Vitutusketju

  • 10 542 150
  • 56 130

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Ulkovaraston pohjien rakentaminen, maa on aivan savivelliä ja vettä sataa välillä kuin Esterin perseestä!
Vittu!
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Laskin työmatkallani Oulunkylän ja Maunulan väliseltä matkalta (ehkä pari kilometriä) seitsemän bussipysäkkiä, joista oli lasit paskottu murskaksi. Vitun pellet. Miksi kaikki pitää aina rikkoa? Mätkisivät urpot toisiaan niillä samoilla välineillä niin monta ongelmaa ratkeaisi kerralla.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Kävin muutama viikko sitten duunihaastattelussa ja nyt keskiviikkona viimeistään pitäisi kuulua paikasta. Alkaa olemaan vitutuskäyrä nousussa, koska vahvasti alkaa tuntumaan siltä, että tuloillaan on sähköpostiin Dear John -tyyppinen viesti. Voihan saasta...
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Ja, sieltähän se edellisessä viestissä odoteltu maili tulikin. Vittu.

Edit. Sinänsä jäi ihna hyvä maku kuitenkin. Rekrytoiva henkilö vastasi nopeasti ja ystävällisesti viestiin, jossa kiittelin mahdollisuudesta ja kyselin vinkkejä kuinka voisin kehittyä duuninhaussa.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Neim

Jäsen
Kolme ketjua "Huora-Lutka" keskustelua. Olisikohan riittävästi.

Joo. Täydellistä Vitutusketjun -kamaa. Vituttaa, kun lähes 54 000 ketjun joukosta kolmessa on Huora-Lutka keskustelua. Tämä foorumi on kohta täyttynyt lutkahuorahuoralutka paskallaan. Kierrätyskeskuksessa muutenkin on niin tärkeää ja painavaa asiaa jokaisella.

Ensimmäistä kertaa muuten pelasin Väärin vitutettu -kortin, ja täähän vaikutti ihan hauskalta. Ei jää viimeiseksi kerraksi.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pari viikkoa sitten siivotessa sain alaselän jotenkin hajalle. Kipuja oli n. 1½ viikkoa. Pahimpien kipujen aikana tuntui koko alakropan puutuva. Pari päivää meni ilman mitään kipuja ja eilen tulikin sitten hartia/niskasäryt. Nyt särkee sekä pää että hartiat. Buranaa on kyllä popsittu, mutta ei näytä auttavan. Seuraavaksi kokeillaankin sitten perinteistä viinalla turruttamista, jos edes yhdeksi illaksi kivut helpottaisi.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Vituttaa hiukan se, että vaikka kuinka koitin etsiä Cittarista niin en löytänyt suomalaisesta lihasta Suomessa tehtyä pekonia!

Atrian oli suomalaista lihaa, mutta tehty ja pakattu Ruotsissa... muut sit jotain Puolassa pakattuja (osassa ei edes liha ollut suomalaista).

Koitappa siinä sitten edesauttaa suomalaista työllisyyttä. PYH!
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Vituttaa, kun menin tuhlaamaan elämästäni 1,5 tuntia paskaan Vares Sheriffi leffaan, kun tiesin jo etukäteen, että kyseessä on paska leffa. Ei ole pakko katsoa sanotaan. Minä sanoisin Vares leffojen kohdalla, että ei ole pakko enää tehdä.

Pienellä budjetilla, nopealla aikataululla ja paska casting. Sama suomeksi: vituiksi menee 100 % varmuudella.

Toivottavasti Varekset on nyt tehty. Seuraavaksi taidan kaivaa leffahyllystä kaikkien aikojen parhaan Vareksen eli Kaidan Tien Kulkijat niin saa vähän tätä paskanmakua pois suusta.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Joku mulkku on kantanut koiranpaskaa kerrostalomme uloskäynnin eteen. Siisti rivi kikkareita puolen metrin välein. Osaan oli jo luonnollisesti tallottu päälle...

Tämä voisi tietyillä reunaehdoilla mennä eriskummallisesti käyttäytyvän koiran piikkiin, mutta sama orjallisen tarkka kakkataideteos oli tuotu edellisviikolla myös viereisen rapun oven eteen. En jaksa uskoa, että tuollaista pääsisi kahdesti tapahtumaan ja vieläpä näin systemaattisen tarkalla tähtäyksellä.

Aamulla tuota näkyä katsellessa oli kyllä todellista tasapainoilua ihmetyksen ja verisuonia katkovan vitutuksen välillä. Miten vitussa joku kehtaa ryhtyä moiseen?
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Ostin keväällä viidelläkympillä käytetyn pyörän, jota säilytin lukitussa pyörävarastossa erikseen lukittuna. Silti joku paskiainen on mennyt sen varastamaan.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten vitussa joku kehtaa ryhtyä moiseen?

Tietenkin vittumaista toimintaa, ei siinä mitään. Mulle tuli tosta mieleen, että olisikohan kyseisen tempauksen toteuttanut joku, jonka pihalle tms. jonkun teidän talossa asuvan koira toistuvasti käy paskomassa? Jos näin, niin onhan tuo vittumaisesti tehty teitä muita asukkaita kohtaan, mutta kyseisen koiran paskattajalle toi on ihan hyväkin kuitti, joka saattaa laittaa miettimään, että pitäisikö sitä koiraa paskattaa jossain muualla tai pitäisikö edes kerätä ne jätökset pois.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Tietenkin vittumaista toimintaa, ei siinä mitään. Mulle tuli tosta mieleen, että olisikohan kyseisen tempauksen toteuttanut joku, jonka pihalle tms. jonkun teidän talossa asuvan koira toistuvasti käy paskomassa? Jos näin, niin onhan tuo vittumaisesti tehty teitä muita asukkaita kohtaan, mutta kyseisen koiran paskattajalle toi on ihan hyväkin kuitti, joka saattaa laittaa miettimään, että pitäisikö sitä koiraa paskattaa jossain muualla tai pitäisikö edes kerätä ne jätökset pois.
Totta kai, jotain tuollaista tässä on mahdollisesti takana. Jonkinasteista koiravihaa kyseinen reppana varmasti potee ja se kanavoituu sitten tällaiseen toimintaan.

Protestin motiivi onkin helppo muodostaa, mutta toteutustapa pistää ihmetyttämään. Asun tosiaan kerrostalossa, ja rapussamme on 16 huoneistoa. Sama lienee tilanne myös naapurirapussa, jonne siis myös tällainen kakkaisku on tehty edellisviikolla. Silloin luulin syyllisen olevan vain kusipäinen koiranomistaja. On sanomattakin selvää, että tästä tempauksesta kärsii valtava määrä sellaisia ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista sidettä koiriin. Taloyhtiössämme on toki melko paljon koiria ja kuulun itsekin koiranomistajiin, joten kohdetalo on sinällään ymmärrettävä.

Luultavasti kyseessä lienee joku taloyhtiön asukkaista, joka on kyllästynyt koiriin ja/tai keräämättömiin jätöksiin. Itsekin olen muutamaan otteeseen pyöritellyt päätäni, kun paskakasoja näkee mm. taloyhtiön leikkipihan vieressä ja kaksi metriä ulko-oven vieressä pientareella. Aivan yhtä molopäistä toimintaa tuollainenkin välinpitämättömyys.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsekin olen muutamaan otteeseen pyöritellyt päätäni, kun paskakasoja näkee mm. taloyhtiön leikkipihan vieressä ja kaksi metriä ulko-oven vieressä pientareella. Aivan yhtä molopäistä toimintaa tuollainenkin välinpitämättömyys.

Paskaa niskaan - tai tässä tapauksessa oven eteen - saavat kaikki, vaikka saletisti eivät kaikki talonne koiranomistajat ole välinpitämättömiä luontoonpaskattajia. Onhan tuosta pakko antaa paskataiteen tekijälle edes puolikas piste viitseliäisyydestä, vaikka parempi tietenkin olisi, jos sekin paskataide olisi päätynyt paskoja keräämättömän koiranomistajan kämpän oven eteen, jos sen nyt yleensäkään johonkin tarvitsee päätyä.

Jos kyseessä on jonkun turhautuminen keräämättömiin paskakasoihin, niin kyllä mä jollain tasolla tuon protestin ymmärrän, vaikka sen kohdentamisessa ei ihan täysin ole onnistuttukaan. Siinä mielessä se on epäonnistunut, että nyt talossanne asuvat vastuullisetkin koiranpaskattajat joutuvat protestista kärsimään.

Ja koska koiranpaskakeskustelu kuuluu palstan ikuisuusaiheisiin ja siinä esitettyihin mielipiteisiin on huhujen mukaan suhtauduttu palstan järjestystä ylläpitävien toimesta jopa ikuisilla pelikielloilla, niin kerrottakoon, että mulla ei ole koirien tai niiden omistajien kanssa mitään ongelmaa, vaikka keräämättömät kasat täälläkin vituttavat.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sivutaan koiranpaska-aihetta sen verran, että nuorempana ei edes vituttanut koiran paskat, vaan samassa rapussa asuvan minipossu ja sen jätökset. Siinä ei paljoa paikkaa katseltu vaan paskaa löytyi rappukäytävästä, heti ulko-oven edestä ja pitkin taloyhtiön pihamaata. Paskoja ei ikinä edes koitettu poimia vaan jätettiin kylmästi siihen, koska eihän tämä meidän pikku puttepossu osaa nurmikolle mennä. Kuka ylipäätänsä hommaa porsaan lemmikkieläimeksi kerrostaloon?
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Jatkoa koirankakkaisen attentaatin tarinaan: Mielestäni sonta-ansat ovat lisääntyneet yön aikana ja kattavat tällä hetkellä valehtelematta noin 30 metrin matkan kämppämme edustan jalkakäytävää. Kyseessä on siis julkinen kävelytie eikä mikään sisäpihan raitti tms., joten tästä tempauksesta kärsivät siis kirjaimellisesti myös muutkin kuin taloyhtiöläiset. Ihan kaikkia litteiksi tallattuja tahroja en voi varmuudella vahvistaa paskapökäleiden jäänteiksi, mutta suurella todennäköisyydellä nämäkin jäljet ovat sitä itseään.

Alkaa tämä meno olla jo absurdia, ellei se sitä jo ollut aikaisemmin. Aivan käsittämätöntä toimintaa joltakin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Duunipaikan jonkun hemmetin standardin mukainen dokumenttiarkisto. Jos niistä noin 50 ensimmäisen tason kansiosta ja 5000 alikansiosta lähtee suinpäin etsimään, menee koko päivä. Hakutoiminto (75% tapauksista) kaataa selaimen tai (25% tapauksista) löytää 50 sivua osumia ja hakusanoihin parhaiten soveltuva löytyy noin sivulta 22. Nyt kun löysin dokumentin, jota on tarkoitus päivittää, onkin niin voittajaolo, että haluaisi laittaa pillit pussiin tältä päivältä. Sitä ennen pitää varmaan laittaa polku talteen tai huomenna aamupäivä kuluu uuteen etsimiseen. Kuka helvetti näitä suunnittelee?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Vituttaa ihmiset, jotka eivät osaa kätellä kunnolla. Tänäänkin Hämeenlinnan Osuuspankissa jouduin kättelemään jotain parikymppistä naista ja voi helvetti, että tuolla naisella oli sitten löysä kädenpuristus. Ihan kuin olisi kylmää lahnaa koskenut. Oikea kädenpuristus tulisi opettaa jokaiselle ihmiselle, joka joutuu tekemään töitä muiden ihmisten kanssa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Vituttaa ihmiset, jotka eivät osaa kätellä kunnolla. Tänäänkin Hämeenlinnan Osuuspankissa jouduin kättelemään jotain parikymppistä naista ja voi helvetti, että tuolla naisella oli sitten löysä kädenpuristus. Ihan kuin olisi kylmää lahnaa koskenut. Oikea kädenpuristus tulisi opettaa jokaiselle ihmiselle, joka joutuu tekemään töitä muiden ihmisten kanssa.
Joo minä opin kädenpuristukset siinä kun isoveli päätti napata kädestä kiinni ja puristaa. Sanoi purista vastaan. Jotkut luulevat mitteleväni voimia, mutta oikeasti vain teen sen tottumuksesta. Pitääkin harrastaa tätä taas lähiaikoina.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Vituttaa jatkuva kipu jalassa. Ruusu perkele ja levinnyt koko säären mitalle nilkasta polveen. Nukkumisesta ei taho tulla mittään kun herää jokaiseen asennon vaihtoon.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Vituttaa ihmiset, jotka eivät osaa kätellä kunnolla. Tänäänkin Hämeenlinnan Osuuspankissa jouduin kättelemään jotain parikymppistä naista ja voi helvetti, että tuolla naisella oli sitten löysä kädenpuristus. Ihan kuin olisi kylmää lahnaa koskenut. Oikea kädenpuristus tulisi opettaa jokaiselle ihmiselle, joka joutuu tekemään töitä muiden ihmisten kanssa.
Tämä. Kädenpuristus on jämäkkä, ei liian luja eikä tuollainen lahnamainen (tai presidenttimäinen), ja kestää sen 1-2 sekuntia. Silmiin katsotaan kun kätellään.
Tuo ns presidenttimäinen kättely on siis sellainen jossa annetaan käteltävälle vain käden etuosa, eli sormet ja vähän kämmentä (saa käden vedettyä irti jos toinen yrittää pitää kiinni).
Myöskin liian lujaa puristavat ovat ärsyttäviä mutta tähän on hyvä lääke. Kokeilkaa jonkun kanssa seuraavaa, pyytää toista puristamaan lujaa kätellessä, kun samalla itse pitää toisen kädestä kiinni taivutetuin sormin, mutta jättää oman etusormen jäykäksi ja suoraksi. Toinen ei tuota yleensä huomaa, mutta jättää oman kämmenen luut suorempaan ja melko lujaa saa toinen puristaa ilman että tuntuu missään. Toimii. Voi tosin joutua harjoittelemaan muutaman kerran mutta niille kusipäisille puristelijoille tekee hyvää kun puristavat minkä jaksavat ja toinen vain katsoo silmiin ja hymyilee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös