World Trade Center ja salaliittoteoriat

  • 1 265 228
  • 11 333

Lukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Typerä kysymys salaliittoteoriasta. Mikä se konkreettinen hyöty olisi ollut niistä räjähdysaineista torneissa? Eikö sama poliittinen vaikutus olisi ollut lentokoneiden täräyttämisellä tornien kylkeen? Nehän vain lisäisivät kiinnijäämisen riskiä ja kasvattaisivat epävarmuustekijöitä terrorihankkeessa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
psychodad kirjoitti:
Miksi siis NIST ei tutki tuota loogisempaa vaihtoehtoa? Onko heille kenties annettu doktriini jota noudattaa, jonka ulkopuolelle ei voi poiketa. Eivätkö heidän kätensä ole siinä tapauksessa sidotut?

----------

"Selvittäkää miksi WTC-7 tuhoutui".

Eli NIST liittyy niihin lukuisiin tahoihin, jotka ovat tietoisia salaliitosta? Ilmeisesti valtamediallakin täytyisi olla jo jonkinlainen käsitys salailusta tai sitten se on täysin umpisokea. Koneiston lonkerot ja vaikutusvalta ulottuvat todella pitkälle. Yhä enemmän alkaa uskoa siihen, ettei Irakin miehityksen katastrofaalinen nykytilanne voi olla sattumaa vaan salaliiton haluama lopputulos. Ehkä Kiina vetääkin naruista? NIST:in epäily toki vain sen perusteella, ettei se ole tullut tähän haluttuun johtopäätökseen. Eli täytyy olla olemassa ohje, joka rajoittaa satojen tutkijoiden toimintaa. Hyvin ovat pysyneet vaiti. No, minusta itse asiassa tuo suora myöntö, ettei WTC-7:n sortumista vielä ymmärretä, kuulostaa puhtaan tieteelliseltä vastaukselta. Se ettei vielä asiaa tiedetä, ei kuitenkaan oikeuta hyppäämään johonkin tiettyyn johtopäätökseen. Vaan vähän päinvastoin. Tälläiseen mutkalliseen lähestymistapaan tämä empiirisiin havaintoihin perustaminen ja vasta niiden pohjalta päätteleminen johtaa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
foobar kirjoitti:
WTC:t ovat ensimmäiset pilvenpiirtäjät jotka ovat tulipalojen vuoksi romahtaneet. Paskaa designia?

http://911research.wtc7.net/wtc/analysis/compare/fires.html

Ovat myös ensimmäiset, joihin on tullut niin valtava kineettisen energian ja lämpöenergian aiheuttama shokki.

Eli nytkö teoria on se, että koska pilvenpiirtäjiä ei ole ennen sortunut, niin se on myös mahdotonta...aivan, nyt ymmärrän.

WTC-7:n kohdalla faktat esitetään aikaisemmin postaamassani NIST:n, ilmeisesti väliraportissa. Johtopäätökset faktoista ovat sitten toistaiseksi avoimia, mutta räjäytys ei näytä olevan kovinkaan korkealla listalla.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
varjo kirjoitti:
Jos räjäyttäminen on se loogisin selitys, missä ovat edes ne pienet todisteet räjähdysaineista ja niitten käytöstä. Jos sinusta loogisin selitys on se, mikä itseäsi eniten miellyttää, niin ei kannata ihan heti kehua omaavansa rautaista logiikkapäätä.

Jos todisteet vietiin siltä seisomalta helvettiin, miksi niitä sitten pitäisi löytyä?

http://www.wtc7.net/steeldisposal.html

"Yet, despite the paramount importance of the remains, they were hauled away and melted down as quickly as possible. The steel was sold to scrap metals vendors and most was soon on ships bound for China and India. Some of the smaller pieces and a few token large pieces of steel marked 'save' were allowed to be inspected at Fresh Kills landfill by FEMA's BPAT volunteers."


Tuossa nyt niistä sun massiivisista tulipaloista juttua..

http://www.wtc7.net/b7fires.html

Ja siitä sortumisesta:

http://www.wtc7.net/verticalcollapse.html

Täältä voit itse katsella tuota romahdusnopeutta:

http://www.wtc7.net/videos.html

Tässä sitten juttua tulipalojen aiheuttamista romahduksista:

http://www.wtc7.net/buildingfires.html



"Consider the rubble piles produced by other collapses. The only examples of total collapses of steel frame highrises (excepting WTC 1, 2, and 7) involved either severe earthquakes or controlled demolition.
Total collapses due to earthquakes are extremely rare. The rubble piles of the few documented cases had none of the above features. 1
Total collapses due to controlled demolition generally have all of the above features. In fact, to achieve such a small, consolidated rubble pile is one of the main objectives of a controlled demolition"

Ai niin, mutta tuohan on varmasti jonkun tinahatun sivusto, ja käytetyt lähteet ovat paskoja, koska eivät sovi sinun agendaasi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
mjr kirjoitti:
NIST:in epäily toki vain sen perusteella, ettei se ole tullut tähän haluttuun johtopäätökseen. Eli täytyy olla olemassa ohje, joka rajoittaa satojen tutkijoiden toimintaa. Hyvin ovat pysyneet vaiti. No, minusta itse asiassa tuo suora myöntö, ettei WTC-7:n sortumista vielä ymmärretä, kuulostaa puhtaan tieteelliseltä vastaukselta. Se ettei vielä asiaa tiedetä, ei kuitenkaan oikeuta hyppäämään johonkin tiettyyn johtopäätökseen. Vaan vähän päinvastoin. Tälläiseen mutkalliseen lähestymistapaan tämä empiirisiin havaintoihin perustaminen ja vasta niiden pohjalta päätteleminen johtaa.

En minä välttämättä NIST:iä epäile, mutta onhan heiltä viety työkalut kun todistusaineisto tuhottiin käsittämättömällä tavalla.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
varjo kirjoitti:
Ovat myös ensimmäiset, joihin on tullut niin valtava kineettisen energian ja lämpöenergian aiheuttama shokki.

Eli nytkö teoria on se, että koska pilvenpiirtäjiä ei ole ennen sortunut, niin se on myös mahdotonta...aivan, nyt ymmärrän.

Osa palomiehistä ehti torneissa aivan sinne paloalueelle ennen romahdusta. Jännää kun kerta oli niin infernaalinen pätsi se törmäys kohta.

Jännää on myös miten vähemmän aikaa palanut torni romahti ensin.

En tunne termejä kineettinen energia mutta kerrotko miten WTC 7:aan kohdistui nämä?

Kerrotko myös miksi Pentagonin törmäyskohta / rakennus ei kokenut vastaavia vaurioita kuin WTC?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
foobar kirjoitti:
Jännää on myös miten vähemmän aikaa palanut torni romahti ensin.

Mietittyäni asiaa perusteellisesti ja luettuani pitkään internettiä, tulin siihen tulokseen että tämä oli salaliiton keino saada kaikki maailman tinahatut epäilemään salaliittoa, jotta kukaan ei uskoisi siihen. Muuten ei kai olisi järkevää romahduttaa torneja tässä järjestyksessä. Tosin WTC-7:n räjäyttäminen sitten olikin täyttä ylimielisyyttä, kun siihen ei edes mitään osunut. Mitä mahdollisuutta meillä on tätä Illuminaattia vastaan?
 

Carlos

Jäsen
WTC 1, 2, ja 7

WTC 1, 2, ja 7 herättävät kyllä kaikki meikäläisessä paljon kysymyksiä. Pentagonista on pirun vaikea sanoa mitään kun siitä on niin vähän kuvamateriaalia tarjolla.

WTC:t 1 ja 2 vaurioituivat matkustajakoneiden törmäyksestä, tästä tuskin kukaan salaliittolainen voi väittää muuta. Se sitten kuka koneita lensi ja kenen käskystä, voi olla jo kimurantimpi juttu.

Yksi suurimpia hilpeyden aiheita koko jupakassa on kyllä tämä Mohammed Attan passi joka "löytyi" maasta iskujen jälkeen. Hei kamoon, jos kaverin passi ei palanut tuhkaksi koneen iskeytyessä torniin, niin haluaisin tietää että miten ihmeessä. Vai heittikö lentäjä sen ystävällisesti ikkunasta ennen törmäystä??? Tämä on se seikka joka meikäläistä eniten tässä askarruttaa ja pistää miettimään jonkunasteista lavastusta koko hommassa. Ja kyseinen "löytö" myös uutisoitiin epäilyttävän nopeasti tapahtuman jälkeen.

Enivei, molemmat tornit sortuivat kyllä hämmästyttävän nätisti omiin kekoihinsa, jota voi pitää jossain määrin ihmeellisenä. Eikö luulisi että jokin sivu/nurkka tornista olisi vaurioitunut ja kuumentunut enemmän kuin toinen, jolloin esim. palavan tornin koko törmäyskohdan yläpuolinen osa olisi yksinkertaisesti kaatunut? Täysin symmetrinen romahdus molemmissa torneissa tuntuu kyllä kummalliselta.

Toisaalta pitää todeta että kyllähän täyttä vauhtia lentänyt ja piripintaan tankattu matkustajakone tekee aikamoisen reiän talon kuin talon kylkeen, hajottaen runkorakenteetkin varsin perusteellisesti.

Tämäkin on varmasti jossain selitetty, mutta ensimmäisen tornin sortumishetkellähän kuvassa näkyy selvästi joku pieni "räjähdys" tornin nurkassa. Se kai voi johtua esim. jonkun palkin pettämisestä, mutta onpahan vain pistänyt silmään.

No, joka tapauksessa torneihin törmäsi lentokoneita 1 per torni, ja tornit sortuivat joko sen seurauksena tai "lisäavuilla". Tämän jälkeen USA aloitti jälleen askarruttavan nopeasti täysin mielivaltaisen ja maailanlaajuisen sodan kaikkia vastaan. USA:n puolustusbudjetti senkuin jatkaa kasvamistaan ja aseteollisuudella menee hyvin. Ilman ko. iskuja, puolustusbudjettia varmasti karsittaisiin rajulla kädellä, ja aseteollisuus olisi hätää kärsimässä.

Tämän iskun tekninen toteutus on asia erikseen eikä mielestäni kovin olennaista. Sen sijaan olen 99% varma siitä että joku jossain kohtaa USA:n hallintoa on tilannut nämä iskut / antanut niiden tapahtua. Voi olla että asian takana on vain 1-5 ihmistä + iskut toteuttaneet henkilöt, ja edes GWB itse ei tiedä koko hommasta mitään. Tämän asian tiimoilta voi vaan tehdä ihan liian paljon yhteenlaskuja joista saa mielenkiintoisia tuloksia.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Carlos kirjoitti:
Tämän iskun tekninen toteutus on asia erikseen eikä mielestäni kovin olennaista. Sen sijaan olen 99% varma siitä että joku jossain kohtaa USA:n hallintoa on tilannut nämä iskut / antanut niiden tapahtua. Voi olla että asian takana on vain 1-5 ihmistä + iskut toteuttaneet henkilöt, ja edes GWB itse ei tiedä koko hommasta mitään. Tämän asian tiimoilta voi vaan tehdä ihan liian paljon yhteenlaskuja joista saa mielenkiintoisia tuloksia.

Hämmentää että Carlos puhuu USA:n yhteydessä edes etäisesti järkeviä. Oletko lopettanut/aloittanut lääkityksen? Tietysti hypoteesi on täyttä spekulaatiota ilman vähäisintäkään todistusaineistoa: vaatisi todella fanaattista ja harhautunutta mieltä antaa tälläisen tuhoisan iskun tapahtua omalle maalleen, mutta onhan WTC todella massiivinen tiedustelun epäonnistuminen, ja kuka tietää mihin järjettömyyksiin nämä vainoharhaiset ja pienet piirit pystyvät. Mutta sinänsä on aivan ylivoimaisen uskottavaa, että al Qaida on oikeasti olemassa ja oikeasti tehnyt tämän iskun - ja että teko myöskin olennaisilta osiltaan tapahtui kuten julkisuudessa on kuvattu.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
mjr kirjoitti:
Mietittyäni asiaa perusteellisesti ja luettuani pitkään internettiä, tulin siihen tulokseen että tämä oli salaliiton keino saada kaikki maailman tinahatut epäilemään salaliittoa, jotta kukaan ei uskoisi siihen. Muuten ei kai olisi järkevää romahduttaa torneja tässä järjestyksessä. Tosin WTC-7:n räjäyttäminen sitten olikin täyttä ylimielisyyttä, kun siihen ei edes mitään osunut. Mitä mahdollisuutta meillä on tätä Illuminaattia vastaan?

Kerroppa nyt kun asioista olet niin hyvin perillä mihin katosi Pentagoniin osuneen koneen raato sekä se sinne Pennsylvania lähelle pellolle tippunut?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
mjr kirjoitti:
Mutta sinänsä on aivan ylivoimaisen uskottavaa, että al Qaida on oikeasti olemassa ja oikeasti tehnyt tämän iskun - ja että teko myöskin olennaisilta osiltaan tapahtui kuten julkisuudessa on kuvattu.

En tiedä miksi se on "ylivoimaisen uskottavaa" että kyseinen järjestö olisi iskut suorittanut. Siksikö, että se sopii paremmin maailmankuvaasi?

Minä en epäile ko. järjestön olemassaoloa hetkeäkään, mutta epäilen vahvasti heidän kykyään tehdä tuollaista iskua ilman yhdysvaltain osallisuutta. Liian paljon yhteensattumia, liian paljon törkeitä puolustusjärjestelmän ja tiedustelun pettämisiä. Yksinkertaisin selitys on yleensä se oikea, ja tässä tapauksessa yksinkertaisin selitys ei todellakaan ole "al qaida ihan yksin". Se on ehkä helpoimmin hyväksyttävä, mukavin vaihtoehto näin länsimaalaisesta näkökulmasta (evil doers teki kaiken! ja evil doer on tietenkin turbaanipäinen kiihkomuslimi). Mutta yksinkertaisin, loogisin se ei ole.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
psychodad kirjoitti:
En tiedä miksi se on "ylivoimaisen uskottavaa" että kyseinen järjestö olisi iskut suorittanut. Siksikö, että se sopii paremmin maailmankuvaasi?

Ylivoimaisen uskottavaa se on lähinnä siksi, että sitä tukemaan on muodostunut valtava empiiristen havaintojen massa, joka pystytään loogisesti yhdistämään. Jos kysyisit minulta onko se tulkinta absoluuttisen varma niin vastaisin kieltävästi. Minusta mikään asia ei inhimillisen havaintokyvyn edellytyksillä voi olla absoluuttisen varma. Tunnen USA:laista keskustelua, etenkin edistyksellisten ja vasemmistolaisten yhteisöjen palavaa Bushin ja USA:n nykypolitiikan kritiikkiä ja suoranaista vihaa. Näissä yhteisöissä ei hetkeäkään uskota jättimäiseen salaliittoon. Minusta tämä itsessään on melko merkittävää: miksi juuri nämä yhteisöt vaikenisivat tästä "loogisesta ja yksinkertaisimmasta" selityksestä? Elleivät ne sitten ole itse mukana salaliitossa tai kiristetty sen toimesta hiljaisiksi... Foobarille vastaukseksi: todistustaakka on sinulla, miksi on vaiettu siitä, että nämä todistusaineistot on hävitetty tai että niitä ei edes ole koskaan ollut olemassa? Miten lähiseutujen asukkaat ja silminnäkijät on saatu täydellisesti vaiennettua? Onko jokaisen amerikkalaisen aivoissa jokin mikropiiri?
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
mjr kirjoitti:
Foobarille vastaukseksi: todistustaakka on sinulla, miksi on vaiettu siitä, että nämä todistusaineistot on hävitetty tai että niitä ei edes ole koskaan ollut olemassa? Miten lähiseutujen asukkaat ja silminnäkijät on saatu täydellisesti vaiennettua? Onko jokaisen amerikkalaisen aivoissa jokin mikropiiri?

Minä mitään todista. Kysyn vaan että mihin ne koneen romut katosi törmäyksissä. Olen sitten ilmeisesti nähnyt vain semmoista materiaalia kyseisistä crash siteistä mistä noi romut on leikattu pois.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
mjr kirjoitti:
Foobarille vastaukseksi: todistustaakka on sinulla, miksi on vaiettu siitä, että nämä todistusaineistot on hävitetty tai että niitä ei edes ole koskaan ollut olemassa? Miten lähiseutujen asukkaat ja silminnäkijät on saatu täydellisesti vaiennettua? Onko jokaisen amerikkalaisen aivoissa jokin mikropiiri?

Ensimmäiset silminnäkijä havainnot puhuvat, joko ohjuksesta tai pienkoneesta. Ei mistään valtavasta matkustajakoneesta. Ei saatu vaijennettua.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
foobar kirjoitti:
Kerroppa nyt kun asioista olet niin hyvin perillä mihin katosi Pentagoniin osuneen koneen raato sekä se sinne Pennsylvania lähelle pellolle tippunut?

Eiköhän pentagonin kone "kadonnut" sinne pentagonin rakennuksen alle. Vai pitäisikö 300 km/h lentävän koneen kimmota seinästä takaisin nurtsille. Tietääkseni 75 tonnia ei hevillä pysähdy. Pensylvanian kone tippui sinne minne tippuikin eikä se ole koskaan kadonnut. Vai onko usan ilmailuviranomaiset sitten salaliitossa mukana?
 

Carlos

Jäsen
mjr kirjoitti:
vaatisi todella fanaattista ja harhautunutta mieltä antaa tälläisen tuhoisan iskun tapahtua omalle maalleen, mutta onhan WTC todella massiivinen tiedustelun epäonnistuminen, ja kuka tietää mihin järjettömyyksiin nämä vainoharhaiset ja pienet piirit pystyvät.

Ja edelleen jos ajatellaan että joku pieni piiri oli tämän kaiken takana, tai avittamassa sitä, kuka sanoo että isku sujui siten kuin se oli suunniteltu? Seuraavassa muutama edelleen täysin hypoteettinen teoria, jos sisäpiiri oli tämän takana:

1. Pieni sisäpiiri tilasi Al-Qaidalta yhden koneen terrori-iskun, joka oli määrä lentää WTC:hen. Reikä talon kyljessä, tulipalo sammutetaan, ja kansa raivoaa. Muutama kymmenen/sata kuollutta, pieni hinta maailmanvaltiudesta. Sitten Al-Qaida käyttikin tilannetta hyväkseen, ja teki iskusta "hiukan" kookkaamman samalla ovenavauksella.

2. Pieni sisäpiiri tilasi iskun toteutuneessa laajuudessaan, mutta tornien heikko rakenne tuli yllärinä. Niidenhän piti kestää 707:n törmäys, eli ei isompaa vahinkoa tapahdu. Arkkitehdit tekevät kuitenkin laskentavirheitä, ja urakoitsijat tekevät rakennusvirheitä ja "säästötoimenpiteitä", ja joku näistä tai kaikki näistä aiheuttivat sen että tornit yllättäen sortuivat.

3. Pieni sisäpiiri tilasi iskut ja piste.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tämä kannattaa muuten lukaista...NIST:in puhemies käyttää jo hyväksihavaittua vastustajien diskreditointia höpisemällä ufoista, bigfootista ja aiemmin jo tässäkin ketjussa nähtyä "world is flat" vertausta.

http://teamliberty.net/id235.html


Lopusta vielä lainaus, jota olen tässä ketjussa itsekin koittanut sanoa...

"If there is a weak link in a government cover-up, World Trade Center Building Seven is it. If WTC-7 is found to have collapsed as a result of a controlled demolition, than the NIST report on the Twin Towers will be aggressively scrutinized because the question of how and when explosive devices were wired into WTC-7 would have to be answered. By answering that question, a new truth regarding WTC-1 and WTC-2 might be revealed. "


Tässä sitten vielä pientä näyttöä siitä millaisella ohjeistuksella NIST on lähtenyt tuota romahduksen syytä selvittämään.

"Glaring evidence of a fallible, if not predisposed government agency is found on the National Institute of Standards and Technology web site. For example, NIST lists as one if its main 9/11 investigation objectives as to determine:

* Why and how World Trade Center buildings 1, 2, and 7 collapsed after the initial impact of the aircraft"

Eli NIST:in tarkoitus ei ollut selvittää MIKSI rakennukset sortuivat, vaan keksiä teoria sille miten ne olisivat voineet sortua lentokoneiden törmäyksen seurauksena. Tästä jo aiemmin spekuloinkin.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Stolk-2 kirjoitti:
Eiköhän pentagonin kone "kadonnut" sinne pentagonin rakennuksen alle. Vai pitäisikö 300 km/h lentävän koneen kimmota seinästä takaisin nurtsille. Tietääkseni 75 tonnia ei hevillä pysähdy. Pensylvanian kone tippui sinne minne tippuikin eikä se ole koskaan kadonnut. Vai onko usan ilmailuviranomaiset sitten salaliitossa mukana?

Konehan olisi mennyt ihan kappaleiksi, seinä oli kuitenkin teräksellä vahvistettua helvetin paksua betonia, joten paskaa olisi lentänyt ympäriinsä suuria määriä. Ihmisen osia, koneen osia jne. Mutta joo, tuo pentagon ei itseäni niin edes kiinnosta tässä vaiheessa, sen voi kuitenkin villillä mielikuvituksella vielä perustella niin että siivet (jostain syystä jälkiä jättämättä) taittuivat koneen kylkiin ja menivät samasta reiästä sisään. Tosin siinä saa kyllä käyttää paljon mielikuvitusta, siivet kuitenkin sisältävät polttoainetta ja ovat sen verran jykevää tekoa että niistä saattaisi pieni naarmu jäädä betoniin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Carlos kirjoitti:
Ja edelleen jos ajatellaan että joku pieni piiri oli tämän kaiken takana, tai avittamassa sitä, kuka sanoo että isku sujui siten kuin se oli suunniteltu? Seuraavassa muutama edelleen täysin hypoteettinen teoria, jos sisäpiiri oli tämän takana.

No ei, minusta iskun "tilaaminen" on aika epäuskottava skenaario - mutta voin jotenkin kuvitella tilanteen, jossa jokin tiedusteluelin tai lähinnä pieni ydinryhmä sen sisällä saa selville, mitä suunnitellaan, mutta jostain vainoharhaisesta motiivista (esim. "herättääkseen" USA:n terrorismin vastaiseen taisteluun), ei välitäkään tarkkaa tietoa eteenpäin tai muutenkaan puutu tähän al Qaidan operaatioon. Näistä tiedusteluelimistä on sen verran kokemusta, että hyvin tiedetään etteivät ne usein elä aivan samassa reaalitodellisuudessa kuin muu yhteiskunta vaan jossain hyvin, hyvin harhaisessa tilassa.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
psychodad kirjoitti:
Konehan olisi mennyt ihan kappaleiksi, seinä oli kuitenkin teräksellä vahvistettua helvetin paksua betonia, joten paskaa olisi lentänyt ympäriinsä suuria määriä. Ihmisen osia, koneen osia jne. Mutta joo, tuo pentagon ei itseäni niin edes kiinnosta tässä vaiheessa, sen voi kuitenkin villillä mielikuvituksella vielä perustella niin että siivet (jostain syystä jälkiä jättämättä) taittuivat koneen kylkiin ja menivät samasta reiästä sisään. Tosin siinä saa kyllä käyttää paljon mielikuvitusta, siivet kuitenkin sisältävät polttoainetta ja ovat sen verran jykevää tekoa että niistä saattaisi pieni naarmu jäädä betoniin.

Katsoppa edellä oleva Ruutiveijarin linkki. Siitä löytyy melko paljon kuvia koneen jämistä. Vai onko ne tiputettu ohjuksesta lavastus tarkoituksessa?

edit:
Ruutiveijari kirjoitti:
No esimerkiksi tuolta: http://www.abovetopsecret.com/pages/911_pentagon_757_plane_evidence.html löytyy useita silminnäkijähavaintoja. Ei tosin ohjuksia tms. vaan ihka aito 757.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös