Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 28.01.2012 klo 20.57.

 1. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Blackhawks
  Vituttaa. Kaikki.

  Johan siihen luulisi tottuvan, siis tähän keväiseen paskaan. Mutta ei. Aina yhtä shokki. Kiinnostaa taas lätkä ihan vitusti. Niinku koko vitun elämä. Perkele.
   
 2. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Aina tää sama vitun laulu joka kevät. Vuonna 2020 mestis mestarina KooKoo?! On se vittu kummallista kuinka Sport ja Jokipo vuodesta toiseen onnistuu saamaan hommat toimimaan mutta ei meillä Kouvolassa onnistu mikään mikä veis finaaliin asti. PERKELE! Onneksi kesäloma on piiiiiitkä.
   
 3. BobbyFromMars Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Täytyy luottaa, että Juujärvi on se kaveri joka kääntää tän laivan suunnan.

  Taustat on ilmeisen hyvissä käsissä ja homma menee eteenpäin joten pakko luottaa myös siihen, että ne kevään voitotkin sieltä vielä joskus tulee.

  Toivottavasti hyvä meininki seuran ympärillä jatkuu sinne asti, mikä se vuosi ikinä onkaan, kun täälläkin pokaalia nostellaan KooKoon toimesta.

  Tällä hetkellä lähinnä vituttaa kun ei vituta KooKoon tän iltanen tappio...
   
 4. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Otetaan tavoitteeksi finaalipaikka vaikkapa kaudella 2022-2023.
  Siihen ei ole enää onneksi kuin 10 vuotta aikaa.


  Lainaus:
  Tässähän KooKoo on mestiksen ylivoimainen ykkönen. Kyllä Kouvolassa on häviämään opittu, mutta harjoitellaan nyt vielä seuraavat 10 vuotta, niin sen jälkeen voidaan päästä jopa finaaliin asti.
   
 5. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei pidä paikkaansa, Kookoo on voittanut ja tulee voittamaan.

  Se nyt on vaan nykyajan kiekkoa että tasaisia joukkueita on kasapäin ja pelit sen mukaan ratkeaa pieniin asioihin, joskus jopa parempaan tuuriin.
   
 6. Karpalovodka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinetti KooKoo
  Samaa paskaa vuodesta toiseen. Kolmena peräkkäisenä kautena välierissä ja
  joka kerralla tullu noutaja ei paljoo naurata.

  Kokenut jengi mutta silti jätkät sulaa joka ikinen kerta kun pitäisi onnistua vähäsen tärkeämmässä paikassa.

  Onneksi Jukuritki konttaa niin saa siintä edes pientä lohdutusta.

  Ei muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
   
 7. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Vittu, voi vitun vitun vittu!! Eipä lohduta tällä hetkellä juuri mikään, täysin raiskattu olo. Kotivoiton jälkeen heräsi jälleen toivonkipinä, mutta tylystihän siinä käy, kun haluaa uskoa ihmeeseen. Oma vika tämäkin vitutus, saatana.

  Koko joukkue vaihtoon, tota luuseriporukkaa en halua enää nähdä, jonka henkinen kantti näissä peleissä on aivan olematon. Tai no, oikeastaan ihan sama ketä siellä pelaa. Ei riitä, vaikka olisi maailmanmestari. Tää seura on kirottu.
   
 8. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pitäisköhän joukkueen vaihtaa nimi jotta tästä pronssipeli kierteestä päästäisiin eroon?! No vitsit sikseen. Koko konkka ronkka uusiks ja joku suht halpa joukkue niin homma toimii... ja vitut.
   
 9. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Mitä KooKoo on voittanut? Nyt ei tule mitään mieleen. Pronssiotteluita ei lasketa. Tosin voittihan KooKoo divarin kaudella 1986-87 nousten kauden päätteeksi liigaan. Eihän tuosta tosin ole vielä kolmeakymmentä vuottakaan, joten voihan se seuraava voitto tosiaan tulla seuraavan kolmenkymmenen vuoden aika tai sitten ei.
   
 10. Väärä valmentajavalinta täksi kaudeksi ja valmentajan vaihtaminen kesken kauden. Noissa aika oleelliset tekijät, miksi KooKoon tie tyssäsi välierissä. Noilla tempuilla annettiin liikaa tasoitusta muille. Ikan eväät oli syöty loppuun jo viime keväänä.

  Ensi kautta ajatellen valmentajavaihdos tehtiin hyvään aikaan.
   
 11. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä seurajohdolla oli suuri merkitys siihen, että eväät loppuivat Lehkosen repusta. Jos jotain saisi toivoa, niin johdon pitäisi olla 100 % Juujärven takana ja myös silloin kun tulee vaikeampia jaksoja.

  Lehkosen potkut eivät olleet yllätys kun muistetaan lähtökohdat. Itsekin tuli ennen kautta veikattua, ettei Lehkonen jatka valmentajana kauden loppuun. Syyttävä sormi voi osoittaa valmentajaan ja pelaajiin, mutta yhden sormen voi varata seurajohdollekin. Ei ihmiset onnistu työssään ilman luottamusta ja tukea.
   
 12. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vituttaa se, että Kouvolassa ei osata olla voittajia. Kun jotain Tampereen tai pääkaupunkiseudun kolmos- tai nelosporukkaa viedään marraskuisessa runkkarihöntsässä 6-0 viisinkertaisella pelaajabudjetilla niin alkaa liigahehkutus.

  Sitten kun sitä historiaa pitäisi ruveta tekemään, niin ensin sohlataan henkilöstöasiat niin että vaihtoaitiossa on mahdollisimman huono ilmapiiri ja huonot pelaajat (Frimodig, Lehkonen), ja sitten kun niillä päästään ratkaisupeleihin lähinnä siksi että melkein kaikki muut mestiksessä operoivat säälittävillä resursseilla, niin puppeloidaan omalla alueella kaveria läpiajoon (Kirén, Julkunen), ratkaistaan ottelut typerillä jäähyillä (Baker, Rämö) tai menetetään usko koko omaan tekemiseen yhdestä takaiskusta (joukkue, fanit).

  Erään lätkäjätkälänkyttäjän edesottamukset (olympiakuntokuuri, tiku&taku, porthen, tuomainen, pablon minuutit, pakki-julkunen, maine vs. teot junnujen kehittäjänä, muka kovan jätkän lässytys mediassa) eivät enää edes vituta, lähinnä naurattavat näin jälkeenpäin että 2v vuotta onnistui tuota kulissiaan ylläpitämään. Jos jotain vituttaa niin varmaan miestä itsään, ettei huipputasolla tarvitse enää lähteä kokeilemaan kun sut on jo nähty.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2012 klo 12.24
 13. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ismo Lehkosella riittää töitä valmentajana jääkiekon parissa. Hänellä on riittävät näytöt jääkiekon parissa toimimisesta. Kouvolassa Ika oli messias sen takia, että seurajohto ja fanit hänestä sellaisen tekivät. Nyt, kun urheilullista menestystä ei tullutkaan tappiin saakka, jokainen muistakoon, mitä ajatteli ja kirjoitti silloin, kun KooKoo sai Ikan valmentajakseen. Ihminen pettyy useimmin omiin toiveisiin ja kuvitelmiin jonkun ihmisen suhteen, näin tässäkin tapauksessa, kun on Ikan vuoro olla KooKoo-kannattajien sylkykuppina. Muisti on lyhyt. Ei ole vielä moniakaan vuosia siitä, kun Jokkeri pelasti KooKoon ja Jouni alkoi nostaa seuraa takaisin Mestiksen kärkijoukkueeksi. Tällä kaudella KooKoo pelaa pronssimitalista, mikä on hyvä ja realistinen tulos lähtökohdat huomioonottaen.
   
 14. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Mestiksen suurin pelaajabudjetti, Lehkosen 3-vuotisen valmennusajan kliimaksi kausi ja muiden joukkueiden Jukureita lukuunottamatta himmailu budjettipuolella ja sun mielestä pronssipeli on realistinen tulos?
   
 15. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Varmasti. Jamaikan maajoukkuehan ilmoitti kuluvana vuonna haluavansa lätkäkartalle. Sieltä varmaan löytyy joku sopiva junnuporukka tai vaihtoehtoisesti ikämiesporukka Ikalle projektiksi. Parilla kuntokuurillahan tehdään kädettömistä kakaroista kovan luokan kiekollisia puolustajia ja leppoisista rastafareista pommikoneita, kunnon lätkäjätkiä, hampaat irvessä. Perkele.

  Lainaus:
  Toki osaan olla kiitollinen siitä, että Ikalla on ollut korvaamaton rooli seuran päivittäisen tekemisen ja kiinnostavuuden saattamiseksi tasolle jolla se on nyt. Mutta pronssimitali näillä resursseilla kolmen vuoden projektin päätteeksi ei voi olla hyvä tulos edes suosikkijoukkuetta asuinpaikkakuntansa mukaan vaihtavien kannattajien, saati sitten tulevien työnantajien mielestä...
   
 16. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Kaikkitietävähän kirjoitti uusimmassa Urheilulehden kolumnissaan Juujärvestä, mikä otsikoitui, Juu, juu, Juujärvi, ei uskota. Ottamatta kirjoituksen sisältöön sen enempää kantaa, mutta seuraava lainaus pitänee Kouvolan suunnalla paikkansa, vai pitääkö?

  "Kouvola on kummallinen paikka valmentaa. Kokemukseni mukaan vuodesta 1987 asti siellä uusi valmentaja on aina julistettu vuorollaan Jumalasta seuraavaksi - kunnes noin parin vuoden päästä hänet manataan alimpaan helvettiin. Hyvä ystäväni luonnehti KooKoota "kummalliseksi sulatusuuniksi, josta ei kuitenkaan tule lopputuotteena rautaa".
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2012 klo 15.46
 17. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pitää täysin paikkansa - tosin yleensä ei tarvitse odottaa edes kahta vuotta. Eikä koske ainoastaan valmentajia. Onhan meillä kannattajilla joka vuosi ne 1-2 suosikkijunnulupaustakin, jotka sitten pari vuotta myöhemmin voidaan lytätä ihan maanrakoon.

  Sihvonen tosin itse ei ole kaikkein objektiivisin tässäkään asiassa.
   
 18. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Varmasti pitää. Onhan Sihvonen ollut tuon omakohtaisesti kokemassa, joten tietää mistä kirjoittaa.

  Millainen juttu se muuten oli? Sihvonenhan puhui Juujärvestä aina positiivisesti silloin LeKi-aikoina, mutta ilmeisesti ei nyt?
   
 19. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Muistaakseni jutun ydin oli siinä, että Juujärvi on kirjoittanut innokkaasti meidän pelistä, mutta valmentaja Juujärven pelissä siitä ei ole tietoakaan, vaan peluuttaa puhtaaksi viljeltyä pystysuunnan kiekkoa tai taisi olla liki puhtaaksi viljeltyä pystysuunnan jääkiekkoa.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Juujärven pelistä ja KooKoosta ei voi puhua samassa lauseessa, kun sitä ei ole nähty vielä. Joukkue oli Ikan ja pelasi Ikan pelityylin rippeillä kauden loppuun, tuloksena oli kurapaskaa. JJ on valmentajalupaus ja LeKin vieminen välieriin oli ihan käsittämätön temppu.

  Ensi kaudella näemmä mikä hänen panoksensa on. Eräs mies saattaisi täällä kestääkkin ne paineet, joita nyt ei ole sitten näköjään moni kestänyt. Puhun nyt eräästä kuninkaasta.
   
 21. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Juujärvi on vielä näkemättä ja arvostelun aika ei varmaankaan ole nyt. Ei Juujärvi kylläkään LeKiä välieriin vienyt vaan puolivälieriin ja niissä tuli noutaja suoraan 3-0.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  KooKoo pelasi "Ikan ulostuksen" jälkeisen ajan jotain sellaista kiekkoa, missä oli rippeet alkukauden KooKoosta ja paljon keskeneräistä uutta, jonka Ika jo aloitti. Ei tällainen sekametelisoppa voi kovin pitkälle viedä. Siihen kun vielä hämmentäjäksi kaveri "puskista" niin hyvinhän tässä pärjätiin olosuhteisiin nähden. Nämä ovat realiteetit.
   
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Tässä kaudessa vitutti:

  - Valmentajaruletin kanssa sähläys. Väärä ajankohta ja ei mitään ratkaisumallia miten jatkossa edetään, vain "Ika ulos"-lähtöajatus.

  - Pelaajissa muutama mätäomena juuri ko. tapaukseen liittyen. Toivottavasti eivät enää mustaoranssia vedä ylleen.

  - Liigalainojen kanssa sähläys. Varsinkin Tappara vei tuossa KooKoota, niin että tukka pöllysi. Nythän voisi jäsen F kertoa, että mitä todella meille jäi noista lainoista käteen, kun kausikin alkaa olla taputeltu? Suhdetoimintaa liigan suuntaan, mutta itse suosisin sitten mieluummin vaikka jotain Levin ryyppyreissun maksamista kuin tätä puljausta.

  - Joukkueen kasauksen virheet. En edes tajunnut miten vähän KooKoo todella teki maaleja ennen kuin katselin, että milloinhan ollaan vastaavalla tavalla tussuteltu ja oltu kuitenkin runkosarjan kakkosia. Niin, ei milloinkaan. Tuolla maalimäärällä ei päästä normaalisti edes pudotuspeleihin! On kyllä täysin käsittämätöntä ja anteeksiantamatonta, että tuolla pelaajabudjetilla ja rosterilla, joka kuhisee hyökkäyspään taitajia (Virpiö, Laukkanen, Heikkinen, Baker, Julkunen, Liukkonen, Siren, Hokkanen, Muhonen), jäädään tuohon maalimäärään. Varsinkin kotiotteluiden 2.43 maalia/ottelu on häpeällinen saldo.

  Tästä päästäänkin todelliseen ongelmaan, joka aivan varmasti vaikutti pääasiallisesti tuohon alhaiseen maalimäärään eli kovin kädettömään puolustukseen. Taisi olla KKtig, joka totesi, että eihän tuolta oikeastaan löydy kiekollista puolustajaa ja vaikka Kiprusoff hienosti pelasikin, niin ei miehen kuuluisi olla se ykkös kiekollinen pakki enää.

  - Juujärven väsyneet maalivahdin vaihdot. Joo, säännöt sallivat, mutta toivottavasti hommaa nyytit itselleen kesän aikana tuon asian suhteen.

  Kauteen mahtui paljon hyvääkin, kuten taloudellinen tulos, Rämön MVP-kausi, MestisTV, uudet nettisivut ja muutaman nuoren pelaajan kohtuulliset esitykset nyt esimerkiksi, mutta valitettavasti siinä mikä ratkaisee eli menestyksessä kentällä jäi taas luu kouraan.
   
 24. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Pitkälti samat asiat vitutti minua kuin cottonmouthia. Ylläolevasta kaipailisin lisätietoja, kun en ole kuullut/nähnyt mitään aineistoa tästä.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Olihan tuosta valmentajan vaihdon aikana puhetta täälläkin eli osa joukkueesta halusi Ikan ulos ja ei välittänyt sitä paljon piilotella. Kukin tavallaan, mutta itse en ole koskaan lämmennyt noihin huutoäänestyksiin, oli Lehkonen millainen ihmishirviö näiden sankarien mielestä tahansa. Koppiasiat koppiin ja mölyt mahaan.