Vitutusketju

  • 10 560 786
  • 56 142

tutzba

Jäsen
Meinaatko että 5 miljoonaa ihmistä koskevien päätöksien tekemisissä täysi ehdottomuus olisi toimivaa.

En. Meinaan vain sitä, että ensiksi Deko tuomitsee Perussuomalaiset siitä syystä, että olisivatkin lähdössä hallitukseen (eli tekemässä kompromissin) ja sen jälkeen Deko sanoo, että tietääköhän Soini kompromissien tekemisen olevan politiikassa sallittua. Aiheutti vain ihmetystä allekirjoittaneessa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu.

Nyt rupeaa vähän korpeamaan virkavalta ja tällaiset muut auktoriteetit. En tiedä mitä helvettiä oon tehny, oonko jossain lentokentällä epähuomiossa kussut jonkun CIA-hemmon kahviin vai mitä, mutta jostain syystä olen tässä viime kuukausien aikana joutunut kaikenlaisten lakia ylläpitävien instanssien kanssa hankaluuksiin.

Puolassa pysäköin vuokra-auton tutun hotellin edustalla olevalle tutulle kadulle. Sille tielle oli kuitenkin sitten viime käyntini torpattu parkkimaksu, en sitä huomannut enkä mitään parkkilippuja ostellut. Pidin siinä autoa yhden yön, sen aikana sain parkkisakon. Puola-hintaisen, tosin, eli luokkaa 10 euroa, mutta silti.

Vähän myöhemmin Suomessa, menin koti-uimahalliini vähän rimpuilemaan ja kuntoilemaan. Siihen pihalle oli kanssa tehty jotain remonttia, sen kummempia ajattelematta parkkeerasin pihalle, menin rimpuilemaan, ja kun tulin takaisin, oli tuulilasissa sakkolappu. Vittu, remontin yhteydessä parkkipaikat oli muutettu parkkikiekkoa vaativiksi paikoiksi, enkä ollut pässi huomannut. Sen tunnintapaisen aikana jonain torstai-iltana, minkä jaksoin hallilla rimpuilla, joku parkkipirkko oli aineellistunut uimahallin parkkipaikalle, ja läntännyt lapun ikkunaan. Vähän suututti noin turha sakko, pistin jopa jonkun äpinäviestin virastoon missä luki että perukaa mun sakko koska saatana. Ei se auttanut, sakko piti maksaa.

Amerikassa kekkuloidessani sain sitten ylinopeussakon, siinä nyt mitään selittelemistä ollut, ajoin vahingossa 71 mailia 55 mailin alueella, läski stetsonipää tuli ja pysäytti ja läväytti sakon käteen. Hyvä että jäi sakkoihin, jos ois ollu poliisisedällä paha päivä, olisin voinut saada kuulan kalloon koska mun suomalainen ajokortti ei kuulemma kelpaa siellä ilman että on passi mukana, ja juoksutin ukkoa autolle ja takas kun en osannut ilmoittaa painoani ja pituuttani jenkkien vammaisilla yksiköillä vaan normi senttimetreinä ja kilogrammoina. Raukka ei ees tajunnu pituutta konvertoimaan lähtiessään kysyä samalla painoa, vaan joutui käymään uudestaan autolla sitä muuntaessaan. Laihtui varmaan ainakin 5 grammaa. Toisenkin kerran poliisi pysäytti saman reissun aikana, kun ei siellä saa ajaa edes punaisia päin, siitä kuitenkin selvisin ilman lappulippuja.

Sitten vähän aikaa sitten tullista tuli lipuke, että nyt jäi sun paketti tänne, hähää, haista vittu. Kyseessä oli yhdestä Jenkki-tehtaasta lähetetty takki, siellä kun on tapana ostaa jotain vaatteenroipetta kaikille jotka siellä jotain projektia on ollut vääntämässä, mulle olivat sitten lähettäneet postitse sieltä takin. Sehän oli sitten otettu tullissa talteen koska se oli ilmeisesti joko liian kallis tai sitten vaaraksi kaikelle elämällä Suomessa. Aattelin eka että pitäkööt saatana takkini, mutta herjalla menin sitä kuitenkin hakemaan, ja olihan se nyt hauskaa. Avasin sen paketin siinä valvovien tulli-ihmisten silmien alla, ne luuli että sieltä löytyy jotain kokaiinipusseja tai aseita, mutta sen sijaan sieltä löytyi ruma ruskea takki, jossa luki isolla "MARLBORO MILL 2010 TURBINE PROJECT" rintamuksessa. Hetken arpomisen jälkeen ne ymmärsi että ei sillä ole mitään arvoa eikä uhkaa meidän valtiolle, joten sain viedä takkini ilman mtiään maksuja mennessäni. Takki oli muuten Jenkkien S-kokoa, mikä tarkoittaa sitä että hihat oli liian lyhyet ja helma sillee napapaitakorkeudella, mutta muuten olisin mahtunut kaksi kertaa takin sisään. Semmonen 100cm, 100kg ruumiinrakenteelle tehty.

Nyt sitten viime tiistai-iltana lähdin junalla Helzingistä kohti koti-Espoota. Menin junaan, ostin matkakortillani seutulipun, ja menin istuskelemaan penkille. Jossain välissä sitten tuli tarkastaja, joka otti mun matkakortin, ja antoi takaisin sakkolapun koska ei oo lippua sulla, ei. Mulla lävähti vati samantien lattialle, ihmettelin että mitä nyt saatana, ostin tosta teidän laitteesta lipun, mitä mitä nyt saatana, sanoinko jo muuten että saatana? Konnari-täti ihan asiallisesti sitten selvitti että tämä voi hyvinkin pitää paikkaansa, on kuulemma ennenkin näin käynyt ja nää laitteet välillä reistaa, mutta hän ei valitettavasti voi muuta ku antaa lapun ja kehoitti mennä HKL:n toimistoon selvittämään asian, sieltä kuulemma näkevät jos lippua on yritetty ostaa mutta siinä on käynyt joku virhe.

No kävin sit siellä toimistolla, siellä oli joku vitun neandertalin tasolla oleva mulkku näpyttelemässä semmosta -75 luvun tietokonetta joka oli suunnilleen jääkaapin kokoinen ja jonka kyljessä kelanauhat rutisivat ja jostain tulostautui reikäpaperia jatkuvalla syötöllä. Eihän se vitun idiootti osannut mitään tehdä, tyynesti vaan kertoi että joo en mä löydä täältä mitään ku tää on vähän vanha tää systeemi, tämmönen DOS-pohjainen, joo yleensä täältä ei löydy koskaan mitään, voin kyl soittaa sulle jos löydän jotain mut kyl se on sun syy ja vastuu että sulla on lippu junassa. Siinä vaiheessa heitin jo yliläikkyneen vadin seinään ja koko saatanan kesäkeitto ja vihanneskimara räjähti päässäni. On se nyt vittu, jos mä menen junaan, ja ostan sieltä lipun, jota sitten kukaan ei ikinä pysty enää tunnistamaan lipuksi, ja se on mun syy koska mitäs ostin lipun niiltä. IHAN KU SITÄ VOIS VITTU MISTÄÄN MUUALTAKAAN OSTAA!!

Huhhuh. Meinaa taas muutama avomaankurkku louhahtaa. No, toki tän asian käsittely on vielä kesken, mutta voi saatana jos se vitun debiili vielä soittaa ja sanoo että joo en mä kyl löytäny mitään et maksa se sakko niin voihan hattarapilvet ja sateenkaaret. Mikä ihme se on että tuolla palaa jotain vaihdekotteroita ja juniin kustaan jos palvelu on tällasta? Junat tulee jos tulee, ja jos ostat lipun niin maksa sit kanssa sakko koska ei me tiedetä mitä me ollaan sulle myyty, sun vastuu, tee ite oma lippu jonka meidän laitteet tunnistaa lipuksi niin saatana.

Eli:
Puolan pysäköntivalvoja, Suomen pysäköintivalvoja, Amerikan poliisi*2, Suomen tulli ja saatanan HKL-VR-mikälieavohoitola-yhtymä on nyt tässä lyhyen ajan sisällä kurmoottanut. Osa aiheesta, joo, mutta osa myös täysin aiheetta. Vitun Barack Obama mitä mä oon sulle tehny?

I fought the law, and - the law won.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Työ- ja elinkeinotoimisto. Yritän soittaa Rovaniemen työvoimatoimistoon (suora numero), ekat 5min menee odottaessa ja välissä nauhoite kertoo kaikkien linjojen olevan varattuja, lopulta saan ihmisen langan päähän ja se saatana kertoo et olen päässy läpi johonki vitun puhelinvaihteeseen, no siitä sit "yhdistää" Rovaniemen toimistoon (johon alunperin muka suoraan soitin), taas saa venailla ja kuulla miten linjat on varattuja, seuraavaksi päästäänki taas vaihteeseen ja kysytään et mitähän toimistoa nyt taas tavoittelinkaan. Vittu mitä paskaa. Niin joo ja tiedän toki, että ne saatanan läskit on melkein kaikki syömässä klo 11-13 mut tää nyt sattuu itellä oleen paras aika jolloin ehtii puhelimen ääressä istumaan.

Niin ja mun asiaki koskee vielä liikkuvuusavustusta josta ei saatana ole kuulunu mitään vaikka koko homman piti olla selvä sillä et lähetän niille kopion työsopimuksesta jonka lähetinki jo melkein kaksi viikkoa sitten. Hyvin pitkälti lainarahalla lähdin 700km päähän töihin, osin senki turvin et työkkäristä lupailtiin et saan matkakorvaukset sun muuta avustusta tähän muuttoon. Vittu ollaan sit tässä rahattomina ja venaillaan palkkapäivää johon ei onneksi ole kuin 10 päivää.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Epäonnistunut känni. Provinssi meni nukkuessa ja pääkipua podetessa. Noh katsotaan juhannuksena uudestaan.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Stefan Lindforsin suunnittelemat bussi-ja raitiovaunupysäkit Hakikseen tulevat maksamaan 790 000!!!!!!! eli n. 100 000/kpl. Normaalisti pysäkin hinta on n. 10 000/kpl. Laskun maksaa tietysti veronmaksaja ja Stefan nauraa matkalla pankkiin. Virkamiesten, tällä kertaa Liikennelaitoksen, tyhmyydellä ei vittu ole mitään rajaa.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Pääsin todistamaan paikan päältä miten Itella käsittelee pakettejaan. Postimies heitti kärryjen pohjalle ensimmäisenä isoimman paketin. No ei ollu sihti ihan kohillaan, mutta onneksi parin terävän potkun jälkeen paketti löysi paikkansa. Tämän jälkeen oliki sit helpompi työ heitellä siitä metrin päästä pienempiä paketteja päällimmäiseksi.. Ilmeisesti paketissa pitää lukea "särkyvää", että sitä kohdeltaisin jotenkin järkevästi.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Ilmeisesti paketissa pitää lukea "särkyvää", että sitä kohdeltaisin jotenkin järkevästi.

Ja tämäkään ei takaa mitään. Alkuvuodesta tietokoneeni reissasi olosuhteiden pakosta tuollaisen 130km Itellan matkassa. Paketissa oli tietysti se "herkästi särkyvä" (tms.) merkintä, mutta eiköhän laatikossa ollut vittu useampi kolhu ja yksi todennäköisesti potkusta aiheutunut reikä.

Kusipäät.
 

Snagari

Jäsen
Mä laitan seuraavaksi jonkun piikeillä terästetyn alasimen sinne niin oppivatpahan nekin kusipäät olemaan potkimatta niitä vitun paketteja.

Vittu mua vituttaa kaikki maailman naiset ei jumalautaaaaaa. Ja vituttaa juhannus. Vittu
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vituttaa tuo paskalehtien harjoittama tilanneseuranta Koivun ja Granlundin varusmiespalveluksesta. Ilmeisesti tässä on joku Puolustusvoimien imagonkohotuskampanja menossa. Sitten vielä ihmiset itkee näille urheilijoiden etuoikeuksille. Varmasti Koivu ja kumppanit hoitaisivat homman mieluummin ilman turhaa huomiota.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Vituttaa nokka pystyssä kulkevat ihmiset. Eilen näin työmaalta huristellessa keskustassa jonkun vitun yliopistolehmän viipottavan jalkakäytävällä ylitrendikkään tavallisissa vaatteissa ja tyynyliinan näköisen kangaslaukun kanssa ja heti tuli mieleen, että tuon akan kotona varmasti haisee sitruunalle. Hinkkailee pakkomielteisesti kaikki pinnat moneen kertaan päivässä, sillä kotona opittu turhamaisen tarkka järjestys on elämän ainoita pysyviä rakenteita. Ihmissuhteet on tarkkaan valikoituneet muutamaan muuhun samanlaiseen akateemiseen, joiden kanssa sitten vietetään aikaa niin vitun väärin kuin vain ihminen voi. Omissa oloissaan maalataan jotakin helvetin vateja ja appelsiiniasetelmia, sitten kokoonnutaan joka kuun kolmas tiistai-ilta jonkun kotiin keskustelemaan ja analysoimaan niitä vitun töherryksiä. Illan istujaisiin joku tuo tofupiimää ja vapaan pensaan lehtiä, joita sitten imeskellään ja ollaan mahdollisimman sivistyneitä. Pohditaan maailman parantamista ja syytetään vuoroin mitäkin tahoa maailman pilaamisesta. Edellinen kaveripiiriin kuulunut akateemikko sattunut kerran huomauttamaan, että samalla tavalla rakentamalla heidänkin asuntolansa on tehty. Eipä saanut hän enää sen jälkeen kutsua unkarinkielisten runojen lukuiltamiin, vittu. Näiden epähyödyllisten yksilöiden mielestä parasta huumoria on se, kun Matti oli juonut kolme lasia viiniä eikä kyennyt enää sen jälkeen soittamaan Vivaldin vuodenaikoja kontrabassolla virheettömästi. Vittu saatana. Varmasti se akka on yksi harvoista akateemisista, joka on saanut kesätöitä jonain saatanan mansikanmyyjänä ja siksi oli niin leuhkan oloinen. Olisi pitänyt ajaa sen yli kyselemättä.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Vituttaa vesisade. Ei siinä muuten mitään, mutta on jo about kaks viikkoa satanu kokoajan. ARGH!
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ole huoleti. Jos tuo Kaksnelosen alla oleva säätila pitää paikkansa, nuo hukkuvat tuota pikaa.
Tai sit lentävät tuulen mukana muualle, kun tuuleekin niin saatanasti. Kengätkin meni rikki ja kaikki on muutenkin ihan perseestä tänään.

Jee! :D
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Vituttaa tuo paskalehtien harjoittama tilanneseuranta Koivun ja Granlundin varusmiespalveluksesta. Ilmeisesti tässä on joku Puolustusvoimien imagonkohotuskampanja menossa.

Tähän vahva sama. Megatonnikertaluokkaa enemmän vituttaa tosin - aiheeseen liittyen - mediasodan grand old man Timo T. A. Mikkonen. Texasissa ukko olisi todennäköisesti kuvernööri tai muu sniper, joten maabrändityöryhmä voisi lahjoittaa win-win -perustein TTAM:n sinne. Ja vittu välittömästi.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähän vahva sama. Megatonnikertaluokkaa enemmän vituttaa tosin - aiheeseen liittyen - mediasodan grand old man Timo T. A. Mikkonen. Texasissa ukko olisi todennäköisesti kuvernööri tai muu sniper, joten maabrändityöryhmä voisi lahjoittaa win-win -perustein TTAM:n sinne. Ja vittu välittömästi.

Nyt näin tuota Mikkosta "Karavaanereissa", eikä se koomisuus mihinkään sieltä katoa. Onhan tämä jo hieman kliseistä virnuilla tuolle kaverille, mutta on tuossa jotain todella surullista. Onko sillä oikeasti mitään muuta puheenaihetta kuin 1940-luku? Kainalofarkut eivät auta asiaa. Miten on tultu M-Showsta tähän? Olen kysynyt jo lukemattomia kertoja, mutta koska M-Show tulee takaisin?
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Vituttaa olla väsyneenä töissä. No, jos sitä vaikka potkisi paketteja piristykseksi.

T: Postimies, kusipää
 
Yleisvitutus, auto korjaamolla ja iso lasku tulossa, pelit meni vituiksi, eräs duuni meni nenän edestä ontuvin perustein, töissä kiire ja vitun juhannuskin on ovella! Elämä on ihanaa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kumma juttu, että vuosi vuodelta nämä kalenteriin merkityt "pakolliset" juhlapyhät alkavat ahdistaa entistä enemmän. Pitäisi ollan niin pirun hauskaa ja riehakasta, mutta kun ei ole. Joulu, juhannus, mitä näitä nyt onkaan. Syö miestä todella paljon. Ei huvittaisi ryypätä, toisaalta selvinpäin vituttaa myös.
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Nyt on turhin ja naurettavin vitutuksen aihe todennäköisesti koskaan, mutta:

Pelasin tuossa äsken tätä ah, niin rakasta NHL11-peliä, ja johdin kahden erän jälkeen 2-6. Peli kuitenkin päätti, että Filatovi nyt häviää tämän. Antti Niemi alkoi tulemaan noin 10 metriä viistoon vastaan, jolloin "Ana" oli helppo kiertää ja tökätä kiekko maaliin. Myöskin maskittomat lämärit upposivat vastustamattomasti verkon perukoille. Hävisin sitten 7-6, kaverilla ei ollut oikeastaan edes seitsemää maalipaikkaa, vaan ne oli juurikin tuollaisia naurettavia koneen tekemiä päätöksiä.

Tästä tullaankin sitten vitutuksen toiseen vaiheeseen. Tämä oli jo toinen samantyyppinen häviö putkeen, edellinen Pittsbur.. Marc-Andre Fleurya vastaan hävitty sota päättyi lukemin 4-3 jatkoaikatappioon, laukaukset taisi olla 13-53 ja maalipaikat noin 4-20. Mutta kun kone pistää samaan peliin pari neljä ennennäkemätöntä desperationsavea, niin minkäs teet. Mutta niin siis näiden tapahtumien jälkeen käsi olikin jo niin hiessä, ettei ohjain millään pysynyt hyppysissä enää. Se lipesikin sitten täyttä vauhtia seinään. Ei siinä mitään, kovaa tekoahan nuo on, mutta L1-näppäin irtosi johonkin ja katosi tänne mun 37m2 yksiöön. Siis ei jumalauta, olen nyt ettinyt sitä puoli tuntia, eikä ole löytynyt. Onko joku vitun sauna/puutarha/koti/joulu/kusipäätonttu nyt vienyt sen, etten pääse enempää suututtamaan itseäni tämän easportsin ulosteen kanssa?

Nyt ei pysty edes MacGyveriä kelaamaan taaksepäin tarpeen vaatiessa. Vittu.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
koko viesti

Ehkä turha, mutta todella yleinen vitutuksen aihe tuo.

Aina sama kaava noiden ea:n lätkäpelien kanssa:
1.Ai perkele, täähän on ihan hyvä peli.
2.Ei vittu mitä paskaa taas! Maalipaikat 200-1, lopputulos 0-1. Ja tämä ns. tekoäly... No, näin käy kaikille joskus, jatkan pelaamista.
3.Ohjain seinään->

Ja aina pienen tauon jälkeen takaisin kohtaan 1. Sykliä voi nopeuttaa pelaamalla Philadelphialla (ne vitun maalivahdit).

Eli lähdenkin pelaamaan tästä.
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Ehkä turha, mutta todella yleinen vitutuksen aihe tuo.

Aina sama kaava noiden ea:n lätkäpelien kanssa:
1.Ai perkele, täähän on ihan hyvä peli.
2.Ei vittu mitä paskaa taas! Maalipaikat 200-1, lopputulos 0-1. Ja tämä ns. tekoäly... No, näin käy kaikille joskus, jatkan pelaamista.
3.Ohjain seinään->

Heh, L1-nappikin löytyi, mutta näköjään oikea tatti kärsi turhan paljon vaurioita seinäkosketuksessa ja jää nyt jumiin vasempaan alalaitaan, jos sen liikuttaa sinne. Ei tätä varmaan uskalla alkaa availemaan, ja yrittää korjata, vai onko joku availlut? Onko kasaaminen helppoa vai todella helppoa..? Uutta ohjainta pitäisi sitten lähteä ostelemaan näköjään. Voi vitun vittu.
 

Fiiu

Jäsen
Heh, L1-nappikin löytyi, mutta näköjään oikea tatti kärsi turhan paljon vaurioita seinäkosketuksessa ja jää nyt jumiin vasempaan alalaitaan, jos sen liikuttaa sinne. Ei tätä varmaan uskalla alkaa availemaan, ja yrittää korjata, vai onko joku availlut? Onko kasaaminen helppoa vai todella helppoa..? Uutta ohjainta pitäisi sitten lähteä ostelemaan näköjään. Voi vitun vittu.

Onhan tuo suhteellisen helppoa. Tietysti se vaatisi (ketjun vaatima "vitun") tietynlaisen avaimen mutta sopivalla talttapäällä niistä hyperspesiaalitappikeskellä-torxeista lähtee se tappi vittuun jolloin ruuvit saa auki joko sillä talttapäällä tai sitten torxilla.

Sitten kun olet saanut kaiken levälleen... eiku oikeestaan, ennen ku avaat sen suhteellisen siististi (ei kannata nyt heittää seinään vaikka se aukeaakin todella komeasti sen jälkeen, voin kuvitella) niin katsot vain että miten ne palikat suurinpiirtein siellä on. Joskus NHL 10:n aikaan oma ohjaimeni törmäsi seinään/lattiaan kun... no, tämähän kuvailtiin jo aiemmissa viesteissä.

Ne tärinämoottorit ja niiden johdot kannattaa kattoa että menee oikein ja nyt on myös sopiva hetki vaihtaa tatit keskenään jos on käynyt kuten mulle aikoinaan kävi eli peukalo söi vasemmasta kulutuspinnan. Skill stick näytti melkein uudelta, ehkä se oli myös yksi syy miksi ohjain liitoa sai. Kun ei osaa niin ei osaa. Sitten tosiaan kuoret kiinni ja ennen ku kiertää ne ruuvit kiinni ni tarkistaa vaikka että kaikki toimii ettei tarvi montaa vittuperkelettä päästää kun jotain onkin pielessä.

Nyt kun se ohjain on kunnossa niin vituttaa ihan saatanasti yläkerran naapurit. Kuka vittu pesee pyykkiä yöllä kerrostalossa niin että se vitun pyykkäri linkoaa kolmen aikaan yöllä? Mitä vittua, oikeasti? Oikein arvasitte, erästä tiettyä kansanryhmäähän on kyseessä. Saatanan vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös