Washington Capitals (1.) – Columbus Blue Jackets (4.), Metropolitan 1. kierros

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Aluksi se oli Panarin ketä joutui "pelkäämään" kiekollisena. Sarjan edetessä valtikka siirtyi Calvertille :)

Holtbyn tulon myötä maalivahdit meni melko tasan ja sarjan ratkasuksi muodostui loppujen lopuksi hieman laadukkaampi materiaali hyökkäyksessä Capsien hyväksi.

Mutta eipä tässä luonnollisestikkaan ole vielä maha täynnä menestystä. Toivon ja uskon että sama nälkä on vielä meidän urhoillammekin. Kiitos tästä sarjasta JA:n kolumbo-faneille!
Seuraavaksi kevään vakiosarja edessä.

Let's mennään Caps!
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Erikoistilannepelaaminen oli isossa roolissa tämän sarjan ratkaisussa. Columbus aloitti törkeällä 50% yv-tahdilla kaks ekaa peliä, mutta sen jälkeen eivät saaneet maalin maalia enää aikaiseksi miesylivoimalla. Caps sen sijaan paukautti vähintään kertaalleen yv-maalin per peli saaden siitä oman etunsa. Niskasen johdolla puolustus pimitti Pannarin kokonaan noiden kahden pelin jälkeen. Shittiä koko kauden saanut Orpik oli suorastaan loistava tässä sarjassa. Näytti konkarin peliliikkeitä vikassa erässä kun "loukkaantumalla" pisti BJ-painostuksen poikki ja selvisi ilman jäähyä vaikka käytännössä sulki kiekon.

Chandler Bing Stephenson pelasi hyvin epäCapsmaisesti nousten yllättäjistä ratkaisijaksi. Harvoin on Capseissa rookiejannuista moiseen ollut. Toki harvoin ovat peliaikaakaan saaneet Trotzilta tuollaisia määriä. Kruununa tuli komea alivoimamaali. Taitaa Bing olla rookietilastoissa ihan kärkinimiä tällä hetkellä.

Viimeisen pelin aikana mietin, että jos ei Vrana pian paranna otteitaan niin en näkisi hullumpana ideana kokeilla Gersichiä hänen tilalleen neloseen. On yhtälailla nopea ja ainakin noissa runkkupeleissä haastoi epäcapsmaisesti maalille kun vähänkin tilaa sai.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Capitals marssi ansaitusti jatkoon. Panarin teki yksin jo sellaisen pelotteen Caps puolustukselle ensimmäisissä peleissä, että oksat pois. Tämän jälkeen mies katosi kuvasta täysin ja taisi olla Game 3, kun näytti hänestä olevan enemmän haittaa kun hyötyä. Panarinin tason laskettua myös Columbuksen tulivoima hyökkäyksen osalta koki kovan kolauksen. Calvertista meinasi tulla melkoinen pahan ilman lintu, mutta onneksi ei latonut joka paikasta sisään. Hieno sarja kaiken kaikkiaan, joka on nyt onneksi ohitse.

Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös