Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vittuako siinä valmentaja voi tehdä ku ylivoimalle on laittaa Nuutisen ja Könösen tasosta seppää.
Siinäpä se ongelma on. Nyt kun tilanne on sellainen kuin se on eli laadukkaita jätkiä ylivoimalle ei ole nimeksikään niin voisi kasata vaan yhden yv-kentän. Mikäli eivät jaksa täyttä kahta minuuttia niin sitten nelonen askiin.

Tänäänkin 5vs3 yv:lla oli todella tuskaista saada edes vetopaikkaa aikaiseksi. 5vs4 ylivoimilla ei sitten saatu edes kiekkoa alueelle.

Kyllä on tuskallista tämän kauden seuraaminen. Melkein mukavampaa oli Laukkasen aikaan kun tiesi ettei voitosta pelata milloinkaan.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kyllähän tuo päähän ottaa, kun peli on kaksi ensimmäistä erää täysin KalPan ja sitten ite sössitään kahden maalin johto ja vielä hölmöillään toinenkin piste jatkoajalla. Vituttaa myös, kun tuosta Pitkäsestä ei nykyisillä koostumuksilla saa yhtään mitään irti. Pitkänen menee aina laitaa pitkin ylös ja tarttuu kuin purukumi ensimmäiseen vastustajan pelaajaan kiekon menettäen. V*ttu, kun ei voinut ajoissa hommata jotain tekijämiestä tuonne, että olis Pitkäsestäkin jotain iloa.
 

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Moderaatori voisi muuttaa Vitutusketjun tilalle seuraavan. KalPa = luotettava kestovitutuksen aikaansaaja. Myös jatkoaika tappioille voisi olla oma ketjunsa, matskua KalPa kyllä pystyy ketjuun takaamaan.
 
Vastassa oli todella heikonlainen, apaattinen joukkue. Vaikutti, että Pelsujen ukkelit tiirailivat jo uusia seuroja kevääksi. Silti tuli pataan, että pätkähti. Oloa ei varsinaisesti piristänyt sekään, että katsomossa edessä istuneet Pelicans-junnut piereskelivät koko pelin ajan. Vai tulikohan se "tuoksu" viiden metrin päästä kentän puolelta KalPan ylivoimapelistä?
 
Koirat haukkuu ja Kalevaani kulkee.
(1)
  • Tykkää
Reactions: -40

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen viihdyttävin pelitapa
Oikeasti tälle seuralle olisi parasta jäädä taas ulos playoffeista. Ehkä toimistolla tajutaan sitten, että ehkä jotain on tehtävä. Talous nyt kyllä kestää jäädä taas ulos. Konkkaa ei ainakaan tehdä.
 
"Jättäkää jääkiekon pelaaminen niille, jotka osaavat pelata jääkiekkoa ja keskittykää asioihin, jotka osaatte." Norwichin joulutervehdys KalPan kannattajille.

Kultaranne#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Jokainen itseään kunnioittava organisaatio olis edes yrittäny tehdä jotain kunnollisia korjaus yrityksiä tässä kauden mittaan, mutta mitäpä sitä suotta. Aivan sama, vaikka ei sääleihin pääsiskään, se olis kuitenkin tän kauden maksimi joka tapauksessa.
Juhlakausi! Ja aivan kaikkea! Ei tehdä v***u yhtään mitään...
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets, Leijonat, #18, #44, #29
Noh, on the other hand, niin kuin ruotsalaiset sanoo eiku. Millon KalPassa olisi vimeksi ollut semmoinen pelaaja, joka omalla henkilökohtaisella maalinteko taidollaan ratkaisee pelejä joukkueelle? Ylivoimalla, 5vs5 jne. Eli toisin sanoen osaa tappaa pelin, kun sille tuntuu. Ymmärtääkseni tässä lajissa eniten maaleja tehnyt voittaa.

Nyt tuo homma on ollut saatanan kauan yhtä kiekon lainaamista ja siirtelyä kaverilta kaverille. Näyttää hyvältä, mutta maaleja ei tule. Sama homma Kärppiä vastaan.
 
"Uusi slovakiasta tullut puolustaja Maione tullee olemaan floppi.
Lihava kuin mikä, eikä todellakaan jaksanut luistella jäiden päätteksi ollutta reeniä alkuunkaan. Oli vielä kehityskeskustelussa Kapasen ja apuvalmentajan kanssa jäiden päätteeksi." - Tappara-fani

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Eniten vituttaa se, että peliin valmistautuminen joukkue ja yksilötasolla on jäänyt pahasti vajaaksi. Odotin myös, että Miettinen olisi saanut joukkueen hereille ensimmäisen erätauon aikana. Hevon paskat, sama lammaslauma sieltä tuli kopista kentälle.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vituttaa kun urheilullinen menestyminen ei tunnu herättävän toimiston pukumiehissä mitään intohimoja. Tasasta paskaa ja hehkutetaan kauden jälkeen kuin juusokönöset ja tuomasvartiaiset nosti itsensä uudelle tasolle.

Anssi Laine, tuo munaa tohon touhuun! Toivottavasti Tomakin osaa vaatia laatua joukkueenrakentamisessa. Tämän kauden alku tuli Tomalle vähä liian silmille mitä tulee pelaajavalintoihin vaikuttamiseen. Ensi kausi on oikea näytönpaikka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy