Yhdysvaltain presidentinvaalit 2024

  • 268 007
  • 2 267

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olikos se viime vuoden loppupuolella, kun joku kansainvälinen ammattivedonlyöjä sanoi, että hän löisi rahansa Antony Blinkenin presidenttiyden puolesta?

-h-
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kunhan lähikaupassa löytyy poppareita, niin olisi tavallaan hauska nähdä Trumpin tappio myös uudelle ehdokkaalle. Ei ole todennäköistä ja seuraukset olisi vielä arvaamattomammat kuin edellisellä kerralla, mutta popcornin syöjän näkökulmasta saattaisi olla viihdyttävä tilanne.
Mietin juuri itse nuo Trumpin kommentit Kamala Harrisista luettuani, että minkälainen show siitä mahtaisi syntyä, jos jos Trump onnistuisikin Harrisille häviämään. Miehen meltdown olisi vielä monta kertaa pahempi kuin neljä vuotta sitten.
 

Obasan

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun vastassa lienee suurella todennäköisyydellä naisehdokas, niin viime vaalien STOP THE COUNT! muuttuisi varmaan nyt muotoon STOP THE CUNT!

PS. älkää ottako tätä viestiä liian tosissanne. Tämä oli vain todella huonoa hjuumoria :D
Eiköhän kovimmat kannattajat tähän taipuisi. Siitä saisikin kivan koosteen kun Trump ensin verissä päin heristää nyrkkiä ja seuraavaksi huutaa "STOP THE CUNT!" yleisönsä säestämänä hävitessään taas vaalit. Ja sen jälkeen joku perus vallankumousyritys ja mitä näitä nyt tavataankaan tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Sä ihan vakavissasi vertaat Sanna Marinia Donald Trumpiin?
No tämä. Se että bile-Sanna lähti kerran vähän viettämään tyttöjen iltaa baariin on aika pientä verrattuna siihen, mitä tuo delusionaalinen, itseään täynnä oleva oranssinaama voi tehdä, jos pääsee taas leikkimään presidenttiä.
 

Tuamas

Jäsen
Olen myös miettinyt, että Blinken olisi erinomainen vastaehdokas Trumpille. Tosin USA on aika sekaisin tällä hetkellä, joten järjen ääni ei välttämättä pure äänestäjiin. Blinken/ Michelle Obama pari olisi kova pari pressan vaaleissa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täällähän on puolet jengistä ihan sekaisin. Biden jättää leikin kesken, niin jotenkin tämäkin uutinen nyt käännettiin siihen mitenvitunpaskakusipäädiktaattoriputinistiapina Trump on.
Sä et tainnut jaksaa lukea niitä viestejä kovinkaan ajatuksella. Puheet siitä miten vittupäinen ja empatiakyvytön koulukiusaaja Trump on, johtuivat siitä että Trump kommentoi Bidenin leikin kesken jättämistä kuin vittupäinen ja empatiakyvytön koulukiusaaja. Paska kusipää diktaattori putinisti apina, noista sanoista taidettiin putinistiin ja kusipäähän jotenkin viitata, diktaattori ja paska, ehkä annettiin nuokin ymmärtää Trumpin olevan.

Mutta ei nyt kuitenkaan apinaan Trumpia aleta vertaamaan, apinathan ovat hienoja olentoja, viisaita ja empatiakykyisiä laumaeläimiä. Ei niiden touhuissa vittupäiset ja empatiakyvyttömät koulukiusaajat pärjää, sellaiset laumaa tuhoavat syöpäkasvaimet opetetaan tavoille sulkemalla ne lauman ulkopuolelle, ja saavat tulla takaisin vasta jos näyttävät osaavansa käyttäytyä. Harmi että amerikkalaisista ihmisistä valitettavan monen ymmärrys ei yllä apinoiden tasolle, ja onhan noita tommosia näköjään ihan täällä Suomessa ja Jatkoajassakin.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihan normaalia politiikan kieltä tuolla päin, että Trump haukkuu nyt Bidenin huonoimmaksi presidentiksi koskaan. Siellä on hiukan eri meininki politiikassa mihin täällä ollaan totuttu ja vastapuolen mollaus on lähes odotusarvo. En tuosta juurikaan välittäisi.

Harris taitaa yleisesti olla aika tylsä vaihtoehto ilman karismaa, eikä taida pärjätä Trumpille väittelyissä. Voitonmahdollisuudet ovat lähes olemattomat niin kuin vedonlyöntimarkkina myös ennakoi. Joku jokeri pitäisi löytää, jos Trump halutaan lyödä.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Niin se Jouko Piho vain tiesi mistä puhui. Hän on vuosikaudet paasannut Trumpin palaavan presidentin paikalle, ja nyt niinhän on kovaa vauhtia käymässä.
 

Tuamas

Jäsen
Ihan normaalia politiikan kieltä tuolla päin, että Trump haukkuu nyt Bidenin huonoimmaksi presidentiksi koskaan. Siellä on hiukan eri meininki politiikassa mihin täällä ollaan totuttu ja vastapuolen mollaus on lähes odotusarvo. En tuosta juurikaan välittäisi.

Tämähän ei pidä paikkaansa, tuo on normaalia politiikan kieltä tuollakin ainoastaan MAGA-urpoille.

Vielä Bushin aikaan ja jopa suurimman osan Obaman kausien ajasta poliittinen kielenkäyttö oli hyvin paljon maltillisempaa, myös republikaanien puolella.

Jotkut silloiset Bushin silloin suunnilleen saatanana pidetyn takapirun Karl Roven lokakampanjat ja muut olivat kevyttä kesäheinää nykyisiin magahessuihin verrattuna.

Nykyään idioluutio-elokuvan teemat alkavat olemaan totta, kun Trump on saanut siirrettyä overtonin ikkunaa republikaaneissa melko railakkaasti.
 
Viimeksi muokattu:

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Olen myös miettinyt, että Blinken olisi erinomainen vastaehdokas Trumpille. Tosin USA on aika sekaisin tällä hetkellä, joten järjen ääni ei välttämättä pure äänestäjiin. Blinken/ Michelle Obama pari olisi kova pari pressan vaaleissa.

Valitettavasti Blinken ei taida olla edes tyrkyllä ehdokkaaksi, muuta kuin meidän Jatkoajan kirjoittajien päiväunissa. Missään muualla en ole spekulaatioihin hänen kohdallaan törmännyt. Eiköhän ehdokas löydy joukosta Harris, Newsome, Whitmer, Shapiro (summittaisessa todennäköisyysjärjestyksessä). Itse en Harrisia toivo, koska hän lienee tuosta porukasta lahjattomin politiikko ja sitä kautta olisi Trumpille köykäisin vastus, mutta hän se todennäköisin vaihtoehto kuitenkin taitaa olla.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan normaalia politiikan kieltä tuolla päin, että Trump haukkuu nyt Bidenin huonoimmaksi presidentiksi koskaan. Siellä on hiukan eri meininki politiikassa mihin täällä ollaan totuttu ja vastapuolen mollaus on lähes odotusarvo.
Meillä vaalit voittanut ehdokas lähti ensi töikseen yhdessä vaalit hävinneen ehdokkaan kanssa tämän vaalivalvojaisiin kehumaan vastaehdokasta, ja vaalit hävinnyt vastasi yhtä kauniilla kehuilla. Jotenkin tykkään tästä meidän kotoisan apinalauman meiningistä paljon enemmän kuin tuosta Amerikan pelleilystä.

Kohta joku varmaan tulee kertomaan että eikäku se Stubbin ja Haaviston touhu oli noloa ja myötähäpeää, koska ei isojen poikien leikeissäkään silleen tehty. Aina pitää tehdä sillee miten on jo jossain muualla joskus tehty, muuten ollaan noloja. No, meidän apinalauma hyväksyy kyllä tuollaisetkin vänkäpetterit kuitenkin heimoon mukaan, mitä nyt vähän ehkä kiljutaan että tajuutsä miten hölmö oot ja lopeta toi, ota tosta banaani ja mennään puun oksille roikkumaan ja ölisemään.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Trumpia on syytetty useista seksuaalirikoksista. Kannusti ihmiset suoraan mellakoimaan jossa kuoli ihmisiä. Siihen päälle kaikki muu ja täällä joku persu itkee että nyt moderaattorit pitää näyttää ”puolensa”. Tätä se sitten on tää nykyaika. Tyhmyyden ylistystä.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katos perskules. Joskus meikä osuu arvauksissaan. Tiukille meni tuo 11.7. tehty arvaus. Lätkätermein: tämä maali teki hyvää pelille.

Paitsi, kun mennään baseball-säännöillä eikä pesäpallo-säännöillä, niin uusi viikko ehti vaihtua Jenkeissä. Eli pitkäksi meni.

Ja sori, ihan hyvällä huumorilla heitin tuon. Tai ainakin yritin.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Yksikään toinen demokraattiehdokas ei ole vielä tosissaan kampanjoinut presidenttiehdokkaana, joten saa nähdä, miten gallupluvut muuttuvat, kun sellaista tapahtuu.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Harrisilla on lupa käyttää kerättyjä Biden/Harris kampanjavaroja, mutta ulkopuolisen pitäisi kerätä omat rahat joten eiköhän se Harris ole.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täällähän on puolet jengistä ihan sekaisin. Biden jättää leikin kesken, niin jotenkin tämäkin uutinen nyt käännettiin siihen mitenvitunpaskakusipäädiktaattoriputinistiapina Trump on. Kovin puhutaan äärioikeiston öyhöttämisestä, mutta en tiedä mitä tämä on mitä tällä palstalla tällähetkellä tapahtuu. Jotenkin ihan henkilökohtaisesti osa tuntuu ottavan Trumpin, joka on vähän jopa pelottavaa.

Maailma ei kaatunut, kun Trump oli presidenttinä eikä se kaadu tälläkään kertaa. Onko Trump ideaali presidentti Amerikalle? Ei, mutta joku järki tähän nyt miten täällä toivotaan toisen ihmisen kuolemaa sun muuta. Toivottavasti @Moderaattorit ovat näissäkin kirjoitteluissa hereillä... Tulisikohan kakkua jos kirjoittaisi Sanna Marinista samalla tavalla? Paljon ollut puhetta onko moderaattorit jossain leirissä. Nyt se nähdään.
Trump on täysin häikäilemätön diktaattori-wannabe, jonka vallanhimoa ja oman edun tavoittelua eivät ole konttolloimaasa mitkään moraaliset periaatteet, demokraattiset ihanteet tai laillisuusperiaatteen kunnioittaminen. Koska sellaisia aatteita hänellä ei ole lainkaan. Ei minkäänlaista moraalia tai omaatuntoa, sen ominaisuuden hän jakaa kamunsa Putinin kanssa.

Trumpin ekasta kaudesta ei selvitty mitenkään hyvin, se oli yhtä huonon hallinnon aiheuttamaa katastrofia toisensa jälkeen. Aikaa, jona presidentin innostamana toinen puoli kansasta uppoutui huokella kahjojen salaliittoteorioiden syvään päätyyn ja hysteeriseen vihanlietsontaan kansan toista puolta kohtaan. Luoja (tai kuka hyvänsä) Amerikkaa toiselta kaudelta armahtakoon, se olisi luultavasti ekaa pahempi.

Ja kun se kärsimys tuli päätökseen ja vaaleissa tuli tappio, niin Trump yritti laittomien vehkeilyjen avulla jatkaa silti toiselle kaudelle. Kuten mikä tahansa banaanivaltion diktaattori olisi tehnyt.

Mutta en silti toivo hänelle kuolemaa salamurhaajan luoteihin. Toivon hänelle pitkää ikää ja luonnollista kuolemaa sitten aikanaan. Vankilassa minne hän kuuluu.
 
Viimeksi muokattu:

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen merkki, että Harrisin paikka ehdokkaana ei ole ainakaan vielä kulisseissa sementoitu.

Obama kiitti Bidenia isänmaallisuudesta, mutta ei ota vielä mitään kantaa tulevaan ehdokkaaseen.

Samoin toimi Pelosi.

Nämä olivat kuitenkin voimakkaimmat takapirut Bidenin sivuun astumisen takana.







Tai sitten molemmat vaan antoivat kunniakkaan ja isänmaallisen kohdennetun viestin Bidenin päätöksestä. Tämä kuitenkin oli kaikella tavalla Joe Bidenin päivä. Muita ehtii miettiä myöhemmin.

Näin siis itse ajattelen tästä. Että eivät halunneet niin sanotusti astua Bidenin varpaille tässä asiassa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
CNN:n muutama viikko sitten teettämä Poll Of Polls-kysely povaa Harrisin ja Trumpin kisasta tiukkaa taistoa jossa ei ole selkeää voittajaa. Kyselyssä Trumpin kannatus oli 48 prosenttia ja Harrisin vastaava 47 prosenttia. Kyllä Harris voi antaa yllättävänkin kovan vastuksen Trumpille.

Harris on jo saanut taakseen Bill ja Hillary Clintonin sekä Nancy Pelosin tuen. Joten eiköhän hänet demokraattien ehdokkaaksi valita. 35 edustajainhuoneen ja 14 senaatin demokraattia on antanut Harrisille tukensa.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Piho on myös paasannut yhden toisenkin paluusta vuosikaudet mutta onko näkynyt?

Odotamme edelleen myös hänen itsensä pääsyä Uuden Musiikin Kilpailun finaaliin ja sitä kautta myös Suomen euroviisuedustajaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös