TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Djoos päästettiin vihdoin elvyttämään uraansa toisaalle. Oikein miehelle ja onnea jatkoon, koska siellä nyt selkeästi on kyvyt pelata NHL:ää oikeassa ympäristössä. Ja meillä alkoi ukkoa tulemaan ohi ovista ja ikkunoista. Sprong jokseenkin samankaltainen kaveri, joskin hyökkääjä. 23 ikää ja alkaa oleen viimeisiä paikkoja näyttää, vaikkakin Capsien toimistolla nähdään Sprong varmaan jo tässä kohtaa puhtaana AHL-hyökkääjänä. Pensissä koitti läpimurtoa pitkään ja sitä kautta hiukan muistikuviakin jäänyt. Hyvä laukaus, peliälyllisesti Pens fanien mukaan tyhmä kuin saapas, mutta potentiaalia olis jos vaan se jokin napsahtais kohdilleen. Tuskin napsahtaa kuitenkaan.

Kiitokset Djoosille cup-vuodesta. Oli mestarijoukkueen palanen ja pidetty heppu pukukopissakin (kuten toki kaikki mestaruusvuoden ukot).

TDL:ään olen meidän osalta erittäin tyytyväinen. Pidettiin oma 1st ja vahvistettiin joukkuetta niiltä osin kun tarvetta oli. Dillon on jo kolmen pelin perusteella selkeä vahvistus ja kun Holtbylta jää peräänsä cap-tilaa niin olisi kiva saada Dillelle jatkot aikaseen. Kovalchuk tuo sitä syvyyttä, ja kaikki tietää mihin mies voi parhaimmillaan pystyä.

Pistetään täysin randomina tähänkin ketjuun videoliitteeksi pieni komediapläjäys piristämään kohti loppukauden grindausta. Meidän ikioma tossukkanaama Reirden vaikuttaa varsin leppoisalta kaverilta tuolla penkin takana, mutta kun satuin jostain syystä vasta nyt ekan kerran vilkaisemaan miehen saavutuksia pelaaja-urallaan, niin melkoinen bad-ass sieltä paljastui. Kuka olisi uskonut että Reirden on jopa ottanut toe-to-toe erää, ite haastaen, P.J. Stockin kanssa??? Tässä todiste;


Eihän se tietysti ihan niin mene miten Reirden varmaan oli kuvitellut, mutta harvalla se Stockin kanssa menikään ja ihan joka jätkä kivikovasta nykyrosterista ei uskaltais tuon ajan PJ:n kanssa hippasille lähteä!

Niiltäkin osin nyt kannattaa ottaa meidän rosterista joku screenshot ja kehystää seinälle. Jos tää nippu sattuis vielä vaikka oikeen cupin voittamaan, niin joskus vuonna 2030 tämä on koostumukseltaan semmoinen orkesteri mistä meidän pitkän rebuildin keskellä olevien onnettomien Caps-fanien lisäksi jaksetaan puhua myyttisillä vertauskuvilla muidenkin fanijoukkojen ketjuissa. Käsittämättömän hieno joukkue nyt kasattuna. Supertähtiä, taitoa, persoonia, ja kovuutta niin paljon ettei hävettäisi edes ysärillä!

Ovechkin-Backstrom-Wilson
Vrana-Eller-Oshie
Hagelin-Kuznetsov-Kovalchuk
Hathaway-Dowd-Panik
Leipsic, Boyd

Dillon-Carlson
Orlov-Gudas
Kempny-Jensen
Siegenhalert, Fehervary

Holtby/Samsonov

Ja tästä alkaa sitten runkkarin vika neljännes. Kohti ääretöntä ja yli?
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kas, Djoosin tarina hyviksien joukoissa loppui. Toivomme kaikkea hyvää. Tietämättä asiasta mitään niin uskon että Ankoissa helpompi päästä takaisin isoon shouhun, eli hyvä näin.
 

jundebooY

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilya Kovalchuk
Oikein hyvin perusteltu ja oivaltava viesti. Kiitos!
Nää on näitä uuden sukupolven KHL-faneja, jotka on Ilya hiljentänyt surullisen moneen otteeseen niin Helsingissä, kuin Pietarissa. Sikäli varmasti pieni harmitus päällä, kun se tunteita herättävin henkilö lähti nyt pelaamaan kannusta, eikä ole kenellekkään enään kenen takia tunkea lisää Odensia yläpeltiin huuhtoen sen halvimmalla mahdollisella energiajuomalla alas. Ei kannata välittää.

Noniin, nyt on Kingseistä vaihdettu sitten Montrealiin ja nyt Capseihin. Tulee ensimmäinen kerta moneen, moneen vuoteen kun änärin poffeja tulee varmasti seurattua tunteella messissä ihan ilman mitään erinäisiä vedonlyöntejä. Mentäiskö päätyyn asti, olen mukana! Ilyaa tullut tosiaan seurattua vuodesta 2001, ja nyt olisi hyvä sauma pistää jääkiekon seuraaminen pikku "jäähylle" 19v jälkeen :)

#ALLCAPS
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Muutaman kauden takaa muistan elävästi Djoosin ensimmäisen pelin CapOnella Pensiä vastaan. Ei tullut nöyristelemään ketään, vaan pelasi vakuuttavasti antaen siinä samalla Ovielle loistavan syötön ja tehden vielä itsekin maalin. Tuossa pelissä jo huomasi potentiaalin, vaikka Djoosillakin omat puutteensa olivat niin puolustuspelissä kuin fyysisellä puolella. Kevään mittaan hiljalleen vakiinnutti paikkaansa ja oli tulossa NHL:ään jäädäkseen. Mestaruuskevään jälkeen Djoos hiipui ja rooli pieneni, joten alkoi löytämään itseään katsomon puolelta ja siltä tieltä AHL:ään. Tuolta reissulta Djoos ei palannut.

Puolustus tällä hetkellä on sen verran tukossa, että Djoosille ei enää tulevaisuutta seurassa nähty, joten näin on parempi kaikille osapuolille. Tässä kohtaa Djoosille kiitokset kaikesta ja toivon todella, että saa uuden mahdollisuuden Anaheimissa. You’re always a Champion!

Takaisin tuli kutakuinkin samassa tilanteessa oleva Daniel Sprong, joka on pensin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä -15. Että olisi ihanata, kun löisi läpi meillä. 22vuotias kaveri vielä, joten aikaa on. En tiedä mikä hänen tilanteensa noin muuten on ja mitkä seikat ovat vieneet hänet AHL:ään. Paremmin perillä oleva voisi hieman valaista. Liikoja en todellakaan odota, mutta hyvä kortti katsottavaksi. Olihan tuo aikoinaan ilmaiseksikin jaossa waivereissa eikä kukaan tarttunut, joten jotainhan siellä täytyy olla.

Seurataan tilannetta. Yöllä jatketaan pelin merkeissä, kun Laine saapuu vierailulle.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Rankkipotku-pinnat Jetsiltä. 40 minsaa peli oli varsin vahvasti omissa näpeissä ja johdettiinpa jo 3-0. Kolmannessa erässä hiukan ehkä ote löystyi ja henk koht virheillä Jets pääs tasoihin. Onneks meillä on aika kova lista heittää rankuille :)

Kovalchukin debyytti ihan ok. Oli hetkittäin ihan vaarallisen näköinen. Ja riittää jo kun nimi selässä on Kovalchuk niin näyttää vaaralliselta jo semmoisissakin paikoissa missä joku Panik ei.

Holtby veti hyvin, mutta joukkueen tavoin pientä kolmannen erän löysää sielläkin. Haddaway teki maalin ja nelosketju piiiiitkästä aikaa taululle. Myös tuo on Kovalchukin hankinnan tulosta, kun saatiin Panik neloseen. Ovien juhlallisuuksien ja maalin numero 701 lisäksi tästä pelistä nyt ei tarvinnutkaan muuta jäädä mieleen kuin 2 pinnaa ja ne tuli. Ihan sama millä tapaa, ja kun sekään ei ollut huolestuttavan tason perseilyä tällä kertaa niin hyvä iltapuhde.

ToPe yöllä sitten Winnipegin harmaassa uusiksi.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Liekö Kuzy piristynyt Kovalchukin läsnäolosta koska oli saapunut pelaamaan. Muutenkin viisikkotasolla paljon parempi esitys kun aikoihin. Nyt pelataan avaukset varman päälle ja jos ei ole selkeästi omaa vapaana niin laitetaan kiekko vaan keskialueelle. Seurauksena vähemmän nopeita vastahyökkäyksiä. Niin, ja Jensen on parantanut peliään myös viime aikoina.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Pirteämpää peliä oli havaittavissa ja oli ilo katsella näin aamutuimaan. En olisi 3-0 tilanteessa uskonut, että rankuille asti mentäisiin tänään. Toisaalta se ja sama, kun voitto otettiin. Ketjut näyttivät toimivan hyvin ja puolustuspeli oli parempaa, mitä viime aikoina noin yleensä ollaan tavattu nähdä.

Kova nippu on kasassa. Uskokaa tai älkää.
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kovyltä ihan hyvä debyytti, jos ei oteta huomioon että syötti Connorin läpiajoon ja Jetsille siitä kavennusmaali.. Vrana sit toisaalta päätti mennä vaihtoon kesken puolustuksen ja siitä Jets tasoittikin pelin. Ei ihan niitä asioita millä mestaruuksia voitetaan, mutta vielä on vara löysäillä vähän aikaa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tappio ’pegistä mut eipä tosta oikeen osaa kiukustua. Hellebuyck oli manannut halakin haamun avukseen ja ryösti voiton. Tästä oltas ansaittu enemmän.

Syväanalyysi; kun ei uppoo ni ei uppoo.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Jets tarvitsi enemmän pisteitä ja se näkyi. Ei kuitenkaan syytä slumppi-manaukseen: oltiin ihan hyvin mukana ensimmäisten minuuttien jälkeen ja ei voittokaan nyt mikään mahdottomuus ollut.
Ihan jees häviö.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Tappio ’pegistä mut eipä tosta oikeen osaa kiukustua. Hellebuyck oli manannut halakin haamun avukseen ja ryösti voiton. Tästä oltas ansaittu enemmän.

Syväanalyysi; kun ei uppoo ni ei uppoo.
Justiinsa katoin koosteen ja tuli kylmä täysin sama fiilis, Hellebuyck voitti.
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Onko tämä nyt sitten confirmation bias tai muuten vaan toiveajattelua mutta olen kyllä huomaavinani että Kovy ottaa roolia. Wildiä vastaan näkyi pisteiden muodossa myös.
Muutenkin hyvä peli niitä muutamia pakkien tyhmiä avaussyöttäja/purkuja lukuunottamatta. Näyttäisi vähän siltä että Kempny on rooliinsa nähden tällä hetkellä se puolustuksen heikoin lenkki.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Hyvää ja viihdyttävää kiekkoa tosiaan Minnesotassa. Tulikuuma kotijoukkue ei saanut kipeesti tarvitsemiaan pisteitä, vaikka olisin mää niille voinut yhden antaa. Kotijoukkueen vireen lisäksi yllättävän kuuma oli myös tunnelma kaukalossa. Minnesotalaiset selostajat muistivatkin mainita moneen kertaan että jo lämmittelystä huomasi Capitalsin tulleen paikalle "pelaamaan".

Holtby on taas ykköskassari ja alkanut pelaamaan sen mukaisesti, ja se on tätä kevättä silmällä pitäen hyvä merkki. Dille jatkaa toimintaa jolla pelaa itsensä fanien ykkössuosikkien joukkoon nopeella aikataululla. Kovy on vaikuttanut ekat kolme peliä hyvältä hankinnalta. Nyt irtosi eka tehopinnakin ja jossain määrin ikoninen tilastorivi taululle; Ovechkin (Kuznetsov-Kovalchuk). Muutenkin Kovy on näyttänyt siltä että on ihan täydellä tunteella mukana ja jo nyt voi sanoa että ei tule yhtään mieleen nämä aiempien vuosien TDL hasbeenien hankinnat, kuten Glencross, Erat jne., vaan nyt on ihan oikea monissa kattiloissa keitetty veteraani tuomassa oman mausteensa tähän nakkikeittoon. Oshielle myös leinojamerkki hihaan tänään, uhrautumista ja osumia.

Ovechkin 45 maalia tälle kaudelle, 703 total. Olen melko varma että Pastrnak tuon rocketin nyt tällä kaudella ottaa, mutta kyllä se jo lähellä häilyvä 50:nen raja olisi aika maukas paukuttaa rikki. Ja vielä mieluummin 51 niin jää Gartner alltime börsässä taakse.

Pari päivää huilia ja "tärkeitä" konffa-pelejä pöytään.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
All-Stars tauon jälkeinen rekordi: 7-9-1

Joukkueen puolustuspeli on mun silmään ollut suoraan sanottuna täyttä paskaa läpi kauden, ja nyt kun tuohon päälle lisätään vielä ylivoiman totaalinen kasaan kuivuminen, ja Holtbyn koomailut läpi kauden, niin lopputulos on sitten tässä.

Ameriikan foorumeilla huudetaan jo Reirdenille kenkää. Vaikea on koko soppaa kaataa Reirdenin niskoille. Nyt käsittääkseni Jensen, Kempny ja Gudas istuneet kukin vuorollaan poppareilla "etsimässä peliään". Jos joukkueen säännöllisesti pelaavista pakeista puolia pitää istuttaa pitkin kautta poppareilla kun ei suju, niin en mä kyllä oikeen nää sillon että vika on valmennuksessa, vaan enemmänkin materiaalissa. Odotin että Jensen olisi liikkunut trade deadlinenä, mutta ilmeisesti ei löytynyt sopivaa diiliä, tai sitten McLellan ei vaan pystynyt myöntämään virhettään.

No, Ovielle 50 häkkiä ja maalikuninkuus vielä saavutettavissa, paljon muuta jännitettävää ei joukkue nykymuodossaan loppukaudeksi tarjoa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
En tiedä kuinka puolustuspelaaminen on tätä luokkaa, mitä se eritoten viime aikoina on ollut. Tuntuu kuin koko ajan on jollakin oma kaveri hukassa ja muutenkin taisteluilme ei ole viime aikoina ollut parhaimmillaan. Maalivahteja ei voida syyttää siitä, että joka peliin kaveri tekee vähintään sen kolme maalia, sillä puolustaminen on se ongelma. Kapteeninkin selän taakse on parissa viime pelissä unohtunut kaveri todella pahasti ja siinä vaiheessa se on huomattu, kun punalamppu on jo palanut.

Jokuhan tässä mättää, sillä nämä kaverit osaavat pelata. Ylivoimakin takkuaa ja on takunnut pidemmän aikaa, eikä siihen olla keksitty sen kummempia lääkkeitä. Vaikeaa on, mutta uskoa löytyy parempaan huomiseen. Potentiaalia tällä joukkueella on äärimmäisen paljon.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Jännä juttu että oli toka kerta NHL:n historiassa, kun sama mies teki 5 maalia ja jatkoaikavoittomaalin. Molemmat Capitalsia vastaan.

eka kerta oli Sergei...
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Se lopun jäähysuma on merkki jostain, en vaan ihan tiedä mistä. Sama ongelma oli kauden alussa ja nyt taas. Kun nyt kuitenkin pelataan jo liki tosipelejä niin kaksi peliä peräkkäin ei kertakaikkian voi hävitä jäähyilemällä - ja vielä Metro-jengeille. Mitä siellä tapahtuu?
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Pahoin pelkään, ettei jengi enää ole Reirdenin näpeissä. Coach itse manasi pelin jälkeen, että työkalut käytetty kun penkitykset ja popparitkaan ei auta. ”What can I do?” Kai siellä pakissa pitäsi jotain muutakin olla? Penkitykset lisäksi suuntautuneet kakkoskoriin ja Kuzy ym. saa rauhassa vetää millä tasolla huvittaa. Ihan Trotz-tasoista auktoriteettia ja uskottavuutta ei siellä penkin takana enää ole, lähempänä ollaan BB:n aikoja siinä mielessä.

Ja joo, varmuudella Kuzu ym. taas parantaa pleijareihin, mutta kyllä tässä vaiheessa maaliskuuta pitäisi jo pelata sitä huolellista pleijari-kiekkoa. Minnesota-pelissä luulin tuon vaihteen löytyneen, mutta jäi harhaksi. Huominen Pens-peli antaa sitten osviittaa siitä, kuinka syvällä näiden ongelmien kanssa nyt ollaan.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Pahoin pelkään, ettei jengi enää ole Reirdenin näpeissä. Coach itse manasi pelin jälkeen, että työkalut käytetty kun penkitykset ja popparitkaan ei auta. ”What can I do?”
Vaikka Reirdeniä ylempänä puolustin, niin jos hän ihan oikeasti pelin jälkeen antoi medialle lausunnon "What can I do?" , niin kertoo kyllä mun mielestä missä mennään tällä hetkellä. Joukkue ei syystä tai toisesta enään kuuntele Reirdeniä.

Erittäin harmillinen ajankohta koko hommalla. Runkosarjaa enään niin vähän jäljellä, että tuskin enään saa valmentaja potkuja, ellei nyt sitten Caps ota kuokkaan ihan huolella seuraavat 4 tai 5 peliä. Vielä harmillisempaa on se, että tällä hetkellä näyttää siltä, että tästä on tulossa haaskattu vuosi ja kun katsoo joukkueen ikä ja sopimus tilannetta, niin näihin ohivuosiin ei olis hirveesti varaa.

Kohta mennään pensseleitä vastaan. Tähän asti kauden tärkein matsi Capitalseille.
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Mut hei, ehkä ne penkitykset auttaa. Dowd imi tuppia New Yorkissa ja nyt sytyttää lampun 2x ja syöttö päälle.

Caps tarjoilee kyllä jälleen kerran tunteiden vuoristorataa faneilleen. Heikon jakson jälkeen erittäin vahvaa suorittamista PPG:lla tänään. Etenkin siis ekat 1,5 erää, eikä enempää tänään tarvittukaan. Jäähyjähän kyllä tulee edelleen aivan liikaa ja AV petti myös ekaa kertaa tällä kaudella Penguisia vastaan (14. yrityksestä). Toisaalta ekan erän 3vs5 AV:lla tavallaan ratkottiin peli nappaamalla momentum. Muutoinhan peli oli siitä mukavaa katsottavaa, että vaihteeksi ne kaks-ykköset ym. vyöryi oikeaan suutaan. Holts oli myös vakuuttava; eleetöntä ja vahvaa suorittamista kuin parhaina päivinään.

Kauden ailahtelevaisuuden vuoksi en kuitenkaan ole niin naiivi, että uskoisin tämän pelin perusteella kurssin korjaantuneen. Nyt maistuisi vahva pitempi jakso ja mahdollisuudet siihen ainakin on olemassa tuota ensi viikon otteluohjelmaa katsellessa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Yksi peli vasta, mutta: näinkin siis osataan pelata kun halutaan. Jos halutaan jatkossakin niin ei hätää.
Toivotaan siis että kapteeni on pitänyt puhuttelun Rangers-pelin jälkeen ja ilmoittanut että tälläinen ei kelpaa ja sanoma on mennyt perille. En usko että Kovy vielä ottaa roolia pukuhuoneessa mutta onhan siinäkin arvostettu veteraani jonka puheita esimerkiksi Kuzy saattaa uskoa vaikka ilmeisen kovapäinen onkin.
Jäähyjä en ymmärrä minäkään - Capsin tasoisen joukkueen ei pitäisi keikkua tilastokärkenä mitä tulee kakkosiin. Eli kuten GR8-8 tuossa antoi ymmärtää niin katsotaan vielä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Reilun viikon lomailet internetin kehitysmaassa ja johan maailma on mennyt vituralleen. Se siitä sitten, ei tullut mestaruutta Capitalsille tänä vuonna eikä Ovielle 50 maalia täyteen. Rocket sentään jakopää-tuloksella?

Ei kai sille mitään voi, ihmishenget on arvokkaampia kuin lätkäpokaalit. Vaan harmitus on kova, kun Capsin ”ikkunan” ja Ovien ennätysjahdin kanssa aika kuluu harmillisen nopeaan.

Viimeinen sammuttaa valot ja kunnioitetaan pandemia-tilaa, eikä kokoonnuta nyt tällä palstallakaan sitten turhaan taajaan köhimässä mitä mieleen tulee. Onneks on lukemattomia lätkäkirjoja hyllyssä vielä oman karanteenin ajaksi.
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy