Suomessa syödään ihan yleisesti ottaen mautonta tai maltillisesti maustettua ruokaa. Lähinnä siitä syystä, että suomalaiset eivät joko kestä mausteita tai kukin haluaa maustaa ruokansa makunsa mukaan, eikä kenenkään makuaistia haluta loukata, jolloin yleensä tarjolla on max tabasco-puteli. Joku voisi tällöin pikemminkin kysyä, että minkä maun mukaan. Ruokahan voi jonkun kielettömän mielestä vaikka maistua jopa liian TULISELTA... tai no, edes joltain, mutta suomalaiset haluavat pikemminkin mahantäytettä, eivät kulinaristisia elämyksiä. Varmaan osa mamuista on tottunut toisenlaiseen käytäntöön.
Ehkä kyse tässä ruokakysymyksessä onkin vain siitä, ettei varsinkaan laitosruoka ole koskaan maistunut miltään, vaan mamulla ei ole riittänyt kielitaito kertoa sitä. Ei siitä, ettei sitä voisi syödä, sillä kaikkea tuollaista ns perusapetta voi nälkäänsä syödä kuka tahansa.
Ps, olin intissä soppamies ja maustettiin ruokaa niin pirusti enemmän kuin resepteissä luki ja palaute oli hyvää, koska varsinkin metsässä ruoka maistuu, paskakin sellainen, oikein hyvältä.