Washington Capitals 2019–2020

  • 132 657
  • 474

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Muistanko väärin että Oviella on joskus aikaisemminkin ollut vaikeuksia päästä tasalukujen yli, eli kuusisataa täyteen jne? Aavikolla kun vähän näytti paistavan jo liikaa yrittäminen. Jos näin on ja jos joskus päästään siihen että 99n ennätys on oikeasti lähellä niin tulee kamala odotus.
Ja voiko tässä oikeasti alkaa elätellä toiveita että 70 olisi palaamassa slumpista?
Fedorovin ohi pääseminen tuotti ainakin tuskaa. Maaleissa siis. Detroitia vastaan laukoi reilut 15 kertaa ja ei mennyt sisään. Sitten kuiva kausi jatkui vielä kolme ottelua tuon jälkeen (eli maali numero 483 tapahtui kauden 12. ja 484 17.) 500 maalia meni heittämällä rikki (kahdessa peräkkäisessä ottelussa kaksi maalia). Maalien 599 ja 600 välissä on kolme ottelua ilman maalia.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Huonompi jakso menossa niin joukkueella kuin kapteenilla. Paljon tulee omiin läpiajoja ja ylivoimahyökkäyksiä, eikä hyökkäyspäässäkään olla oltu ihan terävimillään viime aikoina. Holtby on tosin petrannut ja se on hyvä merkki.

Arizonalta ja Vegasilta käkättimeen. Tuntuu tuo Arizona olevan hankala vastus kerta toisensa jälkeen, eikä sieltä tosiaan pisteitä tarttunut matkaan. Vegasia vastaan ei myöskään ihmeitä esitetty vaikka pieni kiri Oshien toimesta saatiin, mutta aika ansaittu tappio lopulta vaikka vähän loppua kohden parantuikin.

Eiköhän tämä tästä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Hmm. Brenden Dillon. Kovaotteinen peruspakki. Omaan silmään aika yllättävä haku.

Hiukan ylihintaa, kuten on näissä viime päivien treideissä ollut muutenkin. 2nd tälle kaudelle ja 3rd ens kaudelle (paitsi sitten tälle jos Caps vie cupin, outo ehto).

Noh. Aina sitä yhelle kovaotteiselle peruspakille tilaa on. Ja pikit on pikkejä. Saap nähä oliko tää tässä vai muhiiko taustalla muutakin.

Edit. editoidaanpa tähän eilisen viestin jatkoksi kun ei muut vielä ole ehtineet tulemaan ihmettelemään uutta pelaajaamme.

Yön yli mutustelu ja fiilisten haku hfboardsin puolelta/YouTubesta hiukan nostattaa fiiliksiä Dillonin suhteen. Lännessä kun on uransa kiekkoillut niin on jäänyt itseltä vähän vähemmälle seuraamiselle ja kuva kaverista ei ole kovin selkeä. Kuitenkin ilmeisesti ihan hyvin liikkuva nykyaikainen peruspakki sieltä saadaan. Ja hanskatalkoot on maistuneet, sekä olleet ihan viihdyttäviä koitoksia. Tässäpä esim yksi, jossa vastustajakin on tuttuja;



Maksettu hinta oli päivän markkinahinta. Menköön. Toivoisin vielä hyökkääjää, mutta en mitään Lewisia (johon Capsin on huhuttu esittäneen kiinnostusta). Kunnon boom or bust kaveri joka joko tekee finaaleissa byyrejä topkutosessa, tai istuu katsomossa. Vaan nyt kun kaksi varausvuoroa meni niin ei tässä ihan pissat housuun lirahda jännittäessä josko joku vielä tulisi. Todennäköisesti korkeintaan joku neloskentän depth-pelaaja.

Kelpaisko Djoos nyt jonnekin. Nyt se on haudattu niin kauas maan alle että ei tässä organisaatiossa sieltä nouse. Olis kaikkien kannalta parempi josko se löytäis uuden osoitteen jostain pahnanpohjimmaisista ja pääsisi loppukaudeksi antamaan näyttöjä NHL-tasolta. Vaikka toki Hersheyssä olisi kova ukko AHL-pleijareissa.
 
Viimeksi muokattu:

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Heräte se on ainakin ja toivottavasti. Minulle täysin tuntematon mies. Näitä kakkoskiekan varausvuoroja voi kyllä minun puolestani hyvin uhrata, ei siinä mitään.
Djoosista samaa mieltä. Ikävä kyllä.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Pientä herättelyä tuo pakisto kaipasi, kun aiemmin kilpailua ei ole ollut niin nyt sitä on. Kokenut puolustaja remmiin mukaan ja uskon, että tulee olemaan hyvä lisä keväälle. Samaten itseä ei hirveästi kiinnosta parin pikin menetys, koska voittaminen on tällä hetkellä se asia jota halutaan.

Saas nähdä onko enää ässää hihassa, vai mennäänkö näillä.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Olen nyt perehtynyt jonkin verran tähän Brendeniin ja mielestäni vaikuttaa hyvin lupaavalta haulta, nimenomaan POFFSeja ajatellen. Mitkä on ne jengit jossa löytyy enemmän kovuutta kun Capseissä tällä hetkellä?
Toinen asia sitten miten kemiat löytyy tulevan pakkiparin kanssa ja yleensä miten sitä peluutetaan. Yli kaksikymmentä peliä vielä aikaa löytää nämä. Ihan OK.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Dillon asettumassa Carlsonin pariksi ja tehnee debyyttinsä tulevana yönä Montrealia vastaan. Kuznetsov pelillä jälleen ja Boyd korvaa Leipsicin nelosen laidalla. Ovechkingille pari häkkiä tilaukseen.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Taas sellainen peli että ihan hyvällä jättää HFBoardsien otteluketjun lukematta. Ei sitä huutoa jaksa.
Mutta ongelmia toki on ja pikkuhiljaa pitää tässä ruveta kyseenalaistamaan myös Reirdeniä. Missään nimessä en huuda sille potkuja kuten rapakon takana tekevät mutta jottain tarttis tehdä.
Alkukaudesta valmentaja taisi selittää huonoja kolmansia eriä sillä että pelisysteeminsä on raastava. Tämän piti hoitua sillä että kunto kasvaa pelatessa jolloin pelaajat jaksavat pelata systeemiä sen 60 minuuttia.
Ehkä sen sijaan kävi niin että pelasivat itsensä piippuun ja nyt maksetaan lasku? Tätä vastaan sotii toki se että alennustila alkoi All Stars-breakin myötä jolloin olisi pitänyt palautua. Vai palautuivatko muut jengit paremmin?
Vai onko se sitten vaan niin että eivät tällä hetkellä oikein viitsi?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Onhan tuo joukkueen peli täyttä kuraa tällä hetkellä. Viisikkopeli ei toimi puolustukseen eikä hyökkäykseen (etäisyyyyyyyydeeeeet) ja ajoitukset on hukassa. Johtuuko sitten siitä että just nyt ei vaan kiinnosta, vai onko fundamentalistisempi syy joukkueen pelitavassa.? Eli onko muut joukkueet löytäneet oikean tavan pelata Capsien painetta vastaan, vai eikö sitä painetta vaan jakseta tällä hetkellä antaa viisikkona oikein. Se nähdään sitten viimeistään pleijareissa varmaan.. Toivotaan vaikka jotain semmosta että nyt on vedetty joku välipunttikuuri kevättä varten mikä näkyy hetkellisesti väsyneinä otteina, samalla tietäen että Maso Hockey Managerissakaan se ei ollut aina paras vaihtoehto.

Tappiosta toiseen. No Ovie sentään teki vihdoin maalin numero 699 ja nyt se "hunt" on sitten virallisesti käynnissä. Tahdin on syytä parantua myös Rocket-kisan kannalta, siellä nuo kaks muuta on alkaneet taas repiä eroa ja joku A-Hokin on ilmeisesti alkanut riehumaan.

Holtby otti kiinni monta pahaa paikkaa ja nyt on useampi peli mennyt ihan "hyvällä", mutta emmä tiiä. Jotenkin näyttää miehen olemus hiukan ryhdittömältä. Liike vähän ujolta ja hitaalta. Itseluottamus edelleen hukassa. Ei tuo ole vieläkään se Holtbeast jota kuulutellaan saapuvaksi, ja joka tienaa ensi vuonna enemmän kuin Bob. Onhan silläkin sentään vielä aikaa. Dillonin debyytti. Ei pahaa sanottavaa, ja ymmärrettävästi ei nyt vielä mitään suuria kehujakaan anneta. Ajan kanssa varmasti löytyy enemmän sanottavaa. Kuzy paluu ei myöskään ollut säkenöivä. Vranalla on oma slumppinsa menossa. Nelosketju on kadonnut kuvasta. Aikaa on.

Eli hiukan alkaa huolestuttaa kuitenkin. Tässä hoetaan pelistä toiseen että onhan tässä vielä aikaa tämä "minislumppi" kääntää ja näitä nyt tulee kaikille ja mitä lie. Fakta on kuitenkin se että viimeinen neljännes pyörähti justiinsa käytiin. Tästä eteenpäin se aika alkaa valumaan tiimalasista kovaa vauhtia ja jotain saisi tapahtua ennen kuin on liian myöhäistä. Usein ne kevään joukkueet pelaa nousevalla kaarella ja meillä on ollut nyt trendi toiseen suuntaan.

Viikonloppuna sitten kaksi europeliä. Lauantaina Devils ja sunnuntaina Penguins. Kolme peliä erittäin tiiviiseen tahtiin ja kun Caps ei muutenkaan näissä aamupeleissä ole ollut oikeen mistään kotosin ja slumppi päällä, niin saas nähä mitä tästä tulee. Voidaanpahan sitten paniikissa ainakin sunnuntaina-maanantaina lyödä keskustelupalstoilla kuus ykköskierroksen pikkiä pöytään ja treidata tänne kaikki mahdolliset rentalit mielikuvituksissamme, kunnes se todellisuus lyö päälle toteutuneella Trevor Lewis for 4th+4th.

Edit. ja nythän tämä Ovien 700 hunt osui tuon maalittoman putken ansiosta meidän etäfanien kannalta hyvään paikkaan. Päästään mahdollisesti, todennäköisesti, todistamaan valtavan merkkipaalun rikkomista näihin europeleihin. Toisaalta sitä toivoo maalin tulevan jo heti Devilsiä vastaan lauantaina vieraissa, mutta olisi se toisaalta aika herkullinen peli tuo kotimatsi Penguinsia vastaankin. Samaan peliinhän hyvät mahdollisuudet Crosbyllä laittaa rikki 800 syöttöpinnan rajapyykki, niin olishan se osaltaan tuommoinen "ikoninen" matsi kun molemmat täyttyis siinä. Jos vaikka Crosby syöttäis (kakkossyöttö tietenkin) ja Ovie tekis? Kai siihen kunnon seremoniat kuitenkin tärähtää päälle, ja kotona luonnollisesti vähän eriluokkaa mitä Jerseyssä. Mutta vaik se siellä Jerseyssä tulisi niin toki sitten on tuplajuhlallisuudet kun varmasti kotihallissakin kukitetaan ja kullitellaan miestä ennen pelin alkua sitten. Ja näillä puheilla sitä varmaan saadaan ootella jonnekin maaliskuulle asti..
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jaaha tänään se sitten tapahtuu. Noin ysin pintaan wingsien ja kylmän keskioluen kanssa pääsee ihastelemaan Ovechkinin uran 700. maalia. Texas peteä lämmitetyn voin joukkoon sopivassa määrin ja mukava asento soffan kulmaan.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Vai wingsejä, itse meinasin tilata Papa John’sista lätyn...

Toivotaan että se maali sieltä tulee viikonlopun aikana. Ei pelkästään suomifanien ja Alexin takia, vaan koska tämmöinen henkilökohtaisten ennätysten jahtaaminen on herkästi taakka koko joukkueelle ja fokus on väärissä jutuissa. Nyt viimeistään pitäisi päästä takaisin ”normaaliin” voittavaan kiekkoon.

Toivon myös, ettei Alexia tällä kaudella enää 700. maalin jälkeen nähdä kentällä kun Caps on yhden edellä ja vastustajalla maali tyhjänä. Kaiken tekemisen täytyisi pikkuhiljaa olla playoff-moodissa.

Tuleekohan peli tänään Viaplaylta kotiselostuksella (NJ)? Sunnuntaina sitte Kainu Laine. Mielelläänhän (toivottavaa) historiallista hetkeä olisi seurannut Beninatin kanssa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Sieltä se 700 tuli. Muuten ei oltu Devilsin puolelta siihen mitään spesiaalia haettu, mutta hienosti heidän fanit kunnioittivat virstapylvästä sentään. Ja onneks Devilsin penkillä tuota kunnioitettiin myös ja ei lähdetty haastamaan, pelkäänpä että moken häirinnäks olis tulkittu ja taas olis tahiminen jatkunut.

Samsonov oli ”paluumatsissaan” hyvä ja wingsit oli ihan maistuvia, ja siinäpä oli sitten tämän pelin positiiviset.

Muuten se oli sitä taattua paskaa mitä Capitals on viimeajat esittänyt. Kahden metrin syötöt on liian vaikeita antaa lapaan, etäisyydet viisikolla ihan hanurista ja siihen päälle sopiva määrä yksilötason koomailuja. Pahimpana tuo Kempnyn jäähy sitten siihen loppuun jonka tiesi heti maksaneen pelin. Ei muutakun vilttiin. **@^* mikä paikka ottaa tommonen tönimisjäähy. Muilta osin Carlsonilta varmasti aika liki kauden huonointa peliä. Dillon päässyt heti tuttuihin hommiin kun samanniminen jätkä vetää vierellä holhottavana. Vrana jatkaa yössä. Nelonen jatkaa yössä. Yyveetä saatiin ilmaseen kauhea määrä ja mitä ne siellä tekee. Ymmärrän että tota hienoa paikanvaihtoa (mikä ei ole tuottanut vielä ainuttakaan maalia) haetaan välillä pakan sekoittamiseks, mut miksi sitä pakotetaan kokoajan. Ovie ei ole vaarallinen siinä keskellä siniviivaa ja Carlson ei osu tällä hetkellä Ovien paikalta. Lopputulos on se että puukäsi Ovie leikkii playmakeria ja jatkuvasti omiin kiire. Siinä 4v3sellakin väännettiin ja käännettiin ukot väärille paikoille..

Jensen oli tänään hei sentään hyvä. Ja kas kun Detroitin väki toistamiseen putkeen Capsien pelissä. jos tuossa Jensen takas Detroittiin huhussa ois mitään perää niin hyvään paikkaan sentään mies hiukan petrasi.

Aijai. 700 sentään lämmittää mieltä, muuten ois kovin tuskanen olotila. Caps on tällä hetkellä aika hukassa.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Tärkeät pisteet himaan tänään, mutta ei näillä otteilla vielä leijumaan pääse. Pens oli käytännössä kahdesta huonosta se heikompi, eikä hyvin puolustavia joukkueita vastaan noin tuonne maalille kävellä. Toivottavasti tässä kuitenkin kylvettiin siemen parempaan tulevaisuuteen, aikakin joukkueen itseluottamus taas kasvoi kolmannen erän nousun myötä. Oli myös mukava nähdä kasi penkillä voittoa puolustettaessa, ei niitä empty nettereitä enää tarvitse tälle kaudelle hakea. Sitten vaan pikkuhiljaa deadlinen seurantaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Putkea katki tosiaan päävastustajan kustannuksella, ja olihan se nyt ainakin hetkittäin ihan viihdyttävää kiekkoakin. Viikonlopusta jäi siis lopulta ihan hyvä maku.

Siitä hieman erimieltä etteikö empty nettereitä tarvis hakea johtoasemassa heittämällä maailman paras maalintekijä kehiin. Siinä kasin hakatessa limppua tyhjiin on kovin monelta jäänyt huomaamatta että silloin ei ole vastustaja päässyt tasoihin nousemaan. Ei ole parempaa tapaa tappaa peliä kuin painaa lätty maaliin.

Dillon meinas laittaa Malkinin nippuun mutta tuomarit pelasti. Tietty se Angry Geno sitten sieltä tuli ja kahvitti JCn kebabille, mutta eipä maksanut mitään! Holtby on löytämässä tatsia ja se on kovaa valuuttaa se. Vranakin katkas pitkän kuivan kauden. Jopa Hagelin teki maaleja. Paljon pientä posia kaivettavissa tästä matsista, vaikka henkseleitä ei sitten paukuteltaiskaan.

ps. Annetaan nyt palstatilaa myös sille illan tilastoherkulle. Carlson on nyt eniten Caps-paidassa pinnoja haalinut puollustusmies. tuo laitto muisteleen entisaikojen huippuja Callesta Mopo Mikeen. Greenin tehokkain kausi tais olla 76 pinnaa, joten pian voi jo virallisestikin julistaa Carlsonin olevan parempi mitä Prime Mike Green.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ja sieltä saapuu Washingtoniin mr, Kovalchuk. Tätä toivoin, toivottavasti ei tartte katua!

Tulee oleen outoa nähdä Kovy Capsin paidassa. Mutta olihan tämä nyt vaan kaikelta osin looginen homma. Kovy jahtaamaan cuppia venäläislegioonaan, meille kaivattua syvyyttä.

Väitän että Habs olisi saanut aiemmin huhutun 2ndinkin, mutta tämä oli myös vastapalvelus Kovylle. Tuo 50% retain vähän yllätti, luulin et ois mahtunut capin alle muutenkin, mutta ehkä sitten ei haluttu joutua tilanteeseen että pitäis kikkailla.

Ovie-Backs-Wilson
Vrana-Eller-Oshie
Hags-Kuzy-Kovy
Panik-Dowd-Hathaway

Haluisin nähdä ketjut noin seuraavassa pelissä :)
 
Viimeksi muokattu:

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Oho. Olen viime aikoina myös uskaltanut toivoa että Kovy napattaisiin. Niin se muuttuu mieli.
Ja Pinguja vastaan osittainen ryhtiliike. Ehkä nyt kääntyy. Dillon todellakin näytti että haluaa olla osa joukkuetta kun opasti vähän Malkinia mitä sopii tehdä ja mitä ei.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Heti herättyäni selailin hieman instagramia ja ihmettelin suuresti Capitalsin julkaisua Ovechkingin ja Kovalchukin yhteiskuvasta. No hetken selailulla sekin selvisi eli Kovy mukaan remmiin ja hieman tuo tosiaan tuntuu oudolta nähdä Ilya Capsin paidassa. Montrealin paidassa mies näytti olevan hyvällä asenteella liikenteessä metsästämässä tuota siirtoa contenderiin. Kovyn kilometreillä silmissä varmasti siintää Stanley Cup ja nyt jos koskaan asenteen täytyy olla sitä luokkaa.

Innolla odotetaan mitä tuleman pitää ja kuinka Kovy sopeutuu jengiin. Itse olen tyytyväinen tähän diiliin!
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Löytyi hyvä video eiliseltä Oshien maalin jälkeen:





Siitä hieman erimieltä etteikö empty nettereitä tarvis hakea johtoasemassa heittämällä maailman paras maalintekijä kehiin. Siinä kasin hakatessa limppua tyhjiin on kovin monelta jäänyt huomaamatta että silloin ei ole vastustaja päässyt tasoihin nousemaan. Ei ole parempaa tapaa tappaa peliä kuin painaa lätty maaliin.

Mitä tulee tuohon Alexin peluuttamiseen, niin pointti ei ollut se, ettei tyhjiin saisi hakea osumaa. Sen toimittaminen sinne esim. luistelunopeudella (Hagelin) on kuitenkin yhtä arvokasta ja monet sniper-ominaisuudet menevät vähän ”hukkaan” kun ei ole veskaa maalilla. Mielellään kentälle siis ukkoja, joiden vahvuus puolustamisessa imo.


Ilya on yksi inhokeistani. Olettaen että onnistuu, niin mielummin kuitenkin omaan joukkueeseen kun kilpailijaan. Eiköhän se munkin perse nouse taas penkistä pienen totuttelun jälkeen, jos alkaa tehoilemaan.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovy. Järisyttävän surkea hankinta. Noh pääseepähän pojat hassuttelemaan siihen kevään todelliseen huipentumaan, Scoda Cupiin.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Kovy. Järisyttävän surkea hankinta. Noh pääseepähän pojat hassuttelemaan siihen kevään todelliseen huipentumaan, Scoda Cupiin.
Oikein hyvin perusteltu ja oivaltava viesti. Kiitos!

Kovalchuk kelpaa tuohon hintaan helposti. Hieman vaikea nähdä hänelle paikkaa kokoonpanossa, kun kolmoskenttä on viimein alkanut toimimaan, mutta jos tämä kapteenin kaveri nyt saisi vaikkapa Kuznetsovia potkittua perseelle. Halvalla irtosi, ja varmaan äijällä on paloa painaa täysillä päätyyn asti. Käsittääkseni Kovalchuk on nykyään pelaajana kaikkea muuta kuin russofobiset jenkkikanukit mielellään antavat keskustelupalstoilla ymmärtää, mutta myönnettäköön että yhtäkään peliä en mieheltä ole vuosiin nähnyt.

Dillon taas vaikuttaa nappihankinnalta. Kaiken kaikkiaan täytyy olla tyytyväinen tämän vuoden deadlineen, jos ja kun tämä nyt oli tässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös