Vitutusketju

  • 1 361 735
  • 7 513

Bacon

Jäsen
Kyllä Kisapuistossa useimmiten on ihan kelpo tunnelma. Tästä on tehty ns. tutkimus eräiden henkilöiden toimesta ja Kisapuistossa yleisö lähtee esimerkiksi erittäin hyvin taputuksiin mukaan moneen muuhun halliin verrattuna. Ei mitään helkkarin läpsyttimiä tarvita. Myös SaiPa huudot lähtee välillä erittäin komeasti. Toki on niitäkin pelejä, kun hallissa on hiljaista eikä edes meidän Kaiteen urpojen äänihuulista ääntä irtoa. Pelejä nyt vaan on niin paljon, että osa maistuu pakostikin pohjaan palaneelta hernekeitolta. Lopputulos on kuitenkin se, että meidän kuudes pelaaja on kovempi kuin monessa muussa hallissa. Siitä kuuluu kiitos koko Kisapuiston väelle.

Loppuun pakollinen mainostus. Jos vähääkään tuntuu siltä, että tuo äänihuulien rajojen testaaminen kiinnostaa niin Kaiteella ei ole koskaan liikaa porukkaa ;)
 

Paviaaniuros

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meiltä ihan oikeasti puuttuu se kuudes kenttäpelaaja, kun kaikki vaan mököttää katsomossa. Ainoat jotka tekevät todella arvokasta työtä on Kuha ja Kuhan suuresti arvostetut kumppanit.

Rohkenen myös olla vähän eri mieltä.

Miun mielestä ei tarvitse katsoa taaksepäin kuin pelkästään viime lauantaiseen KalPa-otteluun, niin kyllähän koko Kisapuisto kannusti omiaan todella hienosti. Muissa halleissa aktiivisesti reissaavana voin sanoa, että meillä on Lappeenrannassa kyllä tosi hyvä tilanne. Näin on ollut käytännössä koko kauden ihan muutamaa kokonaisvaltaisesti aneemista iltaa lukuunottamatta, joihin ehdottomasti myös eilinen hallin tunnelman ja kaukalon esitysten puolesta lukeutuu. Nuo kaksi asiaa kuitenkin kulkevat varsin tiukkaa käsikynkkää, ei se laulukaan meiltä kovin kiimaisesti kajahda jos kentällä kyykätään.

Kisapuiston suuri yleisö osallistuu miun mielestä todella hienosti taputtaen kannustamiseen, enkä mie ainakaan mitään muuta edes osaa odottaa. Tätä ollaan pyritty tukemaan viilaamalla suurimmat tahtikikkailut pois, mielestäni ihan onnistuneesti. Taputuksen päälle saadaan sitten vielä istumakatsomosta ajoittain myös SaiPa, SaiPa -huutoa, ainakin silloin kun sitä sieltä pyydetään. :) Metsää harvemmin näkee puilta, kun sitä tarpeeksi läheltä katselee, tämä on itsekin tullut todettua välillä firman kausikorttipaikoilla istuessa.

Kiitos positiivisista sanoistasi, yritämme jatkaa omaa "työtämme" siellä seisomakatsomossa mahdollisimman äänekkäästi. Toivottavasti myös suuri yleisö jatkaa omaa "työtään" ja saapuu jatkossakin hallille, niin meillä on tulevaisuudessakin olemassa seura, joka tarjoaa kannattajilleen näitä suuria tunteita. Eikä se meidän lipun heiluttaminen tai epävireinen laulaminen päädyssä ole mitenkään arvokkaampaa,

yhdessä tätä hommaa tehdään.

-Kuha
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lisätään nyt vielä tähän, että Lappeenrannassa tehdää kyllä yleisön osalta todella hyvää työtä paljon. Willimiehet ja co. on sitä mitä pitääkin olla ja pitävät sekä kotona että vierasreissuilla lippuja korkealla. Tuosta ei sivustakatsojana ole mitään muuta kuin HYVÄÄ sanottavaa! Tietynlainen keltamusta ydin on vuosien saatossa lujittunut kyllä - tullut jäädäkseen ja muodostunut tuikitärkeäksi tekijäksi katsomossa ja varmasti se tarttuu myös parhaimmillaan muihinkin ja saa hallin syttymään eloon.

Tuolta osin ei vituta yhtään ja sikäli ei nyt ketjun teemaan sovi laisinkaan. Muistelin vaan tuossa ainakin takavuosina sivustakuultuja ärisijöitä ja SaiPan ivaajia, vaikka selkeästi eivät olleet vastustajan kannattajia. Onneksi tuo porukka nyt taitaa kuitenkin olla marginaalia. Harmi vaan, että umpinegatiiviset tapaukset joskus voi saada tarpeettoman paljon huomiota.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
En sitten tiedä onko tuota samaa nurjaa mentaliteettia muilla liigapaikkakunnilla?

Aivan varmasti on. Ainakin Helsingissä samat keski-ikäiset paskamahat antavat siellä koko ajan kommenttia kovalla äänellä, vaikka omat skilssit löytyvät parhaiten veronkierrosta ja sosiaalitukien väärinkäytöstä. Ja sitten kun oma joukkue tekee maalin on kommentti aina "No justhan mä vittu sanoin!", tämän jälkeen haetaan hyväksyntää vieressä olevilta, joiden kiinnostus näitä kotivalmentajia kohtaan on täysi nolla.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ok, no hyvä, ettei sitä voi vaan karjalaiseen mentaliteettiin pelkästään yhdistää... =)
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Juurikin näin - olkoon samanhenkiset samassa porukassa niin ei läiky yli jos porukkaan tulee joku kannustava-fani. En tosin tiedä millä tunteella nämä urpot suhtautuvat - mielensäpahoittajia tuntuvat olevan koko sakki. Sen takia vaihdoinkin katsomon oikeaan yläosaan, jossa olen jopa tavannut pari jääkiekosta tajuavaa ihmistä ja muutenkin meno siellä parempi.

Pitäisiköhän sitä tänään itsekin kokeilla ekskursiota sinne oikeaan laitaan, jos siellä näitä itku-erkkejä on vähemmän. Oman vakipaikan lähiympäristössä on vakipaikat muutamalla miellyttävällä ja jääkiekosta selvästikin paljon ymmärtävällä ja SaiPan tekem isiin realistisesti suhtautuvalla jampalla ja heidän kommentointiaan kuuntelee mielikseen, mutta turhan hyvin kuuluu ne vasemmanj ylänurkan itkut ja aina välillä sieltä lähestytään minunkin vakimestojani ja marina niin tuomareista kuin SaiPan pelaajistakin (kuka nyt sitten milloinkin onkin hampaissa) verottaa kyllä kummasti viihtyvyyttä.

Vituttaisi ehkä illalla vähemmän, jos sitä ei tarvitsisi kuunnella.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Lievä vitutus tuli eilisestä Mankisen maalista...siihen nimittäin kusaisi sekä tulosveto että moniveto...3-1 voitto ois oikein hyvin riittänyt ja tuonut meikäläiselle n. 200e rahaa...kele! Toki voitto Kärpistä auttaa kestämään asiaa aika pitkälti :-)
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Palola tällää maalin kolme minuuttia ennen loppua ja meillä Hakalissa lyödään vekottimet kiinni ja mennään saunaan. Olisi ehkä kannattanut katsella loppuun asti.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä se toisen erän heikko peli (eikä kaikki siis ollut SaiPan vikaa toki) ja sen takia yksi hukattu piste vähän vituttaa, myönnetään.
 

ahal

Jäsen
Palola tällää maalin kolme minuuttia ennen loppua ja meillä Hakalissa lyödään vekottimet kiinni ja mennään saunaan. Olisi ehkä kannattanut katsella loppuun asti.
Niin täälläkin. Jäin kuitenkin kiinni otteluseurantaan, kunnes aHab hehkutti, että "..keltamusta ei hellitä.." Eiku takas Ruudulle, joka tökki ja puskuroi ja ilmoitti tuloksen 5-4... ja lopulta että jatkoaika. Se livenä ja jess! Näytti kuin SaiPa olis voittanut mestaruuden, jätkille maistui.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos nyt jotain negatiivista tältä kierrokselta pitää kaivaa, niin Bluesin (2-0 --> 3-5) ja Tapparan (2-2 --> 2-4) voitot.

SaiPa napsii pisteitä kovaan tahtiin, mutta samaan aikaan ylempänä olevat joukkueet pitävät piste-eron samana.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oksettava peli. Kävelkää kotiin luikkarit jalassa. Pelissä ei onnistunut mikään, vaan peli oli aneemista paskaa koko jengiltä kiekon tiputuksesta loppusummeriin. Fyysisyys oli ihme ryntäilyä ympäri kenttää, joka ei mihinkään johtanut. Kuinka toi jengi voi olla noin saatanan epätasainen. Hetki sitten oltiin 5 pelin voittoputkessa ja nyt 2 peliä ilman maaleja. Noh jos vaikka tästä jengi saataisiin heräteltyä seuraaviin peleihin.

E: Ainiin meinas unohtua. Junnutkin otti 4-1 kuokkaan.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Eihän siitä taaskaan tullut lasta, eikä paskaa koko hommasta. SaiPa ollut jokaisessa Kuopion pelissä täysi vastaantulija. Toivottavasti ei tarvitse kohdata enää tällä kaudella kertaakaan.
 

Barney

Jäsen
Päällimäisenä jäi mieleen tuosta paskasta pelistä yksi kysymys: Mitä vittua Rony Ahonen tekee ylivoimalla? Tämän päivän saldo: täydellinen läpisyöttö Kapasen 3-0 maaliin, yksi vaarallinen menetys hyökkäyssiniviivalla ja yksi "kikkashow", joka päättyi paitsioon. Kiitos ja hei.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aivan kauhea peli SaiPalta ja suorastaan hävettävä esitys. Miten SaiPa onkin pelannut tällä kaudella niin paljon sysipaskoja otteluita? Oliko kymmenes kerta jo kun jäädään nollillekkin.

Hirveän ailahtelevaa on ollut SaiPan peli ylipäänsä tällä kaudella. Tällä hetkellä vituttaa ja hävettää tuo tämän päivän esitys niin perkeleesti.

Ääääääääääääääääääää! Vittu saatana, kun voikin kyrpiä ääääääääääääääääääää.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Mikähän tuolle Mankiselle on oikein tullut? Hirveää hiihtelemistä ollut jo monta peliä. Kaveria ei edes huomaa kentällä. Ymmärrän, että sopimus muualle on jo aikoja sitten tehty mutta voisi sitä kuitenkin edes yrittää pelata saatana, puhutaan kuitenkin maalintekijästä ja jonkinlaisesta johtavasta pelaajasta joukkueessa. Eikä tuo Björkstrandkaan mikään suuri vahvistus ole ollut tähän mennessä.

Hämäläisen "jarruketju" otti taas pari maalia omiin kuten tapana on ollut. Hämäläinen itse on liigan hitaimpia luistelijoita ellei hitain ja aiheuttaa jatkuvasti vaaratilanteita omiin tuolla hitaudellaan, etenkin isossa kaukalossa. Sen lisäksi häviää jokaisen aloituksen ja pelikäsitys kiekollisena on täyttä paskaa. Tekisi Vilille ihan hyvää pieni huili. Ja Tirkkonen voisi oikeasti jo hajottaa tuon ketjun, ei vaan toimi.

Toivottavasti ei enään tule turpaan traktoreilta täyden Kisapuiston edessä.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Vittu, SaiPalla oli tänään kentällä joukkueellinen impotentteja etanoita, pahin näistä oli Mankinen, ei seisonut edes ensimmäisestä nivelestä.
Tulipa perkele lunastettua se pleijarikausari, ei taida olla käyttöä kuin yhteen säälipeliin, enempää ei tuolla pelillä tarvitse katsella, jää saatana iso raha tyhjän pantiksi koko kesäksi, olisi silläkin rahalla saanut ostettua monta pulloa kossua jotka olisi voinut juoda suruunsa mennyttä kautta muistellessa.
Helvetin helvetti !!!
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kyllähän tällainen esitys vituttaa. Suorastaan hävettävää paskaa!! Taisi olla kauden paskin peli tai ainakin helvetin lähellä sitä. KalPa puolusti ihan hyvin, mutta ei nyt varsinaisesti mitään ihmeitä esittänyt. Täysin oli kaadettavissa, jos olisi kiinnostanut. Miten vitussa voi pelata joukkue noin päin persettä tärkeäassä matsissa, kysyn vaan. Pää ei kestä?

Kaikki kaksinkamppailut hävittiin, fyysisyyskin oli tuloksetonta ryntäilyä ja monesti oltiin itse turvallaan. Irtokiekkoihin ei ollut menijöitä, eikä maalille. Näki taas pelin puolessä välissä, että turpaan tulee ja nollille jäädään maaleissa. Vittu 2h ilman maalia...ja kun oikein sitä "yritettiin", niin saatinhaan sieltä kauden KYMMENES NOLLAPELI aikaan! Liekö jonkinsortin ennätys...onkohan kukaan muu joukkue jäänyt tällä kaudella kymmentä kertaa nollille?

Ihmetyttää tuo pelin tason helvetillinen ailahtelu tällä kaudella. Viime viikollahan se näytti jo tosi hyvältä, mitä nyt Ilves pelissä alkoi jo homma hyytyä, vaikka voitto tulikin. Siitä paska sitten jatkui valumista ja tämän viikon matsit ovatkin sitten menneet loistavasti: 0p ja 0 tehtyä maalia. Niin sitä pitää. Kärpät pelissä oli sentään paikkoja, tänään ei enää olllut niitäkään. Ihan helvetin munatonta touhua.

Ja pakko kyllä tukistaa tuota uusittua ykkösketjuakin. Kukaan siinä ketjussa ei saa mitään aikaan. Bjorkstrand on pelannut nyt muutaman pelin ihan vihkoon, Mankinen hiihtelee jossain hevon vitussa pelin ulkopuolella ja McIntyre ei tunnu pääsevään peliin kiinni tauon jälkeen. Eipä tänään Järvisen ketjukaan mitään esittänyt ja kiveen hakattu kolmosketjukin oli aivan paska, ottiko pari maalia taas omiin. Tiedä sitten, että pitäskö ketjuja muokata, vai eikö uskalleta lähteä sotkemaan. Itse kokeilisin sellaista, että vaihdetaan joku ukko ykkösen ja kakkosen välillä ja kolmosketju uuteen uskoon. Ehkä Hämäläisen olisi aika huilata ja Flinck neloseen, Koho kolmoseen. Jotain tuollaista vaikka. Ei kai se peli ainakaan tämän iltaista paskemmaksi voi muuttua...
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mankisen otteet ovat negatiivista ja vaikka tänään paikkoja tulikin sekä mielestäni suhteellisen pirteä olikin niin tulosta ei vaan tule. Kokeillaanko Santasta. :D
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa kun kesken kauden pitää noita sopimusuutisia vuotaa julkisuuteen. No juu, onhan siitä huhuttu jo tovi, että Spina olisi menossa aurajoen rannalle kultaa vuolemaan, mutta silti.
 

ahal

Jäsen
Vituttaa kun kesken kauden pitää noita sopimusuutisia vuotaa julkisuuteen. No juu, onhan siitä huhuttu jo tovi, että Spina olisi menossa aurajoen rannalle kultaa vuolemaan, mutta silti.
Samma här. Sylettää tuo touhu. Eikö nuo meediot voisi pantata muutaman viikon tietojaan, kunnes ko. seurat ovat jo kesälomilla. Tällainen medialeaks ei palvele juuri muita kuin vuotajaa itseään.

Toisaalta ei ainakaan vielä ketuta, vaikka Tepsukat kasaa puolen miljoonan ykkösvitjaa X - Perrin - Spina. Ei olisi ihme, vaikka toisessa laidassa viilettäisi esim. P. Davis...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös