Vitutusketju

  • 10 548 773
  • 56 138

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Vituttaa ihan suunnattomasti tuo Harjakainen. Muutenkin nuo "sketsit" on ihan arsesta.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuon ikäpolven ihmisille on kunnia-asia, ettei toisten vaivoina olla. Ei siitä pidä vittuuntua, vaan sitä pitää osata kunnioittaa.

Sossuista taasen en viitsi edes sanoa mitään...

JUURI NÄIN. Tuon ikaiset ihmiset ovat eläneet melko karumman elämän kuin kukaan meistä tulee kokemaan, joten kunnioitusta löytyy täältä. Rajansa toki kaikella, mutta esim. facebookissa tuttu mimmi kirjoitti kuinka kamalaa on kun joutui ensiavussa jonottamaan monta tuntia vaikka oli "kynsipiikki" vai mikä v***u olikaan....... Kukkuu perkele. On se kamalaa.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja naiset jotka "nahkapokaalin" joka paskan väristä jaksaa tehdä päivityksen..... Ok, lapset on hieno juttu, mutta jokainen niistä paskoo saman värisen ja kaikilta lähtee hampaat (yllätys kaikille vanhemmille, ja myös kasvaa takaisin) Ei tietenkään koske jokaisen päivitystä, mutta käy hermoille. Maailmassa on muutama muukin nahkavekkari, jotka yllätys, yllätys toimii ihan samanlailla kuin ne 100 miljoonaa muutakin....... Nih, saatana.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Ok, lapset on hieno juttu

Tästä tuliki mieleen päivällä linja-autossa täysillä kirkuva lapsi lastenvaunuissa ja äiti vieressä näppäilee kännykkäänsä. Ok, tajuan sen et lapsi pitää opettaa siihen ettei se heti huutamalla saa kaikkea mitä haluaa, mut vois sen verran ajatella muita ihmisiä et hiljentäis sen jollain tapaa edes sen bussimatkan ajaksi. Kaiken muun hyvän lisäksi nää perkeleet saa matkustaa ilmaiseksi bussilla..

Toinen vitutus tuli viime yöltä ja on vieläki vahvasti mielessä. Tää vitun paska ohjelma mitä juontaa Janne Kataja ja jossa ihan "huvin" vuoksi kiusataan ihmisiä ja suoranaisesti vittuillaan näille. On joo vitun hauskaa mennä johonkin liikkeeseen, leikkiä varastavansa jotain ja sit juosta vartijaa pakoon. Ei vittu mitä paskaa..
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Tästä tuliki mieleen päivällä linja-autossa täysillä kirkuva lapsi lastenvaunuissa ja äiti vieressä näppäilee kännykkäänsä. Ok, tajuan sen et lapsi pitää opettaa siihen ettei se heti huutamalla saa kaikkea mitä haluaa, mut vois sen verran ajatella muita ihmisiä et hiljentäis sen jollain tapaa edes sen bussimatkan ajaksi. Kaiken muun hyvän lisäksi nää perkeleet saa matkustaa ilmaiseksi bussilla..

Alun allekirjoitan myös, mutta tuohon ilmaiseksi matkustamiseen on mielestäni hyvät perusteet.
 

tiikeri

Jäsen
Stanley Cupin ratkaiseva Game 7 kohta alkamassa ja pakko painua nukkumaan. Viime yönä unta reilut neljä tuntia ja työpäivä takana&edessä = ei toivoakaan valvomisesta. Univelkaa muutenkin kertynyt viime aikoina aivan liikaa. Toki tästä voi syyttää vain itseä, asiat olisi voinut hoitaa fiksumminkin, mutta tilanne nyt on vain tämä. Olisihan tuo ollut kiva nähdä, mutta aina ei voi voittaa.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hain uutta duunia, pääsin pitkälle, ihan 50-50-vaiheeseen asti ja... hävisin.

Nyt keräilläänkin motivaatiota jatkaa nykyisessä työssä. Puuh. Onneksi loma ei ole enää kaukana.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu - opetelkaa liikennesäännöt. Ei ole ensimmäinen kerta kun alla olevan tarinanomainen tilanne sattuu kohdalleni Hatanpäänvaltatietä ylittäessä (Tampereella) . Ajotie on nelikaistainen, siis kaksi kaistaa toiseen suuntaan ja kaksi kaistaa päinvastaiseen suuntaan ja näiden puolivälissä liikenteenjakaja ja olkoon nyt sitten vaikka välipysäkki tuolla jakajassa. Olen odottelemassa välipysäkillä letkan loppumista, niin joku ystävällinen päästääkin minut ylitse mutta kauimmaista kaistaa käyttävä autoilija ei koe tarpeelliseksi pysähtyä - Saatanan Ämmä ei edes huomannut tilannetta rattinsa takana kun räpläsi jotain hanttarin penkin suuntaan - Stana.

Olen jo tuohon tottunut ja siksi ylitänkin tien aina odottaen sen kauimmaisenkin kaistan auton on pysähtymistä. Mutta emmää ymmärrä kuinka niin moni voi tehdä tuon saman virheen, ketä näitä kuskeja opettaa - siis tuo alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus.

Tuollaisissa paikoissa pitäisi olla kamera valvomassa näiden sääntöjen rikkojia, ja kortti pitäisi saada ottaa pois jälkeenpäinkin kuivumaan, kuten tuosta tilanteesta käsittääkseni kuuluisi kortin lähteäkkin.

Ei ja en ollut oikeasti lähellekkään jäämässä auton alle, mutta alkaa pikku hiljaa vituttaa tuollainen puusilmäisyys.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Sama pelleily vituttaa, nyt kun olen ruvennut ajamaan töihin pyörällä.

Pahin mitä näin sattui joku about 5 vuotta sitten, tuossa Kalevan silloisen Eurosparin (ennen kauppista) kohdalla olevalla suojatiellä. Pieni poika oli lähtenyt vastapäisen talon pihalta (luultavasti) ostamaan Trip-mehuja kaupasta ja ostikin ne ja palasi kotio. Suojatietä ylittäessään tuli oikeata kaistaa auto ja pysähtyi hienosti päästämään pienen kulkijan tien yli, ja tämä näin myös teki.. mutta. Eikös sitten sitä toista kaistaa posota joku saatanan keski-ikäinen sossutantan näköinen ämmä autollaan kylmästi vaan pysähtyneen auton ohi ja tämän pikkupojan päälle. Mehupurkit lensivät ympäri katua ja muksu perässä katuun. Nopeus ei onneksi liian kova ollut ja en tiedä miten pojalle lopulta kävi, kun itsellä matka kävellen eteenpäin pienessä kiireessä jatkui.

Joka tapauksessa pisti vituttamaan aivan helvetisti ja toivon kovasti, ettei tämä kyseinen sankarikuski saanut enää ikinä korttiaan takaisin. Tässä tapauksessa olisin hyväksynyt myös jonkun näköisen läpsäyksen kyseistä naista päin näköä avokämmenellä, vaikka naisten lyömistä itse vihaankin.

Ps. Olisi ehkä sopinut toiseen ketjuun täällä, mutta nyt näin.
 
Viimeksi muokattu:

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Pänninyt tänään kaikki. Vaikka edessä on neljä vapaata.

Taitaa johtua osittain väsymyksestä. Onneksi sain palan aggressiostani purettua juoksulenkillä. En sortunut kalsoittelemaan.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Heh joo. Tamperelainen kevyen liikenteen kunnioittaminen on loistavaa. Pari vuotta sitten olin Hallilantietä ylittämässä polkupyörällä ja siinä kohtaa oli myös välijakaja. Rullailin siitä puoliksi pois pyörän päältä toisella polkimella seisoen ensimmäisen kaistan yli välijakajalle asti. Toiselta kaistalta kun oli lähestymässä auto ja kuskina.. keski-ikäinen nainen. Vähän ennenkuin pääsin perille tähän välietappiin alkoi torvi soida että täältä tullaan, väistäkää kaikki syylliset ja syyttömät.

Oli lähellä käydä niin, että olisin itse jäänyt siihen jakajalle seisomaan, mutta mun 5 euron arvoinen Tunturi olisi jatkanyt yksinään kadunylitystä.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tampereen pyöräilykulttuuri vituttaa minuakin. Samoista syistä.

No joo, vitutusta kehiin pitkästä aikaa. Meikäläisen kuusi vuotta uskollisesti palvellut hybridi taisi tänään tulla käyttöikänsä päähän. Ei siinä mitään, kuusi vuotta on ihan hyvä ikä fillarille, ja olinkin jo vähän miettinyt uuden ostamista... mutta olisi tuon voinut vaikka varapyöräksi jättää tai viedä vaikkapa vanhempien luokse.

Tänään kuitenkin sattui kotimatkalla aika uskomaton haaveri. Pieni oksa tuhosi pyöräni. Siinä poljin melko rivakkaa vauhtia, kun yhtäkkiä kuuluu kamala ääni ja takarengas hirttää kiinni. Pysyin onneksi pystyssä, mutta tajusi silti kulkuneuvolle käyneen melko pahasti. Siinä tosiaan oli ihan parin millin paksuinen, mutta sitäkin sitkeämpi oksa jotenkin onnistunut menemään takapyörän hammasrattaiden ja vaihtajan (vai mikä näiden virallinen nimi nyt onkaan?) väliin ja muodostamaan sellaisen silmukan, että se kiristyessään taittoi tuon vaihtajan kaksinkerroin ja lopulta katkaisi sen. Katketessaan tuo vaihtaja murjoi melko tehokkaasti lokasuojan, jota sain väännellä käsin kauan, että pystyin ylipäätään taluttamaan fillaria. Ja lisäksi rengas oli ilmeisesti ottanut iskua, sillä vasta kotona huomasin venttiilin tuhoutuneen...

Tuollainen tuho yhdestä pienestä oksasta! Perkele. En tiedä vaihtajien hinnoista, mutta ainakin renkaasta saa töineen maksaa vajaan satasen. Taitaa olla niin, että ei enää kannata tuotakaan korjauttaa...
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ei vituta, mutta harmittaa. Tarkemmin kun miettii, niin voihan se välillä vituttaakin, kun välillä alkaa harmittamaan niin kovin helposti.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Liikenneasiat vituttaa täälläkin. Minkä helveti takia on niin vaikeaa kulkea tien oikeaa laitaa? Vituttaa pujotella ees taas kun porukka kävelee missä sattuu ja siksakkia tai sit vaihtoehtoisesti viisi henkilöä vierekkäin niin, että viedään koko saatanan katu tilaa. Tätä sattuu vieläpä usein niin, että porukka tulee mua vastaan eikä väistä vaikka näkeekin, että joku sieltä pyörällä vastaan tulee.

Ja miksi kaikki katukivetysten reunat on niin helvetin korkeita jopa suojateiden kohdalta? Helppoahan se on rulliksilla harjoitella kun kaikkialla on tollasta.

Niin, ja ne autoilijat. Ei taida niilläkään hirveästi kiinnostaa pyöräilijät tai suojatiet. Eihän se niihin satu, jos päälle ajaa. Paska mäihä vaan, jos Mersuun tulee naarmu... jumalauta.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Aina silloin, kun keskellä viikkoa aamuyöllä kännissä tänne kirjoittelen, niin yksinpuheluksi menee. Eikö muut ole lomalla, vai olenko saavuttanut jo paariastatuksen?
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Aina silloin, kun keskellä viikkoa aamuyöllä kännissä tänne kirjoittelen, niin yksinpuheluksi menee. Eikö muut ole lomalla, vai olenko saavuttanut jo paariastatuksen?

Töissä tää aika menee, hyvällä tuurilla lomailen elokuussa. Vapaa-ajalla toki sitten täällä istun usein aamuyön tunteina, oluttölkki kourassa ja hyvä musiikki soi hissukseen taustalla. Parasta laatuaikaa mielestäni sellainen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Aina silloin, kun keskellä viikkoa aamuyöllä kännissä tänne kirjoittelen, niin yksinpuheluksi menee. Eikö muut ole lomalla, vai olenko saavuttanut jo paariastatuksen?

Ei olla lomalla (tai tavallaan ollaan). Täytyy tehdä duuniakin välillä. Paitsi me jotka podetaan sairaslomaa just tänään.
 
Viimeksi muokattu:

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Nyt vituttaa. Jostain syystä hymyillessä koskee aivan jumalattomasti molempiin korviin ja asiaan ei auta se, että repeän nauruun tyhjästä minuutin välein. Sitten taas valitellaan korvakipuja ja sama kaava jatkuu. Pitänee mennä nukkumaan ja katsella tilanne uudestaan illemmalla.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Nuha ja yskä vituttaa. Alkuviikosta tämä alkoi ja uskoin, että menisi viikonloppuun mennessä ohi, niin ei tarvitsisi Provinssin aikaan tästä kärsiä. No vieläkin se sinnittelee ja niistämään joutuu parinkymmenen minuutin välein.

Onneksi tuo ei ulkoilmassa niin haittaa, mutta toimistossa työskennellessä pistää vähän vaivaamaan. Neljään asti sisätiloissa, sen jälkeen korkki napsahtaa ja nämäkin vaivat unohtuu.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vituttaa nämä Soneran nettiyhteydet. Jos nämä saatanan paskat edes joskus toimisivat kunnolla niin ei tuntuisi niin vitun turhalta maksaa viittäkymppiä kuussa. Taas on ollut monta päivää kaikenlaista jumia ja network erroria ja koko ajan joutuu jotain säätämään.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu - ei ole todellista sama tarina kun eilen. Tänään morjestin vielä "yliajajalle". Vittu nyt soitan poliisille, että kortti kaikilta pois. Ainakin laataan pieniä kiviä taskuun, että saa seuraavalla kertaa heittää tai jotain.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Tuollainen tuho yhdestä pienestä oksasta! Perkele. En tiedä vaihtajien hinnoista, mutta ainakin renkaasta saa töineen maksaa vajaan satasen. Taitaa olla niin, että ei enää kannata tuotakaan korjauttaa...

Takapäästä liki kaikki uusiksi niin kalliiksi tulee, etenkin jos ei ole mahdollisuutta tai taitoa ja välineitä, korjata. Veikkaisin että uuden pyörän hankkimalla pääsee pienemmällä vaivalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös