Washington Capitals 2018–2019

  • 154 208
  • 615

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Kovin huolestuttaa joukkueen puolustus tällä hetkellä. Illasta toiseen aivan karmeita kiekonmenetyksiä ja merkkausvirheitä. Näistä pitäisi pikkuhiljaa päästä eroon, mutta vähän alkaa näyttää siltä että ehkä se taso on tässä tämän kauden osalta. Erityisesti kaksikko Orlov/Niskanen näyttänyt aivan pujottelukepeiltä tällä kaudella.

Mitä treidihin tulee, niin omasta mielestä on oikeutettua ottaa joku "big fish" haaviin, vaikka hinta olisi kova. Vaikka pelaaminen tällä hetkellä on mitä on, ollaan me hei silti hallitsevia mestareita. Nyt eletään Ovie/Bäcky kaksikon viimeisiä "huippu" vuosia, joten taotaan kun rauta on vielä kuumaa. Prospect pooleja yms ehtii miettiä sitten parin vuoden päästä uudestaan.
 

Ferris

Jäsen
DSP laitettu waiversiin, vaikka ensin Jaskin jätetty aamujäiltä pois Vogelin mukaan sen takia että olisi ollut waiversiin matkalla. Oisko siellä jotain ostokiinnostusta sitten tullutkin yllättäen toisen joukkueen suunnasta Jaskinin suhteen ja ei siksi laitettu waiversiin?
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Eipä voi moittia päätöstä.
DSP:llä on maailmanhistorian pisin krapula ollut päällä. Ja Ellerin ohella lienee pahin alisuorittaja viime kauteen verrattuna.
Vaikea kuvitella että kukaan olisi kiinnostunut pelkästä Jaskinista jos se ei tule kaupan päälle paketissa. Tai, no, ehkä hinta on sitten future considerations, tai jotain.
Toisaalta Jaskin kaikessa epätasaisuudessaankin on ollut parempi kuin DSP.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juu treidiä tulopäällä. Nyt jännittää. Nelosketjulaisten pyörittelyä (pthyi) vaiko jotain isompaa.!?

Voisi siis olettaa että Jaskin on osa treidiä ja DSPn waiverit tekee tilaa uudelle tai uusille tulokkaille. DSPn playoff rekordi on sitä luokkaa että joku poimii varmasti. Ja saman rekordin takia olisin ite roikottanut kyllä mukana loppuun asti, eli toivottavasti nyt masterplan ei ole joku Losin nelosketjulainen DSPn tilalle ja plusmiinusnolla, miinus playoffs näytöt.

Ei kiitellä DeVoa ihan vielä huikeasta viime keväästä mutta pian sitten tod näk.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
DSP:tä tulee kyllä kaikkine puolinensa ikävä, jos lähtee nyt menemään. Kuitenkin huikean kevään jälkeen jäi vielä meille pelaamaan pienellä sopimuksella, vaikka tsäänssejä oli varmasti rahastaa ainakin vähän enemmän muualla. Vaikka kausi ei tähän asti olekaan mennyt nappiin, niin se ei kyllä viime kevään jälkeen kiinnosta tippaakaan.

Vain ja ainoastaan mestaruudestahan tuolla jokainen jengi pelaa ja DSP oli yksi isoista palasista loppupeleissä, joka auttoi kannun tulemisessa pääkaupunkiin. Hieno mies ja ennen kaikkea joukkuepelaaja isolla J:llä. Tekee kyllä isoissa matseissa kaikkensa sen eteen, että oma joukkue voittaa.

Pidän suorastaan ihmeenä, jos kukaan ei tartu Devanteen, sillä nämä on niitä äijiä joukkueessa, jotka voi nousta arvoon arvaamattomaan, kun kannusta taistellaan. DSP:stä ei koskaan tule pelaajaa, joka nakuttaa runkosarjassa kovia tehoja, mutta nimenomaan pudotuspeleissä hän saa sen boostin, kun panokset kovenee.

Bisnestähän tämä samalla on, eikä NHL:ssä loputtomiin katsella jos homma ei ole toimiakseen. Toivotaan vaan, että Capseihin saadaan uutta verta ja uusia ”sankareita” tulevalle keväälle.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nyt pulppuaa monista lähteistä jo että jotain on tuloillaan. F5 pohjassa. Tulispa nyt äkkiä tiedot että pääsis nukkumaan aikasen aamun väijyessä.

Jotenkin en usko enkä näe tarpeellisena dspn laittamista waivereihin nelosketjulaisen edeltä, etenkin kun jaskin oli aamulla sinne jo suuntaamassa. Isoa kalaa! Isoa kalaa!
 

Ferris

Jäsen
With the waiver maneuver WSH did today — first saying Jaskin would be on waivers and then switching up by putting Smith-Pelly on — it’s pretty clear they have something in the works, but until Smith-Pelly clears or gets claimed at noon tomorrow, said trade can’t be completed...

There is a lot of speculation the deal may be with LAK, maybe for a veteran depth F. Lots of possibilities: Carl Hagelin is UFA at end of season but carries $3.5M cap hit. Trevor Lewis and Kyle Clifford each have a year left after this season, Lewis at $2M and Clifford at $1.6M.

But it’s all highly speculative at this point, nothing firm at all. No sense of what would go the other way and what a potential deal may/may not include. Bottom line is that it seems WSH has interest in upgrading its depth, moving DSP out and an upgrade of some description in.

Bob McKenzie on Twitter
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Jotenkin kuvittelin, että DSP-kortti haluttaisiin kuitenkin katsoa loppuun viime kevään jälkeen. DSP:hän jäi jengiin kesällä alennuksella, vaikka oli parilta muulta jengiltä saanut kovemmat tarjoukset. Tässä kiitos? Toki kausi alkoi jo heikosti kun ilmestyi paksussa kunnossa treenipeleihin ja ei se siitä oikein ole koskaan käynnistynyt. Silti upsiden kuvittelisi pleijareissa olevan kovan. Ikävä tulee, kuten Wardia aikanaan.

Katsotaan nyt kuitenkin rauhassa mihin tämä järjestely johtaa.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Ootellaan rauhassa mitä tapahtuu, mutta vähän kyllä ihmetyttää jos joku Kingsien nelosketjun röyhijä on meidän trade deadline haku.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jees eli huomiselle mennee treidi nyt vähintään. Toivottavasti se nyt ei ainakaan ketään noista MacKenzien spekuloimista nimistä ole. Ei tois juuri lisäarvoa vaihtaa DSP ja Jaskin johenkin Lewisiin ja Cliffordiin. Hagelin nyt ehkä ois upgrade neloseen, mutta kolmosessa pitäsin ennemmin jopa Buran.

Spekuloinnit lienee peräisin siitä että Kingsien kanssa ollaan (kuten moneen kertaan mainittu) scouttailtu toisiamme pidemmän aikaa ja nyt saatiin nää kaks keskinäistäkin alta pois. Toffoli vois kiinnostaa, muttei mitenkään suuremmin lopulta sekään nosta fiiliksiä.

Hfboardsin puolella joku toikin esiin sen, että dspn lähtö lopulta ei iso yllätys ole. Puheet oli kovassa kesässä ja siinä että nyt näytetään kaikille mistä mies on tehty, mutta kalaretkiltä takaisin saapuikin ylipainoinen ja huhujen mukaan huonokuntoinen ukko.

Ja voihan tuolla siis rivien välissä elää ajatus siitä että treidirintamalla on vireillä enemmänkin kuin yksi kala vetämässä.
 

Ferris

Jäsen
Elliotte Friedman: Capitals ‘interested’ in trading for Carl Hagelin

Hagelinia sieltä ois ilmeisesti tulossa vaihdossa Jaskiniin ja varausvuoroon. Kingsien täytynee vielä ottaa kontolleen jonkin verran loppukauden sopparista, sillä DSP:n waiverointi Jaskinin lähtö eivät ymmärtääkseni yksistään riitä Capseille tarvittavan cap-tilan luontiin.

Ei oo Hagelin ollut hääppöinen, mutta paljon on miehessä edelleen sitä osaamista ja nopeutta mitä alempiin ketjuihin tarvitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Hagelin on upgreidaus jos verrokki on Jaskin. Jos sen saaminen käytännössä maksaa Jaskinin ja DSP:n niin en tiedä.
Täytyy kuitenkin vielä uskoa että jotain muutakin on tekeillä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kovin MacKenzie nyt povailee Hagelinia sitten meillepäin ja ehdottelee vaihturina Jaskin+3rd pakettia. Kovin kaksijakoiset fiilikset tästä. Kun Jaskin ilmaseksi saatiin niin käytännössä tuo taittuu muotoon Hagelin->DSP+3rd.

DSPn kanssa luovutettiin. Ei oltu tyytyväisiä tän kauden tasoon ja etenkään sisääntuloon. Hagelin on erityylinen pelaaja mutta sillä tapaa samaa heimoa että playoffeissa yleensä parantanut runkkiksesta. Annetaan nyt vote of confidence BMlle ja scouttausjengille ja uskotaan että tää vaihto on hyväksi - sikäli jos siis nyt on toteutuakseen. Ei se kolmoskiekan varaus nyt ainakaan jaksa kiinnostaa tässä kohtaa franchisen elinkaarta.

Mutta samalla toivon että tdl tuo sitten muutakin tullessaan, eikä vaan tämmöstä aijjaa siirtoa.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Jotenkin kuvittelin, että DSP-kortti haluttaisiin kuitenkin katsoa loppuun viime kevään jälkeen. DSP:hän jäi jengiin kesällä alennuksella, vaikka oli parilta muulta jengiltä saanut kovemmat tarjoukset. Tässä kiitos? Toki kausi alkoi jo heikosti kun ilmestyi paksussa kunnossa treenipeleihin ja ei se siitä oikein ole koskaan käynnistynyt. Silti upsiden kuvittelisi pleijareissa olevan kovan. Ikävä tulee, kuten Wardia aikanaan.

Katsotaan nyt kuitenkin rauhassa mihin tämä järjestely johtaa.

Montrealin aikoina pahat kielet väittivät, DSP:n asenne urheilemiseen ei aina ollut niin ammattimaista kuin olisi toivottu. Oli juttuja, että on käyty bilettämässä kesken kauden jne. Lisäksi nuori tähti Galchenyuk ja DSP viihtyivät hyvin yhdessä ja oli siellä huhuja Galchenyukin juhlimisesta. Viimeiselle Habs-kaudelle DSP tuli kovassa kunnossa, oli tiputtanut painoa jne. Odotukset olivat, että DSP olisi se kauan kaivattu voimahyökkääjä, joka tekee 20+ maalia, taklaa ja kaikin puolin ikävä kaverin vastustajan silmissä. Homma ei kuitenkaan lähtenyt luistamaan ja lopulta DSP treidattiin. Vähän vaikuttaa, että samoja ongelmia on ollut Washingtonissa. Hienoa, että voitti cupin ja oli tärkeä osanen joukkuetta. Ehkä maisemanvaihdoksen myötä löytyisi taas motivaatiota.
 

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Hagelin jäänyt mieleen lähinnä av-spesialistina, ei välttämättä huono haku siihen muottiin. Capitals tällä hetkellä 22. AVprosenteissa, joten ihan perusteltua hakea siihen parannusta.

Mahtuu toki isompaakin kalaa vielä mukaan ja toivottavasti sellasta saatais.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
DSP waivereista läpi eli on käytettävissä POFFseissa. Hyvä!
Luulisi että sillä on siinä vaiheessa vähän näyttöhaluja.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Aika outoa että läpäisi ja kävi kyllä tuuri että nyt on mies reservissä poffeja varten sitten.!

Jaskin ei mennyt vaihdossa, mikä on myös outoa. Lisää tulossa? Ei syytä miks oltais vedetty tuo waiver-ruletti jos jotain ei Jaskinin pään menoksi oo kehitteillä.

Nuo kolmoskiekan ja 2020 conditional 6th ei meinaa mitään. Ilmaseks tuli Hagelin nyt joten annetaan mahdollisuus sitten. Tosin nyt cap on sitten tapitettu ja markka markasta on ainoa keino treidailla jatkossa. Edit no jäi sinne pari markkaa sitten pelivaraakin kun kings pitää puolikkaan rahan.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Hyvä päivä tähän saakka, etenkin kun palkasta tulee vaan puolikas rasite. Mutta onhan tuo nyt lievästi häiritsevää nähdä Hagelin Caps-paidassa. Koitetaan tästäkin päästä yli ja kaikkeen sitä lopulta tottuu.

Sitten Jaskin ja Bura koukun nokkaan ja katsomaan tuleeko lisää kalaa. DSP voi kerätä kiukkua ja pelituntumaa karhuissa ja palata takaisin paikan tullen ottamaan se PO-sankarin viitta takaisin.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Hagelin sitten Capseihin. Ruotsalaiselta on turha mitään hyökkäyspään ilotulitusta odottaa, mutta ainakin saatiin todella hyvä av-pelaaja ja noin muutenkin ymmärtääkseni puolustuspäähän erittäin tunnollinen pelaaja.

Sitten vaan uutta matoa koukkuun, eihän tämä trade deadline ole vielä Capsien osalta taputeltu ? Eihän ?
 

Ferris

Jäsen
DSP voi kerätä kiukkua ja pelituntumaa karhuissa ja palata takaisin paikan tullen ottamaan se PO-sankarin viitta takaisin.

DSP ja Hershey onkin oikeestaan ainut vähän mietityttävä asia tämän päivän siirroissa. Hershey on ollut tulessa tämän vuoden ja noussut jo pudotuspeliviivan yläpuolelle oltuaan konferenssin jumboja. Nyt sitten sinne DSP etsimään itseään, niin ei auta kuin toivoa että mies menee sinne "kyllähän minä näytän" -asenteella eikä "olen hallitseva mestari, en kuulu tänne" -asenteella.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vähän tuo Hagelinin tulo tuntuu oudolta, mutta eiköhän tuohon tosiaan totu ajan kanssa. Ainahan tuo on vastustajan leirissä vähän pelottanut nopeutensa takia, tosin olisi vielä parempi, jos nyt alkaisi osumaan maalipuidenkin väliin pääkaupungissa.

Hinta nyt ei ollut kova, niin kuin ei kuulunutkaan olla ja mikäs tässä, kun DSPkin on vielä käytettävissä. Paremminhan tämä ei olisi voinut mennäkään.

Yöllä vois tosiaan ottaa pinnat Torontolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös