Washington Capitals 2011-2012

  • 157 165
  • 387

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Onpas ollut hiljaista taas tässä ketjussa. Kaikkia ilmeisesti kiinostaa joukkueen seuraaminen yhtä paljon kuin itse joukkuetta runkosarjan pelaaminen. Nostellaas ketjua hiukan ylöspäin.

Jos joku on katsonut noita viimeisiä kolmea peliä (NJDx2 ja NSH), niin voisitteko heittää pikku raporttia siitä mille Capseleiden peli on näyttänyt. Itse olen elänyt pelkästään koosteiden varassa ja niistä nyt ei kauhean hyvää kuvaa saa pelaamisesta. Oliko Nashville peli pelkästään Caps vs. Rinne, kuten kooste antoi ymmärtää? Viimeisestä viidestä pelistä voitto on tullut vain kahdesti. Toki joukkue keikkuu vielä SE:n kärjessä ja konferenssin 3. sijalla (4 pinnaa ja 2 peliä vähemmän pelanneena, kuin konferenssin kärki).

Henkilökohtaisella tasolla Bäcks on palannut taas normaaliin suorittamiseen (ainakin pisteiden valossa) viime kauden jäljiltä ja johtaakin joukkueen pistepörssiä. Ovechkin seuraa toisena, mutta maali määrä näyttää aika vähäiselle (ainakin omasta mielestäni). Maalintekijöissä on kuitenkin hienoa huomata leveys, jolla joukkue tekee maaleja. Chimera ja MoJo ovat tehneet jo 6 maalia mieheen ja ovat vain yhden Ovechkinin takana. Vain kuusi pelaajaa (Erskine, Schultz, Hendricks, King, Collins ja Beagle), jotka ovat esiintyneet kokoonpanossa eivät ole vielä maaleja tehneet. Tosin King, Collins ja Beagle käyvät aina tuuraamassa loukkaantuneita, ja ovatkin pelanneet vain 1-2 peliä. Seminin tilanne sen sijaan huolestuttaa. Vasta 8 (3+5) pistettä, joka on ainakin omia odotuksia alhaisempi. Onko Seministä enää mihinkään, vai onko kurinalaisempi pelitapa syönyt Seminin peliä noin paljon? Vai eikö Seminiä yksinkertaisesti kiinosta pelata?

+/- sarakkeessa huonoimpia arvoja kantavat Ovechkin, Bäckström, Semin, Hamrlik ja hieman yllättäen Laich. Johtuuko näiden "tähtien" huono lukema siitä, että ei kiinnosta puolustaa? Parhaimpia sen sijaan ovat Chimera, Ward ja Alzner. Etenkin Alznerin lukema +9 on todella lupauksia antava.

Ensi yönä olisi taas peli edessä, kun joukkue matkaa Winnipegiin Jetsien vieraaksi. Olisi todella suotavaa, että joukkue kaivaisi voiton tästä ja seuraavasta pelistä (lauantaina Torontossa) ennen kuin palaa taas kolmen ottelun ajaksi Verizoniin. Yritän tihrustella tuon pelin yöllä, jos vain jaksaa valvoa sinne asti. Jos sitten huomenna jotain raporttiakin saisi pelistä aikaiseksi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kaksi asiaa mielestäni paistaa eniten: Neuvirth ei minusta oikein tunnu pääsevän samaan vireeseen kuin viime kaudella tällä vaihtelevalla peluutuksella. Ei ole samaa, eleetöntä draivia tekemisessä. Toki pelityyli hieman vaikuttaa myös. Eivätkä kiekonmenetykset ole Neuvyn vika.

Mutta toinen on tuo puolustuksen ja toki koko joukkueen pelaaminen. Greenin poissaolo on satuttanut paljon luultua enemmän. Kätisyydet ja taidot ovat huikeita ilman Greeniäkin, mutta esim. YV on vaipunut manan maille, eikä eilen tullut 5 vs. 3:llakaan tulosta. Perkele.

Ja kiekonmenetyksiä omassa päässä sattuu koko jengille. Virheitä.

Boudreau oli äijä yrittäessään tylyttää joukkuetta ruotuun. Mutta nyt alkaa taas tuntua siltä, että eivät nämä miehet tylytystä kaipaa, ansaitsevat kyllä, se vastaanottamattomuus on toki jossain määrin myös heidän heikkoutensa.

Eniten silti tarvittaisiin osaavaa taktista valmennusta lisää, vahvempaa. Se on perkele vaan totta, että ei ole Boudreaun pelikirja niin vahva, että kiekonmenetyksiä saataisiin vaikka viivelähdöillä minimoitua. Suomessa Sami Vatanenkin oppii varmistelemaan tarvittaessa, niin kyllä se John Carlsonkin oppii. Ilman, että tehot kärsivät. Nih!

Helpotti.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Olisi todella suotavaa, että joukkue kaivaisi voiton tästä ja seuraavasta pelistä (lauantaina Torontossa) ennen kuin palaa taas kolmen ottelun ajaksi Verizoniin. Yritän tihrustella tuon pelin yöllä, jos vain jaksaa valvoa sinne asti. Jos sitten huomenna jotain raporttiakin saisi pelistä aikaiseksi.

No ei sitä voittoa, sitten saatu sieltä kaivettua. Helppoihin virheisiin sorruttiin ja Jets rokotti niistä tehokkaasti. 1. erän jaksoin seurata peliä, mutta pelintaso+nukutuskerroin pakottivat nukkumaan.

Capsien maali tuli hyvästä rintamahyökkäyksestä ja eilen mollaamani Semin viimeisteli maalin tyylikkäästi pikku valelaukauksella ja sivusiirrolla. Neuvirth otti pari hyvää koppia 1. erässä, ja piti joukkueen taistelussa mukana. Brouwerilla oli paikka heti alkuminuuteilla laittaa 2vs1 hyökkäyksestä kiekko reppuun, mutta Pavelec torjui loistavasti tuon tilanteen.

Jetsien maaleista kolme tuli mielestäni Capseleiden omista virheistä. Niistä ranskalaisilla jotain havaintoja, jotka osuivat silmään:

- Ensimmäisessä maalissa MoJo (?) jäi pyörimään kiekon kanssa omaan kulmaan ja menetti kiekon Jetsien karvaajalle melko helposti. Kiekon menetystä seurasi pienimuotoinen flipperöinti kulmassa, josta keikko tippui suoraan Kanen lapaan ja Kane siirsi kiekon ohi Neuvyn. Toki maalista tulee antaa kunnia myös Jetsin karvaukselle.
- Toinen maali oli oikeastaan ensimmäisen toisinto, mutta tässä maalissa kulmaan pyörimään jäänyt pelaaja oli Ward. Samanlaiset piruetit ja keikon menetys, josta Kane taas kiitti ja ampui kiekon etukulmasta sisään. Ehkä Neuvy tiputti vähän helposti polvilleen ja jätti etkulman auki. Toki Kanen laukaus oli myös todella hyvä.
- 3. maalissa Caps pääsee AV:lla 2vs0 hyökkäykseen Halpern ja Laich asialla. Laich päättää ottaa avaimet omiin käsiinsä, ja ampuu kiekon yli maalista ja nostaa kädet ilmaan, ilmeisesti luuli kiekon menevän maaliin. No ei se mennyt. Tästä Jets kääntää nopeilla syötöillä pelin toiseen suuntaan ja Wheeler paahtaa Hamrlikin ohi heittämällä, nousee maalille ja laittaa kiekon maaliin. Vittu, että Hamrlik on HIDAS!
-Neljäs maali syntyy maalinedus ruuhkan jälkeen pomppukiekosta, jonka Wellwood siirtää kiekon tyhjään maaliin.

Jospa sitä, sitten lauantaina pelaittaisiin voittojen tielle. Ovechkin voisi vaihtaa kypärä siihen entiseen malliin. Ei saa tuo uusi kypärä päässä mitään aikaan.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Tuskaista on jengin pelaaminen. Starat eivät pelaa tasollaan ja muutamien grinderien kohtuulliset otteet eivät kannattele joukkuetta alkuunkaan. Edes loukkantumisten piikkiin ei voi paljoa laittaa, kun Greenia lukuunottamatta runko on ollut hyvin kasassa kauden alusta lähtien.

BB tehnee epätoivoisia liikkeitä seuraavaan peliin. Semin (18, 4+5) vetelee sunnuntai-harjoituksissa neloskentän kanssa ja Orlov on myös mukana treeneissä. Orlov mukava nähdä ylhäällä, mutta en usko että on vielä valmis haasteeseen. Seminin mahdollinen penkityskään ei ratkaise juuri mitään. Kovasti painetta valmennuksella saada homma toimimaan, vaikka kausi onkin vielä nuori. Kolme kotipeliä heti ensi viikolla, joten niiden varaan voi koittaa rakentaa.
 

TML

Jäsen
BB tehnee epätoivoisia liikkeitä seuraavaan peliin. Semin (18, 4+5) vetelee sunnuntai-harjoituksissa neloskentän kanssa ja Orlov on myös mukana treeneissä.
Ilmeisesti Semin on ensi yönä healthy scratch joten kuten Gr8-8 ounastelikin, muutoksia tehdään.

Melkoisen leväällään on Caps-paketti tällä hetkellä ja ensi yönä vastaan tulee niukkoja pelejä idän kiertueellaan pelannut Coyotes. Melko kiinnostavaa nähdä mitä BB tekee Ovechkininkin kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Pistetäänpä oma lusikka soppaan ja liitytään keskusteluun. Takana useamman vuoden ahkera jatkoajan seuraaminen (lähinnä tämän ja Ilvekseen liittyvien topiccien) ja nyt oli korkea aika rekisteröityä itsekkin sisään.

Ovien tulosta asti olen joukkueen otteita seurannut nousevassa määrin, ensimmäiset vuodet oltiin Streamien varassa mutta viime kaudella tuli katsottua jo jokainen peli ESPN-palvelun kautta ja tällä kaudella oli sitten edessä se Saksan reissu jolta matkaan jäi tuo NHL GameCenter Live palvelu.

Täällä ollaankin alkukautta jo puitu joten en siihen sen enempää tartu, joskin pakko on mainittava loistavan alkukauden jälkeen seurannut todella aneeminen jakso joka sai ainakin itseni jo turhautumaan joukkueen otteisiin pahan päiväisesti, varsinkin Seminin otteet. Ei siellä muutkaan edustuskelpoisesti esiintyneet, mutta päällimmäisenä mieleen jäi esim. Seminin tyhmät jäähyt! Täysin oikeutetusti mielestäni BB penkitti kaverin.

Viime yönähän tuo orastava tappioputki sitten onneksi katkesi kun Capsit palasivat kotihalliinsa. Kotiyleisö antoi selvästi virtaa joukkueelle ja kiekonhallinta pysyi lähes koko pelin kotijoukkueella. Vaikka peliä hallittiinkin, niin miinusta on annettava kahdesta AV-maalista jotka Coyotes pääsi iskemään (toinen rankkarista). Plussaa noususta voittoon kahden maalin takaa, vaikka tuon 4-2 maalin jälkeen selät hieman suoristuivatkin ja päästettiin Kojootit vielä maalin päähän. Mitään kummempaa kiriä vierailijat eivät enää lopussa kuitenkaan saaneet aikaan.

Mainitsemisen arvoista myöskin tuo jääkiekon ihmeellinen maailma, tappioputkessa rämpivä joukkue tekee kovasti töitä mutta ei saa hyvistä paikoista huolimatta kiekkoa ohi hyvin aloittaneen LaBarberan. Sitten pari henkilökohtaista virhettä ja ollaan tappiolla 0-2. Mutta sitten käänsivät kiekkojumalat kelkkansa ja kummassakin Capsien kahdessa ensimmäisessä maalissa kiekko saa onnekkaan kimmokkeen puolustavan joukkueen pelaajasta, toisessa maalissa jopa kaksi kimmoketta.

Loppu hyvin, kaikki hyvin ja toivotaan että tämä voitto poikisi piristymisen merkkejä myös jatkoon. Seuraavana vastassa sitten Jets jolta viimeksi otettiin kuokkaan 4-1. Uskon, että tällä kertaa pisteet jäävät meille!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tulikuuma, kolmen pelin voittoputkessa (Tampa, Was, Philly) oleva Jets siis kylään.

Ennakkotietojen mukaan Vokoun häkillä, Perreault, Schultz, Semin kehissä. Erksine sivussa olkapään takia. Tämän lisäksi Ward vissiin nukkui pommiin, missas team meetingin ja istuu tämän vuoksi katsomossa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Toissa yöltä saaliina siis jatkoaika voitto Jetseistä ja pikkuhiljaa peli alkaa näyttämään taas siltä miltä sen pitäisikin.

Capitals teki ottelun ensimmäisen maalin reilun viiden peliminuutin jälkeen kun 2-1 ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Ovie siirsi rystyltä kiekon tällä kertaa hienosti pelanneelle Seminille joka laukoi kiekon puolittaisella lämärillä ohi Pavelecin. Jets pääsi kuitenkin tasoittamaan pelin Capsien tyhmästä virheestä kun kaksi pelaajaa (Ovechkin ja Hamrlik) meni ottamaan yhtä Jetsin pelaajaa, tämä kuitenkin siirtää kiekon kaverilleen juuri ennen kuin Ovechkin ja Hamrlik ehtivät kimppuun ja edessä oli 2-1 hyökkäys Jetsille, josta Ladd viimeistelee tasoituksen Antropovin syötöstä. Kauaa ei tasatilanteessa kuitenkaan menty kun vain 12s. Jetsin osumasta Chimera vie Capsit uudestaan johtoon ohjaamalla Laichin tarjoilemasta hienosta syötöstä kiekon maaliin. Jets tuli kuitenkin vielä ennen erätaukoa tasoihin hieman onnekkaalla maalilla kun harmittoman pyörityksen jälkeen Jets pelaa kiekon hyökkäysalueella siniviivalle josta Bogosian ampuu kiekon kohti maalia, valitettavasti kiekko kuitenkin kimpoo maalinedus ruuhkasta suoraan Wellwoodin lapaan jolla on helppo työ iskeä kiekko maaliin.

Toinen erä olikin sitten oikein viihdyttävää kiekkoa ja tämän takasi erittäin fyysinen ja energinen Caps lauma. Kovia ja painavia taklauksia nähtiin useammaltakin pelaajalta mutta päällimmäisenä mieleen muistuu Orlovin nätti hip checkki Wheeleriin. Bogosianin taklaus Eakeniin erän puolen välin tienoilla osui mielestäni Eakenia päähän ja tuosta olisi allekirjoittaneen mielestä kuulunut kyllä penalttia tulla, mutta kumpikaan tuomari ei tuossa vääryyttä nähnyt. Toisen erän ainoasta maalista vastasi Capitals, kun hyvässä vireessä oleva Backstrom laittoi kiekon rystyltä Pavelecin längistä sisään. Ottelun yksi kulminaatiopiste mielestäni oli toisessa erässä hienosti taisteltu 5-3 av, jossa varsinkin Laich pelasi esimerkillisesti häiritsien Jetsien pelinrakentelua pelaten pitkään jopa ilman mailaa. Toinen erä oli pitkästä aikaa sitä mitä itse haluan tältä jengiltä näkeväni, peli olisi vaan pitänyt ratkaista jo tässä erässä.

Kolmannessa erässä ei kumpikaan joukkue mitään mullistavia esityksiä esittänyt ja Capseilla ei tuntunut hätää olevan pitää maalin johtoasemaa, kunnes erän puolenvälin jälkeen Jets iskee puskista, kun Capitalsien pelaajat alkavat peruutella liikaa ja päästävät vierasjoukkueen liian helposti alueelle, Wheeler ajaa hyökkäyssiniviivan jälkeen keskelle ja siirtää poikkittaissyötöllä kiekon Littlelle joka ampuu kiekon ohi Vokounin. Tässä maalissa mielestäni Vokoun hieman ylipelaa ja rauhallisemmalla poikittaisliikkumisella olisi tuokin veto ollut varmasti napattavissa. 60min. peliajan jälkeen siis 3-3 ja edessä oli jatkoaika, tämä peli olisi pitänyt olla taputeltu jo tässä vaiheessa vaikka ei se kaukana ollut, että pisteet olisivat lähteneet Winnipegiinkin Kanen kilauttaessa kiekon vielä ylärimaan n. 5min. ennen loppua.

Ottelun ratkaisi jatkoajalla loistavaa kautta toistaiseksi pelannut Chimera joka saa siirtää kiekon tyhjään maaliin Widemanin loistavan esityön ja syötön jälkeen.

Peli ilme oli jo huomattavasti parempaa verrattuna muutamiin edellisiin otteluihin etenkin tuolla vierasrundilla. Vielä kun saataisiin tuo YV toimimaan, niin voisi hieman levollisemmin hengittää... toivotaan että Green palatessaan tuo lisää ideaa tuohon. Seuraavaksi vastassa olisikin sitten pari viime peliään hävinnyt Rangers.
 

TML

Jäsen
Kovasti huhuilevat että McPhee olisi antanut fudut Boudreaulle ja tilalle olisi nostettu good old Dale Hunter. Jokohan se Capsin peli siitä sitten lähtisi.

edit. Kaippa tuon vahvistaa voi, McKenzie, Marek, Spector kaikki tuon ovat vahvistaneet jo.
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kovasti huhuilevat että McPhee olisi antanut fudut Boudreaulle ja tilalle olisi nostettu good old Dale Hunter. Jokohan se Capsin peli siitä sitten lähtisi.
Bob McKenzie vahvistaa asian, Hunter vetää jo aamutreenit tänään.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Jos Ovyn maalitahtia on perusteltu Boudreaun pelitaktiikalla, niin alkaisikohan nyt taas lämäri laulaa pikku hiljaa entiseen tahtiin, jos B ei enää joukkueessa vaikuta... En tarkkaan tiedä että millaista on Ovechkinin tahti ollut viime kausien aluissa, mutta eipä tuo 8 maalia paljoa riemunkiljahduksia herätä.

btw nyt kun Crosbykin teki paluun, niin olisiko tiistaina 1/12 tiedossa taas sitä tuttua Crosby vs Ovechkin taistoa ja muutenkin aina niin mukavaa rivalry peliä? Hope so...
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Jotain muutosta tuohon nyt kaivattiin, joten ihan ymmärrettävää, että Boudreau sai lähteä. Dale Hunter on joukkueikoni ja ymmärtää varmasti "äijämäisen kiekkoilun" päälle, mutta onko OHL:stä matka NHL:n liian pitkä? En ole London Knightsia seurannut, onko viime vuosien menestys ollut ylivertaisen materiaalin vai pelitavan (tai molempien?) tulosta? Onko jollain muuten tietoa Hunterin teeseistä valmentajana?
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Dale Hunter on joukkueikoni ja ymmärtää varmasti "äijämäisen kiekkoilun" päälle, mutta onko OHL:stä matka NHL:n liian pitkä?

Niin en tiedä onko tässä sitten Hunter vakituinen valinta valmentajan paikalle, vai vieläkö siihen katsellaan uutta ukkoa. Hunter vetää vain tässä jonkin aikaa ennekuin pätevä mies löydetään. Tai sitten Hunterista ollaan tekemässä uutta Caps käskijää, mene ja tiedä näistä. Mutta kyllä siellä varmasti aletaan nyt tappelemaan joukkueen puolesta ja odotettavissa saattaa olla myös mahdollisesti pelaajavaihtoja, toivottavasti.

Jos homma lähte hyvin käyntiin ja jotain oleellista muutosta pelitapaan tulee, ja nimenomaan positiivisessa mielessä, niin eikun sopparia käteen Hunterille. Tässähän olisi aineksi samanlaiseen kauteen kuin Bylsman ekalla kaudella. Kesken kauden sisään ja keväällä nosteltiin kannua.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mielenkiintoista nähdä, miten Hunter alkaa käsitellä Seminiä sekä Ovechkinia. Saako Hunter Alexit uuteen nousuun vai ovatko pelaajat ja valmentaja napit vastakkain alusta asti?

Kiva nähdä Hunter NHL:ssä, koska herran saavutuksista OHL:ssä on puhuttu paljon.
 

Kaveriini

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ,Washington Capitals, Detroit Red Wings
Jiihaaa!!! Läskipallo BB potkaistiin vihdoin ja viimein pihalle :D Tätä on odotettu!!!
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Eipä ole ihan heti teksti-tv yllättäny näin paljon. Oikea ratkasu tässä kohtaa. Tosin nyt nähdään että oliko vika valmentajassa vai pelaajissa. Sen verran surkeeta peliä tähtisikermältä ollu alkukausi. Seminin peli jos ei ala paranemaan niin eiku lihoiks samantien jospa se sais 8:siin hieman vauhtia.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Eipä ole ihan heti teksti-tv yllättäny näin paljon. Oikea ratkasu tässä kohtaa. Tosin nyt nähdään että oliko vika valmentajassa vai pelaajissa. Sen verran surkeeta peliä tähtisikermältä ollu alkukausi. Seminin peli jos ei ala paranemaan niin eiku lihoiks samantien jospa se sais 8:siin hieman vauhtia.
Kuten Vogel kirjoittaa blogissaan: "A Dale Hunter-coached team is certain to be a hard-working team." Toivottavasti tämä tosiaan toimii näiden mainittujen (ja muidenkin) tähtien kohdalla. Nyt pitää alkaa oikeasti tekemään duunia siellä kentällä.
 
No jopas on. Tästä oli puhuttu mutta en odottanut sen tapahtuvan näin nopeasti. Todella outoa nyt ainakin alkuun katsella pelejä kun BB ei olekaan enää siellä karjumassa pelaajille. Maurice sai samalla fudut Hurrikaaneista. Nämä kyllä tietää myös Carlylen lähtöä Anaheimista.

Toivottavasti nyt Hunterilla lähtisi homma käyntiin yhtä hyvin kuin muillakin tämän kauden keltanokkakoutseilla. Eka peli on must-see.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Tsn:llä GMGM kertoo hieman päivän tapahtumista. Tyyris ja pelaajat eivät enää tulleet toimeen. Tosiaan mielenkiintoista nähdä miten Hunter saa starbat pelaamaan. Ainakin auktoriteettia ja kovuutta tulee valmennukseen.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Kyllähän tämä odotettavissa oli, mutta nopeammin vaihto kuitenkin tehtiin mitä uskoin. Kyllä siinä BB:n tankki vain oli kerta kaikkiaan jo tyhjä ja mitään konsteja ei enää näyttänyt löytyvän kääntää tuota joukkuetta voittavaksi. Hyvät muistot Brucesta kuitenkin jäi. Toivottavasti Dale saa tämän joukkueen samanlaiseen lentoon mitä se oli muutama vuosi sitten... ja saisi sen lennon jatkuvan myös playoffeihin.

btw nyt kun Crosbykin teki paluun, niin olisiko tiistaina 1/12 tiedossa taas sitä tuttua Crosby vs Ovechkin taistoa ja muutenkin aina niin mukavaa rivalry peliä? Hope so...

Mietin tuota rivalry peliä viime viikolla itsekkin ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olin pelokas näitten kahden kohtaamisesta. Sidney tehnyt huikean paluun ja samalla Capitals tarjoaa kannattajilleen sellaista paskaa, että tuosta pelistä ei olisi näillä otteilla paljoa pisteitä uskaltanut toivoa. Nyt asia on toinen ja toivotaan, että Dale saa peliin heti asennetta jotta saataisiin tuosta rivalrystakin tasainen.
 

Ferris

Jäsen
Onko jollain muuten tietoa Hunterin teeseistä valmentajana?

Hyökkäykseen ja kovaan tempoon uskova valmentaja eli tulemme suurella todennäköisyydellä näkemään paluun aika lähelle BB:n alkuvuosien Capseja. Hunterin junnukoutsauksen perusteella ainut ero tulnee olemaan siinä, että kaikilta vaaditaan kovaa työasennetta ja jos sitä ei löydy niin asiasta tullaan huomauttamaan oli sitten kyseessä kuka tahansa. Mikäli näin ei tule tapahtumaan, niin tuskin suurta eroa tullaan BB-Capseihin näkemään. Brucehan teki siinä loppujen lopuksi erheen, että yritti olla jotain muuta mitä luonteeltaan on. Jos olet antanut 3 vuotta siimaa ja sitten yrität kovistella miljonäärilaiskureita, niin eihän siinä paljoa ole tehtävissä. Dale sen sijaan on sen verran Suikkanen, että alusta lähtien tullaan toivon mukana näkemään tähtien jonkin tasoinen palautus ruotuun. Tuskin uskaltaa AO:kaan Fatfuckia Dalelle huutelemaan, sillä facewashia on satavarmasti tiedossa :D

Hunterin junnujoukkueet on tunnettu kovasta työasenteestaan ja siitä, että tähtipelaajat pelaavat paljon ja saavat vastuuta. Ylivoima on aina ollut liigan parasta ja alivoima keskinkertaista. Hunterin itsensä mukaan hän on pelaajien koutsi, joka kuitenkin lataa paskaa niskaan jos on aihetta. Boudreaun tapaan Hunteria ei pidetä minään taktiikkaguruna, jota moni ehkä kaipasi Capsien penkin taakse.

Hunter on muuten neljäs Caps-koutsi putkeen, jolla ei ole NHL-koutsaus taustaa yhtään ennen Caps-pestiään... ja jos hommat ei mene putkeen, niin taitaa olla viimeinen koutsi jonka GMGM palkkaa Capseihin.
 
Niin en tiedä onko tässä sitten Hunter vakituinen valinta valmentajan paikalle, vai vieläkö siihen katsellaan uutta ukkoa. Hunter vetää vain tässä jonkin aikaa ennekuin pätevä mies löydetään.

Tuskinpa vain. Ei Hunteria hankittu treenauttamaan jengiä vain siksi aikaa kun McPhee etsii jotain "oikeaa" valmentajaa. Kyllä Dale Hunter on tässä ja nyt ja se on helvetin mielenkiintoinen juttu. Hunter oli Capitals-ikoni isolla iillä aikanaan ja on tehnyt kovaa jälkeä OHL:ssä aina nimivahvan Londonin penkin takana. OHL ei ole NHL ja junnutähdet eivät ole NHL-tähtiä, mutta sitä suuremmalla mielenkiinnolla odotan Hunterin aikakautta. Pelaajana Hunter on (edit: oli) periksiantamaton rotta, joten tuskin vastustajat pääsevät helpolla jatkossakaan vaikka Hunter onkin siirtynyt kentältä kentän laidalle.
 
Viimeksi muokattu:

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Eipä ole ihan heti teksti-tv yllättäny näin paljon. Oikea ratkasu tässä kohtaa. Tosin nyt nähdään että oliko vika valmentajassa vai pelaajissa. Sen verran surkeeta peliä tähtisikermältä ollu alkukausi. Seminin peli jos ei ala paranemaan niin eiku lihoiks samantien jospa se sais 8:siin hieman vauhtia.

Itse näen asian niin, että valmentaja on se korkein taho, joka tekee joukkueesta itsensä näköisen (ei kirjaimellisesti) ja pelaajien on sitten käytännössä ostettava hänen juttunsa, jos tulosta halutaan. Kyse on sitoutumisesta sovittuun pelitaktiikkaan. Vaikka asenne olisi kunnossa, mutta kaikki eivät halua/viitsi syystä tai toisesta sitoutua tähän taktiikkaan, ei joukkue menesty, kun aletaan erotella jyviä akanoista, kun matka on ihan sinne vuoren huipulle asti.

---

Boudreaun aika on nyt ohi ja olen tyytyväinen McPheen ratkaisusta laittaa pöllähtänyt lepsupossu ulos, koska hänen rostereillaan olisi pitänyt päästä paljon pitemmälle. Kun playoff-pelit munataan kerta toisensa jälkeen, ei ketään kiinnosta enää yhtään Alex Seminin kymmenen neljän maalin iltaa runkosarjan aikana syys-talvi -kaudella, kun joukkue on tippunut aikaisin kesälomalle.

Potentiaalia Boudreaun joukkueista löytyi, mutta pelisapluuna ei ollut kunnossa. Hän luotti vain supertaitoon. Todelliset huippukoutsit, kuten Tippet, Babcock ja esim. Nashvillen Trotz, luovat johdonmukaisen pelisuunnitelman ja toteuttavat sitä ja muokkaavat sitä tarvittaessa aina erikseen, kun uusi kausi alkaa.

Odotan mielenkiinnolla, miten tämä uusi kaveri kestää Washingtonin kirkkaat valot päävalmentaja. Potentiaalia hänessä varmasti on, mutta kokemusta näin Kovasta paikasta ei vielä ole, joten se on pieni kysymysmerkki, aikaa kun ei ole opetteluun, joten toivotaan, että herra on valmis hyppäämään isoihin saappaisiin.

Toivottavasti Caps tokenee ja onhan tässä aikaa kevääseen. Saataisiin taas Pens-Caps -rivalry jalkeille ja tämähän vaatii siis sen, että Alex8 herää horroksestaan ja näyttää todellisen Minänsä, joka kylvää kaiken mahdollisen kentällä. Haluan nähdä juuri edellisen kaltaisen Alexander Ovechkinin kentällä, sen vanhan tutun janoisen ja nälkäisen Ovien.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tätä on odotettu enemmän ja vähemmän jo reilun vuoden ajan, nyt voisi sanoa että toive toteutui viimein. Hunter tuntuu hyvältä valinnalta pestiin, mutta sehän selviää vasta pidemmän ajan kuluttua. Nyt vaan kovaa potkua perseeseen ja voittokantaan takaisin.
 
Odotan mielenkiinnolla, miten tämä uusi kaveri kestää Washingtonin kirkkaat valot päävalmentaja. Potentiaalia hänessä varmasti on, mutta kokemusta näin Kovasta paikasta ei vielä ole, joten se on pieni kysymysmerkki, aikaa kun ei ole opetteluun, joten toivotaan, että herra on valmis hyppäämään isoihin saappaisiin.

1407 NHL peliä luulisi laskettavan kokemukseksi edes jossain määrin vaikka ei Dale Hunter valmentajana NHLssä ole aikaisemmin ollutkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös