yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sarja Sinitakeille 0-2 ja hanskoja ollaan lyömässä tiskiin, mä häpeän. Vaikeamman kautta tässä nyt joudutaan toki punnertamaan, mutta luotan 100% siihen, että nämä kirvelevät tappiot käännetään voitoiksi jatkossa.

Let’s Go Caps!
Ja näinhän siinä on käynyt, Caps laittoi sarjan tasoihin ja seuraavaksi mennään taas kotikentälle. En jaksa uskoa, että kolmatta peliä häviävät kotona - 4-2 tai 4-3 Capsille.

Harmi, että osa Capsin faneista taisi laittaa hanskat tiskiin ja aloittaa kesäloma! Vitsi vitsi, mutta kyllä tuo Caps on sen verta vahva jengi, että 0-2 tilanteesta noustaan helposti rinnalle ja ohi.
 

Robu

Jäsen
Itse taas veikkaan, ettei 4-0 tai 4-1 tappio olisi ollut tarpeeksi tuskallinen, joten Capsit ajattelevat hävitä Game 7:ssa kotona. Ei mutta kyllä Caps on nyt näyttänyt paremmalta joukkueelta ja yllättyisin jossei näiden parin pelin jälkeen sarja käänny heille.
 
Show me a good goalie and I'll show you a good coach.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Huh. Sarja tasan, kuten pakko oli ollakin näiden vierasmatsien jälkeen. Tästä se hikoilu sitten vasta alkaa, edelleen tuo virhemarginaali ohipelille on olematon.

Sarjan neljäs oli vauhdiltaan kolmea ekaa selvästi maltillisempi omaan silmään. Blue Jackets ei ollut yhtä hyvällä liikkeellä ja buustilla kehissä tänään ja aika helppo ja turvallinen voitto tällä kertaa. Jotenkin näytti jännittävän sinitakkien sisällä, ekan kerran sarjassa meni vähän pakottamiseksi ja pelirohkeus kadoksissa siellä. Lupailee hyvää, mutta onhan nää näitä ettei seuraavasta pelistä voi mitään vielä sanoa.

Holtbylta taas hyvää perusvarmaa ja rauhallista peliä ja kyllä tuo horjuva puolustuskin sieltä ammentaa tärkeää itseluottamusta.

Meidän kannalta game 5 tuleekin mukavasti lauantai iltana ja kello 22. Kelpaa. Iltapäiväpelit ovat silti myös omanlaisensa haaste pelaajille kun rutiinit vähän rikkoutuu. Nyt se sarjan eka kotivoitto sitten.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Aika normia Caps-kevätsettiä on, että joko päästetään kaveri selkeään johtoon tai sitten vastaavasti ite hankkiudutaan selkeään johtoon. Kummin vaan,niin aina sitten onnistutaan kämmimään sarjan voitto kaverille. Jos viime vuonnakin päästettiin Pens 2-0 ja 3-1- johtoihin, mutta tultiin 3-3 tasoihin, niin ei 2-0 johto Columbukselle vielä pahemmin kuopalle tunnu. ;-)
Aikataulussa ollaan matkalla kohti seiskapeliä. Pens-faneilla kurat on tainnut eniten olla housuissa, että kuinka tässä sarjassa käy. ;)
 
.
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Alkujännitys karistettu ja on alettu pelaamaan sellaista peliä, jolla tällaiset matsit voitetaan. Capsin otteista välittyi tietty rauhallisuus ja näin ollen peli oli vapautuneempaa ja maalit tietysti lisäsi itseluottamusta. Uskon vahvasti siihen, että kokemus pudotuspeleistä alkaa nousemaan omaan arvoonsa vrt. CBJ ja loput matsit hoidetaan, eikä anneta kaverille enää sitä otetta. Lauantai-iltana tosiaan jatkuu ja onhan se kiva katsella edes yksi matsi illalla.

Let’s Go Caps!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Heti alusta asti näki ettei sinitakit olleet pelissä ollenkaan paikalla, pelkäsivät ja tekivät virheitä virheiden perään. Ensimmäistä kertaa tässä sarjassa mm. Panarin oli poissa kuvista, menetteli kiekkoja tämän tästä. Nyt sarja onkin sitten jälleen aivan uudessa tilanteessa, mutta voimasuhteet kerkeävät vielä heittelemään paljon. Tässä vaiheessa voisi luulla, että Caps homman hoitaa, mutta ei sitä tiedä, pöytä on ns. puhdas sinitakeilla taas. Caps on kaikkien playoff-sulajien äiti, mutta ei vastustajallakaan ole onnistuneita playoff-keväitä yhtään joten mielenkiintoista nähdä miten tässä käy, kumpi kasaa itsensä paremmin.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Voiko olla että Caps on jatkuvien failureiden jälkeen löytänyt uuden tilan jossa ei turhaan mailaa puristeta ja pelata niin hätäiseen. Tosi rauhallisesti näytti eilen toimivan kiekollinen peli samalla eteenpäin rullaten. Toki CBJ saattoi saada joukkueen näyttämään normaalia paremmalta. No itseäni Bostonin kannalta pelottaa Caps enemmän kuin paska bay tai paskapurkki jatkon kannalta.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Voiko olla että Caps on jatkuvien failureiden jälkeen löytänyt uuden tilan jossa ei turhaan mailaa puristeta ja pelata niin hätäiseen. Tosi rauhallisesti näytti eilen toimivan kiekollinen peli samalla eteenpäin rullaten. Toki CBJ saattoi saada joukkueen näyttämään normaalia paremmalta. No itseäni Bostonin kannalta pelottaa Caps enemmän kuin paska bay tai paskapurkki jatkon kannalta.
Jos ei ois pitkään seurannut joukkuetta ni vois aatella että tästä se lähtee eilisen esityksen pohjalta. Todennäköisesti käy kuitenkin niin että huomenna palataan normiin ja kylmäverinen pelaaminen on ihana muisto vain.
 
.

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Juuri noin minäkin ajattelin jo ottelun aikana. Luulin että nähtäisiin romahdus jo kolmannessa BJn kavennuksen jälkeen.
Ei nähty vaan sininen jengi oli matsin läpi täysin aseeton.
On tämä helvetin surullista fanittamista kun koskaan ei voi mistään iloita kun koko ajan on pelko että taas pettyy.
HFboardsin Caps-foorumi on kun parodiaa, enkä ole jaksanut sitä lukea poffin aikana: tuota epätoivoa ja liki vainoharhaista valitusta.
Kaikki fanit marisevat häviön jälkeen mutta me myös kun ollaan voitettu.
Sellaisiksi olemme tulleet eikä sen muuttamiseen taida riittää mikään muu kuin se saatanan Kannu.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Se oli sitten semmoinen välipäivä. Haluton ja aneeminen esitys kaiken kaikkiaan, ihan muistui tammikuun slumppi mieleen.

No kun tämä peli huilattiin puolivaloilla ja tukka silmillä niin energiaa riittää seuraavaan rutistukseen, eiks niin?
Luulisi että playofflätkä ja täysi Nationwide saisivat jotain tunnetta aikaa mutta ei vaan jengiä hotsittanut.

Jos kotikirous pitää molemmilla loppuun saakka niin me ollaan jatkossa.

Nyt pitää vielä Folignon ovetksinimaisesti tulla julkisuuteen ennustuksineen; "-Me voitetaan tästä eteenpäin kaikki pelit.", "-Myös ensi kaudella."
"-Ugh, olen puhunut."
 
Jos väittelet idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Huh. Nyt meni taas nitroa purkillinen.

Kaks erää Caps kuskin paikalla ja jokseenkin Bobrovsky piti Blue Jacketsin mukana vaikka tilastot muuta valehteleekin. Sininen joukkue vastasi sitten kolmannessa erässä maalivahtinsa huutoon hienosti. CBJn kovan paineen alla kotijoukkueella tuli löysät housuun ja vaadittiin lähes ihme että sinniteltiin jatkoille asti (vedot maalivahtia päin 1-16 kolmannessa).

Jatkoajalle kuitenkin oli kalsarit vaihdettu ja taas ihan uusi Caps kehiin. Päästä päähän mentiin siihen malliin että tällä kertaa tuli löysät kotisohville. Bobrovskyltä pari ihan huikeaa gamesaveria mutta katkeshan sekin.

Kaksijakoinen peli. Toisaalta ansaittiin voitto jo ihan pelkästään jatkoajan rynnistyksen ansiosta, toisaalta taas tuo kolmas erä ei ansaitsisi mitään palkintoa koskaan. Tämä otetaan kerrankin ilolla vastaan, CBJ kuitenkin sai ekat kaks vähän puskista ja etenkin tuo game2 olisi kuulunut toisinpäin.

Kaks katkonpaikkaa joista eka Nationwidessa ma-ti yöllä. Tuo on se helpompi paikka. Molemmat on selvästi jännittäneet hiukan enempi kotonaan.

Mä en jaksa enää yhtään game7:skaa, tai en ainakaan ennen kolmatta kierrosta..
 
mi ikävyys, mi hämäryys

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
Pomppiihan se vihdoin meillekin! Pari erää homma näytti hyvältä, mutta kolmas oli kyllä ihan yhtä päätyä ja vain Holtbyn ansiosta selvittiin jatkoille. Jatkoaika olikin sitten yhtä ilotulitusta päästä toiseen mutta lopulta pomppi meille! Noh, samapa tuo kun on Capitalsista kyse niin seiskapeli on aina edessä riippumatta siitä miten edelliset pelit menee. Vahva luotto siis Columbuksen seuraavaan kotivoittoon nyt - varsinkin kun tämä taisi olla eka peli jossa Blue Jackets voitti selkeästi maalipaikat ja olisi ehkä jopa voinut ansaita voiton.

Hieno fiilis kuitenkin olla edes hetken aikaa johdolla pudotuspeliparin voitoissa. Takaa-ajon aikana on koko ajan hirveä stressi, varsinkin kun ei itse voi tehdä asialle yhtään mitään. Seuraavaa odotellessa!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Saa nähdä kestääkö asenne kutospelissä.
Riski että nähdään taas vaihteeksi se löysä versio Capseistä on ilmeinen.
Kuitenkin kolme viimeistä peliä on osoittanut sen pienen tasoeron mikä joukkueiden välillä on ja miksi Capsien pitäisi olla se jatkoonmenijä.
Kolmas erä oli kyllä kamala.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Tää sarja näyytäisi olevan todella tasainen ja tämä sarja voisi olla parin pompun takia jo poikki jommalle kummalle.
 
Derek Boogaard 23.6.82-13.5.2011
Pens,Wild
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tärkeä voitto ja nyt käydään jatkamassa voittoputkea Nationwidella. Oli pomppuja tai ei niin pidän täysin ansaittuna tätä johtoasemaa sarjassa. Seuraavasta poikki tämä homma.

Let’s Go Caps!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Käsittämätön peli. Mutta täydellisesti antoi kuvan siitä esimerkistä, että jos et itse tee, niin sitten kaveri tekee.

Kolmoserän vedot taisivat olla 16-1 Jakkujen puolelle. Huh hei.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Onhan Capsilla selvästi enemmän taitoa hyökkäyksessä ja se on nyt näkynyt, varsinkin kun Panarin on kadonnut parin viimeisen matsin aikana kuvasta täysin. Tiukka sarja joka tapauksessa menossa ja hieman paremmalla tuurilla voisi toinen joukkueista jo olla ulkona, niin tiukkoja matseja olleet kaikki pl. neljäs peli ja molemmilla on ollut avaimet voittoon. Toivottavasti Columbus saisi kaivettua itsestään parhaan irti kotiyleisönsä edessä ja nähtäisiin seiskapeli.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
Kaksijakoinen ja pääosin hyvin tasainen sarja tuli nähtyä, mutta hyvä että se on nyt ohi! Kiitos Columbukselle kovasta vastuksesta, mutta ei teistä onneksi mörköä tullut Capitalsille vaikka parin ekan pelin jälkeen siltä jo näyttikin. Tämä kuudes peli oli yllättävänkin maalirikas, vaikka vain yksi osumista tehtiin ylivoimalla. Odotin Columbuksen iskevän vielä kovempaa tähän peliin, mutta Bobrovskille sattui huonompi ilta eikä Panarin ollut enää sama pelote kuin ekoissa peleissä.

Kakkoskierros on jo hyvä saavutus tämän kauden Capitalsilta, mutten usko että takki vielä tyhjeni tähän sarjaan.
 

Värnilkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ USA
Niin se vain taas kerran päättyi kausi tähän samaan kohtaan. Hankala paikkahan tämä alkaa olemaan, että joka vuosi pelit päättyy ennen aikojaan. Ei siinä, parempi joukkue jatkaa eteenpäin tästäkin parista kohti Pingviinejä. Tasainen ja hyvä sarjahan tämä oli ja on se vain näissä pudotuspeleisessä ihan eri kiima lajia kohtaan kuin pitkän runkosarjan aikana. Yön pelissä sattui valitettavasti Bobrovskylle vähän heikompi peli ja ero repesi tulostaululla liian suureksi kolmannen erän alussa. Ehkä sitten ensi vuonna on meidän aika nauttia ensimmäisestä playoff-sarjan voitosta...
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ismo Leikolan sanoin:"No niin."

Se oli sitten siinä. Parempi voitti.

Ei muuta kuin crapseille onnea pingviinien kanssa.
 
Jos väittelet idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Shokkistartti mutta niinhän se sitten meni lopputuloksen kannalta odotetusti eli Caps in 6.

BJ oli ihan hyvä nippu ja helppo sarja tämä ei todellakaan ollut. Hyvin liikkuva isokokoinen jengi, joka iski kiekonriistoista hienosti vauhdilla vastaiskuihin. Panarin ei vaan jaksanut kannatella loppuun asti ja viimesessä pelissä ei Bobrovskyllekaan osunut se ihan paras ilta millä tämä olis seiskaan venytetty. Kai se yks ratkaseva tekijä vaan oli erikoistilannepelaaminen, vaikkei Capsienkaan yv ihan ylikylä-tasolla rullannut.

Kiitokset vaan Blue Jackets faneille ja mukavia kesälomia. Sarja jäi jotenkin hiukan kylmäksi vaikka pelit oli tiukkoja ja jatkoaikaa pelailtiin vähän välistä. Ei vaan sitä kiimaa ja vihaa näiden välillä tippaakaan ja mentiin aika herrasmies-sopimuksella. Se kelpaa kyllä tähän väliin, päästään ehjänä Pensiä vastaan. Tai onhan siellä Bura rikki, mutta ei tuota vaan paljoa pysty kaipaamaan.

Capseilta sarjan käännepiste oli Holtbyn paluu tasolleen. Ei siellä oikein haukkuja saa jaettua kelleen. Kuznetsov oli vaarallinen. Pakeista etenkin se pelottavampi osasto Kempny, Orpik, Djoos suoriutuivat urakastaan hienosti. Ovechkin 5+3 ja h8tersien taas vähän vaikeampi miestä netin syvyyksissä haukkua, vaikka vielä tais jäädä hihaan varaa hiukan parempaankin.

Sitten voikin nostaa vitutus-käyrät jo valmiiks tappiin kun jokakeväinen ihanuus Caps-Pens odottaa seuraavalla sivulla.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Viime matsit on olleet Capseiltä pääosin hyvää peliä.
Nyt jateaan uudet kortit.
Pingut on tänäkin vuonna kova jengi.
Silti näen että on ihan realistiset mahdollisuudet jatkoon.
 

JuiWSH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kiitos Blue Jackets -faneille vielä täältäkin suunnalta: hieno sarja kokonaisuudessaan ja Columbuksen nuoret tähdet ovat kyllä kasvamassa todella suuriksi pelaajiksi organisaation tulevaisuutta ajatellen. Hiukan epätoivoinen fiilis oli kyllä ensimmäisen parin pelin jälkeen, mutta hienosti Caps nousi ja otti seuraavat neljä perättäistä omiin nimiinsä. Sarjan suurin yllättäjä on Holtby, jonka en todellakaan odottanut pelaavan tässä sarjassa, enkä varsinkaan noin hyvin.
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Kiitoksia tiukasta ottelusarjasta. Washington oli odotetun kova, mutta eihän se Columbuksen voittokaan kovin kauas totuuden nimissä jäänyt. Kaksi tolppaa kolmospelin jatkoilla ja vitospelin kolmoserä olisivat voineet kääntyä myös Jacketseille. 4-2 lienee ihan hyväksyttävä tulos pelien kulun mukaan.

Sarjan käännekohta ehdottomasti Washingtonin kolmospelin pomputtelumaali, sekä Panarinin todellinen kuvasta katoaminen. Rehellisesti sanottuna kolmen ensimmäisen ottelun aikana Panarin pelasi varmasti uransa parasta kiekkoa, mutta loput pelit tyytyi lähinnä dumppailemaan kiekkoa muiden mukana. Väittäisin, että pakko olla jotain vammaa. Washingtonin paras Kuznetsov piti tasonsa yllä koko sarjan ajan ja sai loppua kohden tukea myös Ovielta ja Bäckstömiltä. Holtby sai matchattua maalivahtipelissä Bobin, joka toisaalta pelasi myös erinomaiset pudotuspelit kutospeliä lukuunottamatta.

Täytyy yhtyä Caps-kannattajiin siltä osalta, että sellaista viime vuoden Pens-sarjan kaltaista pudotuspelikiimaa jäivät ehkä ottelut kaipaamaan. Vaikea vihata vastustaa, joka ei oikein ikinä ole mitään voittanut.Ehdottomasti Caps bandwagoniin hyppään kevään osalta, Ovie ansaitsisi Cupin.

Ensi vuonna sit...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy