Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 288 223
  • 28 700

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Jos nyt vielä kerran rautalangasta vääntäis. Kaikkihan lähti aikanaan tästä kommentista:

Minä sitten valistin Aharia, että nuo kaksi asiaa ovat ihan samoja. Ahar väitti aikansa, että eivät ole samoja. Väitti mm että:

Mikä on tietysti täysin virheellinen tieto, kuten Aharin teksteistä tässä uusintapätkässäkin on jo selvinnyt. Ahar ei muuten koskaan tainnut selventää tätä väitettään, vaikka parikin kertaa kyselin. Miksiköhän?

Jossain välissä Ahar itsekin taisi huolestua oman tietämyksensä tasosta sen verran, että ilmeisesti kysyi asiaa työpaikan lukutaitoisilta ja sai kauhukseen huomata, että oli tullut kirjoittaneeksi puutaheinää useampaan viestiin. Sitten alkoi tämä sekoilu R- ja S-ilmoitusten kanssa. Ahar yritti ilmeisesti kääntää väitteitään siihen muotoon, että vasta poliisin tekemä R-ilmoitus on se varsinainen rikosilmoitus ja kansalaisen tekemä ilmoitus olisi sitten tutkintapyyntö ja siten ne olisivat eri asioita tjsp. Ei niistä sekavista viesteistä oikein aina saanut tolkkua. Jokatapauksessa esim nuo kaksi lainausta osoittavat, miten pihalla tuo mies oli rikosilmoituksen prosesseista. Vähän hämmentävää, kun tyyppi on väittänyt tehneensä noita hommia parikymmentä vuotta.

Mutta joo, ei se mene niin, että kansalainen tekee tutkintapyynnön ja jos poliisi niin tulkitsee se tekee siitä R-ilmoituksen, jolloin siitä vasta tulee rikosilmoitus. Eli tuo sinun väitteesikin on höpöä. Esim poliisin sivuilla voi tehdä sähköisen rikosilmoituksen. Poliisi - Sähköinen rikosilmoitus . Eipä löydy sähköistä tutkintapyyntöä. Voit myös tulostaa poliisin sivuilta rikosilmoituslomakkeita: Poliisi - Tulostettavat rikosilmoituslomakkeet . Eipä löydy tutkintapyyntölomakkeita. Missään ei myöskään kysytä, että haluanko tehdä S-ilmoituksen vai R-ilmoituksen. Miksipä kysyttäisikään, kun en minä sitä saa päättää, kumpi siitä tehdään.

Siitä kko:n päätöksestä selviää, että A oli tehnyt B:stä tutkintapyynnön poliisille ja lastensuojeluilmoituksen sossuun, joissa väitetiin B:n syyllistyneen
seksuaali- ja muihin rikoksiin. Väitteet todettiin pupuksi, ja ilmoittajaa vastaan nostettiin kunnianloukkaussyyte. A puolustautui sillä, että se oli vaan tutkintapyyntö. Varsin yleinen urbaanilegenda kertoo, että jos tekee rikosilmoituksen, niin voi saada kunnianloukkaussyytten, mutta jos tekee tutkintapyynnön, niin ei tule, koska tutkintapyynnössä mukamas vaan pyydetään poliisia selvittämään asia, eikä väitetä mitään. No tuo ei pidä paikkaansa, kuten tuossa päätöksessäkin selvisi. Rapsut tuli A:lle. Ei sillä ollut minkäänlaista vaikutusta, että ilmoitus oli nimetty tutkintapyynnöksi. Ne väitteet mitä esitetään ratkaisee. Ei se, mitä otsikkoon laitetaan. Aharkin tietää tämän nyt, mutta vuosi sitten ei vielä tiennyt.

Onhan tuo melkoisen noloa jopa sinulta laittaa toisen kirjoittamaksi asioita, joita olet omasssa mielikuvituksessasi itse kehitellyt. Kysymys vielä kerran, onko S-ilmoitus rikosilmoitus? Eli jos menet poliisilaitokselle tekemään ilmoituksen että, patteriisi on viritetty salakuuntelulaitteita, ja asiasta kirjataan S-ilmoitus, koska ilmoitus on pakko ottaa vastaan, niin onko silloin tehty rikosilmoitus?
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Onko tämä vassareiden tunnustama media vai toteatteko tämänkin vain keksityksi asiaksi?

Naisia ja lapsia raiskataan vastaanottokeskuksessa! - Metropoli.net

No, tämäkin on vaan yksittäistapaus.

Onhan tuo järkyttävää jos näin tapahtuu. Toistaiseksi, sekä metropoli.net, että netistä löytämäni Daily Mailin juttu asiasta ei kuitenkaan haastattele jutussaan yhtään ko. keskuksen työntekijää. Daily Mailkin toistelee jutussaan useasti sanparatta "it has been alledged".

Jos juttu tosiaan on totta, niin kaikki syylliset hiuksista takaisin sinne mistä ovat tulleet. Katsotaan nyt ensin, että mitä oikeasti on tapahtunut. Nykyään kun näistä uutisista ei tiedä.

Eli jos menet poliisilaitokselle tekemään ilmoituksen että, patteriisi on viritetty salakuuntelulaitteita, ja asiasta kirjataan S-ilmoitus, koska ilmoitus on pakko ottaa vastaan, niin onko silloin tehty rikosilmoitus?

Eli jos ilmoitan jostain asiasta poliisille, minun on tiedettävä itse teenkö S-ilmoituksen vai R-ilmoituksen?
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Onhan tuo järkyttävää jos näin tapahtuu. Toistaiseksi, sekä metropoli.net, että netistä löytämäni Daily Mailin juttu asiasta ei kuitenkaan haastattele jutussaan yhtään ko. keskuksen työntekijää. Daily Mailkin toistelee jutussaan useasti sanparatta "it has been alledged".

Jos juttu tosiaan on totta, niin kaikki syylliset hiuksista takaisin sinne mistä ovat tulleet. Katsotaan nyt ensin, että mitä oikeasti on tapahtunut. Nykyään kun näistä uutisista ei tiedä.



Eli jos ilmoitan jostain asiasta poliisille, minun on tiedettävä itse teenkö S-ilmoituksen vai R-ilmoituksen?

Ei ole. Mutta sellaisesta asiasta ei kirjoiteta rikosilmoitusta, missä ei ole tapahtunut rikosta. Mutta tämä riittää osaltani tästä, koska ei liity millään tavalla otsikon aiheeseen. Anssi voi perustaa uuden ketjun, jos katsoo aiheelliseksi tästä teemasta. Tulen kyllä paikalle tietämätöntä opettamaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksikään palstan unelmoija ei tule sanallakaan kommentoimaan tätä uutista. Itse sanon vain, että meillä ei juuri nyt pitäisi olla käyttöä tuolle ihmisjätteelle.

Ehkä suurinosa ei maahanmuuttokriittisistä kirjoittajista on yksinkertaisesti turhautunut tämän ketjun musta-valkoisuuteen.

Tapaus on järkyttävä, mutta ei niin yllättävä. Kun suuren ihmismassat lähtevät liikkeelle, joukossa on myös rikollisia. Olkoon kysymyksessä sota, luonnonkatastrofi tai näistä seurannut pakolaisaalto, joukossa on aina ihmisiä, jotka pyrkivät hyötymään tilanteesta rikollisin keinoin. Näissä tilanteissa laki ja järjestys heikkenee, ihmisarvo laskee ja rikolliset käyttävät tätä hyväkseen.

Monet kannattavat täällä työperäistä maahanmuuttoa ja kuvittelevat, että sen mukana ei tuota ihmisjätettä tule. Ihan vastaavasti siinäkin porukassa olisi kusettajia, työntekijöitä, jotka jättäytyisivät yhteiskunnan elätettäväksi heti tilaisuuden tullen. Nyt liikkeella on paljon sellaisia pakolaisia, jotka oikeasti kaipaavat kansainvälistä suojelua kotimaansa tilanteen takia. Tässä ketjussa tähän ei uskota, kuten aikasemmassa viestissäni kuvasin.

Tässä ketjussa on tullut hyvin selväksi, että maahamme saapuu ainoastaan nuoria muslimimiehiä, jotka varastavat, raiskaavat ja rikkovat paikkoja heti tilaisuuden tullen. Suomalainen poliisi painii näiden kanssa joka työvuorossa ja sairaalat täyttyvät raiskatuista naisista. Suomalainen yhteiskunta on murtumispisteessä ja jokaisen itseään kunnioittavan valkoisen suomalaismiehen pitää lähteä taistelemaan tätä vastaan. Ensi kesänä eduskunta muuttaa islamin valtionuskonnoksi ja kaikki naiset puetaan burkhaan. Ja kaikki tytöt ja naiset raiskataan. Lisäksi maassamme astuu voimaan sharia laki ja presidentin tilalle tulee ajatollah ylimmäksi johtajaksi. Ja kaikki tyttölapset raiskataa ja kivittetään. Niin ja poliisit tekevät turvapaikkaselvityksiä kaikki yöt, jolloin turvapaikanhakijat käyvät ryöstämässä kylän kaikki mummot...

Suomeen saapuu turvapaikanhakijoita, joukossa myös ihmisjätettä. Suomen viranomaisten tehtävä on karsia tämä ryhmä mahdollisimman tarkasti turvapaikanhakijoiden joukosta pois. Maamme on länsimainen sivistysvaltio, jonka pitäisi pystyä rakentamaan sellainen järjestelmä, joka vastaa näihin paineisiin. Meillä pitäisi olla tarpeeksi virkamiehiä tekemään selvityksiä ja selkeä systeemin mitä tehdään niille ihmisille, jotka eivät saa jäädä maahamme. Mielestäni tälläkin palstalla esiintyvä itku on turhaa, meidän täytyy päivittää maahanmuuttoviraston johdolla järjestelmä sellaiselle tasolle, että se vastaa uusiin haasteisiin.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Vihreitä ratkaisuja turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kotouttamiseen
Hyväksytty puoluevaltuuskunnan kokouksessa 27.9.2015



Maailmassa on tällä hetkellä noin 60 miljoonaa ihmistä, jotka ovat joutuneet pakenemaan kodistaan turvattomuuden, vainon, sodan tai luonnonkatastrofien vuoksi. Nämä ihmiset hakevat turvaa, ja kansainvälisen oikeuden mukaan muilla mailla on velvollisuus auttaa. Maailman pakolaistilanteen takia turvapaikanhakijoita saapuu myös Eurooppaan ja Suomeen entistä enemmän. Näille tosiasioille emme voi mitään. Emme myöskään voi sulkea silmiämme tai rajojamme maailman ihmisten hädältä.



Olennainen kysymys onkin, miten hoidamme tilanteen kunnialla Suomessa, jotta vainoa pakenevat saavat turvaa ja pääsevät täysipainoisesti osallistumaan yhteiskuntamme toimintaan.



Ihminen tarvitsee viisi perusasiaa, jotta hän voi asettua uuteen maahan: kodin, kielen, koulutuksen, työtä ja yhteyden paikallisiin ihmisiin. Vihreät esittävät keinoja, joiden avulla voimme tarjota nämä viisi asiaa kaikille tänne tuleville.



1. Koti


Asunnottomuus on maahanmuuttajilla yleisempää kuin muilla suomalaisilla. Koti on kuitenkin pohja, jolle koko elämä rakentuu. Jokainen tulija ansaitsee kodin - paikan johon asettua ja alkaa rakentaa uutta elämää.



  • Käynnistetään kotoutuminen vauhdikkaammin asuttamalla turvapaikanhakijoita tavallisiin vuokra-asuntoihin vastaanottokeskusten sijaan.

  • Kotiutumista tukee se, että koko perhe voi asua yhdessä. Helpotetaan perheenyhdistämistä ja uudistetaan perheenyhdistämisen kuulemiskäytäntöjä.

  • Puututaan moniammatillisella yhteistyöllä asunnottomuuteen ja asumiseen liittyviin ongelmiin esimerkiksi toteuttamalla asumisneuvontaa, ehkäisemällä häätöjä sekä tarvittaessa tarjoamalla tuettua asumista.

  • Tuetaan maahanmuuttajien asettumista suomalaisiin asuinyhteisöihin neuvonnalla ja muun muassa sosiaalisella isännöinnillä. Tuetaan järjestöjen hankkeita, joilla edistetään hyvää arkea.

  • Kannustetaan kuntia tarjoamaan lisää kuntapaikkoja ja asuntoja turvapaikan saaneille lisäämällä tietoa, yksinkertaistamalla korvausjärjestelmää sekä tukemalla asuntojen rakentamista ja kunnostamista.


2. Kieli


Kotimaisten kielten oppiminen on avain arjen sujumiseen, työskentelyyn ja ihmissuhteiden luomiseen. Riittävän suomen tai ruotsin kielen taidon tarjoaminen kaikille maahanmuuttajille on sekä heidän että koko suomalaisen yhteiskunnan etu.



  • Tehdään kielikoulutuksesta subjektiivinen oikeus. Jokaisella maahanmuuttajalla tulee olla oikeus opiskella suomea tai ruotsia niin pitkään, että hän saavuttaa ns. keskitason osaamisen, joka on riittävä valtaosaan työtehtävistä.

  • Toteutetaan maahanmuuttajien kielikoulutusta kaikilla koulutustasoilla ja vapaassa sivistystyössä.

  • Kotoutumiskoulutuksen laatu ja pitkäjänteisyys pitää varmistaa. Kilpailutuksen kriteerejä on parannettava tämän turvaamiseksi.

  • Lisätään kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteisiin seksuaaliterveyskysymykset.

  • Oman äidinkielen osaaminen auttaa vieraan kielen oppimista. Tuetaan erityisesti lasten oman kielen oppimista varhaiskasvatuksesta lähtien.

  • Kielikoulutuksessa huomioidaan osallistujien moninaisuus ja vaihtelevat elämäntilanteet. Koulutuksen on oltava sellaista, että sen voi yhdistää vaikkapa työntekoon tai lastenhoitoon. Mikäli opiskelija joutuu elämäntilanteen vuoksi keskeyttämään kieliopinnot väliaikaisesti, hänellä tulee olla oikeus palata niihin myöhemmin.

  • Kielikoulutusta tulee tarjota myös työelämän ulkopuolella oleville ihmisille. Mahdollisuutta osallistua kielikoulutukseen tulee tukea esimerkiksi tarjoamalla vanhempien kieliopintojen ajaksi lastenhoitopalveluja.

  • Naisten tarpeiden huomioiville ja naisille kohdennettujen kotoutumistoimien tarve on ilmeinen. Tarvitaan esimerkiksi vain naisille suunnattua kielikoulutusta.

  • Kieltä oppii parhaiten sitä äidinkielenään puhuvien kanssa. Kielikoulutukseen tulee sisällyttää kielikahvilatyyppistä toimintaa, jossa maahanmuuttajat eivät opiskele vain keskenään vaan mukana on suomalaisia keskustelukumppaneina. Samalla maahanmuuttaja voi opettaa omaa kieltään suomalaisille.


3. Koulutus


Suomessa ei pärjää ilman koulutusta. Koulutus mahdollistaa työllistymisen, auttaa kotoutumisessa ja ehkäisee syrjäytymistä.



  • Oikeus peruskouluun tulee taata myös ei-oppivelvollisuusikäisille. Samoin vailla oleskelulupaa olevilla lapsilla tulee olla oikeus käydä koulua. Varmistetaan lasten pääsy kouluun nopeasti esimerkiksi sitovalla aikarajalla ja tarjotaan kunnille rahoitus tämän toteuttamiseen.

  • Kaikilla koulutusasteilla tarvitaan riittävät tukipalvelut. Oppilashuollolla ja tukiopetuksella tulee tukea maahanmuuttajia ja heidän mahdolliset erityistarpeensa tulee huomioida.

  • Kouluille, joissa on erityisen paljon maahanmuuttajia, annetaan erillistä lisärahoitusta opetuksen riittävien resurssien turvaamiseksi.

  • Peruskoulu ei nyky-Suomessa riitä: maahanmuuttajien pääsyä jatko-opintoihin pitää tukea tarjoamalla valmistavaa ja valmentavaa koulutusta niin lukioihin, ammatillisiin oppilaitoksiin kuin korkeakouluihin.

  • Tulijoiden aiemmin hankittu koulutus sekä osaaminen tunnistetaan ja huomioidaan nykyistä paremmin. Osaaminen on voitava osoittaa esimerkiksi näyttökokein.

  • Tuetaan maahanmuuttajien mahdollisuutta täydennyskoulutukseen. Pääsy koulutukseen ei saa olla kiinni työmarkkina-asemasta.


4. Työ


Maahanmuuttajien työllisyysaste on koko väestöä matalampi mutta mitä pitempään maassa oleilee, sitä korkeammaksi se nousee. Positiivista työllistymiskehitystä on tuettava ja työllistyminen on saatava käyntiin heti maahan saapumisen jälkeen. Sekä yksittäinen maahanmuuttaja että koko Suomi tarvitsevat työtä.



  • Turvapaikanhakijoille tulee antaa oikeus työskennellä heti heidän saavuttuaan Suomeen. Poistetaan kolmen ja kuuden kuukauden karenssiajat turvapaikanhakijoiden työskentelyoikeudesta.

  • Tuetaan maahanmuuttajien työllistymistä ja työhön perehtymistä esimerkiksi yritysyhteistyöllä ja työpaikoilla kiertävien mentorien avulla.

  • Annetaan turvapaikanhakijoille oikeus avata pankkitili.

  • Myönnetään automaattisesti sosiaaliturvatunnus turvapaikanhakijoille.

  • Työllistämistä edistävää koulutusta ja kielikoulutusta tarjotaan riittävästi ja niihin pääsee ilman jonoja tai katkoksia.

  • Otetaan julkisella sektorilla käyttöön ns. anonyymi rekrytointi, jossa hakuvaiheessa poistetaan hakijan tunnistetiedot, kuten nimi. Näin voidaan ehkäistä tiedostamatonta syrjintää.

  • Tuetaan työpaikoilla tapahtuvaa kielikoulutusta. Annetaan työnantajille rahallista avustusta tukemaan työntekijöiden pääsyä kielikoulutukseen.

  • Tuetaan maahanmuuttajien työhön perehtymistä esimerkiksi työpaikoilla kiertävän mentorin avulla.

  • Työpaikkojen kielitaitovaatimusten tulee vastata todellista kielitaidon tarvetta kyseisessä työssä. Ylimitoitetuista vaatimuksista luovutaan.

  • Kuntien tulee sitoutua työllistämään yhtä paljon maahanmuuttajia kuin on heidän suhteellinen osuutensa kunnan väestöstä.

  • Tuetaan maahanmuuttajien mahdollisuutta perustaa yrityksiä muun muassa yrityshautomojen avulla ja auttamalla byrokratiassa.
5. Yhteys paikallisiin ihmisiin


Yhteisö rakentaa kodin. Satunnaiset kohtaamiset, ystävyyssuhteet ja yhdessä tekeminen tukevat Suomeen asettumisessa.



  • Tehdään kotoutumissuunnitelma kaikille maahanmuuttajille työmarkkina-asemasta riippumatta.

  • Varmistetaan, että kaikki viranomaiset ja järjestöt tekevät saumatonta yhteistyötä erilaisissa maahanmuuttajiin liittyvissä kysymyksissä. Kotoutumistoimien koordinoinnista tulee olla vastuussa yksi taho. Taataan tulijoiden oma osallisuus heitä koskevassa päätöksenteossa.

  • Tuetaan kolmannen sektorin toimintaa maahanmuuttajien vastaanottamiseksi ja kotoutumiseksi. Rakennetaan kuntiin pysyviä vapaaehtoistyön rakenteita, joilla tuetaan ihmisten välistä kohtaamista ja yhdessä tekemistä.

  • Tuetaan maahanmuuttajien omien yhdistysten toimintaa muun muassa rahoituksella ja tarjoamalla tiloja sekä yhteistyötä muiden järjestöjen, esimerkiksi urheilu- ja kulttuuriyhdistysten, kanssa.

  • Kehitetään mekanismeja osaamisvaihdolle, jossa maahanmuuttajat ja kantasuomalaiset voivat vaihtaa palveluja ja osaamista. Samalla tuetaan ihmisten välistä kohtaamista ja sitä, että kaikille löytyy mielekästä tekemistä.

  • Varmistetaan, että maahanmuuttajilla on suomalainen naapuri. Ehkäistään asuinalueiden sosiaalista segregaatiota ja rakennetaan samoille alueille erilaisia asuntokohteita.

  • Turvataan globaalikasvatuksen ja rasismin vastaisen työn resurssit.

  • Rasismi estää kotoutuminen. Pakolaisia ja maahanmuuttajia vastaanottava yhteiskunta tarjoaa turvallisen ja uhkailusta vapaan tilan.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO

Ei jumalauta. Ei vittu. Miten pihalla noi on? Vittu päiväkodin lapsetkin on paremmin kärryillä nykymaailman menosta kuin nuo äärisuvaitsevaiset kommarit. Kohta pitää ragequitata koko Euroopasta.

@SeitsemäsPakki
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapaus on järkyttävä, mutta ei niin yllättävä. Kun suuren ihmismassat lähtevät liikkeelle, joukossa on myös rikollisia. Olkoon kysymyksessä sota, luonnonkatastrofi tai näistä seurannut pakolaisaalto, joukossa on aina ihmisiä, jotka pyrkivät hyötymään tilanteesta rikollisin keinoin. Näissä tilanteissa laki ja järjestys heikkenee, ihmisarvo laskee ja rikolliset käyttävät tätä hyväkseen.

Suomeen saapuu turvapaikanhakijoita, joukossa myös ihmisjätettä. Suomen viranomaisten tehtävä on karsia tämä ryhmä mahdollisimman tarkasti turvapaikanhakijoiden joukosta pois. Maamme on länsimainen sivistysvaltio, jonka pitäisi pystyä rakentamaan sellainen järjestelmä, joka vastaa näihin paineisiin. Meillä pitäisi olla tarpeeksi virkamiehiä tekemään selvityksiä ja selkeä systeemin mitä tehdään niille ihmisille, jotka eivät saa jäädä maahamme. Mielestäni tälläkin palstalla esiintyvä itku on turhaa, meidän täytyy päivittää maahanmuuttoviraston johdolla järjestelmä sellaiselle tasolle, että se vastaa uusiin haasteisiin.

Niin, kysehän ei ole todellakaan kulttuurieroista vaan ihan että mätiä omenoita on joukossa? Puhuit tämän ketjun mustavalkoisista kirjoituksista ja tulet sitten tuollaista juttua suoltamaan.

Toisekseen, miten pystyt virkailijana poimimaan ne mädät hedelmät joukosta? Jos lähtötilanne on, että et tiedä paperittomasta ihmisestä mitään, on todella vaikea poimia ne mahdolliset rikolliset pois. Et mitenkään voi selvittää, vaikka kyseinen ihminen olisi tulossa maahan aikeinaan räjäyttää itsensä ja muutama vääräuskoinen siinä mukana.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Virheiden manifestista:

Oikeus peruskouluun tulee taata myös ei-oppivelvollisuusikäisille. Samoin vailla oleskelulupaa olevilla lapsilla tulee olla oikeus käydä koulua. Varmistetaan lasten pääsy kouluun nopeasti esimerkiksi sitovalla aikarajalla ja tarjotaan kunnille rahoitus tämän toteuttamiseen.

Hahaa! Muutama satatuhatta lasta ja aikuista lisää peruskouluun. Pisa-tulokset ja kouluviihtyvyys nousuun! Valtiolta irtoaa.

Kouluille, joissa on erityisen paljon maahanmuuttajia, annetaan erillistä lisärahoitusta opetuksen riittävien resurssien turvaamiseksi.

Huh, tiesin kyllä vihreät rasistiseksi liikkeeksi joten eipä kai yllätä.

Turvataan globaalikasvatuksen ja rasismin vastaisen työn resurssit.

Mikä helvetti on "globaalikasvatus"?! :D
Toki se kyllä kuulostaa siltä, että sitä vastaan kannattaakin tehdä töitä..

Rasismi estää kotoutuminen. Pakolaisia ja maahanmuuttajia vastaanottava yhteiskunta tarjoaa turvallisen ja uhkailusta vapaan tilan.

Niin suomalaisethan ovat tosiaan jo kotoutuneet... Suomeen.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Henkilökohtaisesti ottaa kyllä vähän päähän nämä uusnatsiurpot.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443319794039.html

Siis miksi niiden pitää juuri tähän kotoutumisaikaan tehdä kolttosiaan?
Tiesin kyllä, että ovat kuvottavaa, epäinhimillistä ja epäsuomalaista porukkaa puhumattakaan epäeurooppalaisesta, mutta ihan pitää huudella kesken kaikille avoimen ja hyvin rauhallisen keskustelun.

No tämä tapahtui tosin Porissa, ehkä se jo selittää kyseisen sattuman.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Henkilökohtaisesti ottaa kyllä vähän päähän nämä uusnatsiurpot.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443319794039.html

.

Noin isänmaallisilta ihmisiltä ei kyllä odottaisi, että laittavat ulkomaalaisia järjestöjä (Combat 18) tunnustavia lakanoita esille. Ei taida Suomesta löytyä tarpeeksi vastaavia?

Noh, kerran aikanaan tapasin skinheadin joka oli tatuoinut rystysiinsä sanan Finland ja käsivarteensa natsimerkin. Eli Suomi englanniksi ja logo kopioidaan Saksasta. Aika monikulttuurista touhua minusta.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Koska meillä toimii jo lähes samankaltainen sensuuri kuin Ruotsin valtamediassa, on heidän todellisista ongelmistaan todella hankala saada tietoa suomeksi tai ruotsiksi, mitä tulee maahanmuuttoon ja niin edespäin.

Tässä amerikkalais-ruotsalaisen tyypin raporttia tuosta onnelasta. Siellä homma on koulutus- ja oikeuslaitosta myöden lähtenyt niin lapasesta, että vähän epäilen selviääkö edes Ruotsin vauraudella tuosta ikinä.

THE SWEDEN REPORT | News and commentary by an American living in Sweden

esim. Swedish police: 55 official no-go zones | THE SWEDEN REPORT
 

Tuamas

Jäsen
Ensin lähteenä Metropoli.net, joka luotettavuudeltaan näyttää noiden kolmen jutun perusteella olevan MVn tasoa ja sitten jonkun oikeistokonservatiivin blogi jonain suurena todisteena.

Ja sitten ihmetellään kun porukka "ei tuomitse" tai että "silmät ummistetaan".

Jotain rotia nyt, uunot.
 
Jos lähtötilanne on, että et tiedä paperittomasta ihmisestä mitään, on todella vaikea poimia ne mahdolliset rikolliset pois. Et mitenkään voi selvittää, vaikka kyseinen ihminen olisi tulossa maahan aikeinaan räjäyttää itsensä ja muutama vääräuskoinen siinä mukana.

Eipä kätilökään voi mennä ihan kantasuomalaista vauvaa maailmaan avittaessaan takuuseen siitä, ettei kyseessä ole tuleva joukkomurhaaja.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Eipä kätilökään voi mennä ihan kantasuomalaista vauvaa maailmaan avittaessaan takuuseen siitä, ettei kyseessä ole tuleva joukkomurhaaja.

Tämä muuten koskee esim. opettajia, poliiseja, sairaanhoitajia... Ei heidänkään toimenkuviinsa kuulu rasistisesti tarkkailla juuri suomalaisia.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, kysehän ei ole todellakaan kulttuurieroista vaan ihan että mätiä omenoita on joukossa? Puhuit tämän ketjun mustavalkoisista kirjoituksista ja tulet sitten tuollaista juttua suoltamaan.

Toisekseen, miten pystyt virkailijana poimimaan ne mädät hedelmät joukosta? Jos lähtötilanne on, että et tiedä paperittomasta ihmisestä mitään, on todella vaikea poimia ne mahdolliset rikolliset pois. Et mitenkään voi selvittää, vaikka kyseinen ihminen olisi tulossa maahan aikeinaan räjäyttää itsensä ja muutama vääräuskoinen siinä mukana.

Oletko siis todella sitä mieltä, että Lähi-Idästä tulevien kulttuuriin kuuluvat raiskaukset ja naisten alistaminen prostituutioon? Voimme kyllä arvostella naisen asemaa Lähi-Idän kulttuureissa, mutta ei esim. Syyriassa tai Irakissa kuitenkaan valtio pakota naisia bordelleihin töihin.

Tämä juuri on usein maahanmuuttokeskustelun ongelma, poimitaan rikoksesta kertova linkki ja kauhistellaan sitä. Jos tässä kohtaa erehtyy olemaan eri mieltä, leimataan sinut suvakiksi ja visvaksi. Liikkeellä on satojatuhansia pakolaisia ja tähän ketjuun kertyy muutamia kymmeniä uutislinkkejä. Jos kyse olisi kulttuurista, näitä linkkeja pitäisi olla sata- tai tuhatkertainen määrä.

Mikään järjestelmä ei ole täydellinen, aina seulan läpi pääsee myös ei toivottavia ihmisiä. Mutta käsitykseni mukaan Maahanmuuttovirastolla on ammattitaitoinen henkilökunta ja toimiva järjestelmä ihmisten tarinoiden todenperäisyyden selvittämiseen. Jokainen turvapaikanhakija joutuu kertomaan elämäntarinansa tarkkaan, heidän ikänsä testataan tieteellisesti ja kaikki nämä tarkistetaan. Kyselyissä pyydetään kuvaamaan työmatkaa, lapsuuden maisemia, kertomaan sukulaisista, naapureista jne. Tarinan täytyy olla erittäin hyvin opeteltu, jotta se menee läpi.
 

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lahdessa on ilmeisesti Litmasen patsas puettu valkoisiin ja jossain tienpientareellakin oli kummitus kuvattu. Olenko minä ainoa jonka mielestä tämä on tragikoomista? Traagista siksi ettei kaikkien huumori veny KKK vitseihin, eikä missään tapauksessa pidäkkään, Klaani edustaa rasistisuutta pahimmillaan. Koomista on vastaus käsistä lähteneeseen kohuun, jonka yksi; luultavasti vähän vajaa; kaveri on saanut aikaan pukeutumalla lakanaan. Ihailtavaa on taas virkamieskoneiston ponnistukset tämän kummituksen henkilöllisyyden selvittämiseksi, vielä kun saataisiin poliisi ponnistelemaan samalla tarmolla selvittämään rikoksia.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Lakanaspede todennäköisesti saavutti tavoitteensa, joko tarkoituksella tai vahingossa. Kiitos ns. vastapuolen medianäkyvyyden.

Lakanaspede on joko vitun tyhmä tai full nero.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä toinen varsin mielenkiintoinen artikkeli tuolta
Naistoimittaja: Arabipakolaiset aikoivat raiskata minut! - Metropoli.net...

Laiton toimittajan nimen Googleen,ei löytynyt paljoakaan tietoa. Löysin kuitenkin kyseisen haastattelun, venäjänkielinen, Youtubesta.

В Венгрии беженцы топчутся по еде и требуют денег - YouTube

Kyseisen uutisen on ilmeisesti tehnyt tällainen media.

Подробности

Joku, joka osaa venäjää voisi kertoa minkälaisesta mediasta on kysymys.

Jos kyseessa toisaan on ammatissa toimiva toimittaja, niin ihmetyttää ettei hänen juttujaan löydy Googlen avulla.
 
Otetaan kantaa nyt tähän pakolaiskysymykseenkin.

Täällä nämä "ideologiat" jyllää ja kokonaiskuva asioiden syistä jää pimentoon.

Tämä pakolaiskysymys ei ole mikään seuraus minkään suvakkien maailmanparantamistavoitteista niin kuin perussuomalaiset ja Jussi Halla-aho väittää.

Mistä näitä pakolaisia tulee eniten? Iraqista Afganistanista, Syyriasta ja Somaliasta.

Missä USA on käynyt sotiaan viimeaikoina "demokratian" edistämiseksi?

Iraqissa, Afganistanissa, Syyriasta ja Somaliassa.

Ongelman nimi ei ole Putin ja Venäjä. Ongelman nimi on USA.

...ja niin kauan kun asia on näin tämä pakolaiskysymys ei ratkea ja tälle pitäisi tehdä jotain. USA joka saa huonoimpia PISA tuloksia maailmassa, leikkii täällä maailmanpoliisia, pitäisi itse laittaa kuriin.
 

S.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Omasta mielestä tämä KKK tyyppi on saanut jo huvittavat mittasuhteet. Tapaukseen on varmasti laitettu hirveästi resursseja poliisien, median ja ministereiden puolesta mutta, eihän ne ymmärrä että se vain kiihdyttää huppupäiden esiintymisiä. Nyt on kasitien varrella nähty huppupää ja Litmasen patsaskin sai lepattavat lakanat ylleen. Kyllä mä nauroin, kun ekan huppupään kuvan näin ja nauroin myös näitä kahta seuraavaakin. Jos yksikin mamu jättää tulematta näiden tapausten takia, niin hyvä niin.

Joo, samalla saattaa jäädä myös näitä työperäisiä oikeita muuttajia tulematta mutta se on sitten sääli juttu se. Jos osaa yhtään pistää asioita oikeisiin mittasuhteisiin, niin tämä yhdessä kuvassa poseerannut KKK-mies vs. Viron, Saksan,Puolan,Unkarin,SVEITSIN vo-keskusten palot tai Englannin moskeijan palot painii hieman eri painoluokassa.

Parin saksalaisen tyypin kanssa juttelin tuossa lähibaarissa ja kyselin heidän mielipidettä suomen maahanmuuttotilanteesta. Olivat sellaista vajaa 50 vuotiaita insinöörejä tuolta OL-3 työmaalta. Menivät jotenkin lukkoon koko kysymyksestä. Aisti heti, että eivät välttämättä haluaisi puhua koko asiasta. Kommentoivat vain suomessa olevan kaikki hyvin, kaunis luonto, hyvä koulutustaso, hyvä työmoraali jne jne. Ihmettelin vähän kun en saanut siihen kysymykseen vastausta- että kai niillä nyt joku mielipide on asiasta, kun sinne saksaan niitä lappaa koko ajan. No ilta siinä eteni ja asiaan jossain vaiheessa palasin, äijät alkoi täysin avautumaan tilanteesta omasta kotimaastaan. Ne haukku maansa politiikan täysin lyttyyn, eivät voi uskoa miten tämä voi olla mahdollista. Suosittelivat suomen laittavan rajat kiinni ja äkkiä tai turmion päivät on edessä. Eivät voineet heti alku-illasta alkaa asiasta meuhkaamaan, koska natsi-saksa. Pyytelivät vähän niinkuin anteeksi koko ajan kun "ovat natseja" Kuinka syvälle tuo natsileima on lyöty kun vielä 50 vuotiaatkin nykysaksalaiset sitä joutuu kantamaan?

Loppuun laitan linkin juutuubbiin, jossa mielestäni aika humoristinen mielenilmaisu ruotsin puolelta. Ei väkivaltaa, ei vääntöä kenenkään kanssa , ääni tietysti hieman kasvaa. Huvitti kyllä nuo vastaukset poliisien kysymyksiin. Tuli kyllä kun apteekin hyllyltä! No juu natseja nämäkin
Multiculturalism comes to Saltsjöbaden - YouTube
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

En nyt jaksa avata linkkejäsi, mutta voisitko kertoa kuinka monta raiskausta lähes miljoonan maahanmuuttajan Ruotsissa vuosittain tapahtuu. Niitä täytyy tapahtua satojatuhansia, kyllä kai jokainen muslimimies vähintään kerran vuodessa naapurinsa vaimon ja tyttäret raiskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös