www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 597 741
  • 6 774

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Jep, myös täällä täysin samaa vikaa.

Joopa joo, eli ruudun päässä tämä vika. Jos tästä valittaisi niin todennäköisesti käskisi päivittämään flashin ja sanoisi että koneeni on vaan paska. Hienosti tosiaan koko kausi tässä mennyt...

Edit. Voisiko joku ilmoittaa jos lähetys toimii normaalisti? Yhtään tällaista tapausta en ole vielä löytänyt
 
Viimeksi muokattu:

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Sama vika Rahikaisella, eli KalPa - Ässät puskuroi ja pikselimössöistä nykimistä.

Eiköhän tuo saada kuntoon ennen pelien alkua.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans - Kärpät pelissä kuvan väri vaihtuu toistuvasti vihreäksi, toivottavasti he korjaavat tuon vian ennen pelin alkua.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Läppärillä jolla aiemmin (ennen tiistain kierrosta) olen ongelmitta katsonut ei tullut helvettiäkään tuon Pelicans-Kärpät -lähetyksen seuraamisesta, vaikka varsinainen matsi ei ollut vielä edes alkanut. Puskuroi, puskuroi ja niin edelleen. Onneksi vaimo iPadeineen pelasti tämänkin illan. Ainakin toistaiseksi sillä pyörii moitteitta.
 

passenger

Jäsen
Ei toimi Kalpa-Ässätkään. Jatkuvasti pätkii ja jumittelee. On se saatana kumma, että NHL Game Center toimii aina satavarmasti parhaalla laadulla, mutta urhot ja ruudut pätkii jatkuvasti.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jumalauta Ruutu.fi

On se nyt saatana kun eivät saa hommaa toimimaan, tässähän alkaa kohta vaatimaan koko loppukautta ilmaiseksi.

Normitoimintaa, luvataan paljon ja höpötellään kivoja kuvanlaadusta yms. ennen kauden alkua...kauden alkaessa alkaa selitykset.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Joo nyt pätkii ja nykii huolella, ääni kuuluu mutta diakuvaa noin niinku muuten.

Paskaa...
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Vasta tiistaina joutui viimeksi lähettämään varsin ronskia palautetta Ruudun suuntaan. Tänään joutuu taas kiukuttelemaan.

Vittu mitä paskaa.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Pelicans-Kärpät peli ainoa mikä toimii. Kaksi muuta peliä pelkkää mustaa. Ja tämä siis tabletilla ja chromen selaimella.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Jaahas, tässä alottelin totuttuun tapaan katsomaan ottelua puolisen tuntia jäljessä (pystyy katsomaan erät putkeen, kolmas erä suorana). No mitäpäs ruutu tekee: olen ehtiny katsoa toista erää reilu 5min, niin ottelu kelautuu live-hetkeen erätauolle juuri sopivaan hetkeen missä näkyy myös tulokset. Eikä ottelua pysty kelata taaksepäin.

Onneksi en tästä soopasta mitään maksa, vituttais muuten. :D
 

Brenahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lennu
Laitoin Ruudun asiakaspalveluun viestiä tämän iltaisesta sirkuksesta. En pystynyt katselemaan IFK - HPK matsia nauttien. Kuva hyppi laadusta toiseen jatkuvasti, jos lukitsin jonkun niin silloin kuva pikselöytyi täysin. Selostus pelasi koko ajan, tämä tästä mielenkiintoista tekikin.

Aiemmin tällä kaudella ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia, paitsi silloin kun ilmaiskoodeja jaettiin jokaiselle ohikulkijalle. Silloin en päässyt peliä vaihtaessa enään ensimmäiseen peliin takaisin.

Mielenkiintoista mitä aspasta vastataan, toivottavasti oli joku tilapäinen ongelma. Toivotaan parasta, huomenna on päivä uusi.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä on nyt yksi entinen ruutu.fi:n käyttäjä. Tavallaan valitettavasti annoin periksi ja hankin kaapelioperaattorilta Nelonen Pro Extra kanavapaketin. Mutta pakko sanoa, että kyllähän ero on kuin yöllä ja päivällä, kuvan laadussa ja toimivuudessa. Ja onhan tämä terveydellekin hyväksi kun ei enää tulee niitä jatkuvia verenpaineen nousuja Ruutu.fi:n seurassa...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Olen käyttänyt Ruutu-palvelua kahdella eri sähköpostilla ja molemmissa on tilaus loppunut. Eilen tipahti toiseen sähköpostiin viesti, että ralli on lisätty palveluun ja tarjottiin 20%:n alennusta kuukauden mittaisesta sopimuksesta. Äsken tuli toiseen sähköpostiin sama maili, mutta alennuksen sijaan annettiin 24 tunnin ilmainen katseluoikeus.

Olen tietysti tyytyväinen, että sain ilmaiskoodin mutta vähän ihmetytti että "toiselle käyttäjälle" tarjottiin vain muutaman euron alennusta. Mutta, ehkä siellä on entisille asiakkaille budjetoitu tietty määrä etuja ja ne on lähetetty sattumanvaraisesti eri ihmisille.

Tarinan opetus: Tarkkailkaa sähköpostejanne!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös