Vitutusketju

  • 10 550 052
  • 56 138
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Vituttaa tuo gmail ja kaikki muut oheispaskat niin paljon, että vaihdoin GMX-postiin. Mua ei kiinnosta vittuakaan google+, youtubet ja kaikki samassa läjässä, pitäkää tunkkinne.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
"Sini Saarela vapautui vankilasta" huutaa kaikki mediat tällä hetkellä. Mulla on yksi kysymys:

KETÄ VITTU KIINNOSTAA???

Saatanan kriminaali ämmä olisi saanut maata paskaisessa sellissään vaikka viisi vuotta, oppishan olemaan. Eiköhän toi kohta heilu taas jossain laivan kyljessä kiinni ja sitten taas selitellään.

Samaa mietin minä. Töihin ajaessani NRJ:n Laura hehkutti oikein ilotulitusten kanssa miten ihkua on kun se Sini pääs pois vankilasta, kun eihän sinne nyt voi pistää jos menee hillumaan luvattomasti jollekin paatille. Joku kaveri sinne sitten soittelikin ja kertoi omankin mielipiteeni, eli kannattaisi ehkä kaksi kertaa miettiä lähteekö Venäjälle tekemään mielenilmauksia. Tai ainakin jos lähtee, niin tiedostaa, että ei sieltä lähdetä parin tunnin päästä kotiin kaakaolle toisin kuin Suomessa.
 

dorka

Jäsen
"Sini Saarela vapautui vankilasta" huutaa kaikki mediat tällä hetkellä. Mulla on yksi kysymys:

KETÄ VITTU KIINNOSTAA???

Saatanan kriminaali ämmä olisi saanut maata paskaisessa sellissään vaikka viisi vuotta, oppishan olemaan. Eiköhän toi kohta heilu taas jossain laivan kyljessä kiinni ja sitten taas selitellään.

Tämä kävi itsellänikin mielessä. Kyllähän medialla on suuri vaikutus siihen miten ihmiset suhtautuu näihin asioihin. Tässäkin tapauksessa iltapaskan ja hesarin "sivistyneet" ovat antaneet tälle rikolliselle synninpäästön, koska "sehän oli pelastaas maailmaa!!!!" ja tästä syystä tavallinen kansa pitää häntä jonakin saatanan sankarina.

Mitäköhän media mahtaisi kirjoittaa jos venäläiset öljypohatat kävisivät terrorisoimassa Greenpeacin päämajaa?
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Saatanan kriminaali ämmä olisi saanut maata paskaisessa sellissään vaikka viisi vuotta, ..

Veikkaan, että on senverran narsku, ettei ihmiset pääse ihan näin helpolla. Tuo lienee vielä pitkään ohjelmissa vieraana / asintuntijana kommentoimassa ja lehtien kansissa, esittelemässä vaatehuonettaan/ ekoelämäänsä/ puidenhalausoppaana tms, joten vitutus lienee vasta alkamassa. Vähän niinkuin kunnon krapula; ensin toivot, ettet kuole ja kohta kuoleminen on ainoa toive...
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Ja mistä vetoa, että jos vain päättää ja haluaa itse lähteä ehdolle, niin ensi eduskuntavaalien kansanedustajapaikka on jo ansaittu.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen ei tullut pikkukundeille Aku Ankkaa eikä mulle tänään Veikkaajaa. Kyllä mä sen voin padillakin lukea, mutta sen verran old school olen, että mieluummin lukisin sohvalla paperiversiota, varsinkin, kun muija on tänään pikkujouluissaan ja saisi rauhassa möllöttää.
Joo ei ole tännekään kaikki postit tulleet.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Joo ei ole tännekään kaikki postit tulleet.

Postin jakelussa on ollut Turun suunnallakin ongelmia, viime viikolla ei Urheilusanomat tullut tännekään päin ajallaan torstaina. Mikä lienee taas kerran ongelmana tuossakin.

Postin jakelusta vielä sellainen perusvitutuksen aihe, että minulle tulee kohtalaisen usein postista lappuja, joissa lukee, että "kirje ei mahtunut luukustasi emmekä tavoittaneet sinua" jne jne, ja sitten pitää lähteä hakemaan postista kirjettä tai pientä pakettia.

Ei siinä mitään, jos kirje/paketti ei oikeasti mahdu postiluukusta ja/tai postimies oikeasti soittaa ovikelloa ennen kuin rustaa niitä lappujaan, mutta viime aikoina on käynyt yhä useammin niin, että
a) kyseessä on ollut kuori, joka ihan hyvin olisi luukusta mahtunut vailla mitään ongelmia (testattu asia) ja
b) postimies ei takuuvarmasti ole mitään ovikelloa soittanut, kuten aiempina vuosina jolloin sain isohkon kuoren heti käteen jos vain olin aamulla kotona.

Joskus nimittäin olen kotona aamuisin, iltavuoroja kun viikoittain teen, eikä mitään yhteydenottoja tai edes yritystä laittaa isoa kuorta ole ollut. On vain luukusta rapsahtanut noutolappu postiin, ja postimieskin on jo kadonnut kun ovelle menen vilkaisemaan.

Silkkaa laiskuutta, välinpitämättömyyttä ja suoranaista kusetusta. Aivan varmasti nämä vähän paksummat kuoret jätetään jo lajitteluvaiheessa postikonttoriin eikä edes yritetä jakaa niitä asiakkaille, vaikka ne luukusta mahtuisivatkin. Sitten jää asiakkaan vaivaksi könytä hevon helvettiin postiin asioimaan.

Hevon helvetti tarkoittaa tässä tapauksessa paikallista ostoskeskusta, jonne paikallinen asiamiesposti pari vuotta sitten siirrettiin. Ostoskeskukseen on kilometrikaupalla matkaa, ja sinne pääsee yhdellä satunnaisperiaatteella menevällä bussilla, joka alkuillastakin voi ajaa 40-50 minuutin vuorovälein, myöhemmin illasta harvemminkin. Jos on postikonttorissa ruuhkaa, niin sitten jää ostoskeskukseen jumiin vajaaksi tunniksi seuraavaa bussia odotellessa, ja yhden kuoren noutamiseen voi mennä pari tuntia. Surkeaa julkista joukkoliikennettä ja kehnoa Itellan palvelutasoa. Vituttaa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ei tänä aamuna vituttanut mikään, kunnes erehdyin katsomaan iltasanomista kuvia terroristi Sinin vapautuksesta. Voi vittu että alkoi vituttamaan toi naama. Siellä se kriminaali nyt vapaana puuhastelee taas seuraavaa kohdetta mihin voisi mennä roikkumaan. Ensi kerralla, kun kiipeää johonkin torniin niin jätetään se sinne.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tänään sitten tuli iso kasa noita posteja. Ja 10 min myöhemmin soi ovikello kun paketti ei mahtunut postiluukusta. Kiitos.

Kyllä ne sinun ovikelloasi soittavat pakettien kera, mutta mikseivät minun?

Postikonttorien määrä on muutenkin vähennetty lähes lainvastaiseksi, sama konttori jota joudun käyttämään palvelee niinkin kaukaisia asiakkaita kuin Turun lentokentän takana olevien asuinalueiden ihmisiä. Sieltä ei tule edes bussia "lähipostiin" ja matkaa on 10-15 km ohikulkutietä.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Iltasanomien videopaska. Ei helvetti mitä skeidaa, onko kukaan ikinä saanut videota toimimaan kyseisellä sivulla? Musta tuntuu että ei ole. Ikinä. Jere Myllyniemen filmaus on IS:n mukaan "naurettava". Ajattelin muutama hetki sitten että katsotaanpas mistä asiantunteva journalistin jolppi on saanut tällä kertaa revittyä huumoria, mutta eihän se paska video lataudu. Virhe ladattaessa mainosta. Otan AdBlockin pois. Virhe tietoliikennehöpönlöpössä. Saatanan saatana osaako ne tehdä mitään oikein ja maksaako joku idiootti näille taukeille palkkaa vaikka selvästikin hoitavat työnsä päin persettä!! Iltasanomien nettisivut pitäisi polttaa maan tasalle ja kaikki työntekijät laittaa uudelleenkoulutukseen kurssille nimeltä "Kuinka uutisoin laadukkaasti ja pidän paskat nettisivuni ja sen vieläkin paskemmat videot toimivassa kunnossa."

PISTÄÄ VIHAKSI
 

miklis

Jäsen
Takuuvuokrasta katoaa täysin minusta riippumattomasta syystä noin 100€ heti viikon päästä. Miksi vitussa piti asua Skanskan rakentamassa?

Hah, minulta meinattiin pidättää takuuvuokrasta sähkön tasauslasku, joka oli kuulemma jostakin syystä mennyt vuokranantajalle. Heiltä vaan meinasi unohtua sellainen pikku juttu, että tuohonkin taloyhtiöön oli asennettu etäluettavat sähkömittarit aikapäiviä sitten ja sähköstä laskutettu koko asumiseni ajan kulutuksen mukaan. Meinasi himpun nostaa verenpainetta, kun tuota selitystä minulle tyrkytettiin.

Lisätään sen verran, ettei tällä nyt ole mitään tekemistä Skanskan kanssa vaan ihan yksityiseltä vuokrasin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yks vanha koulukaveri käveli taas vastaan tuolla Itiksessä. Muija. Repesi nauruun. No joskus Facebookissa oon ympäripäissäni saattanut himoita sen kiimaista peppureikää tai jotain vastaavaa, en muista, kuka nyt jotain vanhoja jaksaa muistella, mutta pitääkö se nyt vielä sadankin vuoden päästä hirnua kuin mikäkin hevonen. Läskiperse.
 

¤Kane¤

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viime viikonloppuna paistelin pihvejä loistavasti toimineelle valurautapannulla ja totesin että alkaa olla aika uusia rasvapoltto, koska pihvit tuntui ottavan hiukan kiinni pannuun.

Kyseinen pannu on ollut silmäterä jo varmaan toistakymmentä vuotta ja ajattelin taas koittaa saada sen viimesen päälle lyöntiin, ja ostin semmoista Muurikka
silavaa joka on siis kuin hammatahnatuubiin laitettua tavaraa juuri tuommoiseen käyttöön.

Nyt illalla ajattelin suorittaa ko. operaation sillä sehän menisi siinä sivussa kun seuraan Kärppäpeliä ikäänkuin huomaamatta.

Pannun huolellinen puhdistus ja silavaa pintaan ja pannu levylle ja ajatus oli pitää pannu kuumana ja silloin tällöin käydä
hieman pyyhkäisemässä lisää silavaa pintaan, ja lopuksi pitää lämpimänä puolisen tuntia.

Kaikki meni niinkuin suunnittelin ja juoksin aina mainosten ja taukojen aikana sipaisemassa silavaa pintaan ja kun olin mielestäni riitävän monta kertaa lisännyt silavaa
niin laittelin tuubia jääkaappiin, niin sattumalta silmiini osui teksti tuubin kyljessä. Bucort 0,1%

Siis ei vittu että olin hieronut muna pystyssä tuohon pannuun jotain saatanan kortisonivoidetta.

Ihmeteelinkin välillä että ompas vittumainen käry ja pakko oli lingota lopuksi tuo pannu kartanolle kun en tiennyt että mitä helvettiä sille pitäisi tehdä.

Vaikka syy oli oma niin jossain välissä vitutti niin että tuntui että joku pitää saada ampua.
 

krobbe

Jäsen
Eilen elämäni saattoi saada merkittävän käänteen. Kävin läheisellä R-Kioskilla noutamassa lauantaiannoksen (12 pulloa, alias mäyräkoirallisen) suosikki oluttani. Purkaessani aarretta kylmälaitteeseen sydämeni melkein pysähtyi huomatessani, että nyt ovat panimon pojat laskeneet housuilleen. Yksi pulloista oli tyhjä kuin Jeesuksen hauta silloin munien maalaus aikoihin.

Mitä tästä seuraa, onko peli menetetty? "Lääkärin" määräämän 12 kerta-annoksen sijaan joutuisin tyytymään vain 11:sta. Joudunko täyttämään vajeen siirtymällä paikalliseen ravitsemusliikkeeseen? Entä jos näin tehdessäni viinanhuuruinen houkutuksia täynnä oleva mahtimiljöö saa minut harhautumaan kodin turvallisilta käytöstavoilta synnin poluille?

Mitä jos baaritiskin pullorivistöjen huumaamana sorrun ottamaan vielä oikein väkiviinaakin? Tästähän saattaa jäädä putki päälle, alkoholisoidun, menetän perheeni ja koiranikin kusee kintuilleni. Katuojako tässä odottaa?

Entä jos erehdyn aukaisemaan suuni väärässä paikassa ja minut hakataan sairaalakuntoon tai peräti hautuumaalle? Tai, jos hakeudun kaljan kangistamana väärään seuraan ja hankin itselleni vakavan sukupuolitaudin? Viinanhöyryissään ei aina muista sitä kondomia ja toisaalta sehän olisi muutoinkin kuin sanoisi rukkanen kädessä päivää.

Voi pyhä jysäys, paljon se yksi olutpullo saa pahaa aikaan. Peli on menetetty, näin siinä nyt sitten taitaa käydä ja kaikki vain yhden kolmosen takia.

Onneksi kauhukuvani eivät toteutuneet, vaan pysyin (tai oikeastaan muija päätti puolestani) vitutuksen keskelläkin lujana ja vietin rauhaisan koti-illan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koko vitun viikonloppu täysin vihkoon. Vähän jokaisella osa-alueella takkiin. Ottaa kupoliin ihan saatanasti. Kiva mennä huomenna töihin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aloitin kolme kuukautta sitten uuden immunosuppressanttilääkityksen, vanha (ja tehokkaampi) lääkitys jouduttiin lopettamaan turvallisen käytön aikarajan tullessa vastaan.

Lääke aiheuttaa monenmoista sivuoiretta. Tänään oli soittoaika ja neuro sieltä jo soittelikin. Joku kolesteroli oli edelleen koholla, ei kuitenkaan aiheuta toimenpiteitä ja kuuluu asiaan. Maksa-arvoista puhuttaessa lekuri kuulosti selvästi huolestuneemmalta. Meikäläinen ei juurikaan alkoholia käytä, mutta siitä huolimatta maksa-arvo (ALAT) on tuplaantunut kuukaudessa ja vaikka pieni arvon kohoaminen kuuluukin asiaan, niin tämä on kuulemma "ulkona viitekehyksestä". Aikaistettiin seuraavat labrat n. kuukauden päähän ja mikäli ALAT on edelleen jatkanut kipuamistaan, lopetetaan lääke siihen, tai ainakin laitetaan tauolle.

Eikä siinä muuten mitään, mutta kun tämän lääkkeen jälkeen ei ole enää kokeiltavia lääkkeitä jäljellä. Todennäköisesti parissa vuodessa ehtii taas jokin uusi lääke ilmestymään ja saamaan myyntiluvan, mutta se odottelu siinä välissä pelottaa ja vituttaa.

Noh, toivottavasti maksa lopettaa kiukuttelunsa ja voin tämän lääkkeen kanssa jatkaa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Maksa-arvoista puhuttaessa lekuri kuulosti selvästi huolestuneemmalta. Meikäläinen ei juurikaan alkoholia käytä, mutta siitä huolimatta maksa-arvo (ALAT) on tuplaantunut kuukaudessa ja vaikka pieni arvon kohoaminen kuuluukin asiaan, niin tämä on kuulemma "ulkona viitekehyksestä". Aikaistettiin seuraavat labrat n. kuukauden päähän ja mikäli ALAT on edelleen jatkanut kipuamistaan, lopetetaan lääke siihen, tai ainakin laitetaan tauolle.

Nämä ALAT-arvot ovat mystisiä. Minulla ALAT-arvot kohosivat muutama vuosi sitten varsin korkealle sairastettuani mykoplasman takia keuhkokuumeen ja sydänlihastulehduksen. Arvot olivat yli toista sataa eivätkä aluksi tuntuneet millään laskevan. Suurin piirtein samoja mömmöjä sydämen hoitamiseen sitten kuitenkin söin jatkossakin. Kipulääkkeistä parasetamolin käyttö kiellettiin. Sitten ALAT-arvo kuitenkin vain on laskenut vähitellen normaalitasolle, viimeksi se oli 32 eli noin neljä kertaa vähemmän kuin pari vuotta sitten.

Yksi syy maksan kovaan rasitukseen voi tietysti olla elimistön kovan tulehdus- ja rasitusrääkin lisäksi se, että sydänlihastulehdusta hoideltiin muutaman viikon sairaalakeikalla, jolloin sain useita jämäköitä antibiootteja suonensisäisesti yötä päivää tämän ajanjakson ajan, plus muut hoitoon käytetyt mömmöt päälle. Voi olla, että tämä rasitti maksaa niin paljon, että siltä kesti pari vuotta toipua normitasolle. Kovia myrkkyjähän nuo suonensisäiset antibiootit ja muut ovat.

Toinen vaihtoehto on, että maksa vain yksinkertaisesti tottui paremmin nykyiseen lääkekantaan ja elimistö sai näille aineille enemmän sietokykyä. Kenties sinunkin kohdallasi voisi käydä niin, eli uudessa lääkkkeessä vain menee hetkinen, ennen kuin maksasi siihen tottuu ja ALAT-arvot laskevat taas.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kenties sinunkin kohdallasi voisi käydä niin, eli uudessa lääkkkeessä vain menee hetkinen, ennen kuin maksasi siihen tottuu ja ALAT-arvot laskevat taas.

No näinhän sen pitäisi mennä, tämän lääkityksen kanssa on ihan normaalia, että ALAT hyppää aluksi vähän korkeammalle. Kuitenkin tässä tapauksessa arvo on "ulkona viitekehyksestä", kuten lekuri totesi. En nyt kuitenkaan niin huolestunut vielä ole, koska saan ainakin toistaiseksi jatkaa lääkkeen syömistä. Pitää vaan kiinnittää tavallista enemmän huomiota siihen miten keho reagoi ja jos tiettyjä oireita ilmenee niin pitää kuulemma sitten välittömästi ottaa puhelua neuropolille.

Parasetamolia en käytä ja kuten mainitsin, niin alkoholiakaan ei juuri tule otettua, joten kohtalaisen rauhassa saa maksanperkele kumminkin olla. Asiaa vähän aikaa makusteltuani tulin siihen tulokseen, että turhaan mä näitä stressaan. Tai että liikaa paineita ei kannata ottaa, omat vaikutusmahdollisuudet asiaan kun ovat kuitenkin varsin rajalliset.
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pudotin puhelimeni vahingossa lattialle ja näyttöhän siinä meni paskaks. Onneksi on HappyCare vakuutus jonka pitäisi korvata. Ei kuitenkaan ole kivaa olla varapuhelimen varassa seuraavat viikot. Tärkeitä viestejäkin odotan enkä niitä nyt voi lukea.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuomas Huhtahöpö. Miten niin -15 mun Liigapörssiin, joka kerrankin meni hyvin.

Ja sille, ettei Ässät-puolella ollut Huhtamillelie omaa ketjua, jossa olisin voinut häntä haukkua. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös