Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets, Leijonat, #18, #44, #29
Kolmas erä oli ihan turha kun kaikki tiesivät, että kahta ei tule KalPa tekemään. Ei minkäänlaista kirivaihdetta missään vaiheessa.
Tämä se on jännä homma ja ihan totta. Itse olen sillä periaatteella, että ihan sama häviääkö, mutta tulkoon häviö saappaat jalassa. Tappo meininki päälle. Pieni yritys siellä täällä ja näennäinen hallinta ei oikein vakuuta millään tavalla. Ei riitä, että yks, kaks tai kolme ukkoo pistää kaiken likoon.
 
"Uusi slovakiasta tullut puolustaja Maione tullee olemaan floppi.
Lihava kuin mikä, eikä todellakaan jaksanut luistella jäiden päätteksi ollutta reeniä alkuunkaan. Oli vielä kehityskeskustelussa Kapasen ja apuvalmentajan kanssa jäiden päätteeksi." - Tappara-fani

Hupsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kolmas erä oli ihan turha kun kaikki tiesivät, että kahta ei tule KalPa tekemään.
Kyllä on ikävä kautta 16-17. Silloin on edellisen kerran tuntunut parin maalin tappioasemassakin siltä, että kyllä tästä voidaan vielä nousta. KalPa oli tänään jälleen kerran täysin aseeton ilman maalivahtia pelatessa, ei yhtään kutia maalia kohti. Siinä vaiheessa peli oli toki jo ratkennut, mutta jatkoa ajatellen tuo pitää parantua.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonat, ManU, Vegas Golden Knights, SiiPe
Menikö "valmistautuminen pieleen"...ei napostele häviöpelejen jälkeen katsella lehdistötilaisuuksia. On se saatana vaikeeta ammattilaisurheilussa valmistautua otteluun normaalisti. Tekeekö tällaisten paskojen pelien alkulämpimänä porukalla hallin taakse mallua imemään, kuten me aikoinaan valmistauduttiin...
 
Kyllä kansa sietää

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Vittuakos sitä jatkoajalla laukomaan?

PS. Toma, ylivoima kaipaisi jotain. Vaikka jonkun idean miten se kiekko viedään keskiviivan yli?

REHTI VITUN VITTU!
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Ässät tuolta tulee varmuudella ohi kun katsoo loppukauden otteluohjelmaa. Tuskimpa Tepsiäkään saadan takana pidettyä kun siellä peli alkanut nyt toimia. Perkele.
 
KalPa ylivoima, maalintekijänä Jukka Peltola.

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Oon vaan odottanut että joku puhkasee tämän vitutuksen kuplan ja saan luvallisesti todeta että vittu kun vituttaa. Tämä jääkiekko on kyllä työn lisäks ainoa joka saa aikaan tämmösiä tuntemuksia. Aiheuttaa stressiä, holtitonta lohtusyöntiä ja rahankäyttöä sekä alkoholismia. Rankka laji. Vai onko se vaan joukkueesta kiinni. Oon kuullu et joidenki joukkueiden fanit saa juoda myös iloon. Voiko olla tottakaan.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vittuako siinä valmentaja voi tehdä ku ylivoimalle on laittaa Nuutisen ja Könösen tasosta seppää.
Siinäpä se ongelma on. Nyt kun tilanne on sellainen kuin se on eli laadukkaita jätkiä ylivoimalle ei ole nimeksikään niin voisi kasata vaan yhden yv-kentän. Mikäli eivät jaksa täyttä kahta minuuttia niin sitten nelonen askiin.

Tänäänkin 5vs3 yv:lla oli todella tuskaista saada edes vetopaikkaa aikaiseksi. 5vs4 ylivoimilla ei sitten saatu edes kiekkoa alueelle.

Kyllä on tuskallista tämän kauden seuraaminen. Melkein mukavampaa oli Laukkasen aikaan kun tiesi ettei voitosta pelata milloinkaan.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kyllähän tuo päähän ottaa, kun peli on kaksi ensimmäistä erää täysin KalPan ja sitten ite sössitään kahden maalin johto ja vielä hölmöillään toinenkin piste jatkoajalla. Vituttaa myös, kun tuosta Pitkäsestä ei nykyisillä koostumuksilla saa yhtään mitään irti. Pitkänen menee aina laitaa pitkin ylös ja tarttuu kuin purukumi ensimmäiseen vastustajan pelaajaan kiekon menettäen. V*ttu, kun ei voinut ajoissa hommata jotain tekijämiestä tuonne, että olis Pitkäsestäkin jotain iloa.
 

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Moderaatori voisi muuttaa Vitutusketjun tilalle seuraavan. KalPa = luotettava kestovitutuksen aikaansaaja. Myös jatkoaika tappioille voisi olla oma ketjunsa, matskua KalPa kyllä pystyy ketjuun takaamaan.
 
Vastassa oli todella heikonlainen, apaattinen joukkue. Vaikutti, että Pelsujen ukkelit tiirailivat jo uusia seuroja kevääksi. Silti tuli pataan, että pätkähti. Oloa ei varsinaisesti piristänyt sekään, että katsomossa edessä istuneet Pelicans-junnut piereskelivät koko pelin ajan. Vai tulikohan se "tuoksu" viiden metrin päästä kentän puolelta KalPan ylivoimapelistä?
 
snake70 kirjoitti: "JOS lehmällä olisi pyörät niin se olisi maitoauto.”
Pakkipari kirjoitti: "Väärin. Jos lehmällä olisi pyörät, niin silloin se olisi lehmä jolla on pyörät."
(Keskisuomalaista laatudialogia JYP-KalPa-ottelukeskustelussa 5.2.2010 JYPin 5-2-voiton huumassa)
(1)
  • Tykkää
Reactions: -40

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen viihdyttävin pelitapa
Oikeasti tälle seuralle olisi parasta jäädä taas ulos playoffeista. Ehkä toimistolla tajutaan sitten, että ehkä jotain on tehtävä. Talous nyt kyllä kestää jäädä taas ulos. Konkkaa ei ainakaan tehdä.
 
"Jättäkää jääkiekon pelaaminen niille, jotka osaavat pelata jääkiekkoa ja keskittykää asioihin, jotka osaatte." Norwichin joulutervehdys KalPan kannattajille.

Kultaranne#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Jokainen itseään kunnioittava organisaatio olis edes yrittäny tehdä jotain kunnollisia korjaus yrityksiä tässä kauden mittaan, mutta mitäpä sitä suotta. Aivan sama, vaikka ei sääleihin pääsiskään, se olis kuitenkin tän kauden maksimi joka tapauksessa.
Juhlakausi! Ja aivan kaikkea! Ei tehdä v***u yhtään mitään...
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets, Leijonat, #18, #44, #29
Noh, on the other hand, niin kuin ruotsalaiset sanoo eiku. Millon KalPassa olisi vimeksi ollut semmoinen pelaaja, joka omalla henkilökohtaisella maalinteko taidollaan ratkaisee pelejä joukkueelle? Ylivoimalla, 5vs5 jne. Eli toisin sanoen osaa tappaa pelin, kun sille tuntuu. Ymmärtääkseni tässä lajissa eniten maaleja tehnyt voittaa.

Nyt tuo homma on ollut saatanan kauan yhtä kiekon lainaamista ja siirtelyä kaverilta kaverille. Näyttää hyvältä, mutta maaleja ei tule. Sama homma Kärppiä vastaan.
 
"Uusi slovakiasta tullut puolustaja Maione tullee olemaan floppi.
Lihava kuin mikä, eikä todellakaan jaksanut luistella jäiden päätteksi ollutta reeniä alkuunkaan. Oli vielä kehityskeskustelussa Kapasen ja apuvalmentajan kanssa jäiden päätteeksi." - Tappara-fani
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy