryhmästä: "Kai nyt jokainen tietää että naisiin ei kosketa ilman lupaa jopa Irakissa ja Syyriassa. Siellähän pitäisi olla naimisissa ennen kun kosketaan."
 
Viimeksi muokattu:
Mitä vitun hyötyä tänne on linkata vasemmistoliittolaisen random-tyypin mielipide?
Huhhuh mitä paskaa taas. Hyvähän jollain läskillä feministillä on puhua, pakolaisetkaan koske. Sama kuin iso ja lihaksikas mies tuumaisi että mitäs te mouhkaatte mamujengien pahoinpitelyistä, jotka kohdistuu nuoriin.Oliko sentteri tuossa joku syvempi viesti jonka suvakit vain tajuaa?
Kaksoisstandardilla, kuinka huolta naisista nyt minkä tahansa tekosyyn kelvatessa yritetään valjastaa perusteeksi pakolaisten torjumiselle, on viihdearvoa, etenkin kun sen tuo esiin nainen jonka vajakit ovat toivoneet joutuvan raiskatuksi.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Huhhuh mitä paskaa taas.

Hyvin sanottu. Pätee kyllä koko tähän meuhkaamiseen täällä. Sitä miettii, että joko ihmisillä ei ole omaa elämää lainkaan, tai sitten projisoi kaiken vitutuksensa mahdollisimman simppeliin ja helppoon kohteeseen. Toivottavasti olo paranee, epäilen kyllä.

Huvittavaahan näitä olisi lueskella, ellei asia olisi samalla niin surullinen. Raiskaus on rikos, siihen syyllistyy ihminen, ei kansanryhmä. Rikoksesta kuuluu rangaista tekijää, ei kansanryhmää. Tässä on se ainut totuus ja kaikki muu on paskanjauhamista.
 

Jeffrey

Jäsen
Kaksoisstandardilla, kuinka huolta naisista nyt minkä tahansa tekosyyn kelvatessa yritetään valjastaa perusteeksi pakolaisten torjumiselle, on viihdearvoa, etenkin kun sen tuo esiin nainen jonka vajakit ovat toivoneet joutuvan raiskatuksi.

Mulle suurta viihdearvoa tuo myös se, että ei tästä ole kuin pari vuotta niin homo avioliitoa vastustavia henkilöitä solvattiin ja haukuttiin ties millä nimillä ja nimikkeillä. Nyt nämä samat solvaajat sitten palvovat ihmisiä, jotka eivät ainoastaan vastusta homo avioliittoa, vaan pitävät homoilua täysin luonnottomana asiana josta tulisi antaa homolle rangaistus. Viihdearvoa tuo myös se, että esimerkiksi keväällä feministit nostivat hirveän porun, kun eräs panimo hieman hassutteli ja laittoi twitteriin Malkinille hameen päälle, oli kuullemma mieletöntä naisen alistamista yms. Ja nyt nämä samat henkilöt sitten palvovat ihmisiä, kenelle naisten oikeudet ovat täysin luonnoton asia, ja heidän mielestään esimerkiksi miestään vastaan asettuvalle naiselle kuuluisi teostaan rangaistus.

Maailma muuttuu, ja takit kääntyilee.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ehkä nämä raiskaus- ja rikoskeskustelut tosiaan vievät suurimman huomion ääri-ilmiöineen näissä keskusteluissa, ja ainakin itsellä on selkeästi jäänyt taka-alalle nähdä se keskustellaanko/pohditaanko näiden uussuomalaisten merkityksestä yhteiskuntamme kehittämiseen missään? Nythän meillä on tilanne käsissä missä tullaan sankoin joukoin kehitykseltään satoja vuosia jäljessä olevasta kulttuurista tänne. Mistä meillä oikeasti löydetään keinot siihen sopeuttamiseen että tulijoilla olisi itsellään helpompaa, tai että he palvelisivat ja kehittäisivät tätä yhteiskuntaa eteenpäin?

Tuosta asiasta ainakin itselläni on suuri huoli noussut, koska kukaan ei ole vielä selittänyt millä lailla tämä massa oikeasti saadaan rikastuttamaan täkäläistä yhteiskuntaa... Se lähtötilanne että elämän yksinkertaisimpia perusasioita opetetaan täällä rautalangasta, ilman varmuutta onnistumisesta, ei anna kovin ruusuista kuvitelmaa. Näillä nyt liikkeellä olevilla massoilla on nimittäin lähitulevaisuudessa suuri vaikutus paikkaan nimeltä Suomi.
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huvittavaahan näitä olisi lueskella, ellei asia olisi samalla niin surullinen. Raiskaus on rikos, siihen syyllistyy ihminen, ei kansanryhmä. Rikoksesta kuuluu rangaista tekijää, ei kansanryhmää. Tässä on se ainut totuus ja kaikki muu on paskanjauhamista.
Niimpäniin. Jos joku kansanryhmä raiskaa moninkertaisesti enemmän, pitäisikö asialle tehdä jotain? Peitellään ja hyssytellään, sillä se paranee. Ainiin, suomalaista löytyy aina vika.
 

Aapee79

Jäsen
Kaksoisstandardilla, kuinka huolta naisista nyt minkä tahansa tekosyyn kelvatessa yritetään valjastaa perusteeksi pakolaisten torjumiselle, on viihdearvoa, etenkin kun sen tuo esiin nainen jonka vajakit ovat toivoneet joutuvan raiskatuksi.

Hieno lainaus! Otetaan tuosta minulta vain yksi sopiva lause ja jätetään muut huomioimatta, ettei vaan näyttäisi siltä, että itse on lähdetty ratsastamaan provolla ja rasistikortilla tähän ketjuun taas vaihteeksi. No eiköhän tämä nyt sitten ollut tässä. Tämä yksi naisihminen edustaa nyt koko naisväkeä maailmassa ja tälleenhän sen asian on sitten oltava.

2-suuntaiselle jäähyväiskirjoitus:

Olet juuri sitä alhaisinta ihmissakkia, mitä tiedän. Puolustelet raiskauksia ja muuta paskaa ja tahallaan provoat ihmisiä sekä trollaat mukahauskoilla kirjoituksilla esim. tässä 14-vuotiaan tytön raiskauksessa. Et vastaa kysymyksiin/valitset vain omaan agendaan sopivat tai et kommentoi ollenkaan niitä kohtia, mitkä voisivat oikeasti olla tärkeitä juttuja. Lainailet toisten viesteistä vain tiettyjä kohtia, mitkä sopivat omaan ajatteluusi. Syytät vastapuolta riitatilanteista, kun itse haet tietoisesti ristiriitatilanteita. Heiluttelet rasistikorttia ja edustat juuri tätä osastoa, mikä ei edistä yhtään keskustelua ja saa ihmiset vielä pahemmin omiin poteroihinsa.

Hyvästi sentteri ja toivon sydämestäni, että saat syövän.
 
Olet juuri sitä alhaisinta ihmissakkia, mitä tiedän. Puolustelet raiskauksia ja muuta paskaa ja tahallaan provoat ihmisiä sekä trollaat mukahauskoilla kirjoituksilla esim. tässä 14-vuotiaan tytön raiskauksessa. Et vastaa kysymyksiin/valitset vain omaan agendaan sopivat tai et kommentoi ollenkaan niitä kohtia, mitkä voisivat oikeasti olla tärkeitä juttuja.
1) En ole puolustellut raiskauksia, jos olet eri mieltä niin osoita missä.
2) Mitkä kysymykset ovat jääneet avoimiksi?

Ihan käsittämätöntä avautumista. Käsittämätöntä.
 

Jeffrey

Jäsen
Huvittavaahan näitä olisi lueskella, ellei asia olisi samalla niin surullinen. Raiskaus on rikos, siihen syyllistyy ihminen, ei kansanryhmä. Rikoksesta kuuluu rangaista tekijää, ei kansanryhmää. Tässä on se ainut totuus ja kaikki muu on paskanjauhamista.

Ei tässä nyt ole kyse yhdestä raiskauksesta. Suuressa kuvassa kyse on ollut siitä, että meidän mielestämme Suomi on ollut hieno maa elää ja asua, koska täällä on voinut elää vapaasti ilman pelkoja. Ihminen on voinut liikkua ulkona pimeällä, lapset ovat voineet leikkiä pihalla keskenään yms. Ensimmäinen kerta kun oma naiiviuteni maailmaa kohtaa alkoi karisemaan oli Nassaussa Bahamalla, kun taksikuski alkoi nauramaan meille koska halusimme mennä kaupungin keskustaan ihmettelemään. Oli kuullemma sellainen paikka, että ei me sinne voida mennä. Sama on toistunut niin ja niin monessa paikassa tässä maailmassa. Miamissa esimerkiksi meidän hotellialueella piti olla tarkkana, ettei tiettyä katua ylitä, Marseillesta puhuttiin kauniina kaupunkina, mutta vuokra-autolla sinne ei kannattaisi mennä, eikä Tukholmassakaan kannata ihan jokaisessa kaupunginosassa vierailla.

Kyse on nyt loppujenlopuksi siitä, että eri kulttuurit vain ovat erilaisia. Eri kulttuurit sisältävät erilaisia moraalikäsityksiä, ja erilaisia käsityksiä arvoista, etiikasta yms. Nyt Suomen kohdalla kyse on siitä, kuinka paljon me olemme valmiita alentamaan tätä meidän turvallisuuttamme sen hyväksi, lievitämme maailmanlaajuista hätää suhteessa todella vähän.

Itse sanoisin, että mielummin paikassa A on 5 000 000 onnellista ihmistä, ja paikassa B 100 000 000 todella onnetonta ihmistä. Sen sijaan, että paikassa A olisi 5 000 030 melko onnetonta ihmistä ja paikassa B 99 999 970 todella onnetonta ihmistä.
 

Jeffrey

Jäsen
Voisitko @Jeffrey vielä antaa muutaman käytännön esimerkin tästä palvomisesta? Epäilemättä luettelemiesi skenaarioiden viihdearvo on erittäin suuri. En vaan taaskaan voi olla kovinkaan luottavainen niiden todenperäisyyttä kohtaan.

Kirjaudu sisään Facebookiin | Facebook

Vihreä Lanka

Seta

(Linkit Facebookiin) (Ylin linkki vie Rasmus sivustolle Facebookiin)

Sinne vaan ihmettelemään. Kainovieno pyyntö täältä lähtee myös sille, että avaa kiitos silmäsi.

Katso vielä vaikka satiirivideo teikäläisistä: Modern Educayshun - YouTube
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös