Washington Capitals 2019–2020

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Hattua haettiin lopun yyveellä jo namuttelu hengessä, mutta ei nyt sentään kaikkea voi saada.
Oli muuten lopun ylivoimalla huvittava se Kuznetsovin, joka oli ihan yksin nokikkain veskarin kanssa maalin edessä, syöttö Vranalle vielä laidan tuntumaan ja noin 300 kertaa huonompaan paikkaan kuin missä Kuznetsov itse oli. Sain ihan hyvät aamunaurut siitä, vaikka ihan ymmärrettävää, että sen YV:n ainut tavoite oli saada Vranalle kolmas. Vrana olisi voinut kyllä pistää vaikka viisi sisään tänään.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Oli muuten lopun ylivoimalla huvittava se Kuznetsovin, joka oli ihan yksin nokikkain veskarin kanssa maalin edessä, syöttö Vranalle vielä laidan tuntumaan ja noin 300 kertaa huonompaan paikkaan kuin missä Kuznetsov itse oli. Sain ihan hyvät aamunaurut siitä
Samaa tuli naurettua itsekin :D Harvemmin edes yv:llä pääsee kukaan noin vapaasti nousemaan maalille ja noin helposti, mitä tuossa pääsi... ja silti tosiaan syötti vielä! Veikkaan että siinä Sabres pelaajatkin ajattelivat, että yrittävät kotijoukkue pelata maalin vielä Ovechkinille tai tosiaan Vranalle.

Edit: lainausvirhe
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Hyvä, että Vrana säästi tähän peliin ne tekemättömät maalit edellisestä pelistä ja näin ollen uran ensimmäinen hattu ja viisi osumaa kahteen peliin. Kuznetsov pelaa tällä hetkellä todella hyvää kiekkoa ja siitä saavat ketjukaverit nauttia. Peli muutenkin oli jälleen hyvää ja voitto oli ansaittu. Samsonovia hiljalleen aletaan ajamaan liigan tavoille ja kyllähän tuossa potentiaalia on nousta kovaksi tekijäksi tässä liigassa.

ToPe yönä Floridan vieraaksi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
9 viime peliin 8 voittoa ja yks ja-tappio. Eli "ihan hyvässä" putkessa kyllä päästään eteenpäin. Liikaa ei pääse henkseleitä paukuttamaan, koska voi olla ihan vaan harhaluulo mutta oma fiilis että idän niput on järjestäen muutenkin lännen puolelta napsineet pisteitä kovalla prosentilla ja konffan keskinäisetkin menee jatkuvasti jatkoajoille niin isoja eroja sarjataulukkoon ei ole saatu vahvasta alkukaudesta huolimatta.

Vrana tosiaan säästeli sen hattutempun tähän peliin ja hyvä niin. Pienen suvantovaiheen jälkeen jalat on löytynyt ja alkaa irtoomaan läpiajoihin aika kivasti. Ovie taas ei ehkä koskaan tee maalia enää, mutta onneksi noinkin ylös onnistui kipuamaan alltime-pörssissä. Samsonoville hyvä voitto ja maaleille ei mitään palaa. Orlov kerää miinuksia suhteettoman kovaa tahtia vaikka pakkipari vaihtuu vieressä.

Natsit (eh) oli tulleet odotetusti bilettämään hallille ja pelin jälkeen olikin varsin märän näköistä meininkiä pukkarissa. Seuraava peli vasta tope yöllä, joten ties vaikka siellä olisi vihreä valo osallistua hokiniiloillakin jossain määrin bileisiin. Nuorille miehille tekee vaan hyvää vähän tuulettua, joten toivottavasti saadaan eeppistä matskua sosiaalisen median syövereihin ja joku käy Natseille (eh) näyttämässä miten suihkulähteissä kuuluu polskutella.

Tosiaan tope Florida vieraissa ja lasu ihan mielenkiintoinen matsi kun Ryan Reaves saapuu Washingtoniin. Wilson alkaa oleen aika korvaamattoman hyvä uhrattavaksi nyrkkipokkaan nelosketjun turhakkeita vastaan, mutta kyllä se nyt vaan olis köyhän miehen viagraa kun kaks komeaa miestä pistää tanssiksi. Minkään Haddawayn tai Goodassin ei Reavesin kanssa nyt ainakaan tarvi lähteä turpiin ottamaan, siitä saa Reaves vaan lisää liekkiä omaan uhoamiseensa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kauden ensimmäinen peli joka spoilaantui kun Piranhan hattu ylitti uutiskynnyksen mainstream mediassa. Eli katsoin vasta illalla ja toisella silmällä ja kivaahan tuo oli. Avaussyötöt turhan usein vastustajalle mutta kun päästiin punaisen yli niin oli sulavaa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Melkoista vuoristorataa oli tuo matsi, mutta voittohan sieltä saatiin käännettyä jälleen. Ovechkingille kaksi osumaa ja toinen hieman onnekkaasti menikin, mutta kaikki otetaan. Ykkösketju muutoinkin oli äärimmäisen vaarallinen lähes jokaisessa vaihdossa. Kuznetsov pelaa myös todella hyvää kiekkoa ja Carlson lätki perinteiset tehot taululle.

Tästä on hyvä jatkaa lasu yön kotimatsiin Vegasia vastaan.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Olipa kohellusta puolin toisin. Viihdyttävä peli kun pinnat hyviksille, muuten olisi ollut seurauksena itkua ja valitusta. Muistan vielä kun takavuosina tuntui että joka toinen viikko oli Cats vastassa ja aina oli tylsää. Mielummin näin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Voittoja satelee nyt laariin illasta toiseen. Vegasin kultasuihkujen vuoro lannistua ja aika mukava fiilis katsella pelejä tällä hetkellä. Lähinnä odottelee että niitä tilastotappioitakin alkaa tippumaan.

Oshie oli peto tänään. Kuzy pääsi kuittaileen taas kotkatuuletusta takasinpäin marko anttonille heti ekaan vaihtoonsa. Siegelle vihdoin uran avausmaali, ja näytti myös Bäcksin maali riemastuttavan normalia enemmän caps-penkillä.

Reavesiltä odotin omaa showtaan, mutta oli tällä kertaa puudeli. Hyvä niin. Eihän sitä edes huomannut jäällä kuin sen yhen kerran kun Willy antoi pienen töötin. Kävikö siellä edes muuten, vai mahtoiko pelottaa!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tasaisen epätasaista menoa pelillisesti, nyt toki paljon paremmin kuin viime pelissä. Ja tärkeintä on että tämän hetken Caps tuntuu riitävän suurimmalle osalle tämän hetken muulle liigalle. Eli kärjessä keikutaan eikä sovi valittaa.
Tässä aletaan nyt olemaan jo siinä vaiheessa kautta jolloin ”uudet ketjut” tai ”uuden systeemin sisäänajo” ei enää kelpaa selitykseksi mihinkään.
Caps on kova nippu tällä kaudella.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Vähän kummallista, että Capitalsia ei ole jäädyttänyt Peter Bondran numeroa. Kuitenkin oli organisaation ykkösenä pisteissä ja maaleissa kun lähti organisaatiosta. Osaako kukaan sanoa tähän mitään syytä?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Vähän kummallista, että Capitalsia ei ole jäädyttänyt Peter Bondran numeroa. Kuitenkin oli organisaation ykkösenä pisteissä ja maaleissa kun lähti organisaatiosta. Osaako kukaan sanoa tähän mitään syytä?
Caps jäädytti pari numeroa männä vuosikymmenillä ehkä hiukan köykäisesti ja sen jälkeen linja on vedetty äärimmäisen tiukaksi. Kaikki kunnia hienoille pelaajille nimeltä Labre ja Hunter, mutta heidän paitojen jäädyttäminen teki muutaman ehkä enemmän sen ansaitsevan jäädyttämisen vaikeaksi. Bondran lisäksi olisi jonossa muitakin, kuten Kolzig ja Stevens.

yks ongelma kun on se, että nykyrosterista saattaa joutua jäädyttään useammankin. Ovie on varma. Backstrom lähellä varmaa. Carlson kun voittaa norriksen tai pari alkaa oleen aika varma hänkin. Lisäks mukana pyörii vielä oman aikansa Kolzig (Holtby), Hunter (Wilson) ja Kuznetsov, jotka jatkavat oman tarinansa rakentamista.

kaikkia numeroita ei voi jäädyttää, joten nyt katsellaan rauhassa hommia.

Ite en niin välitä numeroiden jäädyttämisestä muutenkaan, ainakaan kuin niiden absoluuttisten legendojen osalta. Pelipaidan saisi jäädyttää, mutta numeron kunnioittaminen sais olla enemmän pelaajien ja seuran hiljaista toimintaa. Ja siitä juontaen numerolla 12 ei ole Capitalsissa pelannut Bondran jälkeen kuin yksi pelaaja, Jeff Friesen pikkupätkän vuonna 2006. Kolzigin numerolla 37 ei ole vetänyt kukaan. Eli kyllä nuo nimet kuitenkin seuran sisällä edelleen muistetaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Hetken se jo näytti puhtaalta tilastotappiolta. Peli oli ihan hallussa, mutta vastustajalla kuuma häkkäri ja pomput ja videot meni harmittavan vahvasti kaverille. Mutta eipä jääty pisteittä tälläkään kertaa. Kolmen takaa pakotettiin piste ja kaksikin olis ansaittu jos edes 1% noista pompuista ois mennyt hyviksille. Just nyt häviäminen tuntuu kuitenkin olevan kovin vaikeaa vaikka kaveri sais kuin monta pomppua eteenja sepäs vasta mukavaa.

ykkösketjulla vapaapäivä, mutta kakkosella lentokeli jatkuu. Kuzy on kyllä kovassa iskussa. Panik oli paluussaan yhtä näkymätön mitä ennen loukkaantumistaan, mutta onhan tässä vielä yli 3,5 vuotta aikaa sopeutua. Sammy selviytyi, mutta onhan se olemukseltaan vielä selvä kakkoshäkkäri.

Jatketaan.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tunnettua on että Capseillä, loistavasta alkukaudesta huolimatta, menee liikaa omiin. Yleensä tästä on selvitty koska hyökkäys nyt on vaan yksinkertaisesti kova. Kun sitten vastaan tulee liekehtivä maalivahti eikä onnekaan ole yhtään niin voi käydä huonosti. Mutta onhan tuo touhu ajoittain tai jopa suurimmaksi osin erittäin näyttävää vaikka nyt lähtikin pinna Arizonaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös