Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Connollyn sopimus hyvä ja vielä kun saataisi miehestä enemmän irti tulevalla kaudella, niin sopimukseen nähden laadukas pelaaja alempiin ketjuihin.
   
 2. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Orlovin jatko valmis. 6 vuotta ja 5,1 milliä kaudesta. Itse olin ynnäillyt Orloville sinne lähemmäs neljää kuin viittä, joten kirpaisee hiukan. Aika markkina-arvoinen diili kuitenkin.

  Samaan rahaan sitten nyt viimeistään voidaan hyvästellä Williams. Eilen jo raportit kertoikin että neuvottelut Capsien kanssa ohi ja varmaan tuo Orlovin hinta hautasi viimeisetkin toiveet.

  Tiukkaa tekee kun alennuksia ei soppareiden uusimisessa näy. Jos sama trendi jatkuu niin menee tiukille saada edes nykyset capin alle, saati uusia.
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Orloville kuuden vuoden jatkot! Odotettu palkankorotus AAV 5.1milj. joten mielestäni hyvä sopimus.

  Taso nousi viime kaudella sen verran hyvin, että ansaittu on pahvi.

  Ps. Williamsille saadaan heittää hyvästit, joten kiitoksia ja näkemiin.

  E: Vähä tultiin myöhässä rustailemaan, mutta mitäs sitten. :)
   
 4. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Orlov's yr-by-yr breakdown: $6.5M, $6.5M, $6.5M, $4.5M, $3.3, $3.3M. $12M in signing bonus, $18.6M in salary. 5-team NTC starts in 19-20. Pientä lisäinfoa.
   
 5. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Williams on toki profiilipelaaja mutta minun mielestäni silti täysin korvattavissa. Kumman paljon porua sen rannalle jääminen tuntuu aiheuttavan - ei välttämätt täällä mutta yleensä.
  No, sama se oli Hendricksin kanssa. Ei siitäkään sitten jäänyt mainittavaa aukkoa vaikka viihdyttävä olikin.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mielestäni älytön soppari Orloville. Caps heikkenee kyllä pahasti, kun cap-tila hukkuu näihin jatkoihin. Menee aina vaan vaikeammaksi löytää ne alihintaiset sopparit, joilla edge muihin tehtäisiin. Carlson ainoa alle markkinahintainen nykytilanteessa.
   
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Sieltä on selkeästi joku lähdössä, muuten ei pelimerkit riitä.
  MoJo on istunut jengissä kuin tatti mutta olisiko nyt aika tullut?
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Todennäköisesti joku lähtökuopissa, koska capissa tilaa karvan yli 12milj. Ilman sopimusta on Bura, Kuz ja Grubauer, joihin menee tuo summa suurin piirtein.

  Vrana on todistanut kykyjään, ja korvaajia löytyy hyökkäykseen parhaimmassa tapauksessa omasta organisaatiosta aivan tuloksenteko kentällisiin ja alempiin ketjuihin korvaajia.

  Majolla joka kesän tapaan on lähtö lähellä ja kohtuullisen sopimuksen kanssa on liikuteltavissa, joten top4 puolustajaa voisi kaavailla tätä kautta, ellei Grubauer ole se, joka on lähdössä?

  Grubauerin hinta on asetettu suht korkeaksi ja Majo voisi olla hyvin vapauttamassa samaisessa kaupassa tilaa capiin ja lisäämään vaihtoarvoa ja tätä kautta saataisi ainakin se kova puolustaja ja jotain muuta.

  Pientä ajatusta ajankuluksi ja rosteri näiden jälkeen voisi olla tätä luokkaa:

  Burakovsky-Backstrom-Oshie
  Ovi/?-Kuznetsov-Vrana
  Ovi/?-Eller-Wilson/Connolly
  Walker/Barber-Beagle-Wilson/Connolly

  Orlov-Niskanen
  ?-Carlson
  Orpik-Bowey?

  Holtby
  Copley
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 10. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Taitaapi olla ihan puhtaasti Hersheyn miehiä tämä Peluso.
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Vähän outo hankinta sinnekin kyllä, kun ei käytännössä taida tuoda mukanaan kuin nyrkit ja vie yhden veteraanipaikan kokoonpanosta?
   
 12. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Yksi aikakausi sai päätöksensä ja Marcus Johanssonin treidaamista ei enää tarvi odotella. Devils maksoi pari varausta. Luulin että 1-rundin ois saanut mutta toki kaikki tiesi meidän cap-helvetin ja paholainen käytti sitä hyväkseen.

  Kuznetsovin jatko samalla maaliin, selvästi isommilla numeroilla mitä ite odotin. 7,8 milliä ja kaheksan vuotta. Luulin että RFA pelaajat puristettaisiin vielä kerran bridgeillä ja säästettäis joka penni capissa mutta se ei ole Macin ajatus näköjään. Pääasia että jatkot on tehty kuitenkin.

  Käytännössä MaJon treidaamisesta säästynyt cap on pelottavaa vauhtia menossa RFA-soppareiden uusimiseen joten ihmeellisiä korvaajia ei taida olla tulossa MaJolle, Alznerille ja Williamsille.

  Saas nähä mikä on seuraava move. Nyt:

  x - Backs - Oshie
  Ovie - Kuz - Wilson
  Vrana - Eller - Connolly
  x - Beagle - x

  Orlov - Niskanen
  x - Carlson
  Orpik - Djoos
  Chorney

  Holts
  x

  Ja puhelimella en malta tarkistaa mutta cap-tilaa siinä 8 milllin hujakoille, vähän alle. Auts. Hersheystä pari äxää tiputtelee capin kuuden tuntumiin ja Buran jatko vielä kummittelee. Jos sama meno jatkuu niin ei paljoa alle viiden ole tuo lappu, jos ei ylikin. Eli eiköhän tässä GMBM nyt tule väkisten yrittämään vielä Orpikin treidaamista ja sekin on vain selvitymistä, ei upgradea helpottava liike mikä maksanee enemmän kuin 2018 ykkösvuoron varauksen.

  Vaikka sopimukset on "vain" markkinahintasia olleet niin pakko se on myöntää. Ihan päin persettä on menossa tää kesä. Kiva että junnut saa mahdollisuuksia, mutta näyttäis siltä että nyt "mahdollisuuksia" tulee kerralla liikaa.

  Edit. Tämän MaJo-treidin jälkeen on pakko haukkua MacLellanin suoritusta laajennusdraftissa. Miksi helvetissä ei menty 4+4 suojauksella ja pidetty Schmidt. 2+3 pikit oli arvokkaammat kuin Natukka? Ja nää RFA-sopparit on pidempiä mitä itse olisin tehnyt, vuosien eteen tuhlataan isosti ja rosteri jää nyt tosi reikäjuustoksi. SOH, SOH MacLellan. Tee jotain korjaavia liikkeitä!
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2017 klo 07.32
 13. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Onhan tämä nyt osittain vähän haikeaa, kun pitkäaikaiset ukot lähtevät, mutta jotain on tehtävä. Isonumeroinen sopimus Kuznetsoville ja tekee kesästä entistä hankalemman.
   
 14. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Noniin, kello sitten löi MaJolle. Vihdoin sanoo moni. Minä en jää siitä suuresti kaipaamaan. Ihan liian epätasainen suorittaja.
  Ihan toinen asia on sitten nämä muut tekijät jotka yllä on mainittu. Olen samaa mieltä siitä että tämä kesä ei ole hyvä, varsinkin Schmidtin menettäminen on yllättävänkin kova isku.
  Jos Orpik vielä lähtee niin todennäköisesti jää puolet palkasta vielä meille kummittelemaan.
  Pitää toivoa että joukkueenjohto on paremmin selvillä mihin nuoret ensi talvena pystyvät kun fanit.
  Kylmä on kyyti muuten.
   
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Nyt täytyy toivoa, että Djoos ja Bowey olisi valmiina ottamaan seuraavaa askelta kun tilanne on tämä. Tosin vaikea uskoa kummankaan nousevan top4 puolustajaksi jo seuraavalla kaudella, kun ei ole pelejä katsottuna heidän osalta niin vaikea edes arvioida.

  Djoos on kuulemma hyvä luistelija ja tukee hyvin hyökkäyksiä mistä kertoo hänen pisteet viime kaudelta, mutta suht nuoren puolustajan perus ongelmia ilmeisesti on fyysisyydessä ja puolustuksessa on hiottavaa.

  Boweysta olen yleisesti kuullut hyvää, mutta hänenkin tilanne on itselleni lähes täysin auki.
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Toki menestyvän joukkueen tulee löytää ja kasvattaa organisaation sisältä pelaajia isompiinkin rooleihin, mutta lähtökohtasesti en kyllä näe Djoosia tai Boweyta ratkaisuna top4 pakiksi. Kolmospariin toivotaan toivotaan osastoa.

  Djoos oli tosi hyvö AHL:ssä viime kaudella mutta monen asiasta enemmän tietävän mukaan ominaisuuksien vieminen NHL-tasolle on kysymysmerkki. Boweylla on vielä kasvuprosessi kesken ja iso loukki viime kaudelta toi takapakkia. Kesä on toki pitkä aika nuorille pelaajille.

  Hyökkäykseen ei kyllä tarjolla ole kuin alaketjujen täyttökamaa ja Vrana. Vrana on ihan villi kortti hänkin, työkalupakki on kunnossa breikkiä varten mutta mentaalipuoli kysymysmerkki. Istui viltissä Hersheyn pleijarimatseissa koska ei ilmeisesti oikeen riittänyt eväät käsittelemään paluuta farmiin lupailevan NHL-vierailun jälkeen ja meno oli melko löysää sen jälkeen.

  Ja nyt tosiaan vahvasti näyttää siltä että rosterista pitäisi paikkoja jakaa isolla kädellä tälle osastolle. Yhteenkään loukkaantumiseen ei ainakaan meinaa olla varaa jos halutaan pärjätä ja kokeneempia jermuja ei capin takia saada naarattua..

  Mahtaisko esim Jokisen Jussi innostua millin paperista vielä..
   
 17. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Onhan tämä kesä vasta aluillaan ja paljon ehtii tapahtua vielä ennen kautta, joten turha lähteä vielä hätäilemään. Saa nyt nähdä mitä tulee tapahtumaan.
   
 18. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Mikäköhän tulee olemaan Buran sopimuksen arvo? Nähdyt sopimukset ja omat kuvitelmat eivät ole edellisissä sopimuksissa oikein kohdanneet, niin mitä luulette? Alakanttiin olen siis arvioinut, mutta jotenkin tuntuu, että Bura saataisiin vielä maltillisella sopimuksella..
   
 19. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  J. Jokinen ei välttämättä olisi paha haku tuohon paikkaan, jos maltillisella sopimuksella suostuisi tulemaan. Ja mikäs on suostuessa kun rahaa tulee tilille vaikka kattoon sylkisi. En voi vieläkään käsittää, mikä ihmeen tarve niillä oli hankkiutua Jokisesta eroon tällä tavoin, mutta toisaalta enpä ole ymmärtänyt monta muutakaan viime aikojen moovia Panthers organisaation osalta. Siis lisättäköön, etten ymmärrä tuota Jokisen ulostamista edes palkansäästömielessä, kun tilalle on kuitenkin mitat täyttävä pelaaja hankittava. Ei puhuta isoista säästöistä.
   
 20. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Joo väärin on mennyt omatkin arviot.

  MacLellan ja edeltäjänsä on olleet kuitenkin suht systemaattisia soppareiden kanssa. Eli odotan edelleen Buralle nyt yhtä maltillista ja hiukan jopa "alihintaista" parin vuoden lappua, jonka jälkeen sitten on iso tilipäivä. Kuten kuznetsovilla ja orlovilla, heillä oli myös tämmöset edullisemmat "viimeiset sillat".

  Eli tänä yönä varmaan tärähtää joku 8 vuotta ja kuus milliä...
   
 21. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Pitkissä soppareissa kuitenkin puolensa, koska 3-4 vuoden päästä voi olla hyvinki edullisia esim. Kuzyn ja Orlovin sopparit. Näkisin että Burallekin voitaisiin sorvata vaikka sen 8 vuotta ja n.5-6 miljoonaa.

  Toki tietyt riskinsä ne sisältää mutta ei ikinä voikaan tehdä potentiaalisille 1./2. ketjun kavereille loputtomiin edullisia siltasoppareita.

  Mielenkiinnolla ootellaan.

  Semmonen tuli vielä mieleen että oliskohan ollu mahdollista saada upotettua Orpik Johanssonin mukana vaikka sinne Devilsiin.
   
 22. The Powerslave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
  En kyllä Buralle lähtisi vielä näillä näytöillä mitään isoa sopparia lyömään pöydälle. Vaikka väläytyksiä onkin tullut, niin mielestäni silti ei ole vielä vakuuttanut, että pystyy olemaan vakituinen ykkösketjun hyökkääjä, joten ei sellaisen palkkaakaan ole syytä antaa. Parin vuoden silta, ja jos lyö todella läpi niin sitten ihmetellään sen uuden palkan kanssa. Muuten voi käydä nolosti.

  Kuzyan sopparikin oli mielestäni hieman ylihintainen. Nyt ei auta kun toivoa, että kehittyy entisestään, jolloin tuo alkaa olemaan jo hyvä lappu
   
 23. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Smith-Pelly Capseihin, saas nähdä.
   
 24. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Joop. Graovac, Peluso ja DSP jo lisätty metritavara osastolle joten lähtökohtasesti veikkaan nelosen paikkojen menevän jakoon eniten niitä haluaville ja hyökkäyksen olevan Buraa vaille valmis.

  Muut ehdokkaat siis noiden lisäksi Walker, Barber, Stephenson ja Boyd näin alkuun. Ehkä myös Gersich (mennyt ohi, joko on soppari tehty?)
   
 25. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kyllä näitä nyt tippuu.

  Kärpissäkin häärännyt John Albert seuraava farmihaku.

  Samalla BMac kertoili että kusessa ollaan. Masentavaa kuulla että viime kausi tosiaan oli allin kaikessa merkityksessä ja nyt on takki tyhjä oman GMn mielestä. Olisi kyllä omilla toimillaan voinut tehdä selvästi parempiakin ratkaisuja alkukesän osalta..!

  Kuzin soppari kuulemma odotettua isompi koska KHL. Eli se huhuttu tarjous oli ihan faktaa ja Capitalsin piti ihan tosissaan venäläistä nokittaa saadakseen Kuzy pysymään ison veden paremmalla puolelle.

  Kaksi junnua nostetaan puolustukseen, mutta myös vielä "kattellaan". Cappiin ei tarvinne tehdä enempää tilaa että saadaan Bura ja Gru allekirjoittamaan, "jee".