Winnipeg Jets 2018–2019

  • 138 167
  • 480

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei nappaa St.Louis, ei sitten yhtään. Pelkästään jo kuntopuntaria katsomalla, voi olettaa että laulukuoro tulee kutsumaan alkukauden ehkä Lännen suurinta mestarikanditaattia. Toiveissa Maricen lyövän edes Copp-Lowry-Tanev yhteen, siinä on pudotuspelien kannalta äärettömän tärkeä vitja. Kakkonen ja nelonen hiihtelee jossain, niin kuin koko kauden mittaan on jo nähty ja Connor-Scheifele-Wheeler osasto ratkaisee tai on ratkaisematta tämän sarjan.

Tulosveikkaus on 2-4 sarjasta nuottien hyväksi. Kaksi kertaa voitetaan kotona.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ilmeisesti Winnipegissäkin (siis kaupungissa) on fanien odotukset aika matalalla kun äsken Facebookissa newsfeedin tuli uutinen siitä että tän illan matsiin ois lippuja saatavilla. Jotenkin olin uskossa että Winnipegissä ja Kanadassa yleensä play-off matsien liput on sen verran haluttuja että menis helposti kaupaksi. Tosin voihan se olla kyse on lippujen hinnasta eikä niinkään kiinnostuksesta...

Itsehän siis toivon että Finnipeg menisi mahdollisimman pitkälle. Haaveissa oli että finaalissa tulisi vastaan Keklun Columbus. Not conna happen. Harmittaa kun tuntuu että nyt ois Winnipegillä hyvä sauma jos vaan kaikki pelaajat pääsisi omalla tasolle. Suurimpana tietenkin Pate joka on matkalla kyllä sankarista sylkykupiksi jos vetää pleijaritkin 0+0 tehoilla, ja onhan noita "treidatkaa Patty" komentteja osunut silmään Jetsin somepäivityksissä.

Bluesilla hirveä momentum päällä joten kyllä Jetsillä vaikeaa tulee olemaan. Vaikkaan että tää sarja menee valitettavasti Bluesille 4-3.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Ilmeisesti Winnipegissäkin (siis kaupungissa) on fanien odotukset aika matalalla kun äsken Facebookissa newsfeedin tuli uutinen siitä että tän illan matsiin ois lippuja saatavilla. Jotenkin olin uskossa että Winnipegissä ja Kanadassa yleensä play-off matsien liput on sen verran haluttuja että menis helposti kaupaksi. Tosin voihan se olla kyse on lippujen hinnasta eikä niinkään kiinnostuksesta...

En noin muuten tiedä, mut kun maalikoostetta katselin niin Laineen börsän jälkimainingeissa taidettiin näyttää kylän keskustasta kuvaa missä juhli sellanen samankokoinen jengi mitä Suomen voittaessa höntsät viimeks. Katsomoa ei siinä taidettu pahemmin esitellä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Voi voi, sarja 0-2 Bluesille, molemmista kotiotteluista tappio. Jokohan seuraavaan lähdettäisiin Brossoitilla, muutama melko helpon oloinen meni Hellelle. PoMolle kenkää!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ei kyllä hyvältä näytä Winnipegille. NHL Nowssa oli tilasto että kausien 2016-18 aikana ne joukkueet jotka johti sarjaa 2-0 voitti 16 sarjasta 15 eli 93,75%. No tilastot on tilastoja...
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Turpaan tulee täysin odotetusti. Runkosarja ei paljoa enempää luvannut. Jostain pakistoon apua kesällä, kiitos. Ja Troubasta kunnon vastine. Onkohan Myers vielä jonkun arvoinen?
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Fakta on se, että seuraava peli on pakko voittaa, jos halutaan tässä vielä pysyä mukana. Tuntuu, että kotona pelaaminen tuottaa nyt vaikeuksia. Jo 5 peräkkäistä kotitappiota...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Nyt oli taas sen näköinen Winnipeg mitä varmaan moni odotteli poffeihin kauden mittaan. Toki pelissä pomppi hiukan suotuisasti, samalla Hellebuyckin voittaessa maalivahtien taiston selvästi. Munat oli kuitenkin kaivettu esiin ja taisi tuo Buffin mellastaminen Bluesin maalinedustalla sytyttää sopivasti. Schenn veteli siinä tilanteessa kyllä sellaista käsilaukkua sivusta että oksat pois.. olisi ollut hauska nähdä näiden välienselvittely ilman roikkuvia linjamiehiä. Laine on löytänyt itseluottamuksen olla hyvä omalla vahvuusaluellaan ja se näkyy samantien tulostaululla. Mutta tuo miehekäs peli kautta linjan, tuota jengiä vastaan on ikävä pelata. Mukavasti painetta nuottipaidoille seuraavaan peliin, sitä heidän ei kannata enää hävitä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Taas oli Byfuglien kaksi kauppakassia kainalossa. Parasta viihdettä Jets, päätyyn asti vaan.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jets voitti vieraskaukalossa Bluesin toistamiseen, nyt jatkoerässä maalein 2-1. Pitkän koosteen perusteella sanoisin että ottelun sankarit löytyivät molempien maalien suilta, aivan loistavia torjuntoja nähtiin. Seuraavaksi taas valkoiseen rasistiseen myrskyyn. :D Sarja siis tasatilanteessa 2-2.
 
Viimeksi muokattu:

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Pelin katsoneena täytyy antaa erityskehut Hellebuyckin lisäksi kahdelle ketjulle. Scheifelen johtama ykköskenttä otti roolia oikeaan aikaan ja olisi voinut viimeistellä paljon enemmänkin maaleja. #55 näytti, kuinka merkittävä pelaaja parhaimmillaan on ja kuinka pystyy ratkomaan tärkeitä pelejä. Lisäksi TLC-ketju (Tanev-Lowry-Copp) oli loistava. Kolmikko sai luotua useita pitkiä hyökkäyspään pyörityksiä ja väsytti Blues-viisikkoa erittäin aktiivisella ja energisellä pelillä, jota on nähty aiemminkin tällä kaudella.

Perreaultille lampaanperseet lopun turhasta jäähystä, onneksi alivoima tapettiin...

Vaikeaa alkua lukuun ottamatta peli oli hyvin hallussa ja näillä vieraspelien esityksillä kaksi lisävoittoa kyllä napsahtaa. Maalintekoon lisää tehokkuutta ja typerät jäähyt pois niin hyvä tulee!
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ensimmäisen erän jälkeen olin valmis heittämään kirveen kaivoon, niin paljon oli Jets jaloissa kaikessa. Toisessa erässä nähtiin paljon paljon sisukkaampi Jets ja pelin hallinta kääntyikin melko selvästä ensimmäisestä erästä Winnipegille. Tanev pääsi läpiajostakin yrittämään, mutta tällä kertaa rimat pelasti Bluesin. Kolmannen erän alkuun Blues rokotti Perreaultin jäähystä, mikä enteili itselle vähän lopun alkua, mutta mitäs vielä. Rinnalle ja ohi, sekä sarja tasoihin ja kotiedun takaisin ottaminen. Nyt on sitten aivan pakko voitto seuraavaksi edessä kotiyleisön edessä. Vaikka Game 3 oltiin suveneerejä St.Louisissa ja nelospelikin jatkoilla vietiin, niin 3. vierasvoitto vaatisi jo pienen luokan ihmettä. Karkeasti sanottuna, seuraavan pelin voittaja vie koko sarjan ja ellei Jets hyökkää päälle, kuin yleinen syyttäjä kotiluolassaan alkuminuutit (sekä tietenkin koko pelin), niin saattaapi olla pelin tappaminen ja pitkä 0-0 tilanne otollinen pikemminkin Bluesin kannalta ja todennäköisesti siellä käy joku Perron vetämässä jonkun ripuliranteen viimeisellä minuutilla pörsään.

Palaten vielä Game 4, niin kentän ehdottomasti paras ketju oli jälleen Tanev-Lowry-Copp. Aivan mieletöntä duunia ja poikkeuksetta miesten ollessa kentällä, pyöri kiekko Bluesin puolustusalueella. Big Buff oli peräpään kuningas varmoilla otteillaan ja nyt Hellebuyck oli sitä mitä viimekaudellakin. Pitkäksi miinukseksi sanoisin jälleen kerran Perreaultin. Ensimmäisestä jäähystä rokotettiin ja toinen tyhmääkin tyhmempi piti ottaa 3 minuuttia ennen varsinaisen loppua. Paljon on Littleä parjattu, koska Laineen kanssa pelaa, mutta kyllä MP on ylivoimaisesti heikoin lenkki Jets pelureista.

Ounastelin sarjan menevän 2-4 Bluesille, mutta edge on nyt Winnipegillä kahden vierasvoiton siivin. Ei muuta kuin pökköä pesään ja kunnon raiskaus kotona vieraalle. GO JETS GO!
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Yön matsin perusteella nostan hattua Jets puolustukselle. Etenkin kolmannessa erässä ja jatkoilla omassa päässä kliinistä suoriutumista kiekkovarmuuden suhteen ja sitten vielä mahtavia harppuunoita ulöspäin omille lapaan josta avautui useita tilanteita ja taisi ratkaisukin tulla yhden tämmösen jälkeen.
Lowry on aina ollut mahtava pelaaja, ennen Laineen aikakautta tuli katseltua apaut kaikki pelit viihdyttävyyden johdosta ja silloin ongelmana oli vain käsien ja tilanteiden luvun suhteen pienoisia ongelmia, eli rakensi hyvin tilaa paikoille, muttei onnistunut koskaan tuuppaamaan kiekkoa oikeeseen paikkaan oikeaan aikaan. Liekkö asian suhteen tapahtunut mitään kehitystä??
Playoffs-Lainetta oli kyllä makia kattoa, parit muikean maukkaat niitit puotti ja käväisi vähän suoralla nyrkillä tuuppimassakin vihuja. Tohon kroppaan hieman tuommoista viikinkimäistä vittumaisuutta mukaan niin voi olla lätkä pokserien saumat koetuksella;D pari kutia tuli, mutta tällä kertaa Binnington koppasi sektorista yläpeltiin lähteneen haun kiinni, enstaina heilahtaa!
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Saa hyvät kesärahat, kun istuu pari peliä katsomassa NHL playoffeja. Aika väsynyt taisi olla jo tuon AHL kauden lopussa, joten kuten sanoit tuskin nähdään Jets nutussa.
Eihän Vesalainen mitään rahaa tuosta saa. Playoffeissa pelaamisesta ei makseta palkkaa pelaajille.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
En oikein innostunut Hayesin hommaamisesta alunperinkään ja nyt, kun laulukerho kutsui ekalla kierroksella, tuli tälle hankinnalle kyllä aika brutaali hinta. Viime vuonna ekalla varausvuorolla sai Statsnyn, nyt sillä sai Kevin Hayesin. Ja piti antaa vielä Lemieux siihen päälle. Ei hän nyt huono ollut, mutta ei sellainen käänteentekevä pelaaja joka olisi vienyt ekalta kierrokselta eteenpäin. Osittain Mauricenkin vika, kun ei onnistunut kaveria integroimaan jengiin kunnolla.

Wheeler on ylimielinen juntti. Näköjään osaa johtaa vain silloin, kun asiat on hyvin.

Ehlersille ei ole mitään käyttöä playoffeissa.

Jännä nähdä mitä Chevy saa Troubasta. Ei tule ikävä.
 
Viimeksi muokattu:

Tornados

Jäsen
Mielestäni Laine paransi peliään aika paljon loppukaudesta ja pudotuspeleissä. Toki varaakin oli, sillä keskitalvella peli oli aika kauheaa katsottavaa. Laineesta näkee, että nauttii kovista panoksista ja pudotuspelien tunnelmasta. Valitettavasti tällä kertaa taisi olla jotain vaivoja pudotuspeleissäkin kun pelaaminenkin oli epävarmaa ennen viimeistä peliä. Tämä varmistanee sopimustilanteen lisäksi sen, että MM-kisoihin ei Lainetta kannata haaveilla. Kun joukkuetta katsoi, niin tarvetta hyvälle Laineelle joukkueessa on, joten pudotuspelien myötä neuvotteluasetelmat varmaan paranivat. Lyhyt sopimus lienee silti todennäköinen. Ehlers pelasi surkeat pudotuspelit (ja kaudellakaan ei löytänyt oikein sopivaa roolia), joten hän saattaa vaihtaa nopeaa luistelijaa kaipaavaan joukkueeseen. Näin Winnipeg pystyy sitten rahoittamaan Laineen ja Connorinkin sopimukset.

Byfuglien oli tällä kaudella yllättävänkin hyvä. Loukkaantuminen vesitti kokonaistehot, mutta pudotuspeleissäkin kantoi joukkuetta ja toi fyysisyyttä.

Pudotuspeleissä on vahvasti turvauduttu ykkösmaalivahteihin. Winnipegkin olisi voinut harkita kakkosmaalivahdin peluutusta vaikka viimeisessä pelissä kun jotain muutosta kaivattiin peliesitykseen. Panokset ovat ilmeisesti niin suuret, että riskiä ei uskalleta ottaa vaikka kakkosmaalivahdilla olisikin parempi torjuntaprosentti runkosarjan peleissä (Brossoit, Rittich). Itse olisin voinut yrittää herätellä tasonsa nähden heikosti esiintyviä joukkueita myös muissa tapauksissa (Desmith, Saros, Domingue). Nyt varmaan kokeilisin myös kahden tasaisen maalivahdin tilanteessa Halakia Raskin sijasta.

Runkosarjassa näitä muutoksia uskalletaan tehdä tarvittaessa, mutta pudotuspeleissä sitten luotetaan joukkueen ammattimaisuuteen ja halutaan sitoutua ykkösmaalivahtiin. Suosisin kyllä välillä mieluummin riskinottoa kun näyttää siltä, että joukkue häviää sarjan jos mikään ei muutu.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Byfuglien oli tällä kaudella yllättävänkin hyvä. Loukkaantuminen vesitti kokonaistehot, mutta pudotuspeleissäkin kantoi joukkuetta ja toi fyysisyyttä.

Ite kyllä mitä tuli katteltua niin karmea määrä virheitä pleijjareissa jotka johti maaleihin omaan päätyyn. Aika hirveetä puolustusta herra esittää.
 

Tornados

Jäsen
Ite kyllä mitä tuli katteltua niin karmea määrä virheitä pleijjareissa jotka johti maaleihin omaan päätyyn. Aika hirveetä puolustusta herra esittää.

Bufyglienin vahvuus korostuu enemmän hyökkäyssuuntaan. On usein lähes neljäs hyökkääjä ja ottaa suuria riskejä varsinkin tappiotilanteessa ja ne saattavat välillä kostautua. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota myös niihin onnistumisiin. Hän oli kuitenkin joukkueen paras sekä pistetilastossa että plusmiinus- tilastossa. Ei tuo nyt ihan hirveältä kuulosta omaan makuuni.
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Bufyglienin vahvuus korostuu enemmän hyökkäyssuuntaan. On usein lähes neljäs hyökkääjä ja ottaa suuria riskejä varsinkin tappiotilanteessa ja ne saattavat välillä kostautua. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota myös niihin onnistumisiin. Hän oli kuitenkin joukkueen paras sekä pistetilastossa että plusmiinus- tilastossa. Ei tuo nyt ihan hirveältä kuulosta omaan makuuni.
Tämä. Vaikka on ajoittain riskialtis pelaaja omiin päin, oli tässä kuudennessa matsissa se, joka toi kiekon ylös ja loi väkisin tilanteita, kun muut eivät siihen pystyneet. Näkyihän tuo myös tulostaululla, kun sai tehopisteen molempiin maaleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös