Vitutusketju

  • 10 549 590
  • 56 138
Vanhemmat lähtivät pääkaupunkiin kylpylälomailemaan ja onnistuivat nakittamaan meikäläisen lomanvietostaan asunnolleen eläinvahdiksi.

Ovathan koirat periaattessa lystikkäitä eläimiä, mutta hieman käy hermojen päälle, kun aina liikkuessa yksi estää normaalin kulkemisen pyörimällä jaloissa, toinen pomppii tiellä kuin spiidipäissään ja kolmas tunkee kuonoa perseeseen.

Huumori todennäköisesti multiploituu, kun jossain vaiheessa yritän lähteä tämän lössin kanssa ulkoilemaan. Jatkoajan pikkutytöt: nyt olisi töitä tarjolla! Maksan femman hänelle, joka vie tuon kirotun trion pihalle kävelemään noin kuudeksi tunniksi.
 

Masentaja

Jäsen
No jaa... Kaveri lykkäsi iPod Nanon täyteen musiikkia ja toiminta loppui siihen. Mistään napista ei tapahdu mitään. Soitin on kuitenkin päällä.

Itselläni teki ipod saman, ei auttanu ku laittaa taskuun ja antaa akun valua tyhjäksi. Kun ei tietokonettakaan lähellä ollu ja buutti ei toiminu. Akun latauksen jälkeen nou problem.

Sitten itse vitutukseen:

Vaimo taas sairaalassa. Eka meni 3 päivän kortisonipulssille, MS-tautiin. Noh, sitten keksivät että sillä on jossai tulehdus(sepsis-epäily), kuumetta kovin, ei paljo muuta. Noh, kolmea eri antibioottia, ei auta. Oli muutaman päivän kotona, meni töihin ja ei tullut työnteosta mitää. Työterveyslääkärille, josta sitten aluesairaalan päivystykseen, ketoasidoosi. Sairastaa diabetestä. Eli tulehdus pisti vielä sokerit vituiks. Tässä on vietetty nyt melko vittuuntunutta, pelokasta ja väsynyttä elämää viimiset reipas 2 viikkoa. Ja töissäki pitäs jaksaa ja mies alkaa olee psyykkeen ja fysiikan puolesta rauniona... Kyllä kysellään että mites se vaimos jaksaa, mutta kukaan ei kysy miten mulla menee? Eikai sen väliä, kyllähän Masentaja pärjää. Ehkä.
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No jaa... Kaveri lykkäsi iPod Nanon täyteen musiikkia ja toiminta loppui siihen. Mistään napista ei tapahdu mitään. Soitin on kuitenkin päällä.

Saman teki kerran ja resetointi auttoi asiaan. Täältä opastusta operaatioon.

Itseäni vituttaa taas vaihteeksi melko heikko rahatilanne ja äitini pitkään kestäneet sydänvaivat sekä tuohon jälkimmäiseen liittyen, julkisen puolen terveydenhuollon ala-arvoinen toiminta.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vituttaa ihmiset, jotka luulee että maailma pyörii niiden mukana.

Kaveri on tulossa pitkästä aikaa Kuopioon viikonloppuna ja olemme sopineet että tapaamme. Olen kärsivällisesti tiedustellut, että minä päivänä näemme, jotta osaan ajoissa antaa lauantain KalPa-JYP lipun eteenpäin, jos en sinne pääse. Mutta tämä ääliö ei sitten millään voi kertoa suunnitelmiaan, luulee varmaan että mä järkkään menoni sen mukaan miten sitä sattuu huvittamaan. Olen kyllä oikeastaan odottanut sitä JYP peliä ihan innolla, mutta ajattelin että voin jättää sen väliin, jos kaveri kerran on tulossa. Sen verran alkaa kuitenkin vituttaa, että taidan mennä peliin ja jättää tapaamisen välistä. Vaikka toisaalta, ihan sama se kai on vaikka en menisikään siihen peliin, turpaan sieltä vaan kumminkin taas tulee.

Prkl.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta tämä ääliö ei sitten millään voi kertoa suunnitelmiaan, luulee varmaan että mä järkkään menoni sen mukaan miten sitä sattuu huvittamaan.
Etkö voi selittää kaverillesi rautalankaa käyttäen, että haluaisit tietää hänen suunnitelmistaan, jotta voit järkätä omat menosi sopiviksi? Suoraa puhetta vaan kehiin ja jos ei auta, väkivalta ratkaisee kaiken.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Etkö voi selittää kaverillesi rautalankaa käyttäen, että haluaisit tietää hänen suunnitelmistaan, jotta voit järkätä omat menosi sopiviksi? Suoraa puhetta vaan kehiin ja jos ei auta, väkivalta ratkaisee kaiken.

Väkivalta ei tule kyseeseen kun olisin lievästi sanoen alakynnessä... Mutta kai se on vaan tokaistava, että jos ei nyt se bileaikataulu ala olla tiedossa niin voi jättää mut kokonaan suunnitelmien ulkopuolelle. Yks itseään täynnä oleva mänttihän se on. Mutta ois sitä silti kiva nähdä...
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Vituttaa riitaisaan, ja katkeraan eroon päättyvä 9 vuoden parisuhde. Vituttaa saatanan kipeä kylki, mikä estää urheilun ja kunnollisen hengittämisen. Vituttaa myös kun ei uskalla viikkokausiin katsoa pankkitilille, kun kaikki vähäiset tulot on saatana juotava kurkusta alas ilman mitään selkärankaa. Vituttaa myös olla monta vuotta kusetattavana ton ämmän taholta, kostaisin jos jaksaisin.

Vituttaa myös muutaman viikon päässä oleva muutto, ja kaikki siihen liittyvä säätäminen ja häslääminen. Tällä hetkellä vituttaa myös ajatella jotain "uutta alkua" ja muuta paskaa, mitä nyt kaikki toitottaa. Jostain syystä alkoi vituttamaan myös kuukauden päästä alkava venkavankeus, ja lyhennykset. Edes "omaan" asuntoon muuttaminen ei aiheuta tällä hetkellä mitään riemua, vaan lähinnä vitutusta. Vituttaa ne pienet pakolliset remontit jotka on edessä. Mutta onpahan ainakin tilaa sitten pyöriä vitutuksissaan isossa kämpässä yksinään. Vituttaa muuten kyhjöttää vielä pari viikkoa tässä saatanan pienessä kämpässä ihmisen kanssa kenestä eroaa.

Vituttaa siis kaikki. Ja paljon.
 

J.Petke

Jäsen
Vituttaa tyhmät ihmiset. Taas on yksi klubi vetänyt 5 miljoonaa euroja lupaamalla huikeita tuottoja sijoittajilleen. Joku Tamperelainen lopulta tehnyt rikosilmoituksen sijoitettuaan 200 000€ tähän "yhtiöön". Ihan oikein saavat mitä olivat tilanneetkin. Jos joku on vielä kaiken näiden huijausten jälkeen valmis sijoittamaan satoja tuhansia "varmaan huikeaan tuottoon", yhtiöön mistä ei ole mitään tietoa niin siinäpähän menettävät rahansa. Joskus se on kovapäistenkin opittava. Vittu mitä tyhmyyttä.
 

Nenna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lopen Uupuneet Sohvaperunaurheilijat.
"Vittu kun vituttaa"

Niinpä niin. Mikä siinä on, että jos sopii kaverin kanssa tapaamisen niin se on joko myöhässä tunnin toista eikä ilmoita myöhästyvänsä tai ei edes vaivaudu ilmoittamaan, ettei nyt sovikaan. Saattoi tänään olla viimeinen kerta kun odottelin kaveria ilmaantuvaksi treffeille. Tekisi mieli tirvaista mokomaa pataan, mutta en viitsi tärvellä käsiäni moisen juntin takia.

"Parhaita" on nämä kaverit, jotka lupautuvat auttamaan muutossa, remppatalkoissa jne ja kun H-hetki on käsillä, ollaan sitten niin kipeitä ettei voida täyttää lupausta. Ja siinä sitten yksin ihmetellään, että mitenkäs nämä kaikki kahta käsiparia tarvitsevat tavarat siirtyvät pakuun/verhotangot ja muut asentuvat paikoilleen yhden ihmisen voimalla? Itse kyllä osallistun kun tarvitaan apua mutta harvemmin sitä vastapalvelusta löytyy.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vituttaa, kun nukahtamisen kanssa on alkanut viime aikoina olemaan ongelmia. Lähinnä johtuu siitä, että opiskelut on loppuvaiheilla ja opinnäytetyö stressaa ja samaan aikaan pitäisi jo jaksaa käydä töissä. Ja toki tulevaisuus mietityttää...

Ja kun ei saa unta ajallaan, niin vuorokausirytmi menee aina vähän sekaisin ja huomenna väsyttää prkleesti.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Niinpä niin. Mikä siinä on, että jos sopii kaverin kanssa tapaamisen niin se on joko myöhässä tunnin toista eikä ilmoita myöhästyvänsä tai ei edes vaivaudu ilmoittamaan, ettei nyt sovikaan.

Niinpä niin. Minulla on edelleen yksi kaveri, joka on aina myöhässä, siis joka helvetin kerta, kun sovitaan jotain, tämä herrasmies on myöhässä. Ilmoittaako? Ei todellakaan, se on hienoa venailla, venailla ja venailla vielä vähän lisää.
Olen yrittänyt kaikkea. Parasta oli, kun sovittiin aika (vaikka 11.45) ja päätin jo siinä vaiheessa, että saavun paikalle vartin myöhässä. Silti huomaan odottavani vielä 15-20 minuuttia lisää.
Tänään vituttaa yltiöpäinen väsymys. Johtuu varmasti "hitusen" levottomasti unista, jotka yöni täyttivät. Väsymyksen takia olin myös tunnin verran koulusta myöhässä. Noh, elämä on tällaista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen yrittänyt kaikkea. Parasta oli, kun sovittiin aika (vaikka 11.45) ja päätin jo siinä vaiheessa, että saavun paikalle vartin myöhässä. Silti huomaan odottavani vielä 15-20 minuuttia lisää.
Ei muuta ku isompi annos omaa lääkettä. Sovit juipin kanssa tapaamisen ja jätät menemättä, etkä ilmoita mitään. Sanot vain, että "oho, unohtu".
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vituttaa oma vainoharhaisuus. Pelkään jatkuvasti, että lähettämieni sähköpostien, kirjallisten töiden tai suunnittelemieni nettisivujen sekaan joutuu jotain, mitä en sinne haluaisi joutuvan. Käytännön esimerkki: jätin tänään opinnäytetyöni raakaversion ensimmäisten ulkopuolisten tahojen luettavaksi. Koko ajan takaraivossa kolkuttaa pelko, että olen jossakin vaiheessa kirjoitellut sinne jotain törkeää vitsailumielessä, unohtanut sen sinne ja nyt se olisikin siellä kaikkien luettavissa. Esim. jotain "se opettaja on täysi mulkku" -tyylisiä heittoja.

Sama sähköpostien kanssa. Tarkistan useamman, siis todellakin useamman kerran, ettei viestiin pujahda mitään sopimatonta. Etten vaan vahingossa pasteta netistä jossakin vaiheessa kopioimaani törkyä siihen viestiin ja lähetä.

Nettisivuja tehdessä koko ajan sydän kurkussa saa pelätä, ettei sivustoon livahda mitään väärää kansiota.

Perkele, hyvä se on, että jaksaa olla asioista tarkka, mutta turha stressaaminen on aina perseestä.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Tänään aloin päästä jyvälle siitä, kuinka pahalta tuntuu niistä, joiden eroja revitellään julkisuudessa. Omaa eroa nyt ei ole revitelty kuin täällä - vastoin minun tahtoani - , mutta sekin tuntuu aivan helkkarin pahalta. Puhumattakaan sitten siitä, että minut on aiheetta tuomittu pettäjäksi, oikein koko Jatkoajan kirjoittajakunnan toimesta, ja sotkuun on vedetty mukaan ihmisiä, joilla ei ole siinä osaa eikä arpaa. Ja sitten jotkut käyvät vielä naureskelemassa, kuinka on hyvää viihdettä ja mahtavaa sossupornoa.

Arvatkaa mitä. Mua ei naurata, yhtään. Lähinnä vituttaa, oksettaa ja itkettää.

Ja iso kiitos jo etukäteen sille kusipäälle, joka nyt tulee sanomaan tosikoksi ja ilmoittamaan, etten minä ole mikään palstapoliisi, joka saa päättää, mistä täällä puhutaan ja mille täällä nauretaan. You'll make my day.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei mitään megavakavaa, mutta kyllähän tuo Jokerien koomailu vituttaa. Luulisi että tuollaiseenkin on jo aikojen saatossa tottunut, mutta syksy/talvi tuntuu entistä ankeammalta, kun ei tarjolla ole edes kunnon lätkää.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Tänään aloin päästä jyvälle siitä, kuinka pahalta tuntuu niistä, joiden eroja revitellään julkisuudessa. Omaa eroa nyt ei ole revitelty kuin täällä - vastoin minun tahtoani - , mutta sekin tuntuu aivan helkkarin pahalta. Puhumattakaan sitten siitä, että minut on aiheetta tuomittu pettäjäksi, oikein koko Jatkoajan kirjoittajakunnan toimesta, ja sotkuun on vedetty mukaan ihmisiä, joilla ei ole siinä osaa eikä arpaa. Ja sitten jotkut käyvät vielä naureskelemassa, kuinka on hyvää viihdettä ja mahtavaa sossupornoa.
Ymmärrän fiiliksesi täydellisesti.

Kuten tuolla naisasiaketjussa sanoin, niin on todella kiusallista ja mautonta, että tämä suhdesotku on levitetty täällä kaikkien jeesusteltavaksi ja irvittäväksi ja sekaan on vedetty muita nickejä. Mielestäni nämä asiat pitäisi hoitaa asianomaisten kesken yksityisesti. Ehkäpä tämä oli vastapuolen tapa kostaa tjsp. Minusta tässä ei ole mitään hauskaa.
 

ditrim

Jäsen
Tänään aloin päästä jyvälle siitä, kuinka pahalta tuntuu niistä, joiden eroja revitellään julkisuudessa. Omaa eroa nyt ei ole revitelty kuin täällä - vastoin minun tahtoani - , mutta sekin tuntuu aivan helkkarin pahalta. Puhumattakaan sitten siitä, että minut on aiheetta tuomittu pettäjäksi, oikein koko Jatkoajan kirjoittajakunnan toimesta, ja sotkuun on vedetty mukaan ihmisiä, joilla ei ole siinä osaa eikä arpaa. Ja sitten jotkut käyvät vielä naureskelemassa, kuinka on hyvää viihdettä ja mahtavaa sossupornoa.

Arvatkaa mitä. Mua ei naurata, yhtään. Lähinnä vituttaa, oksettaa ja itkettää.

Älä nyt sorru. Tuskin täällä sinua kukaan miksikään leimaa. Olet omilla kirjoituksillasi kerännyt täällä Jatkoajassa sekä miesten että naisten kunnioituksen. Tuntuu varmasti pahalta, että me muut pääsemme tavallaan leikkimään teidän elämänne hiekkalaatikolla, mutta tässä nyt vaan kävi näin. Elämä jatkuu. Zemppiä!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Minusta tässä ei ole mitään hauskaa.

Yleensäkään Naisasiat-ketjussa ei niin hauskoja juttuja käsitellä...poisluettuna pitkään puitua Jomppakoon casea.

Yleensäkin kirjoitukset käsittelevät parisuhteen negatiivisia puolia...ja suurimmalta osin vieläpä miesten näkökulmasta. Nytkin osapuolista juuri uros avautui omasta elämästään ja veti vieläpä palstan nimimerkkejä mukaan. Tämä oli syvältä.

Ihmissuhdeasiat ovat tunteita herättäviä juttuja eli näistä on usein ns järki pois. Siksi ei minusta kannata tuomita asianomaisia kirjoituksistaan vaan palstalaisina me ymmärrämme...vai mitä?

Ne, jotka haluavat tämän asian tiimoilta lisää sosiaalipornona niin unohtakaa koko juttu. Eiköhän haudata aihe koko porukan voimin.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Ja iso kiitos jo etukäteen sille kusipäälle, joka nyt tulee sanomaan tosikoksi ja ilmoittamaan, etten minä ole mikään palstapoliisi, joka saa päättää, mistä täällä puhutaan ja mille täällä nauretaan. You'll make my day.

Enpä usko, että esim. allekirjoittaneen kusipäisyys moiseen yltää. Tsemiä vaan, ja toivottavasti ystävyyssuhteet eivät tällaisesta kärsi. Muutenkin tämän ketjun henkenä saisi olla se, että väärin ei voi vituttaa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään aloin päästä jyvälle siitä, kuinka pahalta tuntuu niistä, joiden eroja revitellään julkisuudessa. Omaa eroa nyt ei ole revitelty kuin täällä - vastoin minun tahtoani - , mutta sekin tuntuu aivan helkkarin pahalta. Puhumattakaan sitten siitä, että minut on aiheetta tuomittu pettäjäksi, oikein koko Jatkoajan kirjoittajakunnan toimesta, ja sotkuun on vedetty mukaan ihmisiä, joilla ei ole siinä osaa eikä arpaa. Ja sitten jotkut käyvät vielä naureskelemassa, kuinka on hyvää viihdettä ja mahtavaa sossupornoa...

Arvaapa, mitä? Mua vituttaa sun puolestasi! Vaikuttaa vahvasti siltä, että kun mies ei kestä peiliin katsomista, mukaan vedetään mahdottomatkin skenaariot ja vika yritetään löytää jostain muualta kuin omasta navasta. Yleensä kalikka kalahtaa kuitenkin omaan nilkkaan. Jos ei nyt, niin tulevaisuudessa.

Entäpä jos vika onkin molemmissa, yhdessä ja erikseen? Vituttaa puolestasi. Jos et ole pettänyt, niin miten voit jäädä siitä kiinni? Olisiko eräällä pieni reality check paikallaan?

Tsemppiä! Sen lisäksi, että itsekin tod.näk. teet surutyötä suhteen päättymisestä, joudut miettimään, mitä ihmiset sinusta ajattelevat. Lakkaa ajattelemasta moista! Itse tiedät totuuden ja kuten sanotaan, totuus ei pala tulessakaan ;).
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tavallaan ymmärrän Rosenrotia että kyllähän hänelläkin on samanlainen oikeus kirjoittaa naisasioistaan ja vitutuksestaan tänne kuin muillakin kirjoittajilla. Mutta sikäli tilanne on vähän erilainen kun toisena osapuolena on toinen palstalainen, ja varmasti aika iso osa palstalle enemmän kirjoittelevista tietää vielä kuka, joten minun mielestäni tuo menee vähän "liian julkiseksi", varsinkin kun mukaan vedettiin vielä muitakin nimimerkkejä. Ymmärrän siis hyvin Azulin vitutuksen, että tilanne on myös hänen kannaltaan todella veemäinen. Sikäli olisi minun mielestäni parempi jos asia olisi hoidettu kasvotusten tai yksityisviestein. Ainahan tällaiset on paskamaisia juttuja mutta sitten kun se vielä menee tällaiseksi "julkiseksi reposteluksi" niin aina vaan paskamaisemmaksi menee, eikä varmasti ainakaan helpota kenenkään tilannetta.

Mutta kuten eilen kirjoitin niin minun tehtäväni ei ole toimia täällä palstapoliisina määräämässä kuka saa kirjoittaa mitä ja minne, jokainen tekee niin kuin itse parhaaksi katsoo. Jaksamista molemmille, ja toivottavasti saatte asiat selviteltyä ihan kahden kesken ja jokseenkin sovussa.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa oma vainoharhaisuus. Pelkään jatkuvasti, että lähettämieni sähköpostien, kirjallisten töiden tai suunnittelemieni nettisivujen sekaan joutuu jotain, mitä en sinne haluaisi joutuvan. Käytännön esimerkki: jätin tänään opinnäytetyöni raakaversion ensimmäisten ulkopuolisten tahojen luettavaksi. Koko ajan takaraivossa kolkuttaa pelko, että olen jossakin vaiheessa kirjoitellut sinne jotain törkeää vitsailumielessä, unohtanut sen sinne ja nyt se olisikin siellä kaikkien luettavissa. Esim. jotain "se opettaja on täysi mulkku" -tyylisiä heittoja.

Hiukan ehkä vituttaa minuakin, siis oma vainoharhaisuus. Esim. töissä, jos lähetän sähköpostia jollekin hiukankin isommalle herralle niin tulee luettua viesti monta kertaa, että eihän tässä nyt vaan ole mitään virheitä. Mikäli postin saaja on samalla tasolla tai ei palkan maksaja, niin yleensä kirjoitan rennosti ja ilman turhia kikkailuja. Tosin tarkistan silloinkin, että vastaanottaja saa selvän viestistäni.

Mitä tulee tuohon "se opettaja on täysi mulkku", niin vuosi sitten, kun vielä opiskelin kävi mielessä, että eräälle opettajalle tuon tekstin voisi tehtävään kirjoittaakin ja testata luetaanko niitä papereita ollenkaan. Tällä herralla oli tapana antaa arvostelu jostain tehtävästä suunnilleen 2 minuutin sisällä, kun ojensi tehtäväpaperit käteen. Sanoinkin kerran, että ei niitä tuossa ajassa ehdi lukea, niin kovasti vakuutteli olevansa nopea lukija. Siitäpä sitten ajatus tuohon "mulkku opettaja" tekstiin lähtikin.

Nyt vituttaa, että ei tullut testattua.

Edit: ja se alkuperäinen vitutuksen aihe on jo viikon kestänyt flunssa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös