Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TylerDG, 06.05.2019 klo 11.06.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Omasta laskurista tämmösiä Gudas-kaupan jälkeen. RFA-arviot ovat tuolta AFP analyticsin ja Evolvingwild -tilastoista johdettuja arvioita. Jos arvioissa oli eroja, otin keskiarvon.

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uBe-i40zRa1wwZ1Tiu2mO31dwWjQKL7h0qI3Ww_4HW4/edit#gid=0
  https://docs.google.com/spreadsheet...ICfKT7VR1jJEVhWQOyKviWLN54/edit#gid=707766415

  1. Ovechkin (33) - 9.538
  2. Kuznetsov (26) - 7.800
  3. Bäckström (31) - 6.700
  4. Oshie (32) - 5.750
  5. Wilson (25) - 5.167
  6. Eller (29) - 3.500
  7. Vrana (23) - 3.120 (RFA, arvio 2 vuotta)

  X. Connolly (27) - 3.800 (UFA, arvio 3 vuotta)
  X. Burakowsky (24) - 2.550 (RFA, arvio 2 vuotta)
  X. Hagelin (29) - 2.2-2.5M (UFA, arvio 2-3 vuotta)
  X. Smith-Pelly (26) 1.000 (UFA, arvio 1 vuosi)


  Tästä X-ryhmästä pitäisi signata 3 miestä neljästä, Rosterin 8-9-10 pelaajat, mahtuen tuohon 6.4M cap-tilaan.

  11. Jaskin (26) - 1.220 (RFA, arvio 2 vuotta)
  12. Stephenson (25) - 0.840 (RFA, arvio 1 vuosi)

  13. Boyd (25) - 0.800
  14. Dowd (28) - 0.750

  1. Carlson (29) - 8.000
  2. Orlov (27) - 5.100
  3. Gudas (29) - 3.350
  4. Kempny (28) - 2.500
  5. Jensen (28) - 2.500
  6. Djoos (24) - 0.840 (RFA, arvio 1 vuosi)
  7. Siegenthaler (21) 0.714

  1. Holtby (29) - 6.100
  2. Copley (27) - 1.100

  Jotain bonuksia viime kaudelta - 1.150M

  Total Caphits = 76.539
  83 million cap

  ----------------------------
  Cap space = 6.461
   
 2. KäMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Caps
  Omasta mielestä hyvä treidi Capseilta. Niskanen toimitti tällä kaudella lähinnä pujottelukepin virkaa, ja onnistuttiin vaihtamaan se nuorempaan ja halvempaan pakkiin, joka pystyy vähintään samantasoiseen (useiden flyers fanien mielestä jopa parempaan) puolustuspelaamiseen, plus tuo vähän puuttuvaa ilkeyttä myös alakertaan, olettaen että pappa-Orpik jää vihdoin eläkkeelle.
   
 3. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Gudas oli viimekaudella Flyersien tasaisin pakki, se kertoo jotain jo viime kauden Flyersien pelaamisesta. Taso ei kaverilla varmasti tule nousemaan, mutta jos pitää päänsä kylmänä ilman yliampumisia ja suorittaa samalla tasolla kuin kaudella 18-19 on varmasti hyödyllinen Capseille. Itse pidin Radkosta suuresti persoonan ja pelityylin vuoksi.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti tässä ei huomioitu sitä että, Philly pidättää 30% Gudasin palkasta. Näin ollen tilaa olisi noin miljoonan verran enemmän eli pyöreästi 7,5 miljoonaa.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Joo näemmä. Capfriendly näytti eilen vielä tuota normaalia lukemaa.
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Buralla on $3.25 miljoonan arvoinen qualifying offer joten enpä näe mitään mahdollisuuksia sitä halvempaan sopimukseen. Pelaajan kannalta kun voi ottaa nyt kahtena kesänä putkeen pelkän QO'n ja tienaisi sillä yhteensä lähes puolitoistamilliä enemmän mitä tuossa arviossasi saisi. Eli sinne lisää vaan dollareita arvioon.

  Enkä usko että Hagelin alle kolmella miljoonalla UFA-markkinoilla laittaa nimeään paperiin. Takana vaikeampi kausi mutta loppukaudesta Capsin riveissä sitä nousua takaisin sille tutummalle tasolleen ja kyllä joku tuosta nopeudesta, aktiivisesta kärkikarvauksesta ja puolustuspelaamisesta hänelle yli kolme milliä kaudessa maksaisi. Tuohon uskon vahvasti ja pitäisin yllätyksenä jos kolmosella alkavan lukeman sijasta menisi noin lähelle kahta milliä.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Piti kirjoittaa juuri lisää tuosta Burakowskyn ongelmasta Capsin kohdalla. Lyhyellä paperilla (QO) tulee väkisin miljoonalla ylipalkatuksi ja vasta vähintään 4 vuoden pituisella paperilla nuo RFA-taulukko arviot alkavat kipuamaan päälle 3.5 miljoonan. Jonkun täytyisi ottaa tämä riski miehen kohdalla. Tuskin Capitals itse.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Hagelinille 4v ja $2.75 miljoonan AAV jatkosopimus Capsin kanssa.

  Tuli sieltä sittenkin alle kolmosella alkava AAV eli hyvällä hintaa Caps sai Hagsin jatkosopimukseen. Neljässä vuodessa toki jonkin verran riskiä mukana.
   
 9. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Maltillinen hinta. Kai se sit tykkäs olla Washingtonissa vaikka huhut vei takas verivihollisen riveihin tai ties minne. Tän lapun kuvittelis olleen tarjolla muualtakin.

  Jalkoja ja aaveeta, kai siitä tuon raaskii maksaa. 10,7m näyttää capfriendly tilaa. Seiskapakki (juissi) ja 3-4 hyökkääjää. Eli kyllä se vaan on niin että bura tai conno jää capjunan alle. Tai molemmat jos keksitään jotain jännää ja uutta vielä.
   
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Onhan se varmaan toi sopimuksen pituus mikä sai Hagelinin sopimuksen alle kolmeen miltsiin. Erinomainen sopimus Capitalsille. Hagelin on varmaan enemmän kuin tyytyväinen jatkoon Capitalsin kanssa, kun voi johonkin purkaa laukkunsa. Viime kaudella pelasi kolmessa eri joukkueessa.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Sit ois saatu kesän ekat muuvit sulateltua. Varovaisen tyytyväinen. Niskasen vaihto Gudasiin yllätti täysin, odotin futures pakettia Niskasesta (jopa ykkösrundin varausta, tai MaJo tyylistä 2+3 pakettia ainakin) ja sitten Gudasin tyylisen kaverin kalastelua vapailta vesiltä, mutta menee se sitten näinkin. Toimistolla selvästi tykättiin Good äässistä ja ei siinä mitään, onhan se ainakin ihan persoonallinen kaveri. Mieskovuuden ystävänä Gudas on kiva lisä rosteriin ja Wilson/Gudas dynamic duo tullee aiheuttamaan harmaita hiuksia vierasfanien joukojen keskellä ens kaudella. Ehkä edelleen vähän yllätti päittäin vaihto ja pieni fiilis että joku pick ois saanut tulla vielä välissä, mutta kukapa niitä mid-low round pickejä tässä kohtaa jaksaa kaivata. Tavoite on voittaa toinen Stanley seuraavan parin kauden sisään ja muulla ei väliä.

  Hagsin jatkopaperi oli ihan jees. Reirdenin luottoratsu jatkossa ja kun se av ja forechek on kaivannut apuja niin Hagelin on siihen se täsmäase. Sopimuksen hinta on semmoinen että siitä pääsee jollain tdl:lä eroon tasapainottavana cap dumpina koska vaan jos ruotsalaisen jalka päättääkin loppua kesken syystä tai toisesta. Neljä vuottakaan ei UFA-pelaajalle nykypäivänä ole edes pitkä lappu.

  Tällä hetkellä rosteri muovautunut siis näin;

  Ovie-Backis-Wilson
  x-KokkeliKuzy-Oshie
  Hagelin-Eller-x
  x-Dowd/Boyd-x
  Gersich

  Kempny-Carlson
  Orlov-Jensen
  Siege-Gudas
  x

  Holts/Copley

  Capissa tilaa n. 10,7 milliä. Vranan lapun hinta on huhuissa pyörinyt siellä neljän rajamaastossa bridgemallisena, joten jos siitä lähdetään ja jätetään tuo 0,7 tilaa virhelaskelmointiin niin 6 milliä ois tilaa riipiä neljään äksään. Djoosin kiinnittäminen tai Hersheystä ylösnostettava seiskapakki maksaa sen millin luokkaa, +-250 k. Kaks nelosen laitahyökkääjää on joku 2 milliä siihen lisää (Stephenson n 750k + ufa-haku 1,25m). Näin jäisi viimeselle äksälle sitten sinne kolmen millin paikkeille rahaa. Eli Burakovsky, Connolly, vai jotain ihan muuta.

  Connollyn nyt vaan jättäisin suosiolla välistä, vaikka se kirpaiseekin. On ollut hyvä pelaaja Capseille kolmosen depth scoringissa nyt jo useemman vuoden, mutta iso osa sitä hyvyyttä on ollut halpa palkkalappu. Satunnaisten maalien ja pisteiden lisäksi kun Conno ei joukkueelle juuri muuta anna ja kokeilut ylemmissä ketjuissa ei vaan ole toimineet nekään. Ja nyt osui se sopimusvuosi täydelliseen paikkaan miehen itsensä kannalta. Tulee pyytämään ja tulee saamaan enemmän dollareita sekä vuosia, mitä meidän kannattaa maksaa. Ei voi mitään.

  Bura on sitten taas oma ongelmansa. Saadaanko siitä aihiosta koskaan mitään jo nähtyä enempää irti? En epäile etteikö MacLellan jopa pystyisi nuo ylempänä esiintyvät summat pyörittelemään sen muutama satakiloa alaspäin että Bura pystyttäisiin jopa pitämään ihan QO:llakin vielä. Luulenkin että näin toimitaan. Bura tulee saamaan sen qualifying offerinsa ja päätöstä venytetään vielä kerran ainakin sinne lähemmäs TDL:ää. Jos nyt ei ala tuloshousuja löytymään niin sitten kaupataan ilmaiseksi pois. Ite siis toki olen jo pitkään "äänekkäästi" ilmoittanut olevani valmis ja halukas irtautumaan Buran palveluksista ennemmin kuin myöhemmin ja mulle jännempi sekä mielekkäämpi vaihtoehto olisikin tuo jotain ihan muuta. Joku treidi/UFA haku olisi kiva. Mutta ihan ok on myös se että annetaan Buralle vielä se kolmaskin viimeinen mahdollisuus breikata.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019 klo 08.08
 12. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  MacLellan availlut vähän kuvioita.

  Oshie ja luultavasti myös Kempny pitäis olla terveitä harkkaleirin alkaessa. Kuten myös Alexeyevin.

  Cap-katon tietämättömyys harmittaa. Alkuun toimittiin 83m mukaan mutta sitä mukaa kun huhuja on alkanut tippua että tuonne ei kiivetä, niin ensin pudotettiin 82,5 ja nyt on vuorossa paussi kun pelottaa että on vielä pienempi.

  Kunhan cap-katto on selvillä ratkotaan tiettyjä kuvioita, etunenässä Burakovsky. Toimistolla on kuunneltu ja juteltu treidiehdotuksista, mutta ilmaseks ei lähde. Jotain halutaan tilalle.

  Draftissa tullaan suosimaan hyökkääjää. Ei nyt tietty selkeästi parempaa pakkia sivuuteta, mutta jos likellä on arviot niin hyökkääjällä mennään.

  Connollyn kanssa yhteydet on vielä auki, mutta rivien välistä voi arvailla että toinen jalka on jo ovesta pihalla. Markkinat testaa jokatapauksessa.

  Orpik ja DSP ei ole tulossa takaisin mitä suurimmalla todennäköisyydellä, kuten olettaa saattoi.

  Kuzyn koksuvideo vähän kismitti, mutta uskotaan miehen selitykset ja unohdetaan tämmöset suosiolla.

  Gudas on huippujätkä kopissa ja kilpailuhenkinen fyysinen palanen jonkalaista haluttiin. Hagelin myös liideri ja kova panemaan.

  Holtsin ja Backsin kanssa aloitellaan varovaiset tunnustelut tulevasta lähiaikoina.
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Caps hankki riveihinsä Connor Mc.... Michaelin. Eli Connor McMichael vuorolta 25.

  Kuvausten mukaan älykäs sentteri. Eka ohl-kausi oli vaisu mutta viime kaudella lähti lentoon. Jossain kohtaa arveltiin ylemmäskin, yleinen konsensus tais olla sijat 15-20. Nimestään huolimatta ihan kelpo haku.
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Pienen huilin jälkeen nopeat ajatukset ykkösrundin varauksesta. Vähän plus miinus nolla, hyökkääjä tuli ja sitten ootellaan mitä siitä saadaan irti. Kovin lähellä valmista ei taida McMichael olla kuitenkaan.

  Sen puoleen sitten mentiin vähän ”varman päälle”. Semmosia enempi boom or bust tyylisiä kavereita oli tarjolla, ja jäi vielä tokalle ootteleen mutta mennee ennen omaa kakkosvuoroa (esim Brink ja pari venäläistä), mutta otettiin siis hiukan jos nyt voi sanoa varmempi tapaus.

  Fiksun olonen kaveri ja odotukset sinne 2-3 ketjun keskelle tai laitaan. Sitten joskus.

  Kakkoskiekalle oma haave ois Puistola, mutta taitaa mennä ennen.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Connor McMichael Highlights!


  Tuosta kun katselee videota, niin kyllähän jannulla tuntuu hajua olevan maalinteolle. Vetokin lähtee vaihtelevista asennoista ihan mukavasti. Vauhtikin ilmeisesti riittää, kunhan saa ensiaskeliin lisää potkua ja jerkkua yleisesti ottaen. Hunterin akatemiasta kun tulee, niin taustat on varmasti tiedossa. Varovaisen tyytyväinen täytyy olla kun maalintekoon kykenevä sentteri(/laituri) saatiin varattua.

  Toinen päivä on melkein se kiinnostavampi kun nimet menee oudommiksi. Muuten ei varauksilla niin väliä, kunhan Mäntykiven tajuavat varata.
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ja toiselle päivällehän ”meillä” on alustavasti;

  2 kierroksen oma
  4 kierroksen oma
  5 kierroksen Buffalon varaus (alkupää)
  7 kierroksen oma

  Jos noilla ei ylösalaspäin treidata tai tehdä muuta vispilänkauppaa. Eka draft päivä tosiaan tylsin ikinä missään kun joukkueet vetäneet liinat kiinni cappia odotellessa, way to go NHL!

  Ja oishan tuo nyt peloteltu ~80 milliä aika paha meillekin.
   
 17. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tokalta Brett Leason. Oli joidenkin arvioissa povattu ekan lopulla ja juurikin meille, joten sikäli pakko olla tyytyväinen että saatiin vielä tokalta. Olis periaatteessa voineet mennä McMaikkeli ja Leason toisinpäinkin.

  Hiukan ensimmäistä valmiimpi tapaus, ikääkin 20 mittarissa.
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Capseilla on melko vähän halvalla sopparilla olevia hyökkääjiä farmissa tuleviksi kausiksi, joten siinä varmastikin yksi syy miksi Leason kiinnosti. Eiköhän kaveri jo tulevalla kaudella ole Hersheyn rivistössä. Alla vähän luettavaa kaverista:

  Capitals select forward Brett Leason in second round of 2019 NHL Draft
  https://www.tsn.ca/late-blooming-leason-living-up-to-pedigree-for-team-canada-1.1233526
  https://leaderpost.com/sports/hocke...atience-is-about-to-pay-off-at-2019-nhl-draft
   
  TylerDG tykkää tästä.
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 20. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Protas siis hidas ja kankea, iso mutta kiltti sentteri. Myös taitava, osaa laukoa ja jakaa highlight passeja. Projekti, long shot sellainen. Mutta ilmeisesti Leasonia scoutatessa on onnistunut vakuuttamaan toimiston väkeä.

  Tykkään silti edelleen tästä että loppupään pikkejä käytetään ennemmin siihen että otetaan sellainen pelaaja joka halutaan, eikä lähdetä täysin arpomaan kahta muuta sen sijaan.

  Eli McMichael, Leason ja Protas, ja jäljellä tuo seiskapikki joka nyt ei liikaa lupaile tietenkään. Eipä ainakaan varattu pakkeja ja molareita joka pikillä. Eikä yhelläkään.

  Näillä mennään, ihan ok. Jos nyt ensifiilikset latoo tiskiin niin toivoin hiukan isompaa riskinottoa. Esim Kaliyev ja Puistola ois olleet saatavilla ja semmoisia boom or bust veikkoja jotka osuessaan ois voineet viedä organisaatiota kohti Ovien aikakauden päätöstä. No vaikka vähän ”tylsiltä ja turvallisilta” vaikutti varaukset niin positiivista se että jokaisen kehityskäyrä on kuitenkin ollut selkeästi nousujohteinen ja kasvuvaraa löytyy onneksi heiltäkin. Protas jo olikin tommonen boom or bust ihan tosissaan ja jännä nähdä pystytäänkö kaveri opettaa vielä luistelemaan.
   
 21. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Pysäyttäkää painokoneet!!

  Caps treidasi uusiksi ylöspäin. Tämän ja ens vuoden seiskoilla matkattiin vitoskiekalle ja uskomatonta kyllä - Capitals varasi pelaajan suomesta. Joskin tsekkiläisen eli ei päästä vieläkään paukuttelemaan henkseleitä perinteikkäänä suomalaisseurana.

  Martin Has. Täysin tuntematon tuttavuus itselle.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Äläs nyt hättäile, se mikään suomalainen ole. Tsekki joka pelannut Tapparan junnuissa kuluneella kaudella. Sekoilivat vaan että on Suomesta. Tuota lähemmäs suomalaisen varaamista tuskin päästään.

  https://dobberprospects.com/player/martin-hugo-has/
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Jep, äkkiä huomasin itsekin kun aloin googlettamaan. Vogelin twiitin perässä juostiin miinaan :D
   
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Minä olen ihan samalla boom or bust-kannalla. Ykköskierroksen jälkeen enemmän kun usein kaverit päätyvät Bearsiin jokatapauksessa joten voisi mielestäni ihan hyvin hakea noita rohkeammin.
  Low risk, potentially high reward.
  Toisaalta nämä boom-tyypit ovat kyllä erittäin harvinaisia mutta olisipa ainakin viihdyttävämpää foorumeilla draftin jälkeen.
   
 25. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Orpikin eläkepäivät on nyt virallisesti alkaneet. Kiitokset äijälle voittavan esimerkin ja kulttuurin luomisen työstä, ja tulee olemaan aina legendojen joukossa isona osana ekan mestaruuden tuonutta joukkuetta.

  Samalle päivälle myös toinen pitkän linjan Capsilainen ja hieno persoona Matt Hendricks ilmoittautui samaan eläkeputkeen, leppoisia päiviä hällekin.

  Kurdyshushishashashon vai miten kirjoitetaankaan viserteli että burakovskylle tultaisiin tänään jättämään se QO. Eikä siinä mitään, nyt capin laskettua mennään sitten sillä vaan. Ehkä jonkun pennin vois sitten vaikka pankittaa myöhemmälle ja katsella tdl:n tullen tarpeita uudemman kerran.

  Kausi alkaa Bluesin viiripeijaisissa. Eli perinne jatkuu. Olikos muilta osin niin että syyskuussa pamautetaan heti mukavat 9 vierasmatsia tulille. Paniikkinappula saattaa olla tänä vuonna siis pohjassa jo lokakuun alusta, mikäs sen jännempää.