Vitutusketju

  • 1 188 079
  • 6 628

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
On kyllä munaton tämä kalpan jengi. Nyt annetaan toisten joukkueiden hakata meidän parhaat pelaajat nazarettiin jo ennen playoff-kevättä. Tämä nössöily vituttaa enemmän kuin tappiot! Jos näihin ei tosiaan puututa niin signaali muille on selvä: ei kiinnosta, lyökää vaan uudelleen ja näillä mennään! VMP!!!
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Onko ylipäätään edes olemassa mitään muuta jääkiekkojoukkuetta, jossa 50 pistettä takonutta kultakypärää voi yrittää ajella sairastuvalle loppukaudeksi eikä muu joukkue reagoi siihen yhtään mitenkään? Tämä taitaa olla ihan tällainen KalPan yksinoikeus, mutta siksi joukkue onkin Savon ylpeys. Kaudesta toiseen edelläkävijä monella saralla. Malmivaarahan muuten yritti ajella Kapasta mutta meni ohi ja loukkasi itsensä.

KalPan epävirallinen kannattajasivusto | Keskustelufoorumi | Kilpisydan.net View topic - KalPa kaudella 2012-2013

Siellä on käyttäjä kalakukko2 tänään raapustanut hyvää tekstiä.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Onko ylipäätään edes olemassa mitään muuta jääkiekkojoukkuetta, jossa 50 pistettä takonutta kultakypärää voi yrittää ajella sairastuvalle loppukaudeksi eikä muu joukkue reagoi siihen yhtään mitenkään?

No mitäs: sen jälkeen, kun oma maalivahti ajellaan levyksi ja keskittymiskyvyttömäksi kesken kauden tärkeimpien pelien ilman että kukaan reagoi, mikään ei enää yllätä. Sitä saa mitä tilaa.

Mutta jotta ei tulisi väärää käsitystä: tässä EI haeta mitään benamor-tyyppistä sairasta hyökkäystä, tahallista vahingoittamista, joukkotappelua tms. vajakkitoimintaa, vaan ihan perusjuttuja toisen puolustamisesta ja pelin hengestä. Niitä juttuja, jotka pätevät lievemmissä muodoissa alemmissakin sarjoissa, vähänkin isompien junnujen ja "jopa" naisten peleissä - joka paikassa pl. harrastekiekko. Vittu.
 
Viimeksi muokattu:

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo. En itse ole enää varma että haluanko jatkossa kannattaa seuraa, jonka pelaajat eivät tunnu pitävän ollenkaan toistensa puolia. Kyllähän Koskisenkin tapauksessa olisi pitänyt samantien antaa kuitti. Se on aivan se ja sama montako peliä jälkituomioita arvotaan. Tuomion pitää tulla heti jäällä.

Onneton paskahousulauma. VITTU!!!

Ehkä toivoa sittenkin vielä on...

Kalle Koskinen lopettaa uransa tämän kauden jälkeen. Hyvin suurella todennäköisyydellä johtuen siitä, että pelkää KalPan kostoa. Eihän tämä voi olla sattumaa, että ilmoittaa lopettamisestaan juuri sen jälkeen, kun on herättänyt KalPan keskuudessa silmitöntä vihaa taklattuaan kultakypärää päähän.

Koskinen lyö luistimet naulaan - SM-LIIGA - 22.02.2013 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Ja kyllä. Tämä oli nimenomaan sitä sarkasmia.

Linkki jatkoaika.com:in uutiseen.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
On tämä kyllä helvetin haluton ja väsynyt porukka.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Ei enää jaksa. Nyt olen tullut siihen pisteeseen, että on ihan sama. Samalla asenteella joukkuekin painelee kohti kauden tärkeimpiä pelejä.

EdiT: kuka avaa Laukkaselle kenkää ketjun?
 
Viimeksi muokattu:

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Viikko sitten lauantaina olisi voitolla ollut runkosarjan voitto ihan realistisesti saavutettavissa. Turpaan siitä ja päälle taas vähän lisää kotitappioita, niin sääleihin on suunta vääjämättömästi. Loppuohjelmakin on sen verran haastava, että saa nähdä tuleeko edes "kotietua" niihin. Halutun kaltainen muutos on saavutettu ja päävalmentaja onneksi sidottu myös tuleviksi kausiksi.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
^ No ohan vit*n väsynyt. Ja jos ja kun tuo johtuu valmentajavelho Laukkasesta, niin jippii! Jos tuo jamppa vielä jatkaa ensi kaudellakin puikoissa, niin taitaapa loppua eka kertaa elämässäni kiinnostus jääkiekon seuraamista kohtaan.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Surettaisi suomikiekon puolesta jos KalPa tällaisella paskalla onnistuisi vielä roikkumaan kuuden joukossa. Annetaan vaan suosiolla parempien joukkueiden mennä ohi ja Kalapa sääleihin, sinne nämä kilpisoturit kuuluvat.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
EdiT: kuka avaa Laukkaselle kenkää ketjun?

Melkeinpä Laukkaselle ja K.Kapaselle kenkää. On kyllä ihan hämmentävän paska ja MUNATON jengi. Haistakaa v**tu koko KalPa.

niin taitaapa loppua eka kertaa elämässäni kiinnostus jääkiekon seuraamista kohtaan.

Tuskin koko jääkiekkoa kannattaa lopettaa. KalPan seuraamiseen se kyllä vaikuttaa täällä ainakin.
 

Lodnikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kyllä Laukkanen antaa nyt niin paljon etumatkaa muihin taktisessa osaamisessa. Kaikkiin jääkiekon puolustustyyleihin löytyy avain, kunhan sen vaan valmennus osaa ottaa ajoissa huomioon. Meillä menee nyt aivan liikaa aikaa ja tulee kiekonmenetyksiä, kun vastustaja vyöryy 2-3 miehellä karvaamaan ylhäältä ja kovaa. Nykyisellä tyylillä ei päästä mihinkään, HPK osoitti sen tänään. Pelin sisällä pitäisi pystyä reagoimaan vastustajan pelitapaan, eikä vaan jyrätä sillä omalla pelikirjalla.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
EdiT: kuka avaa Laukkaselle kenkää ketjun?

Avasin sen jo ajat sitten, mutta moderaattori on sittemmin sen poistanut. Täältä sain vain vittuilut ketjun avaamisesta! Joku varmaan voi sen avata jos jaksaa.

Oikeastaan olisi pitänyt kirjoittaa tuohon positiivisuusketjuun, koska oli ihan helvetin hyvä juttu, että en sitten koskaan ostanut sitä kausaria ja olen ihan hyvin tämän satunnaisen paskan nähnyt urholta ja silloin tällöin paikan päällä. Säästyi pitkä penni.

Ainut syy mikä saisi nyt lähtemään katsomaan peliä olisi se, että olut katsomoita muutettaisiin niin, että voisi ihan reilusti ryypätä ja katsoa peliä samaan aikaan. Ei sitä nimittäin viitti selvinpäin kattoa.
 
Voihan voihan.. Olen luvannut itselleni etten enää nykyisin ottaisi näistä peleistä niin kauheita syttyjä, mutta nyt on kyllä pitkästä aikaa maksimaalinen tunne päällä.

Peli on täyttä paskaa. Jo Jyp-pelissä alkoi vituttamaan kun mukava (kakkos)valkkumme siellä vaihtoaitiossa naureskeli pelaajien kanssa samaan tahtiin, joten on se hyvä että olemme saaneet tämän halutun muutoksen ja peli on uomissaan. Tämäkään peli ei enää siinä kohti ollut KalPan hallussa.

Tämän lisäksi on se hyvä, että organisaatiossa on reagoitu kauden aikana pelaajamuutoksiin sekä löydetty oikeat ukot oikeille paikoille ykkössentteristä lähtien. Ai jumalauta.

Noh, niin kauan pelataan ennenkuin paksu tuomari viheltää pilliin viimeisen kerran. Kaikki on edelleen mahdollista, vaikkakin omassa mielessäni prosentit onnistuneelle keväälle on vaan entistä pienemmät. Argh!

Noh, jotain positiivista. On se hienoa, että hädän hetkellä itsestä sentään vielä löytyy näitä voimakkaitakin tunteita, joiden luuli jo iän myötä kadonneen.
 

Kalakukko

Jäsen
Tulee mieleen muinaiset Kasper Kenigin puheet: "Vaasassa oli suuret puheet, mutta pienet teot." Samaa sitaattia voinee soveltaa myös erääseen savolaiseen liigaseuraan. Seura on vetänyt viimeisen vuoden monella sektorilla niin karmealla tavalla vihkoon, että näpeissä alkaa olla jo melkoinen vituiksmenon värisuora.

Vielä viime kaudella tuli katsottua likipitäen jokainen peli joko paikan päältä tai Urholta. Nyt tilanne on vaihtunut siihen, että Yle Puheen kiekkokierrosta kuunnellessa on pitänyt jokusen kerran vaihtaa kanavaa, kun selostus on siirtynyt KalPan peliin. Hallille meneminen ei ole tällä hetkellä minkäänlainen vaihtoehto seurata peliä. KalPan pelaaminen ei ole kehittynyt koko kaudella -ei ainakaan parempaan suuntaan. Toistetaan samat kaavat uudestaan ja uudestaan. Kaikista pahinta on se, että ei edes yritetä. Siis voi jumalauta. Minä maksan lipusta liki 30 euroa ja JOUKKUE EI HALUA VOITTAA. Hohhoi. Noh, en minäkään halua katsoa ripuloimista. Ei ole ihan kaikki kunnossa tuossa joukkueessa (/=organisaatiossa). Pitäkää tunkkinne. Ei minua edes vituta, se vaihe on ohitettu jo ajat sitten. Ei tuota touhua vaan jaksa enää. Haluttu muutos!

Ei liene enää kovin radikaali linjanveto, jos sanoo, että Jari Laukkanen on nähty tapaus. Ei mene erityisen vahvasti, jos sellainen valmentajaguru kuin Ika Lehkonen kykenee perkaamaan KalPan pelitapaongelmat ja tarjoamaan uskottavat lääkkeet kommentoidessaan Urholla. Minä en usko, että Jari Laukkanen tuota paattia menestykseen johtaa. Hauskaahan tässä on se, että tämän jampan kanssa on vielä pari vuotta sopimusta jäljellä. Mikäli Laukkanen jatkaa ensi kaudellakin ja kurssi ei oikene, niin myös ainakin ensi kausi on menetetty. Tässä ei ole seurajohdolla kuin vaikeita valintoja edessä. Katsotaanko tätä nykyistä touhua vielä pari vuotta, vai maksetaanko Laukkaselle palkka kotiin ja katsotaan muita nimiä. Minä en tiedä kuka tuonne tilalle sitten pitäisi ottaa. Olisiko Pennasesta ykkösvalmentajaksi? Minulle kelpaisi tässä tilanteessa vaikka se Ika Lehkonen. Tähdennettäköön, että pidän Ikaa lähinnä vitsinä liigavalmentajista puhuttaessa, mutta tähän on tultu. Ikalla on sentään munat ja hän ehkä uskaltaisi vähän sanoa vastaankin Hyville Veljille.

Niin, ei vika todellakaan ole yksin Laukkasen, vaan osansa saa seurajohtokin. Laukkasesta voidaan päästä, mutta tuosta seurajohdosta ei varmaankaan "ikinä". Eiköhän olisi jo korkea aika työntää tuo neppi hiuksista vittuun? Muuan Albert Einstein totesi muinoin "Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia." Tätä savolaista versiota jääkiekosta on nyt katsottu jo aika monta kautta tunnetuin tuloksin. En pistäisi pahakseni, jos KalPakin ryhtyisi pelaamaan taas samaa lajia kuin muutkin liigaseurat. Kiekollinen pelitapa on varmasti ihan kiva peruspilari, mutta eikö sitä voisi harrastaa muutoinkin kuin pelaamalla naisten kaukalopalloa KalPan tavoin?
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
3 vuoden ajan olen maksanut yhteensä viittä istumakausikorttia ja tukenut siten KalPaa liki 5000€ :lla. Vaan nyt loppui saatana!!!!!
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei minua edes vituta, se vaihe on ohitettu jo ajat sitten. Ei tuota touhua vaan jaksa enää. Haluttu muutos!

Työpaikan kahvipöytäkeskustelujen perusteella et todellakaan ole yksin siinä porukassa jonka tunteet tappiot/esitykset ovat turruttaneet. Se on aika/helvetin huolestuttavaa seuran kannalta. Kautta on toki vielä jäljellä joten saa nähdä minkä sortin viihdettä seura tulee vielä tarjoamaan mutta näillä esityksillä yleisön kosiskelu voip olla hankalata.
 
Viimeksi muokattu:

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Työpaikan kahvipöytäkeskustelujen perusteella et todellakaan ole yksin siinä porukassa jonka tunteet tappiot/esitykset ovat turruttaneet. Se on aika/helvetin huolestuttavaa seuran kannalta. Kautta on toki vielä jäljellä joten saa nähdä minkä sortin viihdettä seura tulee vielä tarjoamaan mutta näillä esityksillä yleisön kosiskelu voip olla hankalata.

Mutta, omalta työpaikalta saatujen kokemuksien mukaan, selänpesukerhot eivät hajoa kovassakaan paikassa!
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Twitterissä tällänen tieto:

#KalPa lähtee länsirannikon kiertueelle ilman Voutilaista, Lehkosta, Halosta ja Salmista.

Pitääkö paikkansa? Melkoiset menetykset jos näin on...
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Kolme ensimmäistä pitävät paikkansa (et ehkä niin tarkasti ole KalPaa tullut seuranneeksi eli Voutilainen on ollut saikulla yli kuukauden, Halonen ehkä kolme viikkoa nyt ja Lehkosen nyt tietävätkin kaikki) mutta Salminen on uusi. Veikkaisin että ennemmin huilia kuin vammoja, mutta toisaalta se ei yhtään vähennä urakan määrää länsirannikolla. Että varokaa vaan sen voittoputkenne puolesta : )
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vitutuksen sijasta tämä alkaa kohta mennä hysteerisen naurun puolelle. Muutenkin menee ihan päin persettä niin nyt on sitten jo koko ykkösketju ja ainut fyysinen pakki sivussa.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Salminen on poissa kuumeen/flunssan takia. Ei pelaa kummassakaan pelissä. Poissa siis koko ykkösketju ja paras puolustava puolustaja.

Ainoa oikea harmi tässä on se, että nyt valmennus ja seurajohto saavat taas ilmaisen tekosyyn tappiokierteelle. Voidaan mennä piiloon loukkaantumisten taakse, unohtaen tosi asiat.

Loukkaantumiskierteestä tämä kaikki vain johtuu. Siltä suljetaan silmät, että 1) joukkue ei ole valmentajien käsissä, 2) valmentajien taktinen osaaminen ei riitä muutoksiin, kun vastustaja pelaa KalPan pelitavan pois, 3) äärikiekollisella pelitavalla ei pysty voittamaan oikeasti liigassa keväisin mitään, 4) joukkueen jääharjoitteet ei tue valmentajien ohjetta pelata tietyt tilanteet suoraviivaisemmemin 5) joukkueen ikä- ja pelitaitorakenne on väärä.

Seuran toimintatavat tietäen nyt on hyvä sauma hakea selitystä loukkaantumiskierteestä ja taas ummistaa silmät oikeilta ongelmilta.

edit; Savon Sanomien mukaan Halonen palaa kokoonpanoon. Minun tietojeni mukaan selkävammat eivät kuitenkaan ole vielä täysein selätetty. Tässä siis pelatan upporikasta ja rutiköyhää pakkoraossa. Ratkaisu on toki ymmärrettävä, puolikuntoisenakin Halosta halutaan peluuttaa, sillä miestä tarvitaan kentällä. Toivottavasti selkä kestää. Välilevyn pullistumat tuppaa uusiutumaan usein, eikä lepotauko ole ollut kovin pitkä.
 
Viimeksi muokattu:

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Adam Masuhr vastaanotti muuten tänään kultakypärän.

Hienot lähtökohdat tämän viikon peleihin. Jokainen tehty maali on omissa kirjoissani plussaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös