Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 15.06.2018 klo 01.43.

 1. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Siegenthaler on jo saanut lupauksen vakipaikasta, eli legendaarisen "Get a house/apartment"-lauseen johdolta.
  Visiitti alasarjassa jää parin viikon mittaiseksi ja se palaa viimeistään trade deadlinen jälkeen jolloin rosterissa voi olla enemmän pelaajia.
  Tämä siis jos ei kaupoilla raivata tilaa jo sitä ennen.
   
 2. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jaah eipä taas Panthers oikee jaksanut kiinnostaa meidän mestareita tosissaan pelaamaan ja pakko myöntää että tuli itekin kelailtua ja haukoteltua iso osa matsista.

  Puoleen väliin tuntu että joka kerta kun pantterit paiskoo kiekkoa sinnepäin ni jonkun tupen kautta ohjautuu sisään ja game over, mutta ihme kyllä tästä jotenkin saatiin piste sentään irti. Onko meil ollut vielä yhtään ja-yv:tä? Semmonen kotilasi-fiilis että aika monta jatkoa on hävitty aaveella ainakin.

  Kolmosketju vireessä. Muut ihan jossain muualla. Burakovsky koittaa taas huijata itelleen vuoden lisäaikaa, toivottavasti ei mennä siihen lankaan. Teepäs Ovie maaleja taas välillä..?

  Djoos palasi. Saa nähä mitä sitten tehään jatkossa Siege/Bowey/Djoos kuvion kanssa. Ei ehkä mitään, jos Orpik jää pois kuvioista kauden päätteeksi niin kaikki mahtuu mukaan, vaikka itellä vanhanaikainen ajatus veteraanipakista kolmosparissa onkin.

  Kovin väsynyttä hokia taas.
   
 3. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Olipa epätasaista suorittamista (taas). Yksi piste annettiin pois ihan henkilökohtaisilla mokuilla ( Yaskin, Kempny, Connolly).
  Connolly muuten hyvä ja kolmonen kokonaisuudessaan. 65 antanut viime pelit näyttöjä mahdollisille ottajille mutta eihän se Capseissä jatka, eihän?
  DSP poppareilla mikä on pelkästään hyvä asia.

  edit: lyöntivirheet
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 10.54
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Pitkästä aikaa tuli valvottua ja katsottua peli kokonaan (mitä nyt välillä vähän tuli torkuttua).

  - Kolmosketju + Connolly pelas hienon pelin tavallaan ihan turhaan, koska tuollaiset ääliömäiset jäähyt viime sekunneilla pyyhkivät muut uroteot kyllä meikäläisen kirjoissa hyvin tehokkaasti. Kannatti varmasti antaa liigan parhaalle ylivoimajoukkueelle vielä yks mahdollisuus, kun kolme aikasempaa oli hienosti saatu selvitettyä.

  - Nyt kun noita nuoria pakkeja on ajettu sisään ja Reirden paljon puhuu, että ne pelaa jotka ansaitsee, niin oisko jo aika pistää Orlovia tai Niskasta hetkeksi katsomoon? Niin kaukana on molemmat aikaisempien vuosiensa tasosta, että pahaa tekee katsella. Selkeesti suurimmat miinuksetkin kavereilla tilastossa pakeista. Kempny on välillä tainnut sivussa ollakin eikä varmaan pahaa tekis hällekkään eilisen oloisilla otteilla vähän taukoa pitää. Kokonaisuutena tuo puolustuksen pelaaminen on kyllä aika häsläämistä edelleen ja sellasia huolimattomuusvirheen tapaisia tulee tolkuttomasti.

  - Eilinen peli oli muuten eka, jossa oli käytettävissä kaikki mahdolliset pelaajat kuin mitä viime keväänä. Kolmannessa erässä pistettiin hyökkäysketjutkin ekaa kertaa tällä kaudella poffi-kuosiin, kun pari ekaa ketjua veteli enemmän kuin puolivaloilla. Olihan siinä jotain piristymistä kait havaittavissa.

  - Hershey on tekemässä mahdottomasta mahdollisen kun pof-paikkaan on enää kaksi pistettä matkaa (ja Bearseilla yksi peli vähemmän pelattuna kuin Flyers-farmilla). Viime yönä kaatui sarjajohtaja Charlotte Checkers rankkareilla 3-2. Bears nousi maalin takaa kahdesti tasoihin Siegenthalerin ja Barberin maaleilla. Jälkimmäinen tuli 1,5 minuuttia ennen 3. erän loppua kuudella kenttäpelaajalla pelatessa. Walker oli sitten ainut joka sai kiekon rankkikisassa sisään. Tänään puoliltaöin joukkueet kohtaavat uudelleen. Bearsilla on 11 pelin pisteputki päällä, noiden aikana vain yksi rankkutappio - muut kaikki voittoja.

  - Burakovsky on taas löytämässä virettään oikeaan aikaan kautta. Saas nähdä mitä tulevat hänen kanssaan tekemään, paljon varmaan riippuu siitä mitä olisi tarjolla takaspäin muilta joukkueilta. En usko, että aivan kevyillä tarjouksilla lähteevät miestä siirtämään, koska enemmän hyväotteisesta Burasta on keväällä hyötyä kuin oudon kaverin sisään tuomisesta. Oiskohan tuosta nuoremmasta Granlundista mitään iloa kolmosessa? Taitaa olla Vancouverista olla lähdöillään ja palkkakin ois puolet Buran palkasta...
   
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  - Hershey jatkaa huikeita otteitaan ottamalla nyt sarjajohtaja Charlottesta suoran 2-1 voiton. Samsonov oli maalilla ja torjui 29 kertaa. Samalla hän teki myös historiaa antamalla ensimmäisen haastattelun englanniksi ilman tulkin avustusta. Kehitystä tapahtunut siis kaikilla rintamilla! Ens viikonloppuna sitten kova paikka kun tuplaottelussa vastassa 2 pistettä edellä oleva Flyers-farmi.

  - CMorella on tulevana viikonloppuna ilmainen viikonloppu ja tarjolla on kaksi SHL-peliä. Perjantaina klo 19.50 Färjestad – HV 71 ja lauantaina klo 18.50 Djurgården – Örebro eli kumpanakin päivänä on mahdollisuus tsekkailla Caps-prospektien otteita. Perjantaina HV:n riveissä puolustaa kovassa nosteessa oleva Fehervary ja lauantaina Djurgårdenin riveissä takatukka Jonsson-Fjällby etsii viime kauden virettään.
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Näihin kahteen oma ajatus :)

  Orlov ja Niskanen on tosiaan olleet "krapulaisen" olosia monissa peleissä ja taso ei ole sitä mitä se saisi olla. Mutta niitä on aika paha heittää sivuun, kun pelaavat kuitenkin illasta toiseen niitä vaikeimpia minuutteja vastustajan kovimpia nimiä vastaan. Siinä missä Siege ja Bowey jne varmaan pärjäävät ja selviytyvät joissain paikoissa hyvin, niin tuo on vähän liian iso ruutu tähän kohtaan ehkä kuitenkin? Kempny on ollut viime aikoina omaan silmään hyvä, mutta tuo Panthers peli, tai ainakin se kolmannen erän alun kämmi nyt oli sitten heikompaa.

  Bura on tosiaan edelleen siinä kinthaalla. Kukaan nyt ei enää voi mennä lankaan tämmösen lyhyemmän "hot streakin" kanssa, mutta sehän siinä on että jos se muutaman pelin hot streak osuu pleijareissa niin se voi kantaa aika kivaa hedelmää vielä yhden runin verran. Eli ihan mihin vaan pähkinöihin en itsekään välttämättä lähtis vaihtamaan, mutta heti jos saatavilla on joku lähtökohtaisesti parempi haku kolmoseen, tai joku jolla on sopparia vielä ens kesää pidemmälle, tai vaikka kakkoskiekan pikkiä, niin kyllä mä päästäisin ilolla irti Dreestä. Keitä parempia hakuja sitten vois olla niin se jääköön scouttien ja toimiston muun väen harteille selvitettäväksi. Mitään isompaa ei olla GMBM:n mukaan tekemässä, mutta jotenkin eroottista olisi mennä vielä kerran kunnolla allin. Joku Panarin sieltä messiin sikahintaan ja kiimakevät käyntiin. Ja ekalla kierroksella ulos..?

  Kingsien matseissa on Caps-scoutteja ollut viime aikoina paikalla "normaalia enemmän". Osasyy voi olla tuleva keskinäinen matsi, mutta toisaalta samoja scoutteja on nähty myös Ontariossa katselemassa Kingsien AHL-porukan peliä. Kingsien rosterista on vaikea löytää meille sopivia palasia, ehkä joku Nate Thompson voisi osittain korvata Beaglen jättämää tyhjiötä, mutta saattaapi olla että enemmän scoutataan hyvän vireen löytäneelle Hersheylle, tai ihan sattumalta osuttu noille paikoille sitten.
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 8. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ei se nyt vieläkään ihan silmiä hivelevän kaunista ollut, mutta tärkein eli 2 pinnaa yön pelistä kuitenkin sarjataulukkoon. HF:n puolella hehkuttavat miten nyt oltiin kovia jne, liekö sitten oma väsymystila ollut aamuviideltä sitä luokkaa että en jaksanut lämmetä vieläkään, vaikka hyviäkin juttuja jo aloin itekin löytää. Kuzy-Ovie tutka oli pelipäällä, etenkin ensin mainittu. Oviekin ois kuumana päivänä laittanut noista paikoista ainakin hatullisen, mutta hyvä että yks kuitenkin. Kuzyllä oli siinä pari aika muikeaa vaihtoa, mm yks missä pyöri kiekon kanssa varmaan vartin ympyrää Kings alueella. Siihen päälle taas hassunhauskaa läppää pressille niin mikäs siinä. Kotiputki tosiaan muutenkin Kuznetsovilta nyt hyvää tekemistä tehoin 6+6 ja omien sanojensa mukaan myös hyvällä aloitusprosentilla ja corsi-tilastoilla.

  Pakit otti Ferrisin kritiikin vastaan ja paransi, etenkin Niskanen. Djoos näytti jo hyvältä ja huitoi yhden maalinkin. Copley ei nyt vakuuta tällä hetkellä. Tiputtelee kiekkoja eteen ja hukkaa maskin taakse. Eli se "sota-alue" ei ole nyt hanskassa, ja sitä kautta viholliset saa välillä vähän semmosia aha-maaleja. Tänään heikkoa Kingsiä ois voitu pyöritellä selvemminkin numeroin.

  Tämänkertainen kotiputki oli sitten siinä. Tuo taukoa edeltänyt surkea slumppi saatiin käännettyä ja pisteitä kuudesta matsista haalittiin 9. Ihan kelvollinen suoritus kuitenkin, vaikka enemmänkin oli tarjolla. Seuraavat 6 meneekin sitten vierasreissulla ja saa nähdä miten se sitten sujuu. Kuzy vaikutti haastiksissa ainakin iloiselta että pääsee pois kotinurkista "treenaamasta höpöhöpöjuttuja". Lähes kahden viikon roadtrip alkaa samantein kun yöllä b2b pelissä tulee tän hetken päävihollinen nr1 eli Blue Jackets vastaan. Katsotaan tuleeko väsynyt ohipeli vai löytyiskö potkua nipistää tärkeät pisteet. Kuzylla ainakin ois kana (tai kotka) kynittävänä, kun kehtasivat ilkimykset viime kohtaamisen ja-maalinsa jälkeen halveerata valtakunnan hienointa tuuletusta oikein porukalla.

  Hyvä linkki Ferrisiltä ja tuosta vahvistuu se näkemys ainakin että Samsonov on tullut ihan työhaalarit päällä ja nöyrällä asenteelle jenkkilään. Sitten vaan sormet ristiin ja toivotaan että taikajipot toimii jatkossakin. RMNB:ltä on lähiaikoina tullut pari tarinaa myös "liittyen" Oatesin johtamaan 13/14 katastrofi-nippuun. Toisessa oli Wardon ilmoitus eläkepäivien alkamisesta virallisesti (hieno pelaaja, hieno persoona, hienoja muistoja) ja toisessa vähän negatiivisempaa kun McPheen tuon kauden hankinta Penner on ilmeisesti haastamassa tai jo haastanut Capsit käräjille. Lääkärit ja Oates tekivät väärän diagnoosin Pennerin vammoista ja laittoivat ukon kehiin 7 pelin ajaksi murtuneen niskan kanssa ilmeisesti. Siinä myös se syy miksi homma ei toiminut Capseissa edes alkuunsa. Nyt Penneriä ihan ymmärrettävästi hiukan harmittaa jälkikäteen, ja miehen ura myös päättyi tuohon kauteen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019 klo 08.37
 9. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Copley on taas palaamassa alkukauden moodiin jossa välillä ylipelaa tilanteen. Eli liikkuu mielestäni torjuessaan liian laajalla sektorilla ja tulee aukkoja.
  Djoos taas näyttää miksi oli oikea päätös laittaa (sinällään ihan hyvin pelannut) Sieg farmiin. Onhan Djoosin potentiaali ja pelinäkemys ihan toista luokkaa vaikka onkin ruipelo.
   
 10. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  No ois voitu suosiolla jäädä päivää pidemmäs kotio ja luovuttaa Columbuksen peli. Siltä se toki näyttikin kun Holtby oli ainoa joka ei suorastaan haukotellut kaukalossa koko 60 minuuttista. Maaleja sekään ei saanut tehtyä niin surkeen olemattoman pehmee 0-3 tappio sieltä sitten. Buffalo voitti, CBJlle tosta keskinäiset 2 pinnaa ja rowia ja eiköhän Pens voita rästinsä niin alkaa taas sarjataulukko näyttään ”mukavan” jännältä.

  Hyi mitä p**kaa oli tämä peli. Kahden erän jälkeiset 7 torjuntaa Bobille kertoo ihan kaiken oleellisen. Hieno startti roadtripille!
   
 11. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Joo, ei siinä töitä kyllä tehty edes sitä vähääkään, että tuosta oltaisiin jotain ansaittu. Holtby piti numerot siedettävinä, sillä olisi voinut päättyä rumemminkin..

  Noh, eipä auta kuin laittaa jalat töihin seuraavassa pelissä ja ottaa voitto San Josesta, sillä viime kertainen tappio jätti ikävästi hampaan koloon.
   
 12. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Oli kyllä kauheaa katseltavaa.
  Ohipeli juuri sellaista jengiä vastaan jossa sitä ei pitäisi missään olosuhteissa tulla. Käsittämätöntä.
  Eikö todellakaan noita Kuzyn jäähyilyjä saada kuriin? Ymmärrän että kuumaa ykköskorin miestä ei laiteta vilttiin kesken tällaisen pelin mutta kai Reirdenillä on muitakin keinoja. 92 saa minun puolestani olla poppareilla San Josessa jos porukalle alkaisi mennä jakeluun.
   
 13. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Samoja mietteitä itellä tämän hetken otteista. Kukaan yksittäinen pelaaja ei erotu sen kummemmin paskuudella mutta ylipäänsä melkosen kylläistä tekemistä.

  Kurittomia jäähyjä, eikä se omakaan yv vieläkään oikein ota tuulta alleen. Copley näyttää taas kakkoskassarilta mutta onneksi Holtby palailee hiljalleen tasolleen.

  Seuraavaksi yksi tämän hetken kovimmista eli Sharks vastaan. Haistakaavittua voittoa toiveissa tai ainakin selkeää ryhtiliikettä viime peliin verraten. Parin välipäivän jälkeen Ankat vastaan ja heti seuraavana päivänä Kings. Näistä 5-6 pistettä, kiitos!

  Lets go Caps!
   
  astraljava tykkää tästä.
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Hiukan taas kasvojenpesua Shark Tankissa ja 5-1 loppunumeroilla roadin pistetili avattu. Vauhtia ja draivia oli ainakin edellistä konttausta selvästi enempi, mutta kyllä tohen vielä jäi varaa parantaakin.

  Puolustuksessa tuli paljon ”nukahduksia” ja numerot hiukan mairittelee meidän leiriä. Holtby on ollut tauon jälkeen beast-modessa ja pitää meitä vedenpinnan yläpuolella. Hyökkäyspeli pirteää kuitenkin. Lännen koustaaminen jatkuu kuuman Sharksin jälkeen kylmien Ankkojen pariin, sieltä ois pari pinnaa tarjolla semirutiini-esityksellä joten toivoa sopii että oma kylmää/kuumaa trendi ei jatku.
   
 15. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  En halua sortua perinteiseen Capsfanin pessimismiin koska se on kannun myötä mennyttä elämää. Näin totean vaan että takavuosina olisin aikalailla ajatellut että Ducksia vastaan on kaikki ohipelin ainekset: hyvän esityksen jälkeen rupusakki vastassa.