Vitutusketju

  • 10 548 696
  • 56 138

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Minnuu taas niin korpee. Eilen päivällä alkoi nivel- ja lihaskivut, illalla horkkavärinät ja tänään aamulla sitten "virusperäinen maha-suoli-infektio" eli suomeksi sanottuna vespaska. Eihän tässä muuten tietysti mitään, nukuttua on tullut koko päivä ja varmaan ne duunissakin pärjää ihan riittävän hyvin ilman minuakin (toki pitää toivoa etteivät tuota keksi), mutta lauantaina oli tarkoitus lähteä tämän syksyn vaellusreissulle ja jos sankkeri ei siihen mennessä ole helpottanut, niin saattaa lähtö viivästyä tai jäädä välistä kokonaan. Ainakaan tämän hetkisessä olossa ei tahdo jaksaa kuljettaa edes itseään jaloillaan, saatika rinkkaa ja muuta härpäkettä mitä tuolla metässä hiippaillessa nyt sattuu tarvitsemaan.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Minua vituttaa suuresti se reaktio, mikä mahdollisesti tulee sen jälkeen, kun muistuttaa pakolaisstatuksella tänne tulleiden tekemistä väkivalta ja seksuaalirikoksista. Kuinkahan suuri osa suomessa tapahtuvista raiskauksista on näiden pakolaisten tekemiä? Eikö jokainen väkivalta tai seksuaalirikos ole kuitenkin liikaa? Uskontoihin liittyvistä ääriryhmistä juuri muslimien ääriryhmät ovat viimeaikoina osoittautuneet kohtuullisen vaarallisiksi. Tähän viitaten allekirjoittanutta vituttaa suuresti turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin liittyvien ongelmien vähättely. Toki hädänalaisten ihmisten auttamiseksi pitää tehdä toimenpiteitä ja hätä on todellinen lähi-idässä.

Tottakai jokainen väkivaltainen teko on ehdottoman tuomittava, ideaalitilanteessahan täällä eivät raiskaisi ketään niin maahanmuuttajat kuin kantasuomalaisetkaan. Muslimien ääriryhmillä ei ole pienintäkään tekemistä oikeiden muslimien kanssa. Nämä ISIS-pellet ja muut vastaavat ihmisjätteet eivät ole todellisessa kosketuksessa Islamin kanssa - pelkästään joukko suuruudenhulluja ihmisiä ja heidän aivopestyjä seuraajiaan, jotka ovat valjastaneet hienon uskonnon omien etujensa ajamiseen. Kristittyjen asuttamilla alueilla näitä pahempia ääriryhmiä ei pääse juurikaan syntymään, koska asiat tuppaavat olemaan paljon paremmin kuin Muslimien asuttamilla mailla, joissa on käyty sotaa jo ties kuinka kauan ja joiden kehittyminen on käytännössä pysähtynyt jo aikoja sitten.

En suinkaan vähätele tilanteen karmeutta syyriassa, vaan toivoisin siihen ratkaisua. Paras tapa olisi maltillisen siiven eli FSA:n voimakas sotilaallinen tukeminen. Oikeastaan koko syyrian tilanteen syynä on se, ettei FSA:ta ole tuettu aikanaan ja maan annettiin vajota totaalliseen kaaokseen ja ISIS:n sekä Assadin terroriin. Ensimmäisenä askeleena voisi olla ilmatorjunta-aseistuksen toimittaminen FSA:lle, jotta Assadin helikoptereista tehtävät siviliväestöä vastaan suunnatut tynnyripommitukset voitaisiin estää. ISIS:n lisäksi myös Assadin porukkaa vastaan pitäisi aloittaa sotilaalliset toimet. Näiden toimien tavoitteena tulisi olla maltillisen FSA:n tukeminen sen vastustajia heikentämällä.

Siihen en ota kantaa, miten tilanne pitäisi Syyriassa hoitaa, mutta olen toki samaa mieltä siitä, että se on kaikkien etu että maahan palaa rauha ja järjestys. Tuskin aivan heti päästään tuotakaan maata jälleenrakentamaan, mutta en siltikään usko näihin facebook-tanttojen ja seppolehtojen maalailemiin uhkakuviin: "kohta niitä on miljoonia." Paskapuhetta.

Jaa joku luonnonlaki vai? Onko tässä jotain rajaa, että jos niitä tulee kuusi miljoonaa, niin pitääkö sekin tehdä ja jos ei, niin missä menee raja, monta on pakko ottaa? Ja kun se raha ei tule pankkiautomaatilta, niin kuinka paljon suomalsiten palveluja olet halukas vähentämään, että tämä pakollinen asia saadaan tehtyä?

Vituttaa uudet luonnonlait.

Kaikki pakolaiset eivät ole köyhiä katulapsia, joiden erikoisruokavalio koostuu pelkistä satasen seteleistä. Kuutta miljoonaa pakolaista ei Suomeen tule. Mielestäni kuvottavinta paskaa onkin juuri tämä ajattelutapa: meidän suomalaisten. Ihmisiä kuolee, pieniä lapsia raiskataan ja otetaan seksiorjiksi, ihmisiä teloitetaan keskelle katua ja koko valtio on täydessä kaaoksessa. Silti tärkein kysymys joka tulee mieleen on se, että mites me suomalaiset? Ei mietitä ihmisiä ihmisinä, vaan suomalaisina ja syyrialaisina. Suomalainen on syntynyt tänne kultalusikka perseessä, joten hänellä on oikeus tosissaan pohtia että kumpi on tärkeämpi, raha, vaiko ihmishenki.

Uusi luonnonlaki voisikin olla sellainen, että ollaan ihmisiksi kaikki. Autetaan kun tarvitaan apua. Niin simppeliä, inhimillisyydeksikin sanottu.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Voitko kertoa mitä hienoa on islamin uskonnossa noin naisen näkökulmasta? Heti kun olet kehunut hienoa uskontoa toteat, että olisi kuitenkin parempi, että kristityt valvoisi niitä kun noilla tuppaa olemaan sota päällä koko ajan ja "kehittyminen on käytännössä pysähtynyt jo aikoja sitten". On se hienoa.

Yksikään suomen kokoinen itsenäinen valtio ei voi hoitaa kaikkia maailman nälähädässä olevia tai pakolaisia luopumatta käytännössä koko yhteiskunnan ylläpidosta. Mihin raja vedetään? Onhan se nyt perkele, että ihmisiä kuolee nälkään, mutta me nyt vaan emme voi sille mitään.

Suurin osa suomeen tulevista pakolaisista on irakilaisia ja ne kuuluisi about kaikki lähettää takaisin kotiinsa. Vituttaa nämä ihmiset, jotka on niin inhimillisiä kuin kuvitella saatta, mutta tuskin ovat omasta edustaan tai rahoistaan valmiita luopumaan asian takia. Ehkä maksavat muutaman kympin kuussa parhaillaan johonkin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Joku runkkari tuli muistuttamaan KalPan sulamisesta Poffeissa Bluessia vastaan...
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa vasemmassa jalassa oleva pistely ja pienimuotoinen särky, joka tulee ja menee silloin tällöin. Tämä kaikki tietenkin johtuu varmasti viikonlopun rasituksesta, kun tuli juostua astetta enemmän töissä ja harrastuksien parissa, mutta yleensä lähtenyt päivässä pois.

Vitutusta aiheuttaa myös tämän hetkinen duuni, joka on siis yötyötä, joka oikeastaan sekoittaa koko elämäni tällä hetkellä. Parisuhde kärsii monellakin tavalla ja tälläkin viikolla meillä on yhteistä aikaa n. 2 tuntia päivässä. Ei vaan riitä itselleni ja eniten vituttaa se, että kummatkin elävät täysin erilaista rytmiä tällä hetkellä. Onneksi tätä ei ole enää kuin noin kuukausi jäljellä, jonka jälkeen pääsee siihen tuttuun ja turvalliseen rytmiin takaisin. Minulla ei myöskään ole tänä loppuaikana yhtäkään vapaata viikonloppua vaan vapaat sijoittuvat keskelle viikkoa. Eipä siinä kenenkään kanssa voi edes kaljottelemaan lähteä, koska ovat duunissa keskellä viikkoa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Muslimien ääriryhmillä ei ole pienintäkään tekemistä oikeiden muslimien kanssa. Nämä ISIS-pellet ja muut vastaavat ihmisjätteet eivät ole todellisessa kosketuksessa Islamin kanssa - pelkästään joukko suuruudenhulluja ihmisiä ja heidän aivopestyjä seuraajiaan, jotka ovat valjastaneet hienon uskonnon omien etujensa ajamiseen.

Muslimien ääriryhmät noudattavat kirjaimellisesti Koraania ja "tavalliset" muslimit ovat hiljaa ja hyväksyvät veriteot. Muslimien kesken soditaan koska uskonto on jakautunut kahteen kastiin. Oikeisiin profeetan jälkeläisiin ja vapaamielisempiin. Koraanin oppien mukaan me länsimaalaiset olemme koiran arvossa ja he herrakansaa. Tämä kuvaistuu myös muslimien käyttäytymisessä täällä lintukodossa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä vittua? Kaikki toosakanavat pimeänä. Pitääköhän kytätä SaiPa-HIFK tabletin postimerkin kokoiselta näytöltä viiveellä, ellei ala pian toimimaan. Ei varmaan mikään laajempi ongelma, kun DNA:n sivulla ei mainita mitään.

E: Ja digiboksin mukaan eletään vuotta 2011. Ei taida kuitenkaan vika olla siinä, kun molempien telkkareiden omat virittimetkin näyttävät "ei signaalia".
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Juha Sipilä. Vittumaisin paska sitten Matti Vanhasen. Painukoon helvettiin ja vieköön sen verokiertäjä-ämmän mukanaan. Hyi saatanan saatana!
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juha Sipilä. Vittumaisin paska sitten Matti Vanhasen. Painukoon helvettiin ja vieköön sen verokiertäjä-ämmän mukanaan. Hyi saatanan saatana!

Tuollaiset mielipiteet kyllä vituttaa. Joku yrittää tehdä tämän maan hyväksi jotain, niin se dumataan puhtaasti ideologisista lähtökohdista?
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kyllähän omaan yliopistoon kohdistuvat leikkaukset vituttaa. Ihan varmasti nyt vähennettävät 1 200 olivat vain turhia paperinpyörittäjiä.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kyllä minä ymmärrän, että leikataan.
Tässä tapauksessa on turha puhua tasapuolisesta leikkaamisesta, mitä tuo Sipilä hokee.
Maataloutta ei ole mainittu epäreilun tukirjärjestelmänsä kanssa ollenkaan ja turhakkeiden turhake, eli kirkko voi edelleen lypsää rahaa valtiolta.

Ihan reilua olisi kun tehtäisiinkin niin kuin sanotaan. Myös turhista asioista olisi voinut suoraan leikata, aika vaikea perustella tuota kirkkoa tässäkään tapauksessa, miksi ei pois valtiosta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tuollaiset mielipiteet kyllä vituttaa. Joku yrittää tehdä tämän maan hyväksi jotain, niin se dumataan puhtaasti ideologisista lähtökohdista?
Mitään sen ideologisempaa tossa ei ole, esimerkiksi Kiviniemi vitutti mua hyvin hyvin vähän. Ja mun näkökulmasta Sipilä tekee tälle maalle aivan helvetin paljon enemmän hallaa kuin hyvää. Koulutuksesta leikkaaminen on pähkähulluinta paskaa mitä voi tehdä!

Lisäksi en tiedä miten se pitäisi sanoa, että se menisi jakeluun, mutta sellaista asiaa (jota nämä SSS-luutnantit jatkuvasti hokevat) kuin ainoa vaihtoehto ei ole olemassakaan. Se on aina silkkaa valheellista propagandaa, piste.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Koulutuksesta leikkaaminen on pähkähulluinta paskaa mitä voi tehdä!...

Varmaan tässä käy niin, että kaikesta loppupeleissä leikataan ja näin ollen myös koulutuksesta. Mistä sitten koulutuksen suhteen pitäisi leikata. Jos kysyy ala-asteen opettajalta, niin epäilemättä ei ainakaan siitä kannattaisi leikata, jos HYY-aktiivilta, niin ei ainakaan yliopistolta :)

Konsultoin tuossa luokanopettajana toimivaa vaimoani, niin hän kertoi, että kyllä heidän työyhteisössään ollaan valmiita kantamaan oma korsi kekoon. Lomarahoja voi leikata, arveluttavin kohta lienee tuo palkaton (ensimmäinen) sairaspäivä, joka tietysti on hankalaa lähinnä käytännön kannalta (miten tämä vaikuttaa kouluja vaivaaviin flunssa- jne epidemioihin.)

En ole tutustunut tarkemmin yliopistoihin kaavailtuihin leikkauksiin (varmaan pitää tämä jossain vaiheessa tehdä), mutta kyllä tuolla oman kokemukseni ja opiskeluaikojen pohjalta on sellaisiakin asioita, joista voi helposti typistää. Yliopistossa esiintyy runsaasti myös eräänlaista "rakenteellista korruptiota", samat ainejärjestö-naamat työhaastattelevat toinen toisensa Uuden ylioppilastalon toisen kerroksen toimistolle töihin.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Tällä hetkellä vituttaa koulussa melkein kaikki. Mikään ei tunnu onnistuvan asioiden järjestelyissä ja hoitamisissa. Lukkaritkin suunnitellaan varmaan tahallaan vittumaisiksi, tämän viikon tunnit maanantai-aamuna 9-12, ti-to vapaata ja perjantaina taas 8-12. Etenkin tuo huominen vituttaa, sen lisäksi että meillä on perjantaina pakollisia tunteja, niin niillä tunneilla täytyy lähteä taas ulkoilemaan. Säätiedotukset luvanneet sentin vettä, tuulta ja jopa ukkosta. Okei, säille nyt ei mahda mitään, mutta kun huominen on myös lakko-perjantai ja julkiset ei kulje. Kimppakyytejä ollaan koitettu järjestellä, mutta kun ei tiedä yhtään monelta päästään koulusta, kun opettajan mukaan "lähdetään sitten kun ollaan saatu hommat tehtyä". Eikä olisi ensimmäinen kerta kun koulu loppuu tunninkin myöhässä lukkarin mukaan. Siihen päälle sitten täytyisi käydä vielä kämpillä suihkussa ja vaihtamassa kuivat vaatteet ylle, plus mahdollisesti syödä jotain jos koulun ruokalassa on ruokailu jo ohi.

Vituttaa myös kokeet. Normaalistihan kokeet tulisi palauttaa kuukauden sisään, mutta pelkästään tällä viikolla ollaan saatu takaisin kolme koetta, jotka on tehty noin puoli vuotta sitten. Ja eiköhän yksi noista kolmesta kokeesta palautunut hylsynä. Koita siinä nyt enää muistaa kurssin asioita kun kurssi on ollut joskus tammi-helmikuussa. Kokeissakin on niin suuret erot opettajien välillä, osa sanoo suoraan että päästää kaikki läpi, osa taas tekee kokeista mahdollisimman kimurantteja.

Arrgh. Toivottavasti saisi paperit ulos keväällä. Sen verran ollaan täynnä jo tätä pelleilyä.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Menin katsomaan youtubesta kyseisen pätkän:

Eteläpääty: Turun Valtaus 2014 - YouTube

Kyllähän stogematkoja (ja vierasmatkoja ylipäänsä) kaipaa vieläkin, tuo kyseinen reissu on ainakin itselle se numero yksi. Vaikka KHL:ssä pelin taso on selkeästi parempaa kuin Liigassa, vierasreissut ja vastustajat olivat myös iso osa tunneskaalaa. (Hunajata Hunajata...)

Joku päivä vielä, toivottavasti.

(Linkki vie YouTubeen Eteläpäädyn koosteeseen TPS-Jokerit ottelun katsomomeiningeistä).
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Varmaan tässä käy niin, että kaikesta loppupeleissä leikataan ja näin ollen myös koulutuksesta. Mistä sitten koulutuksen suhteen pitäisi leikata. Jos kysyy ala-asteen opettajalta, niin epäilemättä ei ainakaan siitä kannattaisi leikata, jos HYY-aktiivilta, niin ei ainakaan yliopistolta :)
Suomella ei ole muuta mahdollisuutta selviytyä tulevaisuudessa, kuin panostamalla koulutukseen. Meillä ei ole luonnonvaroja eikä suurta määrää pääomaa, vaan vain ja ainoastaan osaamistaö. Panostamalla lapsiin, nuoriin ja nuoriin aikuisiin Suomi takaisi, tai ainakin mahdollistaisi sellaisen tulevaisuudennäkymän jossa olisi mahdollista ylläpitää ja ennenkaikkea parantaa nykyistä osaamisen sivistyksen kulttuuria. Leikkaamalla tehdään päinvastoin. Toisinsanoen antaisin isosti lisää resursseja kouluille, lukioille, ammattikorkeakouluille ja yliopistoille - siihen on kyllä varaa, pakko olla. Mitä leikkauksiin tulee, niin ok, tietyiltä aloilta on varmasti pakko, mutta köyhät ja koulutus pitää jättää niiden ulkopuolelle.

Siinäkin Sipilä vituttaa, että työntekijäpuolelta pakko-otetaan ja työnantajapuolelta kiltisti vähän pyydetään.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Änäri ei tullut tänään. Odotellaan siis ainakin maanantaihin... hidasta tuo postin palvelu kyllä, maanantaina taisi tulla ilmoitus että peli postitettu...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Mitä leikkauksiin tulee, niin ok, tietyiltä aloilta on varmasti pakko, mutta köyhät ja koulutus pitää jättää niiden ulkopuolelle...

Niin, mitä henkilökohtaiseen mielipiteeseen tulee, niin kyllä mäkin voisin jättää koulutuksen koskematta. Mutta kyseessähän on aina jokaisen subjektiivinen mielipide. Minkä tahansa alan ihminen voi tulla haastattelussa kertomaan sydäntä raastavan kertomuksen siitä, miksi juuri hänen alansa olisi tarkoitus jättää rauhaan.

Nyt kun kaikkialta ollaan supistamassa, niin pikemminkin kannattaa tarkasti miettiä, että mistä leikataan, siis siis kunkin alueen (koulutus, terveydenhuolto, pelastuslaitos jne sisältä). Omien kokemuksien perusteella yliopistolta voisi leikata byrokratiaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Nyt kun kaikkialta ollaan supistamassa, niin pikemminkin kannattaa tarkasti miettiä, että mistä leikataan, siis siis kunkin alueen (koulutus, terveydenhuolto, pelastuslaitos jne sisältä). Omien kokemuksien perusteella yliopistolta voisi leikata byrokratiaa.
Ihan hyvä pointti, ja itsekin leikkaisin mieluusti yliopistolta byrokratiaa muistakin kuin säästösyistä. En kuitenkaan laske mm. yliopiston hallintokuluja niinkään koulutukseen sisältyviksi määrärahoiksi. Niin kauan kun pakolliset säästöt toteutetaan sosiaalisesti oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti, olen ihan hyvilläni. Nyt ei näytä siltä. Enkä ole vielä kuullut järkevää vastaväitettä sille, että koulutus on Suomen ainoa valttikortti (vrt. vaikkapa Saksa, Ranska, Ruotsi, Norja...).
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suomella ei ole muuta mahdollisuutta selviytyä tulevaisuudessa, kuin panostamalla koulutukseen. Meillä ei ole luonnonvaroja eikä suurta määrää pääomaa, vaan vain ja ainoastaan osaamistaö. Panostamalla lapsiin, nuoriin ja nuoriin aikuisiin Suomi takaisi, tai ainakin mahdollistaisi sellaisen tulevaisuudennäkymän jossa olisi mahdollista ylläpitää ja ennenkaikkea parantaa nykyistä osaamisen sivistyksen kulttuuria. Leikkaamalla tehdään päinvastoin. Toisinsanoen antaisin isosti lisää resursseja kouluille, lukioille, ammattikorkeakouluille ja yliopistoille - siihen on kyllä varaa, pakko olla. Mitä leikkauksiin tulee, niin ok, tietyiltä aloilta on varmasti pakko, mutta köyhät ja koulutus pitää jättää niiden ulkopuolelle.

Siinäkin Sipilä vituttaa, että työntekijäpuolelta pakko-otetaan ja työnantajapuolelta kiltisti vähän pyydetään.

Alan jo ihan kyllästyä koko aiheeseen, mutta kun itekseen istuu ja ihmettelee niin tulee mieleen kaikenlaista.. Suomessa on puhdasta vettä, mikä on kovaa valuuttaa tulevaisuudessa.. Toisaalta taas meillä on myös rikkidirektiivit jotka haittaa yritystoimintaa ja kuinka paljon valtio näistä kuluista kuittaa? Kuinka pitkälle suomalainen osaaminen kantaa kun se on niin kallista, kiinassa tehdään piraatit puoli-ilmaiseksi. Ympäri käydään yhteen tullaan.

Kuinkahan kauan kestää, että terveydenhuolto yksityistetään lähes kokonaan. Ainakin kotisairaanhoidossa ollaan menty yksityiseen suuntaan kovaa vauhtia. Lieko kunnallista kotihoitoa muutaman vuoden päästä enää lainkaan. Suomeen tarvitaan kovasti ulkomaista rahaa, joka maksaa palkat joista verotetaan. Mutta täällä on sääntöä ja direktiiviä ja helkkarin kallista. Toivotaan nyt vaikka jos se komissaari Katainen keksisi siellä isolla kirkolla miten suomen kilpailukykyä pystytään parantamaan ja yritykset sijoittamaan suomeen.
 

HeroForSale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punapaitaiset
Ei perkele tullut tänäänkään Soneran digiboxiin uutta kaukosäädintä. Eilinenkin peli jäi näkemättä kun en saan vaihdettua kanavaa ilman sitä. Puhelimeenhan saisi kaukosäädinsovelluksen tuota varten, mutta kappas, ei Lumiassa toimivaa. No jos huominen peli sattuis vaikka tulemaan kanavalta jolle tuo helvetinkone on jumittunut. Uusi änärikin odottaa kaupan hyllyllä, mutta rahaa ei ole eikä varmaan ihan heti tule.

Oikeitakin vitutuksen aiheita on täyttämässä päätä ja silloin nämä pienetkin asiat harmittaa enemmän.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Voitko kertoa mitä hienoa on islamin uskonnossa noin naisen näkökulmasta? Heti kun olet kehunut hienoa uskontoa toteat, että olisi kuitenkin parempi, että kristityt valvoisi niitä kun noilla tuppaa olemaan sota päällä koko ajan ja "kehittyminen on käytännössä pysähtynyt jo aikoja sitten". On se hienoa.

Yksikään suomen kokoinen itsenäinen valtio ei voi hoitaa kaikkia maailman nälähädässä olevia tai pakolaisia luopumatta käytännössä koko yhteiskunnan ylläpidosta. Mihin raja vedetään? Onhan se nyt perkele, että ihmisiä kuolee nälkään, mutta me nyt vaan emme voi sille mitään.

Suurin osa suomeen tulevista pakolaisista on irakilaisia ja ne kuuluisi about kaikki lähettää takaisin kotiinsa. Vituttaa nämä ihmiset, jotka on niin inhimillisiä kuin kuvitella saatta, mutta tuskin ovat omasta edustaan tai rahoistaan valmiita luopumaan asian takia. Ehkä maksavat muutaman kympin kuussa parhaillaan johonkin.

En ole sanonut, että kristittyjen pitäisi alkaa valvomaan yhtään ketään. Kaikki uskonnollista agendaa tuputtavat henkilöt voisivat puolestani olla hiljaa, oli kyseessä sitten kristittyjä tai muslimeita. Islamin ja monen muunkin uskonnon kohdalla paskin juttu on se, että pyhistä kirjoista ja muista raapustuksista otetaan käytäntöön vain ne kohdat, jotka sattuu itselleen sopimaan. ISIS-joukot tulkitsevat omaansa niin, että on ihan ok asettaa naiset ja lehmät samaan asemaan. Tämä ei tietenkään ole oikein, mutta en edelleenkään saa siitä islamin vikaa että jotkin ihmiset sattuvat olemaan typeryksiä ja sadisteja. Syyria, kuten muutkin tuon alueen maat, on ollut kriisissä jo niin kauan että tuollaista pystyy tapahtumaan. Täällä tätä harjoitetaan pienemmässä mittakaavassa, jauhetaan kristillisyydestä ja vastustetaan homoja, mutta käydään silti huorissa ja tilataan vaimoja aasiasta.

Suomen ei tarvitse kaikkia maailman pakolaisia hoitaa, eikä kukaan niin oletakkaan. Kyseessä on vastuu, joka jokaisen valtion tulee jakaa yhdessä. Rajaa on vaikea vetää, eikä sellaiseen ole mielestäni tarvettakaan niin kauan kuin asetelma on muotoa meidän rahat vai toisten ihmisten elämä.

Muslimien ääriryhmät noudattavat kirjaimellisesti Koraania ja "tavalliset" muslimit ovat hiljaa ja hyväksyvät veriteot. Muslimien kesken soditaan koska uskonto on jakautunut kahteen kastiin. Oikeisiin profeetan jälkeläisiin ja vapaamielisempiin. Koraanin oppien mukaan me länsimaalaiset olemme koiran arvossa ja he herrakansaa. Tämä kuvaistuu myös muslimien käyttäytymisessä täällä lintukodossa.

Muslimien ääriryhmät eivät noudata Islamin keskeisintä teemaa joka on sama kuin kristinuskossa. Lähimmäistä pitäisi rakastaa ja niin edelleen. Voisin melkeinpä vannoa, että "tavalliset" muslimit eivät yhtäkään veritekoa hyväksy, se saattaa jopa olla se perimmäisin syy miksi he lähtevät helvettiin sieltä ääriryhmien keskeltä eivätkä jää katsomaan kuinka sukulaisia ja perhette teurastetaan. Nämä vapaamielisemmät, tapakristittyihin verrattavissa olevat muslimit ovat juurikin niitä samoja henkilöitä, jotka ovat tänne tulossa. Äärikristityistä harvemmin kuulee, mutta pakolaiskriisi on juurikin omiaan nostattamaan tälläisiä liikkeitä. Nyt jo on huolestuttavia tulkintoja raamatusta. Ongelma ei ole uskonto, vaan vatipäät jotka tulkitsevat sitä miten haluavat. Koraani ei kehota ketään raiskaamaan.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Muslimien ääriryhmät eivät noudata Islamin keskeisintä teemaa joka on sama kuin kristinuskossa. Lähimmäistä pitäisi rakastaa ja niin edelleen. Voisin melkeinpä vannoa, että "tavalliset" muslimit eivät yhtäkään veritekoa hyväksy, se saattaa jopa olla se perimmäisin syy miksi he lähtevät helvettiin sieltä ääriryhmien keskeltä eivätkä jää katsomaan kuinka sukulaisia ja perhette teurastetaan. Nämä vapaamielisemmät, tapakristittyihin verrattavissa olevat muslimit ovat juurikin niitä samoja henkilöitä, jotka ovat tänne tulossa. Äärikristityistä harvemmin kuulee, mutta pakolaiskriisi on juurikin omiaan nostattamaan tälläisiä liikkeitä. Nyt jo on huolestuttavia tulkintoja raamatusta. Ongelma ei ole uskonto, vaan vatipäät jotka tulkitsevat sitä miten haluavat. Koraani ei kehota ketään raiskaamaan.

Ongelma onkin se, että muslimien kulttuuri halal-lihoineen yms. minareetteineen ovat vaan niin outoja, etteivät ne tänne ihan noin vaan sovi. Varsinkaan kun aika suuri osa näistä tänne änkijöistä eivät ole valmiita sopeutumaan täkäläiseen kulttuuriin millään tavoin, vaan alkavat vaatimaan heti lisää oikeuksia tänne päästyään. Ja täällä on valitettavasti johtavissa asemissa aivan liikaa näitä kukkiksia, jotka eivät näe kokonaisuutta ja nöyrästi alistuvat lähes kaikkiin oudon kulttuuriin mukanaan tuomiin lieveilmiöihin.

Vituttaa se, että ovat sössineet jo satoja vuosia asiansa päin helvettiä ja nyt kun sitten on paskat lopullisesti housuissa, niin sitten lähdetään tänne hakemaan parempaa elintasoa. Ja täällä hyväuskoiset hölmöt ovat joillain "tervetuloa pakolaiset" - kylttien kanssa vastassa.

Todella mielenkiintoista katsoa, miten Suomi muiden EU-maiden joukossa ratkaisee nää ongelmat. Tää kun ei ikinä oo ilmaista touhua. Oikeasti hätää kärsivien tänne tulemisen hyväksyn, mutta kun tilanne on mennyt täysin hallitsemattomaksi, niin mahdoton on erottaa loisijat ja paskasakki näistä "humanitääristä apua kaipaavista". Vituttaa tää koko tilanne, mutta eihän sille mitään voi.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Ongelma onkin se, että muslimien kulttuuri halal-lihoineen yms. minareetteineen ovat vaan niin outoja, etteivät ne tänne ihan noin vaan sovi. Varsinkaan kun aika suuri osa näistä tänne änkijöistä eivät ole valmiita sopeutumaan täkäläiseen kulttuuriin millään tavoin, vaan alkavat vaatimaan heti lisää oikeuksia tänne päästyään. Ja täällä on valitettavasti johtavissa asemissa aivan liikaa näitä kukkiksia, jotka eivät näe kokonaisuutta ja nöyrästi alistuvat lähes kaikkiin oudon kulttuuriin mukanaan tuomiin lieveilmiöihin.

Muslimien kulttuuri halal-lihoineen onkin niin paljon pahempi kuin suomalainen kulttuuri "normaali-lihoineen". Eläinten systemaattista, koko elämän kestävää kidutusta on vaikea hyväksyä missään muodossa. Tuo ei tokikaan ollut koko pointtisi, mutta kuitenkin. Olen toki samaa mieltä siitä, että kulttuurien väliset erot tulevat aiheuttamaan joitakin ongelmia. Mikään ei kuitenkaan ole ylitsepääsemätöntä, ihmiset ovat yllättävänkin sopeutuvaisia. "Maasta maahan ja maassa maan tavalla" pätee myös pakolaisiin, ei täällä olla lakeja muuttamassa heidän takiaan. Asia joka saattaa Syyriassa olla normi, ei ole sitä täällä ja that's it - kiihkouskoivaiset jäävät listimään toisiaan ulkomaille, ne jotka haluavat elää rauhassa varmasti myös löytävät siihen keinot täällä, halal-lihalla tai ilman.

Vituttaa se, että ovat sössineet jo satoja vuosia asiansa päin helvettiä ja nyt kun sitten on paskat lopullisesti housuissa, niin sitten lähdetään tänne hakemaan parempaa elintasoa. Ja täällä hyväuskoiset hölmöt ovat joillain "tervetuloa pakolaiset" - kylttien kanssa vastassa.

Sehän ei ole kansan vika, että diktaattorit sössivät koko maan asiat ja suurvallat häärivät taustalla. Tilanne maassa on käytännössä toivoton, olen aika varma että sinäkin luikkisit paskat housussa pois sieltä jos olisit sinne sattunut syntymään. Ehkä nämä hyväuskoiset ihmiset ovat sitä mieltä, että on aika tehdä jotakin eikä vain istua himassa ja voivotella että siellä kaukana käydään sotaa ja ihmisiä kuolee.

Todella mielenkiintoista katsoa, miten Suomi muiden EU-maiden joukossa ratkaisee nää ongelmat. Tää kun ei ikinä oo ilmaista touhua. Oikeasti hätää kärsivien tänne tulemisen hyväksyn, mutta kun tilanne on mennyt täysin hallitsemattomaksi, niin mahdoton on erottaa loisijat ja paskasakki näistä "humanitääristä apua kaipaavista". Vituttaa tää koko tilanne, mutta eihän sille mitään voi.

Vaikeita asioita kaiken kaikkiaan ja vitutuksen kyllä pystyy ymmärtämään, vaikkei samalla kannalla olisikaan. Tilanne Lähi-Idässä pitää saada ratkaistuksi mahdollisimman pian, se on sanomattakin selvää. On hankalaa sanoa, kuka ansaitsee apua ja kuka ei. Syyrian lähistölläkin asiat ovat päin helvettiä, ihmiset elävät jatkuvassa väkivallan pelossa ja sananvapauskin on vain nimellinen. Egyptissä on järjestetty vallankumouksia viime vuosina enemmän kuin missään muualla. Iranissa aviorikos on kuoleman arvoinen rikos, Irak on yksi maailman korruptoituneimmista maista. Jää Euroopan vastuuksi ottaa vastaan niin monta hädässä olevaa ihmistä kuin mahdollista, ihmisillä ei ole mitään muuta paikkaa jonne mennä.

Pakolaisten vastaanottamiseen pitää kyllä saada jonkinlainen selkeys. Homma ei voi mennä niin, että rajan yli tullaan salaa ja ihmisten määrästä ei ole mitään tietoa. Passien tarkastus ja kuulustelut pitäisi saada hoidettua jokaisen kohdalla, ja niin kauan kun tämä ei toteudu voidaan ihan reilusti puhua kriisistä.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Tänään alkoi vituttaa kun Yle näytti liekehtivien ay-aktiivien elämöintiä Rautatientorilta. Myötähäpeän ja vitutuksen huipentuma koettiin siinä kohtaa, kun oppositiojohtajat kävivät vuorotellen vetämässä populistisen höpöhöpö-huudatuksensa ja kuuntelemassa olleet aivottomat lampaat taputtivat jokaisen sanan jälkeen. Hetken jo luulin, että vitutus laantuu, mutta sitten kuulin Lauri Lylyn puhisemassa, kuinka hallitus on puuttumassa sopimusvapauteen pakottavalla lainsäädännöllään. Voisi tämä sähköasentaja hiljentyä hetkeksi ja miettiä, mitä yleissitovat työehtosopimukset edustavat sitoutumattomille työntekijöille ja -antajille. Kuusi tuntia on vituttanut, eikä tunnu tunne laantuvan millään. Lauri "vitun" Lyly on päässyt mun ihon alle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös