Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tervetuloa rinkside!

  Capitalsin kesä on tosiaan ollut vähän mitäsattuu ja kyllä viimeistään tuon GMBM:n haastattelun jälkeen tuli sellainen fiilis, että tosiaan tässä on sellainen mestaruuskrapula ilman mestaruutta ja kuinka kuraa tämä jengi on ensikaudella. Toisaalta kun katsoo tuota lineupia niin eipä tässä vieläkään hätää ole, mutta nyt todellakin kaivakaan junnuilta sitä samaa suoritusta kuin mitä on nähty esimerkiksi Chicagossa. Joskin ehkä vielä enemmän kuin nuorten tasonnostoa tarvitaan nyt Trotzilta sitä kykyä löytää se keino miten tämä rosteri nostaa kannua.

  Uudet sopparit on kaikki vähintään normitasoa, osa ehkä pienellä varauksella ylihintaisia mutta ei voi mitään. Ehkä nuo Kuznetsovin ja Orlovin sopparit maksaa itsensä takaisin vielä.

  Lainaus:
  Samaa mieltä, ainakin osittain. Williams ei todellakaan ole korvaamaton ja joku nuori pelaaja voi paikata hänet, ehkä jopa parantaa joukkuetta, mutta Williams on kaikkea muuta kuin Hendricks. Hendricks oli 4. ketjun sentteri joka osasi tapella, Williams taas 2.-3. ketjuissa pyörinyt laituri, joka (kuten Hendricks) omaa korkean työmoraalin ja tekee töitä pelistä toiseen joukkueelle. Kokonaisuudessaan voidaan mielestäni sanoa, että kyseinen mies on voittaja, ja onhan hänellä siitä muutama sormus todisteenakin.

  QUOTE="Ferris, post: 7112608, member: 5"]...GMBM:n eiliset kommentitkin aiheutti suurta ihmettelyä, kun oli sitä mieltä ettei Orpikia kannattanut ostaa ulos kun on niin hyvä junnujen kanssa ja pelasi hyvän kauden (kolmosparissa). Sitten 60 pisteen kärkiketjuhyökkääjä kannatti pistää lihoiksi käytännössä ihan ilmatteeksi sen takia että oltiin cap-vaikeuksissa. Loogista? Jotenkin tulee eittämättä mieleen, että BM:llä on yleinen GM-tauti, jossa itse sainattuja pelaajia ei voi ostaa ulos sen takia, että silloin myöntäisi tehneensä huonosti työnsä...[/QUOTE]Olen jopa helpottunut siitä, että Johansson on vihdoinkin poissa pääkaupungista. Voin toki olla väärässä, mutta mielestäni kyseinen mies oli jopa myrkyllinen joukkueen menestyksen kannalta. MaJosta saatu korvaus on toki surkea, mutta siitä voidaan syyttää vain ja ainoastaan myöhässä aloitettuja treidikeskusteluja (tai sille se ainakin vaikuttaa).

  Johanssonin suojaamista ja Schmidtin suojaamatta jättämistä en ymmärtänyt expansion draftiin mentäessä, enkä ymmärrä sitä vieläkään. Nyt se Schmidtin halpa sopimus ja top-4-tason pelaaminen olisi moninverroin arvokkaampi kuin Johansson, puhumattakaan noista varausvuoroista joita Johanssonista saatiin. Välillä tuntuu että MacLellanilta meni motivaatio koko touhuun kun tuo tähtisikermä ei lunastanut paikkaansa Stanley Cupin kyljessä.

  Case-Orpik onkin sitten vähän hankalampi. Itse olen oikeastaan tyytyväinen ettei Brooksia ostettu ulos, enkä rehellisesti sanottuna ole oikein ymmärtänyt tätä uuden CBA:n jälkeistä ulosostobuumia. Esimerkiksi Orpikilta jäisi (mikäli CapFriendlyn ulosostolaskuri on oikeassa ja tulkitsen sitä oikein) 2,5 miljoonaa cappiin kahdeksi vuodeksi, ja sen jälkeen vielä 1,5 miljoonaa kahdeksi vuodeksi tuon jälkeen. Ulosostolla saataisiin siis cappiin 3 miljoonaa lisää, mutta kun lähdetään hankkimaan jotain korvaajaa Orpikille (edes hänen tasoistaan) uppoaa siihen nykypalkoilla luokkaa 2-3 miljoonaa helposti, ellei jostain saataisi tuurilla naarattua jotain halpaa soturia. Mielummin siis kärsitään tuo sopimus pois, eihän sitä ole enään kuin kaksi seuraavaa kautta, tai sitten yritetään treidata mies muualle. Toki mahdollisuutenahan on myös LTIR, jos mies itse haluaa lopettaa ennen sopimuksen päättymistä. Näin Orpik saisi palkkansa ja Caps ei saisi cap penaltyä.

  Lainaus:
  Samaa odotellut itsekin. Nyt sitten vaan tarvittaisiin junnuista jotain irti jos halutaan jotakin voittaa.

  Kokonaisuudessaan tuleva kausi näyttää ihan lupaavalta, mutta silti niin heikolta kun vertaa viime vuoteen. Toisaalta nyt voisi olla juuri oikea hetki löytää se uusi identiteetti jolla tuuletetaan tuo luuserihenki pois pukukopista.

  Totean kuitenkin tähän loppuun kuten viimeksikin: ihan sama - me pudotaan viimeistään toisella kierroksella kuitenkin.
   
 2. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Jos asenne on todella tämä, niin onko täällä mitään järkeä kirjoittaa tai ylipäätään seurata joukkuetta?
   
 3. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Tämä on vitsi liittyen kaikkiin niihin kommentteihin joita Caps-faneilta sateli pitki playoffeita. Itse päätin nyt aloittaa siis hieman etukäteen ja muistuttaa tästä koko ensi kauden aina kauden loppuun asti ;)
   
 4. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Järkeä olen yrittänyt tähän hommaan löytää pitkän pitkän aikaa, mutta ei ole sellaista löytynyt. Ajatusmaailma silti synkähkö. Save by Halak soi yhä öisin korvissa ;) Toivotaan kuitenkin, että uusi lähestymistapa ja junnujen sisäänajo tuo uutta virtaa runkoon ja tuleva kausi on edelliseen vuosikymmeneen verrattuna parempi.
   
 5. 6sto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Sitä samaa järkeä itsekin etsinyt monesti mutta en ole keksinyt...Mutta jos sydän sanoo Capitals ei sille mitään voi että rakkaudesta Capitalsiin meni miten meni!
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Yksi entinen Caps-peluri jonka pelaamisesta itse tykkäsin kovasti katsoa on päättänyt ripustaa hokkarit naulaan, Alexander Semin kyseessä. Harmi, että ura NHL:ssä lähti silloin jossakin vaiheessa sivuraiteille. Alle vielä linkki YouTubeen ja miehen highlightiin...

  Farewell To Alexander Semin Highlight Video (HD) - YouTube
   
 8. miski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Staal on ikuisesti kiitollinen linjureille, jotka ehtivät viime hetkellä väliin... olis tullu rumaa jälkeä!
   
 10. Silky_hands Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans, Washington Capitals
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Niitä parhaita päiviä sattui vaan turhan harvoin suhteessa huonoihin päiviin. Teki paljon pisteitä, mutta kyllä lahjoittikin niitä vastustajalle ääliömäisten laiskanmiehen jäähyjen kautta. Yksi esimerkki kiekkoilijasta, jolla olisi ollut kaikki tarvittava taito olla dominoiva franchisepelaaja NHL:ssä, jos vaan ois yhtään kiinnostanut pelissä muukin kuin maalinteko/nätit passit.
   
 12. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Semin on täydellinen esimerkki siitä miten pelaaja voi tuhota uransa, jos pääkoppa ei ole kunnolla mukana. Kuten täällä jotkut ovat jo aiemmin todenneetkin: miehellä oli taidollisesti kaikki tarvittava ollakseen franchise-pelaaja, mutta keskittyminen vääriin asioihin ja mielialapelaaminen maksoi aluksi uran NHL:ssä, ja nyt koko jääkiekon osalta.

  Jos katsotaan Seminin uraa, niin olihan mies Washingtonissa todella kovatasoinen pelaaja seitsemän kauden ajan (tai ainakin kuusi viimeisintä Caps-kauttaan), kuitenkin syy "en tykkää mihin tämä organisaatio on menossa" (=todennäköisesti Hunterin tuoma puolustusvoittoinen pelityyli + todennäköisesti raha) ajoi miehen hakemaan sopimusta muualta, jonka kautta Semin päätyi Carolinaan. Carolinassa mätettiinkin ensimmäinen kausi piste per peli tehoilla, toinen hiukan heikommin, ja kolmannen kauden tehot 6+13 57 ottelussa olivat riittävät näytöt antaa Seminille kenkää, ja hänet ostettiin ulos. Tuon jälkeen Montrealiin miljoonan vuosipalkalla pelaamaan 15 ottelua tehoin 1+3 ja Canadiens totesi ettei miestä tarvita, joten matka jatkui jo samana kautena KHL:ään. Tätä seurannut KHL-kausi olikin sitten ilmeisesti Seminin viimeinen.

  Onhan tuolta uran varrelta mm. Gagarin Cup ja mm-kultaa tarttunut mukaan, joten ei mies nyt paskaa uraa tehnyt, sääli vaon nähdä miten joku tuhoaa kaiken tuon potentiaalin niinkin lyhyessä ajassa.
   
 13. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kaipa sitä voi uran tehdä ilman mainittavaa mielenkiintoa puolustuspeliin maalintekopelissä kuitenkin. Kaipa Seminin uran kaatoi enemmänkin mielialapelaaminen ja varmaan vähän alkkoi kynttiläkin himmetä. Huikea pelimies kuitenkin primessään. Taakse jää moni.
   
 14. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Semin oli osa sitä joukkuetta, joka olivat luomassa ehkä kaikista viihdyttävintä kiekkoa Capitalsin historiassa (aikana jona itse olen sitä seurannut). Ja en tiedä vedänkö paljon kotiinpäin jos sanon, että Seminin huippuvuosina Capitalsin äärettömän agressiivinen hyökkäyspeli oli viihdearvoltaan NHL:n kärkitasoa 2000-luvulla. Tuolla(kaan) pelitavalla joukkue ei kuitenkaan menestynyt toivotulla tavalla. Parhaina päivinä Semin oli yksi suurista suosikeistani, mutta silti jäi kaihertamaan ettei Capitals hankkinut Seminillä tarvittavaa puolustuspään osaamista joukkueeseen vielä silloin, kun Seminin markkina-arvolla olisi jotakin pystynyt hankkimaan. Viihdearvoltaan oli kuitenkin huikea pelaaja aikoinaan.
   
 15. Supersankari #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät & Washington Capitals. Hyvät pelit.
  Lainaus:
  Tälle +1. En seuraisi NHL enkä varmaan edes jääkiekkoa tässä mittakaavassa ilman 09-10 Capsia.
  Sieltä jäi myös viehätys run&gun-kiekkoa kohtaan.
   
 16. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Olen ilmeisesti ainoa joka toivoi kaverin treidausta ym. varmaan jokaikinen päivä kun Capseissa pelasi. Itseäni turhautti yli kaiken nuo tyhmät kiekon menetykset ja liian flegmaattinen pelityyli. Niistä muutamista komeista maaleista ei ollut mitään hyötyä, kun peliä haittaavia tekoja tuli muuten niin paljon. Taisin muistaakseni tanssia lambadaa pöydällä (todella huonosti) kun sain tietää, että kaveri ei pelaa enää Capseissa...
   
 17. LemMy Jäsen

  Lainaus:

  Hieman kyseenalaista väittää, että hyötysuhde olisi jäänyt miinukselle, kun mm. Capitalsissa pelatessaan jäi plussalle 67 pykälää. Tähän päälle yvllä tuotetut maalit niin enpä usko että kukaan voi väittää, että muutamista komeista maaleista ei ollut hyötyä kun saattoi asioita yrittäessään menettää kiekkoja. No makunsa kullakin.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kyllä ne kiekonmenetykset ratkaisee kiekossa maaleja enemmän.

  Patrik Laineen kohdalla jo osoitettu faktaksi. :)
   
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Eivät ole vielä kehittäneet tilastoa, josta nähtäisiin vastustajan maaleihin johtaneet kiekonmenetykset? Saataisiin pohjaa faktoille. :)
   
 20. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Katoitko sää niitä pelejä??
   
 21. LemMy Jäsen

  Lainaus:

  Sen verran tuli seurattua kyllä, että voi hyvällä omatunnolla sanoa, että Seministä oli Capseilla reilusti enemmän hyötyä, kuin haittaa. Se että sinä et pitänyt pelaajasta tai samantyyppisistä pelaajista yleensäkään ei tee hänestä joukkueelle rasitetta. Yksikään Capsajalta oleva tilasto ei myöskään tue väitettäsi.
   
 22. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kyllä mäkin uskon, että enemmän Seministä hyötyö kyllä oli... Aika outoa toimintaa olisi Carolinalta, että joukkueelleen enemmän haittaa tuova pelaaja signataan 7M vuosiansioilla useaksi kaudeksi... Toki, jälkikäteen on helppo sanoa, että reisillehän tuo meni.

  @HalfMoonRider#0 Meinaatko tosissasi, että 2012 UFA-markkinat oli niin kuivat, että porukan halutuin ja etukäteen hypetetyin pelaaja oli joukkueelleen enemmän haittaa kuin hyötyä tuova...?
   
 23. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Tuo olikin kysymys minulta, ei vittuilua. Halusin vaan saada tiedon siitä perustatko puheesi tilastoihin vai omaan silmääsi. Olemme selvästikkin eri mieltä pelaajasta, that's fine by me. Minä en koskaan nähnyt kaverissa sellaisia piirteitä mitkä kääntäisivät tiukoissa paikoissa niitä isoja otteluita voitoiksi... Tai ehkä pystyi ratkomaan yksittäisiä pelejä silloin tällöin, mutta sitä tekevät muutkin, jopa alempien kenttien pelaajat ja huomattavasti pienemmällä palkalla.
   
 24. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Niin... Jos pystyisin noin kauaksi selaamaan kaveriporukkani Whatsapp viestiketjua niin laittaisin tähän screenshotin siitä kuinka naureskelin tuolloin Carolinan päätöstä. Tuotahan en pysty enää todistamaan ja joudut luottamaan sanaani (tähän hymiö ja peukku ym.)

  Edit. Lainaus oikein.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2017 klo 04.26
 25. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  @HalfMoonRider#0

  Niin, mutta Semin oli haluttua tavaraa yleensä ottaen sen vuoden markkinoilla, ei ainoastaan Carolinan kiikarissa. Meinaatko tosissasi, että sinä olet tässä asiassa oikeassa, ja kaikki nuo muut GM:t ja muut kiekon parissa toimivat väärässä?