Vitutusketju

  • 1 349 353
  • 7 504

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Aho laita nyt Helewka ja tää puolustuspelaamisesta vastaava valmentaja hevonvittuun.
 

Veleho

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Voitolla oltaisiin voitu olla enää 3 pisteen päässä jumbosijalta noususta. Sen sijaan paskotaan kunnolla housuun ja vedetään se pieni viime peleistä saaru positiivisuus vessasta alas.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei luoja mitä paskaa toinen erä. Onneksi en lähtenyt hallille eikä cmoresta tarvi maksaa mitään.

Ekassa erässä vielä jaksoi katsoa matsia mutta toisessa kiinnostaa enemmän Twitterin uutiset kun SaiPan selviytyminen.

Jos tämä matsi hävitään niin se on hyvää yötä koko kauden ja seuran osalta.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
KooKoo saa jokaisella yrityksellä sisään ja SaiPa ei osaa hyödyntää omia ylivoimiaan… Annettiin kyllä taas voiton avaimet ilmaiseksi vastustajalle.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
KooKoo saa jokaisella yrityksellä sisään ja SaiPa ei osaa hyödyntää omia ylivoimiaan… Annettiin kyllä taas voiton avaimet ilmaiseksi vastustajalle.
Se tässä ihmetyttääkin, että eikö yhtään sytytä pelaamaan ja tuo Morandin 2-1-maalihan oli upea, joten olisi luullut senkin nostavan henkeä. KooKoo on läksynsä lukenut ja katsonut videot. Täydellisen riittävää vieraspelaamista. Toki revanssiahan tässä Kouvola on hakemassa. Mehän ollaan hallittu keskinäisiä.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ihan ei ollut taas pro-meininkiä kaikilla lehdistötilaisuuden mukaan ja jouduttiin tiivistämään kolmeen ketjuun. Meinaako Hämäläinen, että hän on itse amatimies, kun saa palkkaa tuosta touhustaan?

Olisin kyllä aivan hiljaa muiden ammattimaisuudesta, kun näytöt on nuo. Mutta tämähän on vain oma mielipiteeni.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Kaksi erää katsoin hallilla peliä ja sit rupes niin paljon vituttamaan, että lähdin pois. Enkä palaa takaisin ennenkun jotain todellisia ratkaisuja tehdään. Ensimmäiseksi tuo puollustuksen seisoskelun tulee loppua. On todella naurettavaa kun seisotaan ja vastustaja saa vapaasti vedellä laukauksia ylämummoon. Mihin on hävinnyt viime kaudella vielä suhtkot hyvä alivoimapelaaminen? Nyt jos tulee jäähy niin voi suoraan vetää vastustajalle viirun, on se sen verran paskaa.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Ompahan taas surkeeta... 0-2 ja ei voi kun nauraa...
Suljin telkkarin, ei tuota voi katsoa..
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
En tiedä mikä vitun suonenveto nuo pari vähän parempaa matsia oli, mutta nyt on taas valuttu siihen samaan sontaläjään kuin kauden alussa. Kolme kihausta omaan päähän ekassa erässä ja lähellä oli jo 0-4 JYP:lle, mutta Varis torjui rankkarin. Hah, ja videoillekin pääsi JYP, mutta ei maalia, eli 0-5 oli ainekset.

Vittuun kaikki!

Ja nyt se on 0-4. Ihanaa!
 
Viimeksi muokattu:

Bacon

Jäsen
Lukasista nyt ei tarvitse edes sanoa mitään. Tuskin saa silmiä, ovea, suuta tai televisiotakaan kiinni.

Meinasiko Hämäläinen vielä kauan pitää tuon Hokkasen ketjun kasassa keräämässä miinuksia? Ihan aivotonta toimintaa. Sokea idioottikin näkee, että tuo ketju on joka toisessa vaihdossa ihan kusessa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vituttaa ihan kympillä, että tulin pienen tauon jälkeen hallille. VITTU MITÄ PASKAA!!! Onneksi sain sentään ilmaisen lipun, mutta ei paljoa lohduta. Voisiko Lukas ja Ville Hämäläinen siirtyä pois tehtävistään...kiitos.

Edit: Lisätään vielä eilisen tunteenpurkauksen jäljiltä tähän, että tilanteesta saa kyllä aika paljon "kiittää" Jussi Markkasta. Hämäläinen nyt ei ole itseään pestiinsä valinnut. Toki on käynyt selväksi, että liigatasolle ei eväät riitä.
 
Viimeksi muokattu:

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
On kyllä pelistä toiseen ihan jäätävää kidutusta seurata tätä saattohoitopotilasta, jota SaiPaksi kutsutaan. Enää ei mieti, saako peleistä jotain iloa, vaan vituttaako pelin jälkeen asteikolla nollasta sataan vähän vai vähän enemmän.

Oikeasti tulee paha mieli tästä kaikesta, vaikka "järkevänä aikuisena" kuinka yrittää ajatella urheilun vain urheiluna. Jääkiekon ulkopuolella ahdistaa jatkuvasti, milloin joku seuraavan kerran vittuilee fanituksesta. Kun ei ole enää mitään, millä oikeuttaa tätä harrastusta. Mikään ei auta.

SaiPakin kertoo jatkuvasti vähemmän ja vähemmän ulospäin, joten vitutus vain pahenee sympatian sijaan. Vituttaa Valkeapään ja Ahon puolesta. Ehkä myös esimerkiksi Kalaputaan ja Vainikaisen puolesta. Mutta ei tässä paljoa ole sääliä jaettavaksi. Milloin viimeksi joku organisaatiosta on sanonut jotakin faneille rehellisesti? Omistajista ei ainakaan kukaan tuota osaa.

Odotan oikeasti konkurssia. En siis siksi, että haluaisin, mutta se näyttää peli kerrallaan jatkuvasti todennäköisemmältä lopputulemalta. Olisiko nyt vittu viimein aika, että organisaatio antaisi signaalin jostain muusta? Vai voisiko sellaiseen enää uskoa tippaakaan?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kun katsotte SaiPan tilinpäätöksen tappiolukuja, voitte miettiä, minkä tasoinen toimitusjohtaja Markkanen oli.

Kun mietitte, että pitkän linjan maalivahtina Markkanen osasi todennäköisesti parhaiten arvioida maalivahtien taitoja, ja hän löysi meille Lukasin ja Huhtamaan, voitte miettiä, minkä tasoinen utj Markkanen oli scouttaajana.

Kun mietitte, että SaiPa teki kahden vuoden jatkosopparin tappioennätyksen tehneen Ville Hämäläisen kanssa ilmeisesti neuvottelematta vapaana olleiden nimekkäämpien valmentajien kanssa, voitte miettiä, minkä tasoinen utj Markkanen oli urheilujohtajana.

Kun tajuatte, että hallitus valitsi Markkasen toimitusjohtajaksi ja hyväksyi hänelle kaksoisroolin tj-utj, voitte miettiä, minkä tasoinen hallitus meillä on.

Aika paljon tässä on mietittävää pienelle SaiPa-kannattajalle...
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Jahas. Taas annettu vastustajalle maaleja eteen. Loppukiri tasoihin ja jatkoaikatappio siis edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös