Vitutusketju

  • 10 543 207
  • 56 130

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lisäksi vituttaa siitepöly. Pari päivää lämmintä ja pikkaisen vesisadetta päälle aiheutti valtaisan siitepölytuotannon, jonka kyllä huomaa silmissä ja nenässä.

En ole allerginen, mutta oli kyllä (hetken) helpompi hengittää, kun rankkasade hakkasi eilen kaikki siitepölyt maahan. Vaan riittäähän sitä siltikin, vaikka satunnaiset sateet vähän puhdistavatkin ilmaa. Lähinnä vituttaa, kun auto on siitepölyn peitossa, eikä asialle oikein mitään voi, kun tallipaikkaa ei ole tarjolla.

Mutta joo, tätä videota katsellessani tunsin oloni onnekkaaksi, kun ei mitään allergioita ole. Osaan vaan kuvitella sen allergikkojen vuosittaisen vitutuksen.
 

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
Kela, ja asiansa osaava henkilökunta. Olen nyt lähettänyt pyydetyt palkkakuitit paperilla ja sähköisenä sekä kahdessa eri muodossa (eri ajalta). Taas sieltä soitettiin että voisiko lähettää..... Tuon firman voisi lopettaa ja perustaa tilalle korvaavan järjestelmän: kaikki jotka ovat olleet talossa töissä pidempään kuin viisi vuotta eivät olisi tervetulleita henkilöstöä palkattaessa. Säästyisi valtiolta paljon rahaa.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vituttaa oma laiskuus ja saamattomuus. Nelisen viikkoa sitä jaksoi kuntosalilla aktiivisesti käydä, hyvä olo oli joka kerta sieltä tulon jälkeen ja tokihan edellisestä käynnistäkin taitaa yhtä lailla olla jo se nelisen viikkoa.
Minulla on samantyyppinen ongelma. Saliharrastuksen kun aloitti vuonna 2012, tuli alkuun käytyä jopa kolme kertaa viikossa salilla. Sittemmin keskiarvo stabiloitui kahteen salikertaan viikossa. Viime aikoina on kuitenkin tullut sähly mukaan harrastuksiini, siellä käyn kaksi kertaa viikossa. Tämän myötä salilla tulee käytyä vain kerran viikossa, viime viikolla tosin ei lainkaan. Kyllä välillä tulee ikävä niitä aikoja kun kerkesi sen kaksi kertaa viikossa käymään salilla. Toisaalta täytyy olla tyytyväinen siihen, että on vihdoinkin mahdollisuus harrastaa sählyä. Tiedä sitten voidaanko puhua varsinaisesta laiskuudesta tai saamattomuudesta jos näiden liikuntojen kerta jää viikossa kolmeen, kun neljä olisi omissa kuvitelmissa optimi ja siihen olisi täydet mahdollisuudet. Esim. lauantaina olisi reilusti aikaa mennä salille, mutta ei voi koska pyhitän jokaisen lauantain juomiselle ja sehän tuhoaa palautumisen.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Esim. lauantaina olisi reilusti aikaa mennä salille, mutta ei voi koska pyhitän jokaisen lauantain juomiselle ja sehän tuhoaa palautumisen.

Mikset käy perjantaisin, kuten sinulle ehdotettiin punttisalilla käymistä käsittelevässä ketjussa? :)
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Minua vituttaa tämä jatkoajan artikkeli mistä itseasiassa tein nootinkin.

Jotenkin minun pääni ei vaan ymmärrä että miten helvetissä joku voi vetää jonkun ihmisen pelitaidot jotenkin liittymään hänen toimiinsa muuna ihmisenä. Tollanen saa vitutusta allekirjoittaneen pintaan. En minä arvioi ihmisiä sen mukaan miten ne suoriutuu asiassa X tai Y, niin että jos 60v ei ole lätkässä MG niin se on täysi kusipää. Se voi olla kusipää kaukalon ulkopuolella, mutta jos se on pelaamassa jääkiekkoa, jalkapalloa, sulkapalloa, ihan mitä vaan niin en minä silti vittuile tälle henkilölle julkisesti, että "haha sä oot paska kun et osaa ja kun oot vielä kusipää muutenkin", vain koska se on mielestäni huono ihminen siellä pelikenttien ulkopuolella.

Mielestäni olkoon mikä vaan diktaattori, niin on oikeutettu nyt sentään käymään pelaamassa jääkiekkoa, lenkillä tai ihan mitä vaan ilman että tarvii vittuilla jos ei olekkaan taidoiltaan Gerbreselassie tai Wayne Gretzgy. Joo Hitler oli paska mies mutta en minäkään sano ettei se olisi saanut heittää tikkaa mökillä ja tehnyt uutista kuinka Hitler ei heittänytkään pelkkiä kymppejä. Sitten ymmärtäisin jos Hitler olis käskenyt jonkun muun käydä siirtään ne tikat kymppiin ja käskenyt muiden hurrata hänelle kun hän on niin hyvä.

Vituttaa ja ei vaan ymmärrä.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikset käy perjantaisin, kuten sinulle ehdotettiin punttisalilla käymistä käsittelevässä ketjussa? :)
Pari kertaa olen käynytkin. Sitä vain perjantaina työviikon päätteeksi on vain mieluiten kotona ja ottaa rennosti. Työviikko + edellispäivän sähly väsyttää ja laiskottaa niin makiasti :D
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Joillakin ihmisillä(vaiko autistisilla vajakki-apinoilla) on suunnattomia vaikeuksia vilkkujen käyttämisen kanssa. Varsinkin liikenneympyrässä.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viisaudenhammas. Ei ole ikinä varsinaisesti vaivannut, parivuotta sitten kasvoi nätisti tuonne oikealle ylös ja on siellä vaan hampaiden jatkona. Nyt alkanut vaivaamaan kun alhaalla samassa kohtaa ei ole hammasta niin yhteenpurressa osuu ikävästi alaikeneen. Kipukynnykseni kun on kaksivuotiaan tasolla niin vituttaa pitkästä aikaa toden teolla.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nuo helvetin JUMP!-JUMP!-JUMP! discoautot! JUMP!-JUMP!-JUMP! Jos tuo paskajytinä kuuluu puolen kilometrin päähän jopa kaupungilla, niin miltähän se kuulostaa auton sisällä?

Onneksi nuo lippalakki väärinpäin amishyypiöt kuolee korvasyöpään nuorina, saatana!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kanadan kaato katkasupelissä 22 vuoden tauon jälkeen, vielä nousu maalin takaa ohi. Vilpitöntä iloa ekan kerran näissä kisoissa.

Sitten sosiaalisessa mediassa ja haastatteluissa heittäydytään viis vuotiaan tasolle. Aikasemmin, aiheesta, Suomen pelitapaa ja joitain pelaajia kritisoineille lällätellään ja KHL-Lehterä on kovaa poikaa haastattelussa.

Olen ehkä liian herkkä some-maailmaan. Vituttaa tollanen lapsellinen nössöily tällasessa tilanteessa. Enkä pidä Lehterän ja Kontiolan käytöstä haastatteluissa kovin hauskana, tai ammattimaisena. Ihan poikia vielä. Ymmärrän inhimillisen puolen, kritiikki iskee tunteisiin, mutta onko puolivälierävoitto Minskin mm-kisoissa oikea paikka tällaiseen?
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Sympatiavitutus.

Olin pesemässä auton painepesurilla läheisessä pesupaikassa.

Viereiseltä paikalta kuului hetken päästä kiroilun säestämää nyyhkytystä, naisen. Herrasmiehenä tietenkin kyselemään, jotta mikäs nyt on murheena.

Kävi ilmi, että eräs naishenkilö oli päättänyt yllätyksenä pestä ukkonsa tuoreen BMW merkkisen henkilöauton. Oli tietämättömyyttään pessyt auton kyljen harjapesurilla, joka on pesupaikoissa vakiona. Lopputuloksena kahden oven ylittävä naarmu.

Vituttaa siis ihmiset, jotka pesevät vanteet näillä harjoilla.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Ihmetyttää, jos oma hikinen auto on jollekin ukolle niin tärkeä, että vaimo käy itkemään, jos vetää siihen naarmun.

Edit: Onhan tässä vitutustakin. Tiistaina meni toisen käden kyynärpää siihen kuntoon, että hampaiden pesu ja paidan päälle laitto olivat vielä eilen aika tuskaa. Nyt ei enää koske niin paljon, mutta liikkuvuus on ihan perseestä edelleen. Kesken parhaiden urheilukelien!
 

sambersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmetyttää, jos oma hikinen auto on jollekin ukolle niin tärkeä, että vaimo käy itkemään, jos vetää siihen naarmun.

Kyllä muakin vituttais jos pistänyt uuteen autoon vaikka 30k€ rahaa kiinni ja rouva tulee kotiin naarmujen kanssa. Turha ylimääräinen kuluerä viedä maalaamoon sen takia. Ja siihen päälle vielä autottomuudesta aiheutuvat lisäsäädöt.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Vituttaisihan se, mutta ketä se vituttaa niin paljon, että oma puoliso käy itkemään jo etukäteen, jos tötöilee vähän?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä muakin vituttais jos pistänyt uuteen autoon vaikka 30k€ rahaa kiinni ja rouva tulee kotiin naarmujen kanssa. Turha ylimääräinen kuluerä viedä maalaamoon sen takia. Ja siihen päälle vielä autottomuudesta aiheutuvat lisäsäädöt.

Varmaan vituttaisi minuakin, mutta ei vaimon siitä huolimatta tarvisisi itkeä naarmujen takia. Jos on varaa sijoittaa 30k€ autoon, pitäisi olla varaa myös mokailuiden korjaamiseen ilman itkua.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kyllähän se pistää varmasti ukkoa vituttamaan, jos on ostettu yli omien varojen jokin kallis auto osamaksulla ja siihen tötöillään naarmuja. Kuluerät voivat muutenkin rasittaa paljon tällaisen auton kanssa.
Voidaan myös pohtia, onko järkevää ostaa kallis auto velalla ihan päivittäiseen käyttöön.

Itse ajan muutaman tuhannen autolla ja ihan hirveästi ei tarvitse itkeä pienien naarmujen perään. Tokikin järkevästi käytettävä, eikä mitään ylimääräisiä naarmuja tarvitse, mutta tuon kanssa ei maailma niihin kaadu. Ihan puhdas vähän ajettu käyttöauto, kalliimpaan olisi varaa, mutta ei tarvetta.

Vituttaa muuten, kun postaukset päätetään jollain täysin turhalla fraasilla, esim. "että silleen...". Kyllä tuo juu uskottavuutta ja jämäkkyyttä postauksen kun jonkun tuommoisen laittaa perään.
Yhden rivin postauskin on paljon järkevämpi, kuin laittaa joku tuollainen perään.
 

Hanjohan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Vituttaisihan se, mutta ketä se vituttaa niin paljon, että oma puoliso käy itkemään jo etukäteen, jos tötöilee vähän?

Ainakin minua ottaisi päähän, mikäli tarkoituksenani olisi ilahduttaa jotakuta ja tulos olisi täysin päinvastainen. Vaikka ruoskaa ei olisikaan tulossa.

Edit: Hienosti toistin oikeastaan täysin saman asian minkä olit itse sanonut. Mitä jäi sanomatta olikin se, että ihmiset reagoivat eri voimakkuuksilla asioihin. Vielä jos kuukautiskierto on oikeassa vaiheessa, niin pienistäkin asioista tulee herkästi isoja.

Sitä paitsi huonona päivänä huonolla hetkellä tapahtunut pienikin huono asia voi suistaa raiteiltaan. Muistelen vieläkin ahdistuksella sitä jääkaapissa ollutta viimeistä olutta, joka oli tarkoitus ottaa loiventavaksi. Sen iskeytyessä lattialle palasiksi heikon motorisen suorituksen päätteeksi, en ollut ihan varma, voiko tilanteesta enää milloinkaan päästä yli.
 
Viimeksi muokattu:

A Siente

Jäsen
Vituttaa kun kaikkiin kaupan pitsoihin on piilotettu jotain tulista. Nyt viisi kertaa tehnyt sen virheen, että on ostanut lätyn kaupasta lukematta tuoteselostusta. Ei ihan ekana ole tullut mieleen, että kinkku-ananas pakastepitsassa voisi olla chiliä tai että saarioisen meetvurstipitsassa olisi jalopenoa. Vituttaa kun ei vain koskaan opi lukemaan kaupassa mitä se tuote oikeasti sisältää. Enkä siis kestää yhtään mitään tulista.
 

sambersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Varmaan vituttaisi minuakin, mutta ei vaimon siitä huolimatta tarvisisi itkeä naarmujen takia. Jos on varaa sijoittaa 30k€ autoon, pitäisi olla varaa myös mokailuiden korjaamiseen ilman itkua.

No ei tietenkään tarvi eikä pidä. Tässä tapauksessa varmaan kävi niin että neito päätti iloisesti yllättää miehensä, mutta nyt meni kaikki käteen. Varmasti aiheuttaa mielipahaa ja herkempi yksilö saattaa itkut tirauttaa.

Itse ajelen reilun kympin autolla, ja vituttaa suunnattomasti jos siihen tulee jotain jälkiä tai kolhuja. Tosin olen joskus jopa liian tarkka ja huolehtivainen omaisuudestani. Omalla rahalla ostettu ja maksettu, joten tiedän minkä verran vaivaa se vaatii saada minkä haluaa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ripuli ja yleinen heikko olo.

Toivottavasti ei ollut siellä Berliinin matkallasi ripulia. Sellainen lisää vitutusta entisestään. Tiedän tämän kokemuksesta, viime pääsiäisen Rooman reissun jälkipuolisko meni päin persettä kirjaimellisesti ripulin, oksennuksen, kuumeen ja parin vuorokauden rajun vatsataudin takia. Onneksi en mennyt Napoliin sananlaskua toteuttamaan.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Varmaan vituttaisi minuakin, mutta ei vaimon siitä huolimatta tarvisisi itkeä naarmujen takia. Jos on varaa sijoittaa 30k€ autoon, pitäisi olla varaa myös mokailuiden korjaamiseen ilman itkua.

Niin toiset potkii pahvilaatikoita, toiset kiroilee ja rähisee, toiset istuu hiljaa ja jotkut itkee tirauttaa kun vituttaa. Ihmiset reagoi mielipahaan, pettymykseen ja vitutukseen eritavalla. Surprise..
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Vituttaa ihmiset mitkä pitävät autoa jonain muuna kuin käyttöesineenä. Toisin sanoen siis tyhmyys vituttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös