Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TylerDG, 06.05.2019 klo 11.06.

 1. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Hieno mies tuo Brooks ja mukava lukea joukkuekavereiden kommenteja eläkepäivältä.

  Itselle kovien taklausten ja johtamisen lisäksi parhaana muistona jäänyt mieleen finaaleiden GWG tokassa pelissä. Tärkeä maali, jota ilman olisi kannukin saattanut jäädä nostamatta. Menneellä kaudellakin osui pleijareissa jatkoajalla, mutta tuon maalin historiallinen merkitys jäi sitten lopulta pieneksi. Hienoa olisi nähdä miehellä vielä jokin rooli organisaatiossa, paljon on varmasti annettavaa pelaajakehityksen ja johtamisen kulttuurin saralla.
   
 2. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Friedman huhuilee että Burakovsky ois liikkumassa Coloradon suuntaan. Saas nähä. Tuttu kauppakaveri ainakin.

  Just tänään kun capfriendlyä taas selailin niin ajattelin että pakkohan se on lopulta treidata. LW vrt RW ja puheet alempien ketjujen vahvistamisesta ei vaan tukeneet Buran jatkoa.

  Toki pian se nähää liikkuko oikeesti, ja saatiinko jotain takasinkin kuten McLellan väittänyt on, että ilmaseen ei lähe.
   
 3. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Liikkuhan se, 2 ja 3 kiepin vuoroja vastaan ja joku ufa-farmikaveri. Nuo on vissiin Arizonan vuoroja, joten todnäk ihan kohtuu aikaisia.

  Avalanche Acquires Burakovsky
   
 4. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  2nd + 3rd on hinta. Hyvä hinta. Yllättävää että saatiin samat mitä Johanssonista aikanaan. Näin paikattiin Jensen kaupassa menetetty kakkonen ja vähän päälle.

  Jännä nähdä saako Avs miehestä sitten irti enemmän mitä meillä nähtiin. Potentiaalia löytyy mutta meillä sitä ootettiin jo tarpeeksi kauan. Antaa muiden yrittää. Kiitos ja hei, toivottavasti natsaa.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kolmonen on Coyotesin, jonka Avalanche juuri sai Carl Söderbergistä. Kakkonen on Avalanchen oma.
   
  Ferris tykkää tästä.
 6. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Buran siirto ilmeisesti selviö.
  Jännä nähdä miten pärjää Denverissä.
  Mutta vaikka voittaisi ensi kautena Hartin niin en tule marisemaan: täysin selvä että se ei Capseissä koskaan tulisi lunastamaan mahdollista potentiaaliaan.
  Hyvät jatkot silti.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Oma cap-laskuri näytti että kaikkien jatkojen jälkeen 3.ketjun laitaan oli tilaa 3.8 miljoonaa 83 millin capilla. Eli nyt se tila on 1.5M vähemmän. Ei siihen ainakaan Brett Connolly mahdu, eikä Burakowskykaan, kuten nähtiin. Joku 2.3 millin mies.
   
 8. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Nyt tilaa on 9,24 milliä. Djoos ja Stephenson vie n 1,7 milliä ja Vranaa voisi toiveikkaiden arvioiden ja Kapasen lapun jälkeen haaveilla sinne 3,3 tai vähän yli bridge lappuseen.

  Eli jotain neljän paikkeilla lienee tilaa ja noiden jälkeen palapelistä puuttuu kolmos ja nelosketjun oikea laita. Karkeasti ajatellen 3 milliä kolmosen laitaan ja milli neloseen. Ehkä liian vähän Connollylle, mutta luotan että konttorilla on sopiva kohde tähtäimessä.

  Ovie-Backs-Jääkiekonpilaaja
  Vrana-Kuzy-Oshie
  Hagelin-Eller-X
  Stephenson-Dowd-X
  Boyd/Gersich

  Kempny-Carlson
  Orlov-Gudas
  Djoos-Jensen
  Siege

  Holts
  Copley
   
 9. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Hullujen päivien huhumylly pyörii ja eilen McKenzie twiittaillut varmana että slovakki Richard Panik olisi Capitalsin miehiä. Hintalappu 2,65 milliä ja vuosia neljä.

  Näin ollen ja "vahvistetun" huhun pitäessä se kolmosen RW olis sitten siinä. Itelle Panik ei aiheuta juuri mitään fiiliksiä. 30-45p väliin osunut viime vuodet pienellä huomiolla ja pienillä kiekkomarkkinoilla, ja tuohon hintaan ois ilmeisesti kelvannut muuallekin ja voidaan pitää ihan hyvänä hakuna. Osittain aika samanoloinen kaveri mitä Burakovsky, eli välillä väläyttelee huikeita käsiä ja laukausta ja sitten on taas hiljasia jaksoja. No hinta on ainakin hiukan pienempi mitä Buralla ja RW tarvittiin LW:n sijasta. Nimestä lienee tälläkin palstalla väännetty jo niin paljon mukahauskaa, mutta eiköhän huutelut paniikkihankinnoista ala hetkenä minä hyvänsä :)

  Connolly siis ilmeisesti Panttereihin 3,5 miljoonan ja nelivuotisella.

  Sitten jäljellä olevat RFA-jatkot kuntoon ja nelosen RW vielä tulille.
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kiekkolomaa on jo sen verran vietetty, että hieman voisi aktivoitua. Koko kesä jälleen seurattu ja paljon on liikennettä suuntaan jos toiseen, mikä oli täysin odotettavissa. Ihan hyviä treidejä näin jälkikäteen katsottuna on ollut ja eiköhän jokaisesta ukosta irronnut juuri se mitä irrotettavissa muualta oli ja muutoinkin viime vuosina ollaan onnistuttu treideissä aika nappiin ja luotto ylempään portaaseen on tästä syystä korkealla.

  Ihan piristävää saada uusia kavereita ja näin ollen rakentaa tämän coren ympärille uutta joukkuetta, joka taistelee mestaruudesta. Ihan hyvällä mallilla ollaan tällä hetkellä ja mielenkiinnolla odotellaan mitä off season tuo tullessaan, vaikkakin suurimmat treidit on todennäköisesti nyt tehtynä.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tässä kun livehulluttelu lähenee ja offer sheeteistä isojen rfa-kalojen suhteen on taas jaksettu yrittää herätellä eloon, niin hiukan saa jännätä Vranankin kohdalla. Konsensuksen vallitessa alle neljän millin bridge-sopparista joku esim 5,5-6 millin sheetti ois aika kova pala niellä. Tuon jälkeen kun meillä ei millään enää riittäis tila riipiä puuttuvia rosteritäytteitä edes minimi-soppareilla. Saatava kompensaatio olisi 1st plus 3rd ja tod näk ei kovin korkeat semmoiset, mikä ei låmmittäis pätkääkään, ja halvemmalla tuskin korvaajaa ihan helpolla ois löydettävissä.

  Oisko tuo 5,5-6 vaikka neljälle vuodelle sitten mitenkään ylihintainen jollekin esim Columbukselle heittää? Divarivihu missä rahaa ja tilaa sattuneista syistä kyllä piisaa.

  Hmm... no blue jacketsin kohdalla helpottavaa on että ovat treidanneet oman kolmosensa pois ja eivät pysty tuota tarjoomaan, elleivät sitten ensin onnistu hankkimaan sit Ottawalta takasin. Mutta on niitä muitakin joille näkisin tilaisuuden houkuttelevaksi..
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 16.36
 12. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 13. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Minulle myös ihan täysin tuntematon. Mutta joo, ilmeisesti fyysinen kaveri joka jaksaa tsempata joka pelissä. Hinta nyt ei ole paha.
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  What is love baby dont hurt me. Ei kans nää lännestä tulevat nelosketjulaiset san mitää, mutta neljä vuotta ja 1,5 milliä kertoo että tää kaveri haluttiin ihan tosissaa tänne rouhimaa.

  Joukkio paria rfata paitsi valmis!

  Ovie-Backs-Wilson
  (Vrana)-Kuzy-Oshie
  Hagelin-Eller-Panik
  (Stephenson)-Dowd-Hathaway
  Boyd/Gersich

  Kempny-Carlson
  Orlov-Jensen
  (Djoos)-Gudas
  Siege

  Holts
  Copley

  Back to back! Back to... tai jotai
   
 15. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Ei nyt varsinaisesti jakele mitään isoja taklauksia, mutta osaa ärsyttää, mennä ahtaisiin paikkoihin ja hankkia jäähyjä. Luistelu ja kiekolliset kyvyt ovat ihan riittävät nelosen rooliin. Pelasi Flamesissa myös alivoimaa. Ainahan noita vuosia pitäisi olla vähemmän, mutta ei tuo nyt pahalta kuulosta.
   
  Ferris tykkää tästä.
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Nopeilla haku-algoritmeilla lähtee vielä erikseen peukku ylös. Vaikuttais tollaselta modernin ajan MattHendricks-tyyliseltä nyrkkeilysäkiltä. Ja 11 maalia viime kaudella.
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 19. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lisää tulee. Leipsic seuraava sainaus. Ehkä lähtökohtasesti näkisin Hersheyssä, mutta voihan se napata rosteripaikankin. Katotaan nyt enste onko ykssuuntanen.
   
 20. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Yhdensuunnan paperi on ja arvoltaan 700k. Taitaa Stephensonin pelit olla sitten pelattu, Boyd kisaa uusien herrojen ja Dowdin kanssa pelipaikasta viime kauden tapana.
   
 21. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Kolmivuotinen ja halpa jatkosoppari Veelle!!!!
  Tosin ei vielä se Vee jota kaikki odottavat... sorry!

  Lainaus:
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Näyttäis Caps olevan noin puoli milliä yli capin 23 pelaajan rosterilla, jos Vrana signaa 3.1 miljoonalla ja Stephenson+Djoos 0.8M kipale.

  Valmistautuvat varmaankin 22 pelaajan rosteriin, tai sitten jotenkin saavat Vranan keploteltua ylihalpaan (2.6 tai alle) soppariin.
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Tuo ois jo 24 pelaajan rosteri. Leipsicin ykssuuntanen, kuten Ferris ylempänä veikkailee, tarkottaa mahdollisesti Stephensonin lähettämistä farmiin tai vielä kauemmas. Tai sitten ne vääntää keskenään Boydin ja Leipsicin kanssa tosta spotista vielä leirillä. Olisin ite kyllä luottanut ennemmin omiin ja antanut Stephensonille luottoa, mutta konttorilla on kyllä nää ”dumpster dive” haut osuneet aika hyvin niin katotaan mikä mies tää Leipsic nyt sitten on.

  Eli pitäis saada Vrana hintaan 3,2 ja Djoos 0,99 ja sitten sitä arvokasta ”wiggle roomia” jää kaudelle tasan 0 dollaria.

  Edelleen näkisin Vranan täydellisenä offer sheet kohteena. Capsien olisi lähes mahdotonta mätsätä edes jotain 4,5 m per kaks vuotta lappua ja Vranan pitäis olla kelle tahansa helposti 1+3 pikkien arvoinen. Mistä Caps tekis tilaa yli millin lisää? Kaikki pennit on venytetty. Käytännössä tarkottais jonkun Boydin hassaamista waivereihin ja 22 pelaajan kokoonpanoa, sekä jotain Copley->Vanecek säätöjä, ehkä vielä Djoosista luopumista. Jos taas sheetti alkais vitosella ni alkais oleen jo tekemätön paikka.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2019 klo 06.58
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Veikkailuni perustuu Vogelin twiittiin. Uskoisin hällä olevan lähteiden kunnossa.

  Lainaus:
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei ollut 24 pelaajan rosteri.

  Signattuna on 12+6+2=20 pelaajaa.

  Tilaa palkkakatossa 4,2 milliä.

  Vrana vie sen 3.2M ja Djoos+Stephenson ovat molemmat 0.850k arvoisia pelaajia. Näistä tulee 23 pelaajaa ja tilaa menisi 4,8 miljoonaa.

  Siegenthaler ELC:llä alas, niin ei tarvi waiveroida ketään ja siitä jää 14+6+2 = 22-miehen rosteri capin alle.