Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Kuznetsov on tätä myöten kokainiininsa vetänyt ja pelit hältäkin käyntiin ensi viikolla. Siinä kohtaa jouduttaneen toivottamaan hyvää reissua Stephensonille farmiin.
Boyd (waivereissa) ja Fehervary näytti lähteneen alas ja siitä tarpeeksi auki cappitilaa Kuznetsovin aktivointiin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Pinna annettiin Starsin mukaan Texasiin kun kolmannessa päämärä katosi. Ovie pelasi ajoittain luvattoman löysästi ja jatkoajalla Dallas rokotti. PP oli nyt muodollisesti parempi - päästiin sentään alueelle - mutta kovin on tehotonta edelleen.
Paljon on edelleen mistä tykätä mutta jonkinasteinen ryhtiliike ja fokus olisi tilauksessa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
No nyt tuli eka peli mikä nosti jo v-käyrääkin. Dallas oli luvalla sanoen aika huono ja tuo peli olisi hoidettu ilman omaa löysäilyä.

Eka erä oli yhtä päätä. Kuznetsov tuli lentäen kaukaloon ja maali oli vain ajankysymys. Oviella taas joku sata paikkaa tehdä, mutta mahtaako osua enää koskaan. Tokassa erässä alko jo näkymään selän suoristelua ja huolimattomia syöttöjä siellä täällä, ja kolmannessa sitten peli suorastaan lahjotettiin kaverille. Laiskan pulskea 4v3 yv siitä parhaana demonstraationa. Epäoikeutetusti saatiin sentään luuseripinna kun saatiin 30s ennen loppua pomputeltua sisään, mutta hyi mikä peli.
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Eipä tuohon juuri lisättävää. Keskinkertainen esitys muuttui viimeisen parinkympin takia huonoksi ja ansaitusti tappio. Pientä ryhtiliikettä tuo peli kaipaa niin ollaan oikeilla raiteilla. Pinnojen valossahan startti on ollut hyvä ja eiköhän se pelikin tuosta lähde rullaamaan, kun saadaan oikeat palaset kohdalleen. Panik varjojen mailla ja muutama muukin pelaaja saisi nostaa tasoaan.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Nyt tuli mielenkiintoinen artikkeli vastaan uudesta nelosketjun suosikistani, Garnet Hathawaysta. Laiturilla on Caps-fanitaustaa lapsuudestaan lähtien ja nyt sitten pääsi suosikkiensa riveihin pelaamaan omalla urallaankin.

How Garnet Hathaway, a Kid From Maine, Grew Up Rooting for the Capitals

Tänä yönä vastassa Nashville eli jos vanhat merkit pitää paikkansa niin pisteitä on turha odotella. Jospa kakkoseen nostettu Kuzy pelaisi beastmodella, niin ehkä pisteitäkin ois mahdollista saada mukaan.
 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ei helvetin perkele mitä pisteiden ilmaisjakelua taas. Tällä kertaa ei saatu edes sitä ansaitsematonta lisäpistettä kun munitaan kolmas erä ihan omaa surkeutta pois.

henkilökohtanen kriisi on nyt valmis. Caps näyttää laiskalta ja kylläiseltä, vaikka piti olla päinvastoin.

Tasaviisikoin perässä koko peli avauskiekosta saakka mutta erikoistilanteilla saatiin jo hetken selvältä näyttänyt täysi pistepotti käteen. Mutta ei kelpaa vaan taas tullaan kolmanteen erään neppailemaan kananmunat kainalossa.

yyvee on tästä paras esimerkki, vaikka Ovie saareltaan vihdoin pari kertaa osuikin. Kiekko ei liiku, miehet ei liiku, ei kiinnosta.

pisteet olis ollut vääryys mutta ei niitä perkele tarvi aina antaa halvalla pois. Nashvillesta on mutulla tullut turpaan aika pahasti viime vuosina muutenkin, niin ei tämmöistä lahjottelua tarvis siihen päälle.

seuraavaks turpaan Dallasilta munattomalla pelillä ja aletaankin hyvän ekan viikon jälkeen jo kaivamaan kuoppaa omien jalkojen alle.

eihän muuten, mutta nyt kolme peliä annettu yhteensä 4 pinnaa pois ihan vaan umpisurkean kolmannen erän ansiosta. Valoja päälle!
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Preds nyt ei ole mikään huono jengi että ei sillä. Silti käsittämättmällä tavalla loppui puhti kolmannessa ja 5-5-tasoituksen jälkeen ei ollut mitään saumaa mihinkään.
Edelleen olen sitä mieltä että joukkue on hyvin rakennettu ja kaikki vaadittavat palaset ovat paikallaan vaikka mentäisi mihin. Mutta.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Silti käsittämättmällä tavalla loppui puhti kolmannessa ja 5-5-tasoituksen jälkeen ei ollut mitään saumaa mihinkään.
Edelleen olen sitä mieltä että joukkue on hyvin rakennettu ja kaikki vaadittavat palaset ovat paikallaan vaikka mentäisi mihin. Mutta.
Kyllä me saatana oltiin vastaanottavana osapuolena 95% ottelusta, eikä puhtia ollut oikeen missään vaiheessa ottelua :(

Sen jälkeen kun Trotz lähti joukkueesta, niin minun silmään tuolla joukkueella ei ole ollut oikeanlaista paloa tähän hommaan. Itse en ole vakuuttunut yhtään Reirdenin taidosta saada porukasta kaikkea potentiaalia ulos. Jos tuo peli jatkossakin on tuollaista (erittäin hidasta), en ihmettelisi jos päävalmentajan paikalla seisoisi Tammikuussa joku toinen herra. Viime kausi nyt meni vielä mestaruuskrapulassa ja sen nyt antaa anteeksi, mutta tämä kauden alku nyt ei ole toistaiseksi näyttänyt yhtään siltä miltä sen pitäisi. Ymmärtäisin jos oltaisiin jossain "rebuild" -tilassa ja joukkueessa olisi pääosin nuoria ja kokemattomia pelaajia, mutta ei perkele siellä on mestarijoukkueesta vielä runko jäljellä, niin pitäisi sillä saada järkevämmän näköistä peliä aikaan.

Ykköskenttä ei ole tarpeeksi vaarallinen, johtuen Bäckströmin hitaudesta. Enkä tarkoita että Bäckström olisi tällä hetkellä mikään Orpik, mitä tulee luistelunopeuteen, mutta NHL on nykyään niin nopea laji, että hänen nopeutensa ei (tällä hetkellä) ole riittävää NHL:n ykkösketjuun jossa hänen kontollaan on aika paljon kiekon kuljettaminen vastustajan alueelle. Ovechkin ei ole enää nuoruusvuosien tasolla, jolloin hänen kiekonkäsittely- ja luistelutaidoillaan tuotiin kiekko nopeasti hyökkäysalueelle. Wilson on myös hyvin paljon samantyylinen pelaaja ja hänenkään kontolle ei tuota kiekon tuomista alueelle voi varata. Tämä kenttä pelasi tasan yhden vaihdon Predatorsia vastaan sillä tasolla millä sen pitäisi olla "koko ajan". Eli hyökkäysalueelle päästyään on kyllä vaarallinen ketju.

Toisesta kentästä Oshie ja Vrana?? Missä olette?? Ilman tuota Oshien maalia voisi kysyä, että pelasiko hän edes? Kyse kakkosketjun laitureista joilta odotetaan tulosta. Noilla otteilla niitä ei valitettavasti ole tulossa :/ Kuznetsoville varovainen peukku, kun pelasi vasta toisen ottelunsa pelikieltonsa jälkeen ja väläytteli sitä normaalia omaa itseään. Mutta kyllä siellä hänelläkin luvattoman paljon tuli kiekonmenetyksiä ihan perussyötön vastaanotoissa. Ehkä ne kiekot alkavat jäämään siihen lapaan kun saa pelituntumaa vähän paremmaksi, ja tällöin uskon että löytää itsensä nopeasti ykköskentästä Ovechkinin ja Wilsonin keskeltä, ellei Bäckströmin otteet ala paranemaan.

Kolmosketjusta puhtaat paperit saa Eller ja Hagelin, tekevät sen mitä heiltä odotetaankin. Mutta Panik ollut kanssa kyllä aivan näkymätön. Jos ei hänkään peliänsä paranna, niin sit poppareille ja aktiivisempaa kaveria tilalle!

Neloskenttä tekee kokonaisuudessaan työnsä mallikkaasti mutta kyllä sitä Beaglea on juuri niin paljon ikävä mitä pelkäsi :(

Pakkeja olen aina ollut huonompi arvioimaan, mutta ainakin Gudas on tuntunut olevan hyvä hankinta vaikka nyt pari viime peliä häneltäkin tasapaksua puurtamista. Avauspeli ollut häneltä positiivinen yllätys. Orlov on edelleen se sama "Orly", eli liian ailahteleva. Omassa päässä välillä ihan hukassa ellei nyt vedä sit jotain highlight-niittiä. Mut sit jos on ollut muuten koko pelin aivan hukassa, niin sit saattaa vetää yhden "beast mode" - vaihdon (varsinkin hyökkäyspäässä), ja olla todellinen vaarallinen uhka vastustajalle. Pelisilmä ei tunnu riittävän puolustukseen, mutta hyökkäyspäässä se on NHL:n "eliittiä". Välillä pistää miettimään, että olisiko tästä kaverista kannattanut junnuna leipoa hyökkääjä? Carlson sentäs pelannut lähellä omaa tasoaan omaan silmään. Siegenthaler on yllättänyt positiivisesti pelivalmiudellaan "Äijien" porukassa. Pikkasen papua vielä lisää, niin varmasti tulee olemaan meillä runkopakkeja. Kyllähän siellä toki Kempnyn mentävä aukko on, mut eikös hänen pitäisi olla jo lähes valmis kentälle?

Netissä näyttäs olevan paljon parjattu Holtbyä häviöistä, mutta itse en näe meillä kyllä mitään maalivahtiongelmaa. Isoin ongelma omasta mielestäni tällä hetkellä on se, että jalat ei liiku, kiekko ei liiku, eli liian hidastempoista on tämän hetken liigaan! Siinä on Reirdenin homma, mitä mielestäni pitäs parantaa. Vai onko sit vaan kesä vedetty niin kovaa fysiikkareeniä, et jalat on vielä puupökkylöitä ja ajateltu niiden siitä kohta aukeavan?

No kausi on vasta juuri alkanut, mutta kyllä itse toivoisin joukkueelta enemmän sitä tekemisen meininkiä, eikä nyt nähdynkaltaista seisoskelua.

Edit: kirjoitusvirheet
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tulihan sieltä yks ehjempikin esitys viikon päätteeksi ja katastrofi vältetty.

ykkös ja kakkosketjut aika unisia, mutta onneks saatiin pelata paljon erikoisia tilanteita ni se ei liikaa haitannut. Av ainakin toimii. Ja kakkosyv oli oikeen hyvä.

samsonovin toinen oli yhtä hyvä kuin eka. Selvitti kaikki pahat pomput ja muuten perusvarmaa perälää. Maali sitte harmittavasti vanhanaikasella.

pakeista carlson on kyllä vahvassa syysvireessä ja pakkien pistepörssissä tulee olemaan korkealla. Gudas jatkaa ilahduttavan tason perussuorituksilla ja vielä näyttää hyvältä vaihtokaupalta. Lewingtonista tykkään kutospakkina ja käyttää taas saamansa tilaisuuden hyväkseen. Fyysinen ja muuten näkymätön, ei tarvi jännätä mitään aivopieruja vaan hoitaa sen oman ruutunsa. Muilta viikko meni ilman mainitsemisen arvoisia tekoja.

leipsic jakaa ajatuksia. Väläyttelee ja etenkin tänään yyveeajallaan näytti vaaralliselta, mutta aika köykäsesti vietiin kiekko kaverilta muutamaan otteeseen. Panik ei ole vielä antanut mitään, mutta annetaan aikaa. Tasakentällisin ovie ja kokkeli-kotka oli (koko viikon) ainoat jotka näytti edes etäisesti vaaralliselta. Erikoistilanteita päästiin vetään paljon ja niissä oltiin vahvoja, vaikka yv ajoittain haluttomaltamauttomaltajavärittömältä näyttääkin.

eteenpäin. Ens viikon kolmen satsi on ihan sopivan haastava. Ma yöllä kovan vireen Avs vieraissa, ke yöllä kovan vireen Matthews kotona ja pe yöllä washingtoniin saapuu itse kuningas ja jotain muita kakkoja.
 
Viimeksi muokattu:
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Olin näkevinäni nyt PP:ssä muutoksia jotka näytti lupaavilta vaikka eivät johtaneetkaan mihinkään. Saas nähdä.
Carlsson hyvä ja Gudas pelaa vahvuuksillaan. Muista uusista: Hathaway hyvä, Leipsic potentiaalia, Panik huono.
Jos molemmat maalivahdit pelaa jatkossakin tällä tasolla niin tulee kiinnostava tilanne.
Kahden pelin otannalla Samsonov on tällä hetkellä ainakin yhtä hyvä kun Holts.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ma yöllä kovan vireen Avs vieraissa
Korjataan sen verran, että Avs-pelikin Capital Onella.

Oli kyllä hyvä peli Samsonovilta. Jos jatkaa tuolla tyylillä, niin Holtbylle voitaisiin sanoa adios siirtorajalla, jos kausi jostain syystä kääntyy erittäin alavireiseksi. Koska näin tuskin tulee käymään, niin Holtby vetää vielä tämän sesongin loppuun täällä. Lämmittää kuitenkin sydäntä, että kentän tärkein tontti on hyvin lukittu vielä moneksi vuodeksi eteenpäin.
 
"Please score. Just fucking please score."

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Voi toki argumentoida että Dallasin maali oli torjuttavissa koska vanhanaikainen. Mutta Samsonov on kyllä ollut hyvä. Ja tarkennan väitettäni YV:stä: kakkos-YV kokeili mielestäni uusia syöttölinjoja jotka johtikin paikkoihin ja periaatteessa Wilsonin maaliin. Tätä lisää.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Eipä sen kummemmin lisäiltävää. Samsonov alottanut loistavasti maalilla kahdessa ensimmäisessä ja takuuvarmasti itseluottamus kasvaa näillä esityksillä. KakkosYV pelasi hyvin ja loi paikkoja. Saattaahan tuossa mennä monikin jengi hieman sekaisin kun pelaa täysin erilailla kun ykkönen ja näin tiloja aukeaa hyvin.

Tässä muutama hassu peli alla tältä kaudelta, joten seurataan nyt ensin vaikka sinne jouluun asti ennen kuin annetaan minkäänlaista arvosanaa yhtään kenestäkään.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nooooh, ei nyt vielä laiteta Holtbya lihoiksi kahden pelin perusteelle :)

ite otan kantaa ensi kauden maalivahtiin aikasintaan siinä kohtaa kun Samsonov on pelannut 20 runkosarjapeliä ja 1-2 pleijareissa päälle..
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Juuh, ehkä ilmaisin vähän huonosti itseäni. Lähinnä tarkoitin, että toimistollakin on varmasti sekin skenaario valmiina pöydällä, jos siihen joudutaan.

Mutta jos nyt mielummin voitettaisiin Cup pois kuljeksimasta ja mietitään Holtbyn kohtaloa ensi kauden ketjussa. Täytyy olla tyytyväinen, kun meiltä löytyy kaksi näin tasokasta maalivahtia rosterista.
 
"Please score. Just fucking please score."

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tää peli oli ohi ennenku alkoikaa, mut ei jaksa liikaa haukkua kun kokonaisuutena se nyt ei mikään täys farssi ollut kuitenkaan. Avs on vahvassa iskussa ja onnistui pelin alussa vaan ihan kaikessa. Holtby lipsautti ekan ja sen jälkeen ois tarvittu pari hyvää seiviä mutta ei tänään. Sammy selvisi paremmin vaikka tappoikin osittain loppukirin lahjottamalla viidennen.

ekan kympin jälkeen seuranneet 50 min oli ihan hyvää ja se voitettiinkin 3-1.

tappio mikä tappio. Ikävä tapa alottaa viikon urakka. Onnea Dreelle ja Grubylle pinnoista ja toivottavasti kohdataan tällä kaudella vielä vähintään 5 kertaa :)

3p minimi viikkotahti on nyt piukassa tälle erää..
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Alku oli pahin mahdollinen, mutta teki kyllä Capitalsille hyvää. Peli noiden neljän takaiskun jälkeen oli omaan silmään selvästi pirteinä mitä on nähty tällä kaudella. Seuraavaan peliin odotan vahvaa kotijoukkuetta ja sitä myöten kahta pinnaa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Viaplayllä oli hyvä maku valita juuri tämä peli jossa striimi pätki ja teki seuraamisesta vaikeaa. Ensimmäinen maali Holtsin piikkiin, toinen puolustuksen (oliko Carlsson?) ja se oli siinä. Jokin valmistautumisessa oli kussut pahasti.
Loppupelissä sitten vähän paljon kaivattua asennetta mikäli oikein näin.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ailahtelevaa oli taas kun vastassa b2b-Leafs. Ensimmäinen erä aivan kauhea ja taisi Samsonov jännittää jonkin verran ensimmäistä kotistarttia. Keskialueella hukattiin kiekko kun ykkössyötöt ei onnistu ja Toronto pääsi vastaiskuihin joihin puolustus ei ehtinyt mukaan. Tauolla taisi Reirden sitten huutaa niin että pukuhuoneesta kuului Virginiaan saakka ja ryhtiliike olikin hieno.
Carlssonille kuuluu alkukauden Norris. Mutta: PPtä on hankala pelata jos ei päästä alueelle.
Ovie pelasi myös ajoittain löysästi kuten esimerkiksi kolmannen erän kavennuksessa. Ei näin.
Samsonov paransi kun lämpeni mutta mitään haamutorjuntoja ei tarvinnut esittää. Uskon että on hyvä veto laittaa Holts luukkumieheksi vaikka oli kotipeli sillä se herättää sekä miehen että koko joukkueen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Yläpuolellahan se. Kertaus opintojen äitiä.

Umpisurkee eka erä, hyvä muutaman minsan pätkä tokaan ja nihkeää loput. Riitti tällä kertaa onneksi ja saatiin tälle kaudellekin kotivoitto.

samsonov näytti ajoittain erittäin epävarmalta, mutta lopulta hoiti ruutunsa kuitenkin niin että Caps sai tänään pisteet. Muutama hyvä torjuntakin mahtui joukkoon.

yv Iha käsittämätöntä kuraa. Kapteenin johdolla näytti taas siltä että ennemmin oltas murolautasen äärellä. Eikä tasakentällisinkään mitenkään häikäisevää tekemistä ollut kyllä..

noh 2 pinnaa tuli ja muulla ei väliä.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Panik pistetty LTIR-listalle ja Siegenthaler on gametime-devision. Fehervary ja Boyd kutsuttu ylös. Kempny debytoi kolmosparista käsin ja Lewington sitä myöden poppareille.

Ovechkin-Backstrom-Oshie
Hagelin-Kuznetsov-Wilson
Vrana-Eller-Hathaway
Leipsic-Dowd-Stephenson

Siegenthaler-Carlson
Orlov-Jensen
Kempny-Gudas
 
.

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ehkä ja toivottavasti alkukauden höyryistä johtuen olen täällä marissut tasapaksuista esityksistä. Totuus on silti myös se että vastustajat järjestään ovat olleet liigan oletettuja kärkijengejä. Nyt ei ollut ja siltikään ensimäisessä erässä ei tasaviisikoin saatu aikaan yhtään mitään.
Toisessa sitten alettiin pelaamaan pitkillä pystysyötöillä ja Kunkku oli ainoa joka piti Rangerseja pystyssä. Capitals nyt yksinkertaisesti on selkeästi parempi joukkue kun Rangers - mutta niin on parisenkymmentä muutakin joukkuetta tällä kaudella.
En osaa arvioida oliky syy Kempnyn paluu vai Sinisten epätasaisuus mutta puolustus vaikutti tasapanoisemmalta kun muutamissa viime peleissä.
Holts OK, Ovie läsnä ja Hathawaylle ansaittu ENG.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy