Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Hattua haettiin lopun yyveellä jo namuttelu hengessä, mutta ei nyt sentään kaikkea voi saada.
Oli muuten lopun ylivoimalla huvittava se Kuznetsovin, joka oli ihan yksin nokikkain veskarin kanssa maalin edessä, syöttö Vranalle vielä laidan tuntumaan ja noin 300 kertaa huonompaan paikkaan kuin missä Kuznetsov itse oli. Sain ihan hyvät aamunaurut siitä, vaikka ihan ymmärrettävää, että sen YV:n ainut tavoite oli saada Vranalle kolmas. Vrana olisi voinut kyllä pistää vaikka viisi sisään tänään.
 
"Please score. Just fucking please score."
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Oli muuten lopun ylivoimalla huvittava se Kuznetsovin, joka oli ihan yksin nokikkain veskarin kanssa maalin edessä, syöttö Vranalle vielä laidan tuntumaan ja noin 300 kertaa huonompaan paikkaan kuin missä Kuznetsov itse oli. Sain ihan hyvät aamunaurut siitä
Samaa tuli naurettua itsekin :D Harvemmin edes yv:llä pääsee kukaan noin vapaasti nousemaan maalille ja noin helposti, mitä tuossa pääsi... ja silti tosiaan syötti vielä! Veikkaan että siinä Sabres pelaajatkin ajattelivat, että yrittävät kotijoukkue pelata maalin vielä Ovechkinille tai tosiaan Vranalle.

Edit: lainausvirhe
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Hyvä, että Vrana säästi tähän peliin ne tekemättömät maalit edellisestä pelistä ja näin ollen uran ensimmäinen hattu ja viisi osumaa kahteen peliin. Kuznetsov pelaa tällä hetkellä todella hyvää kiekkoa ja siitä saavat ketjukaverit nauttia. Peli muutenkin oli jälleen hyvää ja voitto oli ansaittu. Samsonovia hiljalleen aletaan ajamaan liigan tavoille ja kyllähän tuossa potentiaalia on nousta kovaksi tekijäksi tässä liigassa.

ToPe yönä Floridan vieraaksi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
9 viime peliin 8 voittoa ja yks ja-tappio. Eli "ihan hyvässä" putkessa kyllä päästään eteenpäin. Liikaa ei pääse henkseleitä paukuttamaan, koska voi olla ihan vaan harhaluulo mutta oma fiilis että idän niput on järjestäen muutenkin lännen puolelta napsineet pisteitä kovalla prosentilla ja konffan keskinäisetkin menee jatkuvasti jatkoajoille niin isoja eroja sarjataulukkoon ei ole saatu vahvasta alkukaudesta huolimatta.

Vrana tosiaan säästeli sen hattutempun tähän peliin ja hyvä niin. Pienen suvantovaiheen jälkeen jalat on löytynyt ja alkaa irtoomaan läpiajoihin aika kivasti. Ovie taas ei ehkä koskaan tee maalia enää, mutta onneksi noinkin ylös onnistui kipuamaan alltime-pörssissä. Samsonoville hyvä voitto ja maaleille ei mitään palaa. Orlov kerää miinuksia suhteettoman kovaa tahtia vaikka pakkipari vaihtuu vieressä.

Natsit (eh) oli tulleet odotetusti bilettämään hallille ja pelin jälkeen olikin varsin märän näköistä meininkiä pukkarissa. Seuraava peli vasta tope yöllä, joten ties vaikka siellä olisi vihreä valo osallistua hokiniiloillakin jossain määrin bileisiin. Nuorille miehille tekee vaan hyvää vähän tuulettua, joten toivottavasti saadaan eeppistä matskua sosiaalisen median syövereihin ja joku käy Natseille (eh) näyttämässä miten suihkulähteissä kuuluu polskutella.

Tosiaan tope Florida vieraissa ja lasu ihan mielenkiintoinen matsi kun Ryan Reaves saapuu Washingtoniin. Wilson alkaa oleen aika korvaamattoman hyvä uhrattavaksi nyrkkipokkaan nelosketjun turhakkeita vastaan, mutta kyllä se nyt vaan olis köyhän miehen viagraa kun kaks komeaa miestä pistää tanssiksi. Minkään Haddawayn tai Goodassin ei Reavesin kanssa nyt ainakaan tarvi lähteä turpiin ottamaan, siitä saa Reaves vaan lisää liekkiä omaan uhoamiseensa.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kauden ensimmäinen peli joka spoilaantui kun Piranhan hattu ylitti uutiskynnyksen mainstream mediassa. Eli katsoin vasta illalla ja toisella silmällä ja kivaahan tuo oli. Avaussyötöt turhan usein vastustajalle mutta kun päästiin punaisen yli niin oli sulavaa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Melkoista vuoristorataa oli tuo matsi, mutta voittohan sieltä saatiin käännettyä jälleen. Ovechkingille kaksi osumaa ja toinen hieman onnekkaasti menikin, mutta kaikki otetaan. Ykkösketju muutoinkin oli äärimmäisen vaarallinen lähes jokaisessa vaihdossa. Kuznetsov pelaa myös todella hyvää kiekkoa ja Carlson lätki perinteiset tehot taululle.

Tästä on hyvä jatkaa lasu yön kotimatsiin Vegasia vastaan.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Olipa kohellusta puolin toisin. Viihdyttävä peli kun pinnat hyviksille, muuten olisi ollut seurauksena itkua ja valitusta. Muistan vielä kun takavuosina tuntui että joka toinen viikko oli Cats vastassa ja aina oli tylsää. Mielummin näin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Voittoja satelee nyt laariin illasta toiseen. Vegasin kultasuihkujen vuoro lannistua ja aika mukava fiilis katsella pelejä tällä hetkellä. Lähinnä odottelee että niitä tilastotappioitakin alkaa tippumaan.

Oshie oli peto tänään. Kuzy pääsi kuittaileen taas kotkatuuletusta takasinpäin marko anttonille heti ekaan vaihtoonsa. Siegelle vihdoin uran avausmaali, ja näytti myös Bäcksin maali riemastuttavan normalia enemmän caps-penkillä.

Reavesiltä odotin omaa showtaan, mutta oli tällä kertaa puudeli. Hyvä niin. Eihän sitä edes huomannut jäällä kuin sen yhen kerran kun Willy antoi pienen töötin. Kävikö siellä edes muuten, vai mahtoiko pelottaa!
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tasaisen epätasaista menoa pelillisesti, nyt toki paljon paremmin kuin viime pelissä. Ja tärkeintä on että tämän hetken Caps tuntuu riitävän suurimmalle osalle tämän hetken muulle liigalle. Eli kärjessä keikutaan eikä sovi valittaa.
Tässä aletaan nyt olemaan jo siinä vaiheessa kautta jolloin ”uudet ketjut” tai ”uuden systeemin sisäänajo” ei enää kelpaa selitykseksi mihinkään.
Caps on kova nippu tällä kaudella.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Vähän kummallista, että Capitalsia ei ole jäädyttänyt Peter Bondran numeroa. Kuitenkin oli organisaation ykkösenä pisteissä ja maaleissa kun lähti organisaatiosta. Osaako kukaan sanoa tähän mitään syytä?
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Vähän kummallista, että Capitalsia ei ole jäädyttänyt Peter Bondran numeroa. Kuitenkin oli organisaation ykkösenä pisteissä ja maaleissa kun lähti organisaatiosta. Osaako kukaan sanoa tähän mitään syytä?
Caps jäädytti pari numeroa männä vuosikymmenillä ehkä hiukan köykäisesti ja sen jälkeen linja on vedetty äärimmäisen tiukaksi. Kaikki kunnia hienoille pelaajille nimeltä Labre ja Hunter, mutta heidän paitojen jäädyttäminen teki muutaman ehkä enemmän sen ansaitsevan jäädyttämisen vaikeaksi. Bondran lisäksi olisi jonossa muitakin, kuten Kolzig ja Stevens.

yks ongelma kun on se, että nykyrosterista saattaa joutua jäädyttään useammankin. Ovie on varma. Backstrom lähellä varmaa. Carlson kun voittaa norriksen tai pari alkaa oleen aika varma hänkin. Lisäks mukana pyörii vielä oman aikansa Kolzig (Holtby), Hunter (Wilson) ja Kuznetsov, jotka jatkavat oman tarinansa rakentamista.

kaikkia numeroita ei voi jäädyttää, joten nyt katsellaan rauhassa hommia.

Ite en niin välitä numeroiden jäädyttämisestä muutenkaan, ainakaan kuin niiden absoluuttisten legendojen osalta. Pelipaidan saisi jäädyttää, mutta numeron kunnioittaminen sais olla enemmän pelaajien ja seuran hiljaista toimintaa. Ja siitä juontaen numerolla 12 ei ole Capitalsissa pelannut Bondran jälkeen kuin yksi pelaaja, Jeff Friesen pikkupätkän vuonna 2006. Kolzigin numerolla 37 ei ole vetänyt kukaan. Eli kyllä nuo nimet kuitenkin seuran sisällä edelleen muistetaan.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Hetken se jo näytti puhtaalta tilastotappiolta. Peli oli ihan hallussa, mutta vastustajalla kuuma häkkäri ja pomput ja videot meni harmittavan vahvasti kaverille. Mutta eipä jääty pisteittä tälläkään kertaa. Kolmen takaa pakotettiin piste ja kaksikin olis ansaittu jos edes 1% noista pompuista ois mennyt hyviksille. Just nyt häviäminen tuntuu kuitenkin olevan kovin vaikeaa vaikka kaveri sais kuin monta pomppua eteenja sepäs vasta mukavaa.

ykkösketjulla vapaapäivä, mutta kakkosella lentokeli jatkuu. Kuzy on kyllä kovassa iskussa. Panik oli paluussaan yhtä näkymätön mitä ennen loukkaantumistaan, mutta onhan tässä vielä yli 3,5 vuotta aikaa sopeutua. Sammy selviytyi, mutta onhan se olemukseltaan vielä selvä kakkoshäkkäri.

Jatketaan.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tunnettua on että Capseillä, loistavasta alkukaudesta huolimatta, menee liikaa omiin. Yleensä tästä on selvitty koska hyökkäys nyt on vaan yksinkertaisesti kova. Kun sitten vastaan tulee liekehtivä maalivahti eikä onneakaan ole yhtään niin voi käydä huonosti. Mutta onhan tuo touhu ajoittain tai jopa suurimmaksi osin erittäin näyttävää vaikka nyt lähtikin pinna Arizonaan.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Köyhän miehen rankkaripinnat Phillystä. Caps oli 60min näennäisesti vahvempi, mutta maalit ratkasee ja nyt on minislumppi päällä niiden suhteen kun ykkösketju on marrashorroksessa. Eka kerta jäätiin alle kahden tällä kaudella. Hart pelas muuten hyvin mut kyllä tiputteli eteensä sen verran että niistä ois voinut jokusen sutia sisään mut ei kai aina voi upota. Hyvä sitten et ei uppoa semmosessa pelissä kun kaverin hyökkäys on kanssa nallipyssy osastoa.

tän pelin leijonat Holtbylle ja nelosketjulle.

ovie ei taida tehä enää koskaan.
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Caps oli 60min näennäisesti vahvempi, mutta maalit ratkasee ja nyt on minislumppi päällä niiden suhteen kun ykkösketju on marrashorroksessa.
Itse näin, että oltiin ainoastaan ensimmäisessä erässä kotijoukkuetta edellä, jossa peli olis pitäny jo naulata. Selvästi paremmalla jalalla oltiin siinä erässä, kun verrataan kaveriin. Toisessa erässä kyllä osat vaihtuivat ja hyökkäyksiinlähdöt alkoivat ontumaan pahasti, kun Flyers tuli selvästi paremmalla jalalla päälle. Kolmas erä olikin taas tasasempi, mutta ei siinäkään mitenkään niskan päällä oltu. Ykköskenttä sais kyl alkaa tosiaan heräileen... No Oshie pelaa aikalailla tasollaan, mutta Nicky ja Ovie on nyt pahasti siinä "automaattipilotti" - tilassa :/
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ikävän hampaattomaksi meni PP kun Ovie oli kovin pidetty mies. Minne on hukattu plan b? Ja jatkoajalla oltiin hätää kärsimässä. Panikista ensimmäiset myönteiset havainnot - ehkä se vielä tulee sieltä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Ykköskenttä sais kyl alkaa tosiaan heräileen... No Oshie pelaa aikalailla tasollaan, mutta Nicky ja Ovie on nyt pahasti siinä "automaattipilotti" - tilassa :/
Pitäiskö se kokeilla Kannu-kevään ketjuja taas välillä?

AO - Kuz - Wilson kehiin.

Vrana - Bäcks - Oshie kakoseen.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Pitäiskö se kokeilla Kannu-kevään ketjuja taas välillä?

AO - Kuz - Wilson kehiin.

Vrana - Bäcks - Oshie kakoseen.
Mietin samaa, mutta tässä on vähän se pulma, että Vrana - Kuzy - Wilson toimii tällä hetkellä kuin unelma, vaikkei nyt Phillyjä vastaan saaneet tehoja. Olisi kuitenkin epämieluisaa rikkoa noin toimiva koostumus.
 
"Please score. Just fucking please score."

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tappio taas!

Les Habitants kävi hakemassa pinnat kakkoserän ”tehohetkellään” ja Pricen torjunnoilla. Ansaitut pinnat vieraille, ei siinä mitään. Kotijoukkuekaan ei nyt ihan umpi-p ollut, mutta alkaa pitkän juoksun pomput tasaantumaan ja ehkä pieni trotzgencyn puuttuminen näkymään kun voittoja on tullut aikakaudesta liikaakin.

Heti ekaan kahteen minsaan Ovien kaks tonninseteli-paikkaa ja Vranan ylärimä ois voineet ratkasta pelin nopsaan, mutta tällä kertaa Price näytti miksi hälle maksetaan kovaa hintaa. Sammyllä pomppi viivalla moneen kertaan ja tokaan erään sitten paketti hajosi hetkeksi. Kaveri kiitti ja game over. Jos Sammy alkukaudesta sai hätäsimmät toivottelemaan Holtbylle hyvää loppuelämää, niin viimeinen kuukausi on ainakin allekirjoittaneen saanut laskeskelemaan montako taalaa taskun pohjilta vois löytyy jos oikeen ravistelis. Just nyt Sammy näyttää olevan aika kaukana siltä tasolta että sen voisi heittää illasta toiseen ykkösen roolissa kaukaloon. Toki kausi on pitkä, joten ei Panikoida.

Dowd ja Hagelin sivussa, joten pelattiin 11 hyökkääjällä ja Lewington tuli seiskapakiks ylös. Tais pari vaihtoa vetää hyökkääjän tontillakin.

Ovie sentään sai yhen aikaseen. Ja saa nähdä ottaako kukkahattusedät tosta Drouin-taklauksesta kierroksia. Ottaa varmaan koska Ovie, hohhoijaa jo valmiiksi.

Ens yönä melko varmasti hävitään b2b Bostonille ja viikosta tulee pannukakku hikisellä 3/8 suorituksella. Ei se näköjään ihan niin puistokävelyä koko runkkis ollutkaan!
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Jälkiviisastellen merkit on olleet ilmassa jo muutaman viime pelin mutta viimeistään nyt tajuntaan hiipii pelko että ankeat ajat ovat edessä. TylerDG tuossa yllä jo sivuaa aihetta mutta ehkä on niin että Caps on ollut liian hyvä ja maaleja on tullut liian helposti jolloin pikkuhiljaa on war face päässyt unohtumaan.
Sammystä samaa mieltä mutta näen sen niin että syy alkukauden "parempi kun Holtby"-väitteisiin (myös minulta) oli siinä että Holts ei todellakaan ollut silloin hyvässä vedossa. Mutta paljon on Samsonovilla vielä työtä. Se että sille annetaan tässä vaiheessa startteja on silti oikea ratkaisu sillä syvään joutuu taskuja kaivamaan jos Holtsille todella saadaan uusi sopimus.
Huomenna sitten Boston. Siihen peliin soisi vähän raivoa löytyvän. Nyt oli ajoittain nättia ja vielä nätimmäksi haluttiin - eli meni ylisyöttämiseksi - kunnes sitten päätettiin lopettaa pelaaminn vähäksi aikaa kokonaan, sillä kyllähän se varmaan voitoksi vielä kääntyy kun koko kauden on kääntynyt. Ei kääntynyt eikä käänny.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Samsonov ja Lewington laitattu farmiin, jotta saatiin terve hyökkääjä (Boyd) nostettua ylös. Vanecek nostettu Holtbyn kakkoseksi.
 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Saatiin kuitenkin ihan ok 5 pinnaa viikolle kun Bruins venytettiin rankuille ja sieltä lisäpinna.

Viikolla kohdattiin neljä kuumaa häkkäriä ja pieni maalinteon tuska. Holtbyn pelit voitettiin, Sammyn hävittiin.

Tasanen peli ja sanoisin jopa että aika oikea lopputulos. Olkoot se summaus tällä kertaa :)

ens viikolla kolme matsia, joista viimeinen primetime vs Vancouver!
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Aikamoinen peikko tuo Halak Capseille ja hyvä että väännettiin voitto. Ei ollut tällä kertaa nättiä ja taisteluilme oli päällä. 43 johti fyysistä pelaamista jolle 8 löi alkutahdit heti ensimmäisessä vaihdossa. Oli siellä kynä hukassa vähän väliä molemmissa päädyissä mutta tuo Bruinsien ykkösketju ei nyt ole ihan paska kuitenkaan joten ei siitä sen enempää.
Kiva peli!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Mukavan lämpöinen ja viihdyttävä peli Duckseja vastaan. Kolmos ja nelosketju rouhi ja teki maaleja. Kelpaa. Vähän vastustajan ihon alle päästiin puolin ja toisin ja etenkin punasista Leipsic ja valkosista Guhle olivat jatkuvasti hämmentämässä.

Kolmosketju tuli ekaan vaihtoon sillä meiningillä että haluavat alottaa seuraavankin. Minuutin dominanssin jälkeen Panikille apinat harteilta ja avausmaali Caps paidassa, Boyd taas kerran rakentamassa maaleja. Molarit vahvoja taas molemmissa päissä ja vähän harmittaa että Holtsin nolla katkes vahinko-korkeenmailan kautta.

Ja se kolmas maali, ai että. Nelonen lyö painetta, Leipsic painaa nätin pommin tolpalla ja siitä myllyt päälle kun samalla Stephenson lyö kiekon reppuun. En tiedä miten tuomarit arpoi jäähyt noin perin mutta ei nyt anneta sen häiritä. Ton jälkeenhän tuomareilta meinas lähtee peli käsistä ja heidän onnensa että sentään vääryydellä heittivät Gudbransonin pihalle. Muuten ois myllytetty lisää. Hylkäsivät myös yhen maalin Duckseilta siinä sekoillessaan joten kuittasivat sen jäähyarpomisen sillä sitten.

Ja loppuun vielä Wilsonin mestarillinen ohjaus tyhjiin, Tompan epäuskoisesta katsestaakin näki että ihan varmasti meni tasan niinku yritti.

Olipas piristävä maanantai yön peli marraskuussa! Ja pistepotti jatkaa kasvamistaan myös. Kiva.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Ja se kolmas maali, ai että. Nelonen lyö painetta, Leipsic painaa nätin pommin tolpalla ja siitä myllyt päälle kun samalla Stephenson lyö kiekon reppuun. En tiedä miten tuomarit arpoi jäähyt noin perin mutta ei nyt anneta sen häiritä. Ton jälkeenhän tuomareilta meinas lähtee peli käsistä ja heidän onnensa että sentään vääryydellä heittivät Gudbransonin pihalle. Muuten ois myllytetty lisää. Hylkäsivät myös yhen maalin Duckseilta siinä sekoillessaan joten kuittasivat sen jäähyarpomisen sillä sitten.
Tuo maali oli kyllä aika malliesimerkki miksi EI pidä lopettaa pelaamista kesken ennen kuin tuomari viheltää pilliin. Siellä taisi olla 3 Ducksin jannua maalintakana telomassa Leipsicia kun capsin pelaajalla kiekko siellä maalintekosektorilla (ja oliskohan ollut ainakin jannut maalinkulmilla karkeasti. Toinen noista tais kyllä mennä auttamaan Leipsicia mutta silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy