www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 596 976
  • 6 774

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Peli toimi noin 15 min erästä hyvin, sen jälkeen täyttä paskaa taas.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Joo ei toimi millään laitteella nyt. Kokeiltu Macbook Air kolmella selaimella, Android tabletilla ja iPadilla/iPhonella.

Hieno Ruutu!!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei vittu nyt oikeasti. Koko kausi mennyt muuten lähes ongelmitta, niin nyt kyllä aika kusiseen paikkaan sattuu vika. Toivottavasti korjaantuu erätauon aikana.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Voi helvetin helvetti tämän kanssa taas. Kuva pätkii ja pysähtelee noin kahden sekunnin välein, katsoi sitten tabletilla, läppärillä tai millä tahansa. Vittu tästä pitää maksaa 20e/kk.
 

Veri

Jäsen
Pätkii p

Hyvin arvattaa että kusee tärkeimmällä hetkellä. Yritetään maksimoida voitot pistämällä kustannukset minimiin, sitten finaaleissa ensimmäistä kertaa todella testataan riittääkö kapasiteetti ja usein ei riitä. toivottavasti ei tuu game 7, koska sillon koko sivosto kyykkää...

Koko hommasta hyvitetään maksaneille asiakkaille 1 päivä tai viikko jota voi sitten kesällää nauttia... korvaapa tosiaan jonku game sevenin missaamisen.

Vähän ku joku pappi ei jaksais krapuloissaan mennä vihkiin hääparia hääpäivänä ja rauhoittelis sitten tyyliin. "big deal, mää vihin teiät sit vaikka huomenna kahteen kertaan ja ollaan sujut!"
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mies saippua mainos toimi moitteetta!
 
Niin, eipä tule yllätyksenä tämäkään taas. Vitun harrastelijat, Nelonen, Ruutu. Vetäkää v päähän. Koko kausi JATKUVAA ONGELMAA!

10min. näkyi Smart-tv:llä, sitten poikki eikä lähde video käyntiin enää. Android-tabulla ruutu-appsilla sain n. 3min katsottua, sitten poikki ja vitunmoista pätkimistä ja poikkaisuja n. 20-30sec. välein. Tabulla selaimen kautta sama juttu.

Onko taas "3:n osapuolen serveriongelmia/nettihyökkäystä"?!

Haista iso vittu Nelonen!
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Vika ei kuitenkaan ole Nelosessa. Luultavasti kaikkien koneet on vain epäkunnossa ja maailmanlaajuinen palvelunestohyökkäys samainaikaisesti käynnissä. Ettei tulisi suru puseroon niin ota tästä ilmainen viikko!
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Vitun ruutu.fi, ei tosta saa mitään selvää kun lagaa ja bufferoi. Miten helvetin vaikeaa on saada se lähetys toimimaan?
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Mulla on tainnut koko kauden aikana olla vikaa noin kolmessa pelissä. Eli täällä ainakin toiminut aika täydellisesti.

Toki kaikkeahan pitää aina haukkua, saatana vittu.

Joo ei mullakaan ollut sen jälkeen ongelmia, kun aloin katsomaan Ruudun iOS-appsilla - KUNNES TÄNÄÄN ei sekään toimi ollenkaan.

Mutta voitko silti ymmärtää, että joillakin muilla voi olla ongelmia, jotka katsovat eri laitteilla?
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
UKK sanoi aikoinaan justiin tästä Ruutu.fi -perseilystä: Saatanan tunarit!

PS. Wikipediasta luin. Preveli-artikkelin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Saa kyllä ensi kaudella tapahtua ihmeitä mikäli tätä tilausta jatkan. Aikalailla hyvin pelannut tällä kaudella, mutta tällainen epävarmuus toiminnassa kauden tärkeimmällä hetkellä ei oikein vakuuta.

Ensi syksynä on onneksi liki pari kuukautta ylimääräistä katseluaikaa tämän nykyisen tilauksen päälle, joten siinä voi vähän kokeilla että onko homma parantunut yhtään. Kohta on kesä aikaa laittaa homma kuntoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös