Vitutusketju

  • 10 539 893
  • 56 130

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En oikein osaa sanoa tarkkaa syytä, mutta jotenkin tämä case Pistorius vituttaa.

Nythän on paljastunut ainakin omasta mielestäni todella ahdistavia juttuja tästä murhasta, väitetään muun muassa, että naisystävän kallo olisi murskattu krikettimailalla ja että tämä tyttöystävä olisi joutunut pakenemaan vessaan, johon siis sittemmin ammuttiin.

Itselle tuli jotenkin tosi puistattava ja surullinen fiilis, kun ajattelin tämän nuoren ja kauniin naisen kohtaloa. Kaikesta päätellen tapahtumat ovat tulleet täytenä yllätyksenä.

Kun tuo tapahtuma ensi kertaa uutisoitiin, niin uutisen yhteydessä oli kysytty kommenttia tapahtuneeseen kaikilta mahdollisilta ihmisiltä. Kuten nykyuutisoinnissa on tapana. Se, mikä pisti heti vituttamaan, oli se että jokainen kommentoija oli sitä mieltä, että kyseessä on kaamea tragedia Pistoriuksen kannalta. Mitä vittua, toinen tappaa tyttöystävänsä ja se on hänelle kaamea tragedia? Entäs sille tyttöystävälle tai tyttöystävän läheisille?

Toinen asia ko. uutisoinneissa ja kommenteissa pisti silmään se, että heti julistettiin varmana, että Pistorius oli luullut tyttöystäväänsä rosvoksi ja tappanut tämän vahingossa ampumalla kerran käsivarteen ja kerran päähän. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Pistorius on ampunut ko. naista neljä kertaan niin, että ensimmäisen ja kolmen viimeisen laukauksen välillä on ollut 10 minuutin tauko. Eli ensin vahingoittanut ja sitten vielä varmuuden vuoksi viimeistellyt homman. Lisäksi ensimmäinen laukaus on kuulemma ammuttu makuuhuoneessa ja naisen päällä on ollut kuollessaan yöpuku. Kaiken kukkuraksi naisen kallo on murskattu krikettimailalla tai vastaavalla.

Se, mikä asiassa ei vituta, on että onneksi Pistorius saa viettää loppuelämänsä kivassa Etelä-Afrikan vankilassa. Siellä on varmasti kiva olla valkoihoisena ja jalattomana.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
No mitä luulet, tuskin riittää edes polttareihin tuo 50 000 €. - - -

Menin naimisiin aika pikaisella aikataululla v. 2000. Mistään ei varsinaisesti tingitty, vaan kaikki perusjutut oli mukana. Kaikki yhteensä tämän päivän rahaan mukautettuna olisi vajaat 10000e.

Polttarit järjesti molemmille kaverit eikä omaa rahaa juuri palanut muuta kuin krapulan hoitoon. Rouvan sormuksen hinta liikkeessä oli yli tonnin, mutta kun tunsin oikeita ihmisiä niin tuosta sai jonkun verran rabattia, oma sormus perussettiä muutaman satasen. Lämpöiset ruoat 20 hengelle (turha sitä on koko sukua ruokkia), meilläkin oli pääosin sukulaiset himassa ja frendit mukana, n. 2000e tutussa paikassa. Rouvalle ikkari hääpuku, itselle vuokrattu yht. n. 1000e. Häiden jälkeen bileet, hotelliyö ja seuraavana aamuna häämatkalle klo 8, n. 5000e. Päälle sitten hiukan limusiiniajelua, kampaajat, valokuvaajat ja muuta sälää, niin aika lähelle kymppitonnia meni.

Rahat hankin pääosin siten, että käytin oman kesälomani olemalla eräällä urakoitsijalla töissä ja tein pitkää päivää ja viikonloput. Velkaa ei otettu kuin matka osamaksulla.

No, nyt nuo on muistoja vain. Mutta ihan mukavia, no hard feelings. Ero aina hiukan vituttaa, mutta kaipa sitä lopulta pitää vain peiliin katsoa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Se, mikä asiassa ei vituta, on että onneksi Pistorius saa viettää loppuelämänsä kivassa Etelä-Afrikan vankilassa. Siellä on varmasti kiva olla valkoihoisena ja jalattomana.

On sitä ennenkin rikkaita etuoikeutettuja julkkiksia vapautettu tai annettu lieviä tuomioita teoista, joista köyhä epäilty olisi loppuikänsä telkien takana.

Minun (pro)teesini on, että Pistorius pääsee pälkähästä ja putoaa jaloilleen. Sitten seuraa itkuinen katumus televisiossa, kirjasopimus ja uusi lohduttaja.

Toki voivathan kaikki nämä huhut ja varmat tiedot olla täyttä paskapuhetta, jota sensaatiolehdet levittävät, mistäpä sen tietää. Mutta epäuskottavaltahan Pistoriuksen tarina tuntuu.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
On sitä ennenkin rikkaita etuoikeutettuja julkkiksia vapautettu tai annettu lieviä tuomioita teoista, joista köyhä epäilty olisi loppuikänsä telkien takana.

Minun (pro)teesini on, että Pistorius pääsee pälkähästä ja putoaa jaloilleen. Sitten seuraa itkuinen katumus televisiossa, kirjasopimus ja uusi lohduttaja.

Jaa semmoinen "If I did it" -tyylinen opus á la Olli Jokinen Simpson?

Pistorius ei lie ainoa urheilija kellä kuppi mennyt nurin ja rumaa jälkeä syntynyt. Ettei ois kaverin kippoon eksyny ärrä-hormoneja...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Voisin olla aika varma, ettei putoa. Niille oudoille hyppyjousilleen ehkä.

(Lihavointi on minun jäljiltäni)

Sanamuoto oli minulta kyllä ihan tarkoituksellinen valinta. "Jaloilleen" siis. Ironia on haastava laji sekä kirjoittajalle että lukijalle.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Mitenkäs se nyrkkisääntö menikään? Kihlasormukseen kuukauden liksa ja vihkisormukseen kolmen kuukauden. Eihän tämä ole köyhyydestä kiinni, vaan tasapuolista kaikille palkkaan katsomatta.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Noh sormuksista. Toki 4000 maksava on varmasti hieno mutta ns tavan kultasepänliikkeestä ostettuna siinä on vähintään puolet ilmaa eli valmistajan ja myyjän katteita.
Teetä sormus toiveitten mukaan taitavalla sepällä, hinta varmaankin puolet tuosta maksimissaan, yksilöllinen ja luulisi miellyttävät naistakin kun ei joka mutkassa tule vastaan samanlaista.
Olen omalle naiselle synttärilahjaksi teettänyt ja hintaa jäi alle tonni, painava kultainen sormus ja yksi timantti.
Tämä palkittu kultaseppä teki.
home
Ja tässä vähän tietoa sepästä.
sepasta su
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kaverit, jotka kännipäissään käyvät toistensa kimppuun niin että on pakko mennä väliin. Lopputulos: särkyä, useampi järkyttävän kokoinen mustelma (onneksi ei sentään kasvoissa) ja yleinen vitutus kaiken muun (raha-asiat, duunin tylsyys, loskapaska jne. jne.) päälle. Jotenkin tuntuu, etten halua olla ko. pariskunnan kanssa ihan heti tekemisissä. Vitun hullut.

Ja sitten tämä toinen asia, jonka ei pitänyt olla mikään asia. Eikä jumalauta olekaan, mutta niin vaan ottaa yhä jollain tasolla (jep, millähän) päähän.

edit: No, nyt ottaa hiukan vähemmän. Kyllä suora puhe kannattaa aina:) tai vitut kannata, mutta sen jälkeen on yleensä parempi olo, oli viisasta tai ei. Ja kohta on kevät ja kesä. Jepjep;).
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
4000 euroa vihkisormuksesta, joka sitten ekan riidan jälkeen heitetään nurkkaan...ja laitetaan seuraavana päivänä jälleen selvänä vasempaan nimettömään. Ja sitten sama kierre jälleen jatkuu...ja jatkuu.

Titaania sormuksen siis olla pitää, että kestää runtelut. Koristeellinenkin vielä eli timangia ja välkettä, että kaverit ovat tarpeeksi kateellisia. Kyllähän tuo helposti maksaa neljä tonttua eli ei paha. Parin avioliittovuoden jälkeen rinkula kaniin ja heps...mukava känniweekend tienattu. Tää on tätä nykypäivän kierrätystä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Neljä tontenssonia? Rinkulasta? Muijalle?

AAAAHAHAAAHAHAAAAAAHAHAAAA!!!

Vittu mikään vittendaali ole sen arvoinen. Paitti toki jos on räikkösittäin rahnaa. Peruspentille (sori Sir Pena) tommonen fyrkka on sitä sorttia, että ainoa siedettävä, lyhytaikainen sijoituskohde on iso känni. Yksikään nainen ei ole tuon summan arvoinen. Pis-fucking-te.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Oikeat köyhät eivät niinkään vituta vaan lähinnä säälittävät, mutta köyhyydestään valittavat tee-se-itse -elämäntapaköyhät sitäkin enemmän. Joita meillä täällä kyllä riittää, ei ole maamme köyhä tässä suhteessa laisinkaan.
Tuo on kyllä justiinsa noin. Rehellisessä persaukisuudessa tai elämäntilanteesta johtuvassa väliaikaisessa likviditeettivajeessa ei ole mitään ihmeellistä. Siitä pitää koettaa ponnistella jaloilleen, yhteiskunnan tuellakin jos tarvetta on. Saamattomuudesta tai asenteesta johtuva jatkuva materiaalinen köyhyys on jotain aivan muuta.

Ei tuokaan vituttaisi jos saamaton köyhäilisi itsellisesti, mutta näin ei tapahdu. Ensinnäkin asenneköyhäilyä toimitetaan vahvasti yhteiskunnan tukemana. Toiseksi samat tyypit riekkuvat netissä ja ties missä jahnaamassa semmoista paskaa vaikka nyt tuloeroista ja köyhien riittämättömästä tukemisesta että lystin maksajia koskee päähän tuollainen avuttomuus. Sosiaalipummin uraa kohti tarpovat pitäisi tunnistaa ennen kuin on myöhäistä, ja velvoittaa tukiaisten vastineeksi taksvärkkiin ainakin vähäksi aikaa. Siis esimerkiksi metsätöihin, siivoamaan tienpientareita ja vaihtamaan ikäihmisille lakanoita.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo kerran mä oon mennyt kihloihin ja silloin vain se tyttö hommasi sormuksen. Onko miehenkin aina pakko hommata kihlasormus? Siis vaikka ei aio käyttää sitä. Mä en tiedä. Joskus taisin sitä kysyä täällä jatkoajassakin, mutta muistaakseni kukaan ei vastannut. En mä nyt jaksa googletella.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vituttaa kun ei taaskaan saa nukuttua yöllä. Onko joku täysikuun aika tms? Helvetin kiva kun valot sammuksissa klo 23 ja siinä sit kuuntelee sydämenlyöntejä jonnekkii kolmeen, nukahtaa ja sit pienimmästä risauksesta täysin hereille ja pulssi hakkaa ku paniikkikohtauksessa. Kiva päivä taas tiiossa...
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Täytyyhän tämän 4000 euron sormuksen olla jonkin sortin vitsi. Ei kukaan normaalipalkkainen ja täysipäinen ihminen ostele (varsinkaan kuvatuntyyppiselle puolisokandidaatille) tuon hintaisia rinkuloita sormiin, ellei sitä rahaa sitten vähintäänkin tule reippaasti kuusinumeroisia summia vuodessa tilille.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Täytyyhän tämän 4000 euron sormuksen olla jonkin sortin vitsi. Ei kukaan normaalipalkkainen ja täysipäinen ihminen ostele (varsinkaan kuvatuntyyppiselle puolisokandidaatille) tuon hintaisia rinkuloita sormiin, ellei sitä rahaa sitten vähintäänkin tule reippaasti kuusinumeroisia summia vuodessa tilille.

Kenelle normaalipalkkaiselle tippuu rahaa kuusinumeroisia summia tilille vuodessa? Höhö.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kenelle normaalipalkkaiselle tippuu rahaa kuusinumeroisia summia tilille vuodessa? Höhö.

No näköjään tajusit, kun piti vitsailla. Höhö.

Voi muuten olla, että omalla kohdallani retkeilynukkuminen ja vuosipäivän juhlistamisen peruuttamisella uhkailu neljän tonnin sormuksen edessä perääntymisen johdosta saattaisi johtaa vähän pysyvämpiinkin muutoksiin taloudessa. Vaan hitostakos minä alkuperäisen postaajan parisuhteesta mitään tiedän. Tsempin toivotukset lienevät paikallaan.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Ei tässä mitään kiirettä naimisiin olekaan. Aikaisintaan parin vuoden päästä. Puoliso vaan tuppaa odottamaan sitä ja haluaa näemmä stressata asiaa jo nyt. Vituttaa se reaktio vaan, mikä syntyi kun ilmoitin olevan liian kallis sormus. Äitillään on hemmetin kallis sormus, mutta heillä siihen olikin varaa. Nyt olettaa sitten, että se 4000 on jotenkin pikkusumma. Minä se olen meillä ollut, joka tekee päätökset hankinnoista ja ylipäänsä melkein kaikesta. Tossuilemaan en siis siirry todellakaan.
Ihan sama kuin eräällä tutullani. Kun aikoinaan menivät naimisiin, niin daami sai hirveän itkuraivokohtauksen kultasepänliikkeessä, kun tulevalla miehellä ei ollut rahaa hänen valitsemaansa sormukseen. Mies oli juuri silloin työttömänä. Menivät kyllä naimisiin - halvemmalla rinkulalla, johon daami osti oheen myöhemmin jonkun kimaltavan, jotta näyttäisi vähän hienommalta.

Jotkut akat ovat vaan käsittämättömiä...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vituttaa kun ei taaskaan saa nukuttua yöllä. Onko joku täysikuun aika tms? Helvetin kiva kun valot sammuksissa klo 23 ja siinä sit kuuntelee sydämenlyöntejä jonnekkii kolmeen, nukahtaa ja sit pienimmästä risauksesta täysin hereille ja pulssi hakkaa ku paniikkikohtauksessa. Kiva päivä taas tiiossa...

Kyse on vain huipputasaisen Jukurit - LeKi - puolivälieräsarjan sietämättömästä jännityksestä, joka saa sinut valvomaan ja miettimään, että menisikö tänäänkin kymppi rikki Lempäälässä kun sarja menee poikki suoraan neljässä pelissä.

Ei vain, onhan tuollainen vittumaista, ja tuommoisen yön jälkeen on koko seuraavan päivän hyvin väsynyt ja pökkyrässä.

Eipä ollut kyllä itsellänikään kaksinen yö, kissat herättivät ainakin kolmesti. Ensin oli vuorossa levotonta keskinäistä möykkää. Pistin katit makuuhuoneesta pihalle ja oven kiinni, mutta sitten kissat päättivät raapia puolitoista tuntia makuuhuoneen ovea. Lopulta alistuin ja annoin mirreille ruokaa siinä toivossa, että nyt saisi nukuttua. Sitten vähän ajan päästä toinen kissa päätti oksentaa makuuhuoneen lattialle. Se oli pakko putsata heti, ettei oksennus päässyt kuivumaan. No, sellaista on eläimellinen elämä. Eipä sitä pois vaihtaisi.

Täysikuun pitäisi olla muuten ensi viikon maanantaina.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Jopas siitä keskustelu syntyi. Nainen on mitä parhain ihminen. Jos 4000 olisi järkeä sijoittaa sormukseen, niin voisin sen tehdäkin. Periaatteessa ei tarvitsisi säästääkään kun alle puoli vuotta. Tosiasia on kuitenkin se, että olen asettanut sille rajan, joka on juuri ja juuri nelinumeroinen. Hänellä nyt sattuu olemaan stressitaso korkealla Lääketieteelliseen valmentavan kurssin kanssa ja siihen lisättynä kaverittomuus uudessa kaupungissa. Kintutkaan ole ihan reilassa eikä pysty liikkumiseen purkamaan stressiä nyt niin kuin aiemmin.

Tuo homma purkautui seuraavana päivänä pieneen aggressiokohtaukseen. Kaikki on ihan jees nyt. Koitetaan miettiä vaihtoehtoista harrastusta, josta saisi rakennettua kaveripiiriäkin. Ratsastusta ehdotin ja kertoi juuri pari päivää aiemmin miettineensä, että olisi kiva kokeilla.

Lisäksi koitan vähän kotitaakkaa kaventaa häneltä. Aiemmin käytännössä työnjako on ollut niin, että minä käyn töissä, teen ruoan ja toisinaan tyhjennän/täytän tiskikoneen. Hän siivoaa ja pesee pyykin jne. Hällä on vaan joku ihmeen pakkomielle tehdä aina aamupalaa ja muuta minulle valmiiksi.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Sosiaalipummin uraa kohti tarpovat pitäisi tunnistaa ennen kuin on myöhäistä, ja velvoittaa tukiaisten vastineeksi taksvärkkiin ainakin vähäksi aikaa.
Ja antabus nahkan alle. Ei minua vituta se, että syyttä suottaan huono-osaisia verorahoillani tuen. Esmes vanhuksia tai lapsiperheitä. Mutta se kyllä vituttaa, että työikäiset ja -kykyiset laiskurit hakee sossusta minun maksamiani verorahoja ja ryyppäävät ne. Osaisin miekin sen tehdä ilman pulianteroiden apua.

Kaikkien yhteiskunnan tukien ehdoksi täydellinen päihteettömyys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös