Vitutusketju

  • 10 530 071
  • 56 126

Saloxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, KGB ja RK-62
Vituttaa RYANAIR!

Noh, mikäs siinä. Pitää vissiin lennolle pukeutua helvetin raskaasti...

Samaa ajattelin tehdä minäkin kun lähden Alaskan-matkalleni ensi kuussa. varmasti laitan ne kaikki talvivaatteet kolmen tai neljän vaateparren päälle, jotta saan mahdollisimman paljon tavaraa kuljetettua. Ryanairia en tosin käytä. Ja mitä enemmän saa joillakin syillä otettua matkustamoon, sen parempi. Muun ne hukkaavat kuitenkin. Esim viimelennoilla Australiaan ei hukkunut kuin kaikki tavarat mennessä ja fillari sekä mennessä että tullessa.
 

Kawalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
pesäkissat
Samaa ajattelin tehdä minäkin kun lähden Alaskan-matkalleni ensi kuussa. varmasti laitan ne kaikki talvivaatteet kolmen tai neljän vaateparren päälle, jotta saan mahdollisimman paljon tavaraa kuljetettua. Ryanairia en tosin käytä. Ja mitä enemmän saa joillakin syillä otettua matkustamoon, sen parempi. Muun ne hukkaavat kuitenkin. Esim viimelennoilla Australiaan ei hukkunut kuin kaikki tavarat mennessä ja fillari sekä mennessä että tullessa.
Itsellä on käynyt ihan ihme tuuri matkatavaroiden kanssa. Esim. legendaarinen LAX - LHR- HEL parin vuoden sisällä muutamaan otteeseen eikä kertaakaan kadonnut matkatavarat. Jopa Maui - Honolulu - LA - LHR - HEL tuli kokeiltua eikä silloinkaan onnistunut. Noiden rinnalla riskitön DFW - FRA- HEL on ollut samaa kamaa.

Euroopan sisällä ei usein ole ollut tarvetta isolle matkatavaramäärälle joten repun kanssa menty.

Mut all in all, jos vitutusketjuun postataan niin valitetaan nyt jostain. Vituttaa noi menneiden viikkojen paskat kelit. Ja se että yhdessä kokouksessa onnistuin tekemään itsestäni liian tärkeän nykyiselle organisaatiolle enkä mahdollisesti saakaan uutta kovempaa pestiä toisesta jengistä.
 

Tuamas

Jäsen
Vituttaa oma suunnaton typeryys...

Lainattiin sitten poikien kanssa juhannuksena isäukon venettä ja oli oikein "designated driver", mutta sitten laituriin laittamisen yhteydessä ei sitten ihan kaikki mennytkään putkeen, tai no luulin että pistimme köydet viimisen päälle ja kävin vielä seuraavana päivänä tarkistamassa, mutta ilmeisesti oli toinen etuköysi ollut inan löysällä ja toinen perävetolaite ja uimatikkaat oli hakannut laiturin betoniin jonkun tuulenmyräkän aikana.
Vittu toivottavasti ei menny mitään paskaksi, muuten ei uskalla mennä porukoita moikkaamaan kuukauteen...

Täytyy varmaan vetää pää täyteen.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Vituttaa tyypit joiden kanssa sovitaan menosta jonnekin ja sitten ne keksii jotai olemattomia tekosyitä siihen, ettei olekaan lähdössä. luulisi sen verran olevan miestä, että voisi sanoa ettei kiinnosta. No tietäähän se jos kaverilla on uusi suhde ja sitten sen naisen sana painaa enemmän. ..tun naiset!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo heitin eilen vaimoni auton normaaliin kilometrihuoltoon juuri sulkemisajan jälkeen ja tarkoitus oli jättää auto pihaan ja tiputtaa avaimet metalliseen avainlaatikkoon, että heti aamusta pääsevät tekemään huollon. Huolto oli kuitenki vielä auki ja jätin avaimet suoraan toimiston pöydälle ja sovittiin, että soittavat seuraavana päivänä, eli tänään, kun auto on valmis. Puhelin soikin jo klo 08.30, johon heräsin ja viesti oli se, että huoltamoon oli yöllä murtauduttu ja auto on varastettu huoltamon sisätiloista jättämilläni avaimilla, kun huoltamon omistaja oli ajanut sen sisään halliin valmiiksi huoltoa varten. Ei vittu heti uskonu, että kaveri puhuu totta. Jos huoltamo olisi ollut kiinni, niin autoa tuskin oltaisiin viety, kun se olisi ollut pihalla rivissä muiden autojen seassa ja avaimet metallipöntössä

Huoltamosta oli viety rahat, työkaluja ja tietokoneet meidän autoon pakkaamalla. No autohan sitten löytyi iltapäivä kahteen mennessä erään hiekkamontun viereisestä metsiköstä. Sillä oli ensin revitelty hiekkamontulla niin, että vaihteet eivät pysyneet päällä ajaessa, kun testasin autoa ja öljynsuodattimesta oli pursunut öljyä konehuoneeseen. Lisäksi moottori nakutti kummallisesti. Rallin lopuksi auto oli ajettu pienen metsikön läpi puita väistelemättä piiloon ilmeisesti siinä tarkoituksessa, että sillä tullaan vielä rälläämään myöhemmin. Vitun nilkit eivät olleet edes osanneet stereoita pölliä kovasta yrityksestä huolimatta, mutta etupaneeli oli pitänyt viedä. Mitäs vittua sillä meinasitte tehdä? Itseltäni meni noin minuutti, kun ruuvarilla nykäisin tyngän irti kojelaudasta, kun siellä on yksi cd sisällä ja nyt sitä ei ilman purkamatta sieltä saa pois.

Auto oli uutena hankittu vuoden -97 WV 1.9 litran turbo diesel, jolla oli ajettu 140 000, kun se oli noin 5 vuotta ollut uutena lähes ajamatta. Kilometrimäärä ei diesel autolle ole juuri mitään ja muutenkin auto oli lähes uudenveroinen sekä tietysti täydellinen huoltohistoria. Nyt autovahinkokeskuksesta ilmoitettiin suoraan autoa näkemättä, että tod. näk. menee lunastukseen. Veikkailtiin vaimon kanssa, että vakuutuksen kautta autosta saa max 5000-7000 euroa, eli vastaavan ikäisen ja merkkisen auton käyvän myyntihinnan. Vastaavanlaisella kilometrimäärällä varustettua tuon kokoluokan saksalaista tai muun hyväksyttävän merkin diesel-autoa ei saa alle 12 000 euron mistään ja mitähän romua tuollakin euromäärällä saa? Siitä sitten jokainen voi laskea, että paljon takkiin tulee muutaman kusipään takia.

Poliisi oli hyvin toiveikas, että mulkvistit saadaan kiinni, koska sormenjälkiä oli jätetty kiitettävästi autoon ja lisäksi tekijöistä kuulemma oli jotain hajua. Sanoinkin poliiseille, että saunan takana olisi tilaa ja sieltä tuli aika myötäilevää vastausta. Hassua on se, että vaikka auto vietiin korjaamon tiloista heille luovuttamillani avaimilla niin ilmeisesti sieltä ei mitään korvaushalukkuutta ainakaan helpolla löydy. Lisäksi nämä auton pöllineet luuserit lienevät persaukisia paskoja, joten sieltä ei mitään tipu, vaikka kiinni jäisivät, mutta tässä tapauksessa oikeuden istuntoon on pakko mennä katsomaan, että miten ihminen voi olla noin saatanan tyhmä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vitutusketjussa on epäilemättä paljon turhaa, mutta harvoin on yhtä vituttavampaa matskua lukenut kuin tuo Apassin. Raivostuttavaa skeidaa sitä saa kokea!

Oot kyllä aika guru jos olet pystynyt pitämään itses suht hillittynä koko episodin aikana?

Ja mikä shokki, jos ei korjaamo halua toimia tasokkaasti ja myöntää vähän omaa osuuttaan. Ei niitä enää asiakkaat kiinnosta, kun ei ole rahaa luvassa. Lupaa niille, että pistät sanan kiertämään lafkan tasosta, ja kerro tämä nimenomaan paikan tärkeimmälle heebolle, eikä millekään ruuvien kiristelijälle.


MACK
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oot kyllä aika guru jos olet pystynyt pitämään itses suht hillittynä koko episodin aikana?

No jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin ei ole pystynyt ihan viileästi tätä paskaa ottamaan vastaa ja vaimon puolesta vituttaa suunnattomasti, sillä 5-vuotta ainakin olisi autolla ilman kolareita ajeltu. Nyt saa kaivaa asuntolainojen päälle kuvetta ihan kiitettävästi, että saadaan samanveroinen tai parempi tilalle ja varsinkin, kun on tehnyt suunnitelmia lainanmaksun sekä muun varalle ja sitten poks... uutta autoa ostamaan. Jos itse tötöilee niin silloin pitääkin maksaa, mutta...

Jos tilaisuus tulisi, niin aika säälimättä mättäisin turpaan niin, että tuntuu. Nyt paskakasat saa vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan maksimissaan 3 kuukautta ehdollista ja sakot, joita eivät koskaan maksa.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Alkoi vituttaa toi Apassin tarina niin paljon että pakko mennä röökille. Ei kyllä oma kasetti ehkä kestäisi tuollaista, varsinkin kun sanomattakin on selvää että ei nää tekijät siitä mitään oikeaa tuomiota edes saa.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luin ton yhden kerran joskun aika monta tuntia sitten ja sen jälkeen on vaan vituttanut Apassin puolesta. Voimia sinne! Ihme mulgeroita taas asialla.

EDIT: Joo näin se menee...
 
Viimeksi muokattu:

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Veikkailtiin vaimon kanssa, että vakuutuksen kautta autosta saa max 5000-7000 euroa, eli vastaavan ikäisen ja merkkisen auton käyvän myyntihinnan. Vastaavanlaisella kilometrimäärällä varustettua tuon kokoluokan saksalaista tai muun hyväksyttävän merkin diesel-autoa ei saa alle 12 000 euron mistään

Tämähän se vittumaista onkin. Itseltäni varastettiin jokunen vuosi sitten auto ja en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun vakuutustarkastaja ehdotti lunastushintaa. Onneksi auto ei nyt niin hirveän huonossa kunnossa ollut ja otin sen itselleni vielä ja sain vuotta myöhemmin autosta pienen paikkailun jälkeen yli tuplahinnan.

Lisäksi vakuutustarkastaja oli kunnon kokovartalokyrpä. Viivytteli ihan tosi kauan korvausten kanssa. Kuulemma kiirettä. Kahden kuukauden jälkeen soitin sen pomolle ja se sanoi ettei sillä mitään kiirettä ole ja aikoi antaa palautetta. Meni tunti niin puhelin soi ja ilmoitti että paperit ovat valmiina. Itse olin vielä soittanut sille tarkastajalle juuri ennen, kun soitin esimiehelle ja vastaus oli, että "menee ensi kuuhun".

Itselläni oli samalla tavalla varastettu mankan etupaneeli, mutta mankkaa eivät olleet saaneet irti. Ihme varkaita, kun Sonyn soitin on vielä tosi helppo irrottaa. En sitten mennyt oikeudenkäyntiin, kun muutin siinä välillä jo toiselle paikkakunnallekkin. Tuomion kaksikko sai jostain vähän yli kymmenestä auton luvattomasta haltuunotosta tms. ja muutama kuukausi ehdollistahan sieltä lävähti. Eli saivat jatkaa ihan normaalia narkkarin elämää vapaana ja saivat n. 15 hengelle vitutuksen pitkäksi aikaa, rahan menoa ja juoksemista muiden hommien lisäksi.

Kannattaa Apassi oikeasti käydä sanomassa kova sana sille korjaamon pitäjälle, että osallistuvat korvauksiin tai alkaa sana kiertämään.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannattaa Apassi oikeasti käydä sanomassa kova sana sille korjaamon pitäjälle, että osallistuvat korvauksiin tai alkaa sana kiertämään.

Toki meinaan käydä korjaamolla, mutta ennen tätä pitäisi selvittää korjaamon korvausvelvollisuus ihan laillista tietä. Onhan se mielestäni hölmöä, että meidän kaskon kautta menee korvaus + omavastuu, kun olet luovuttanut auton avaimet ja auto on vielä ajettu korjaamon tiloihin. Virtalukossako niitä avaimia säilytettiin? Nämä tumpelot eivät saaneet edes auton stereoita irti, joten ilman avaimia auto ei olisi liikkunut, kuin työntämällä ja silloinkin vain suoraan. Sisään huoltamoon oli menty ikkuna rikkomalla, joten suurta taitoa se ei vaatinut. Kävi vain mielessä sekin, että omistaja olisi itse järjestänyt koko paskan jolloin yritys ei jatka toimintaansa ja vakuutuksesta saavat mukavat rahat. Tälläisessä tapauksessa ei paskaakaan kiinnosta mitkään sanan kierrättämiset ja miten tuon sitten käytännössä toteuttaisikaan.

Saataisiinhan mekin auto ottaa pakkolunastusuhasta huolimatta. Tälläisessä tapauksessa maksetaan kertakorvaus ja valitusmahdollisuutta ei sitten ole myöhempiä vikoja varten. Autosta pitäisi vaihtaa vaihdelaatikko, tehdä täydellinen koneremontti, pohja on kärsinyt vaurioita metsään ajosta ja ilmeisesti myös maalipinta on kärsinyt vaurioita. Mahdollisesti saatavilla rahoilla ei edellämainittuja korjata.

Pitäisi ostaa GPS-paikannin ja asentaa se autoon. Sitten kun auto viedään niin menisi paikan päälle ja suorittaisi pienen voimankäytön liioittelun luvattoman käyttöönoton tekijöille.

PS: Korjaamon nimen kerron vasta sen jälkeen, kun asia on lopullisesti paketissa.
 
Viimeksi muokattu:

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Autosta pitäisi vaihtaa vaihdelaatikko, tehdä täydellinen koneremontti, pohja on kärsinyt vaurioita metsään ajosta ja ilmeisesti myös maalipinta on kärsinyt vaurioita. Mahdollisesti saatavilla rahoilla ei edellämainittuja korjata.

Joo ei ehkä enää tuossa vaiheessa kannata lähteä korjaamaan, koska myydessä se on kuitenkin kolaroitu auto. Itsellä oli irronnut toinen puskuri rytäkässä, muutaman lommon olivat potkineet ja virtalukko hajoitettu. Maalit tuohon päälle sitten. Ainut positiivinen asia itselläni oli, että vakuutustarkastaja laski maalaukselle hintaa yli 1000€, mutta todellisuudessa maksoi noin puolet siitä. Sai vähän omavastuita takaisin siinä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kävi vain mielessä sekin, että omistaja olisi itse järjestänyt koko paskan jolloin yritys ei jatka toimintaansa ja vakuutuksesta saavat mukavat rahat.

Minulle tuli sama mieleen heti kirjoituksesi ensimmäisestä kappaleesta. Sitä vastaan kuitenkin puhuu nuo runsaat sormenjäljet. Toisaalta voihan se olla, että on vain maksettu pikkunilkeille ohjeistamatta heitä tuon vertaa. Ei vain kuulosta järkevältä, koska omistajalla olisi suuri riski jäädä kiinni, kun tekijät jäävät. Jos ei tuon parempaan pysty, niin tuskin se suukaan pysyy kiinni kuulusteluissa.

Ehdottomasti yhteys lakimieheen, koska täytyyhän korjaamolla joku vastuu tässä olla.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itseltäni varastettiin jokunen vuosi sitten auto ja en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun vakuutustarkastaja ehdotti lunastushintaa.
--------------------------------------------------------------------------
Kahden kuukauden jälkeen soitin sen pomolle ja se sanoi ettei sillä mitään kiirettä ole ja aikoi antaa palautetta. Meni tunti niin puhelin soi ja ilmoitti että paperit ovat valmiina. Itse olin vielä soittanut sille tarkastajalle juuri ennen, kun soitin esimiehelle ja vastaus oli, että "menee ensi kuuhun".
Soitto esimiehelle varmaankin nosti lunastushintaa mukavasti. Aika kuninkaita tarkastajat tosiaan ovat, vähän nihkeetä valittaa lautakuntaan, joka koostuu jostain vanhemmista tarkastajista tms.

Virtalukossako niitä avaimia säilytettiin?
Eikö niitä siellä kuulukin säilyttää hallissa?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö niitä siellä kuulukin säilyttää hallissa?

Autoliikkeissä auton avaimet säilytetään lukituissa kaapeissa. Asiahan vähän riippuu tietysti myös siitä, että minkälaiset ovat turvajärjestelyt. Jos yhden lasin rikkomalla pääsee halliin sisälle, ei ole hälytysjärjestelmää tai minkäänlaista kameravalvontaa niin helppoa on. Lisäksi yleensä hallin liukuovet ovat lukossa erillisillä lukoilla ja avainta ei yleensä säilytetä lukkojen läheisyydessä.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Nyt vituttaa. Sain vihdoin renkaat lainaksi, että pääsen katsastamaan auton koska omat gummit niin kuluneet että ei mee läpi. Noh, rupesin vaihtamaan niin ensin hallitunkki ei mahdu alle. Sitte kaivamaan jotain romua millä saa auton ylös. No eikös se sitten mennyt vinoon siinä jossain kohtaa ja nyt on helmat rikki... No kaverit hätiin ja johan onnistus. Helmat vaan on rytyssä ja halki.. Enkä edes ehtiny katsastamaan. Vittu.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Eikö niitä siellä kuulukin säilyttää hallissa?
Tässä asiassa on käytössä molempia vaihtoehtoja, eli ovet auki, ja avaimet paikallaan, sekä avaimet piilossa.

Varsinkin uusia autoja myyvissä liikkeissä on usein avaimet pois puhtaasti varkaita silmällä pitäen. Jos tulee tulipalo, niin sittenpähän niitä vaan palaa ilman, että niitä ehdittäisiin nopeammin ajella ulos ovesta turvaan. Ns. ei kenenkään autoista on kuitenkin kysymys, joten vakuutuksellisesti asia on tavallaan helpompi hoitaa.

Korjaamoissa sekä osissa käytettyjä autoja myyvissä liikkeissä taas pidetään avaimia virtalukossa, että mahdollisen tulipalon sattuessa niitä saataisiin pelastettua mahdollisimman monta. Sen lisäksi niissä autoissa on useimmiten erinainen määrä polttoainetta tankissa, joten turvallisuusriski koko rakennustakin ajatellen on huomattavasti suurempi, kuin tyhjillä tankeilla seisovilla uusilla autoilla.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
vittumaisia asioita: Tehdä hevoskauppaa mustalaisen kanssa. Jo kuukausia tullut tekstiviestejä että tarvitaan lisää rahaa tai tiedät mitä tapahtuu. Tänään meni hermo, soittelin mannelle ja kerroin että heti tähän pihalle sitten jos on jotain asiaa, ei tarvitse terrorisoida emäntää teksiviesteillä yhtään enempää. Lupasivat tulla klo 17, katsellaan lisää silloin että vieläkö vituttaa. Prisnssi everesti tullut jo juotua eli eiköhän juttua löydy.... Lisää raporttia myöhemmin.
 
Suosikkijoukkue
Ilves Tampere
- Moottoripyöräkilpailut
- Jotkun vitun f1-veneet
- Supervitun neljägeepee luokka
- Formulat, vittu mitä touhua
- Ralli
- Moottoriurheilu kaikissa muodoissaa, paitsi tietysti tractor-pulling

Mua ei kyllä saatana kiinnosta millanen auto jollakin on. Itselläni on vihreä auto.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei vituta enää, kaupat mannejen kanssa ohi, tulivat pihaan reteesti kahdella mersulla, yhteensä kahdeksan ihmistä. Siinä sitten seisoin yksinäni keskellä pihaa ja annatin. Noh, yhteisymmärrykseen päästiin, vaikkakin joutui kerran tarraamaan heimopäälikköä rinnuksista kiinni (tässä vaiheessa muut mannet avasivat takakontin). Nyt pitäisi olla kaupat selvät ja ahdistelu ohi. Lupasin myös että jos yksikin viesti tulee niin joudutaan turvautumaan virolaisiin, eli eiköhän tämän pitäisi riittää. Nyt jatkuu armoton ryyppäys. Kaksi emännän kohellusta hoiduttu kahteen viikkoon, mikäköhän on se kolmas?
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viruksia pukkaa

Voi vittujen vittu. Viruksia, spywarea, troijalaisia, matoja ja ties mitä paskaa. Menin asentamaan jonkun typerän ohjelman ja nyt kone on täysin solmussa. Windows Defender ilmoittaa skannauksen jälkeen koneen pyörivän normaalisti, mutta vähän väliä ruudulle tuppaa omalla nimelläni varustettuja varoituksia ties mistä spywaresta ja kehoitetaan latamaamaan joku ohjelma, jolla ne saa poistettu. Google tietää kertoa, että kyseessä on jonkun kämäisen feikki-antivirusfirman matokasa. No kait tämä tästä, kunhan pari tuntia ihmettelen erilaisten poisto-ohjelmien sielunelämää ja käynnistän koneen n. 38 kertaa uudelleen.

Joku saisi haastaa tämän saatanan pellefirman oikeuteen. Jumalauta telkien taakse tällaiset terroristit!
 

LexaMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FPS
Vituttaa RYANAIR!

Monta vuotta painettu meneen helposti ja halvasti kyseisen halpapuljun lennoilla. Aina internetistä napsittu halvimmat eestaaslennot ja se on salaatti. Homma on toiminut askeettisen rehellisesti ja selkeästi, vaikka reissussa on ollut melkosta setämiestä ja pippeliherraa. Jopa köyhällä opiskelijanpaskiaisella on ollut varaa käydä reissun päällä. Liput netistä, kyyti kentälle, naamannäyttö luukulla, laukku ruumaan, reppu selkään, pikakänni ja pari pikku-olutta lennolla - siinä on jutun juju.

Halpoja lentoja juu!

Until now...

Ei saatana, matkalaukun ruumaan survominen maksaa enemmän kuin tämä vitun lento. Että saa sen vitun tyhjän laukun sinne koneeseen. Ei vittu mitä paskaa saatanan apinat. Jos se lentolöpö maksaa niiiiin vitusti, lisätkää se vittu sinne alkuperäseen vitun hintaan. Vitunvitunvittu.

"Kun varmistamme lentonne, jonka kokonaishinta kaikkine kuluineen on 31€, suostutte samalla seuraavaan ehtoon: tililtänne veloitetaan 62€/minuutti silloin kun koneessa soi musiikki"

Jep. Haistakaa vittu koko Ryänäirin johtoporras ja imekää persettä, toivon että jokainen lentonne myöhästyy. Aina ja ikuisesti. Vittu.

Noh, mikäs siinä. Pitää vissiin lennolle pukeutua helvetin raskaasti...

Halvin ei aina ole paras..
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vituttaa RYANAIR!

Turpa kiinni. Maksa lennoistasi, jos haluat jotain luxusta. Itse matkustan työmatkat Finnairilla, mutta ikinä en kyllä itse niitä lippujen hintoja maksa yksityislennoilla. Jostain täytyy aina karsia. Onhan se toki vähän erilaista matkustamista, mutta mitä sitten? Laita rahat tiskiin niin ei tarvitse täällä avautua.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Vittu. Edellisenä yönä tuli nukuttua puolitoista tuntia yhteensä, joten nyt menin muka ajoissa sänkyyn superväsyneenä, jotta ehtis goisata runsaasti, mutta kuitenkin nousta ajoissa ylös. Ja vitut. 2,5 tuntia unta ja taas aivan pirteänä valvotaan. Mitä vittua?
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sama! Kai tässä jonkin verran ylikierroksilla käydään, mutta minkäs teet. Nukuttaa jos nukuttaa ja jos ei niin turhapa sitä väkisin on sängyssä pyöriä.

Infernaalisella selkäsäryllä on kyllä ollut osansa mutta ei sekään enää niin kipeä ole. Vittumainen vaiva, ei gramman verran buranaa tunnu missään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös