Vitutusketju

  • 10 548 696
  • 56 138

Semenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trojans, Steelers, La Liga, jääkiekko lajina
Perskeles,

Kuusi kuukautta vanha kohtalaisen kallis leivänpaahtimeksi oleva vempain poltti melkein koko kämpän. Päätti sitten hajota jääden päälle ja melkein sytyttää vieressä olevan astiakaapin tuleen. Onneksi huomasin ennen kuin kävi mitään suurta, mutta käry haisee koko kämpässä varmaan pari päivää vaikka tuuletan niin pirusti.

Sähkölaitteet näköjään melko laaduttomia, kirosana soikoon.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Pari yötä taas erossa omasta rakkaasta. Johan tässä reilun viikon aikana olikin liian hienoa ja mahtavaa tämä elämä. Nyt pitäisi taas tiistaille sinnitellä yksin. Vittu. Kunhan tiistaihin selviää...

Voikohan ikävään kuolla?
 

J.Petke

Jäsen
Vituttaa tuo Suomen median sokeus ja puoluellisuus tässä junttien ykköslajissa eli formuloissa. Viimeiset 10 vuotta on syytetty Ferraria vilpillisestä toiminnasta mutta nyt kun KIMI ajaa siellä niin on otettu McLaren silmätikuksi. Onko aina pakko hehkuttaa sokeasti sitä joukkuetta/tallia missä suomalainen ajaa/pelaa ja tuomita muut huijareiksi?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vittu että voi ihmiset olla sekopäitä. Taas joku saatanan hullu levittelee koirapuistoihin nakkeja joissa on partakoneen teriä sisällä. Tänään kuulemma löytynyt ainakin Rajasaaresta paljon, ja ilmeisesti jostain muualtakin. Vittu kun olisi hienoa syöttää tuollaiselle kyrvälle ne terät. Vitun hienoa kun on parhaat säät ja koiraa olisi kiva uittaa niin eipä uskalla Rajasaareen lähteä.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Vittu että voi ihmiset olla sekopäitä. Taas joku saatanan hullu levittelee koirapuistoihin nakkeja joissa on partakoneen teriä sisällä. Tänään kuulemma löytynyt ainakin Rajasaaresta paljon, ja ilmeisesti jostain muualtakin. Vittu kun olisi hienoa syöttää tuollaiselle kyrvälle ne terät. Vitun hienoa kun on parhaat säät ja koiraa olisi kiva uittaa niin eipä uskalla Rajasaareen lähteä.

Ei jumalauta!!! Mitä vittua tällaisten apinoiden päässä liikkuu?!? Tuollaisen kaverin aamupuuroon nuo terät kuuluisi..

Olisi joskus mukava yllättää tällainen kaveri ihan rysän päältä...
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Oman kaden oikeus

En osaa Taalla Latviassa virittaa pisteita sinne mihin kuuluisi. Vastapainoksi ilmottaudun vapaaehtoiseksi ampumaan Rajasaaren terroristin. Joo, hairiintynyt ihminen. Jossain kuitenkin kulkee raja. Nyt vituttaa melkoisesti. Rajasaari on pieni alue joka on koirille varattu. Ei hairitse ketaan,
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Väsyttää aivan vitusti.nukuin about 2 tuntia viime yönä ja nyt olen ihan toistaitoinen. En vain saanut nukuttua vaikka ei ole stressiäkään. VITTU!!!!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Hetken aikaa samassa talossa niin heti alkaa vituttaa...

Minä kuulemma lupasin tehdä sitä sun tätä kun olivat poissa mutta ainoa asia jonka vaimolta pyysin jäi tekemättä kun HÄN ei ikinä lupaa mitään, hän vain toteaa että saa nähdä. Vittu, kun kaikki mitä minä sanon ovat lupauksia tehdä ja kaikki mitä hän sanoo on vain sitä että hän ehkä tekee. Reilua, eikö? Ja olen niin vitun laiska kun en muutamassa tunnissa mitä minulla oli täällä aikaa leikannut nurmikkoa tai tehnyt ihan kaikkea mitä piti...
 

Genesis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi vittujen vittu. Piti tavata sitten kiva tyttö tänään. PITI, vittu. Kaksi päivää maalaamassa ja tänään sitte helvetilliset näppylät joka puolella. Huomenna lääkäriin näyttämään tätä ja sitte uus yritys. Miks just nyt. vittu.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Minä kuulemma lupasin tehdä sitä ...

Hassua. Naisen mieli on kummallinen. Samanlaista "ongelmaa" on ollut täälläkin havaittavissa. Tosin siinä muodossa, että se on ok, jos hän vastaa kysymykseeni "mitä teet tänään?" näin -> " Saas nähdä, en ole vielä miettinyt asiaa." Itse jos vastaan samalla tavalla, vastaus on tämä -> "etkö sä ikinä voi miettiä etukäteen mitä teet." Mikä ihme tuossa on erona? Muu kuin sukupuoli?
Yhdessä ei vielä asuta, joten tuollaisia ongelmia ei ole tullut vastaan kuin hetkittäin, ja nekin liittyvät pieneen asioihin, jotka aina hoidan. Tyyliin käyn kaupassa, siivoan kissan laatikon, jos pyydetään.
Muuten ei tällä hetkellä vituta mikään kovin suuresti. Suurin huolenaiheeni on tällä hetkellä kaljan hupeneminen. Se on aika vähän se.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Yleensä kun ajelen autolla, kuuntelen useimmiten Radio Merisäätä (entinen Radio Suomi). Radio Merisään ohjelmat keskeyttää usein liikennetiedote.

Liikennetiedotteen uusi jingle entisen lyhyen tättärää-töräytyksen sijaan on nykyään saatanan ärsyttävä ja pitkä sekä kovaääninen syntikkapläjäys. Vittu että se osaa olla vittumainen.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ei perkele, tänäänkö se olikin. Ja meikäläinen meni jo hankkiin liput Sauna open airiin... Heh, pari kaveria ja jotain tuttuja vuosien takaa on ainakin pelissä mukana. Nummi for victory!
Turpaan tuli taas, Käikälä vei 4-3, vaikka toisella puoliajalla Nummi intoutui hurjaan kiriin 4-0 -> 4-3. Allekirjoittaneen nilkka kesti "puudutettuna" yllättävän hyvin ja plusmiinus sarakkeeseen tuli +3. Vielä kun olisi siitä kahdesta metristä osunut riman alle...
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Näytä mulle missä sul on rusketusraidat...

Kävin lauantaina eräällä eteläpohjalaisella järvellä kalastamassa soutuveneitse. Elettiin keskipäivän tunteja ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta zeniitistä. Lämmintä oli jotain 27 astetta varjossa. Uv-indeksi oli varmaan noin 100.

Eihän minulla ollut päälläni mitään uv-voidetta, ei edes lakkia päässä. Reissulla ei ollut shortseja mukana, joten kääräisin farkkujen lahkeet melkein polviin asti. Yläkroppaa verhosi t-paita.

Siinä hommassa sitten paloi nenä ihan punaiseksi, samoin kävi käsivarsille ja kaikkein surkeimmin säärille. Ne paloivat heleän punaisiksi ja vieläpä epäsymmetrisesti, koska toinen lahje oli hieman toista ylempänä.

Rajat ovat sen verran alhaalla, että bermudat eivät niitä peitä, vaan Puolan lippua muistuttavat jalat jäävät esille kaikkien nähtäviksi. Puolisääreen asti on punaista kuin rapu ja ylempää kuin pullataikinaa. Näinköhän on, että shortsit jäävät pitämättä tänä kesänä ihmisten ilmoilla liikkuessa.

Nenänpäästä irtoilee ihoa. Voivoivoi.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vitun saunaremontti! Saunassa on nyt uudet panelit ja lauteet, mutta sen verran sekin on pitänyt jättää kesken, että joutuu odottamaan jonkus tulevan pistämään listat pakoilleen.

Saunatontun ohjeet olivat sitten myös ihan perseestä. "Ota keraamiset renkaat pois ennen kivien ladontaa" Joo, kiitos vaan vitusti tästäkin ohjeesta. Nyt pitäisi enää tietää revitäänkö nämä renkaat sieltä pöntöstä väkisin vai puretaanko se paska osiin niin kuin sähkökytkentöjenkin takia - kytkentäkotelo on ihan fiksu keksintö vitun Ratia!

Ja ettei tarpeeksi vituttaisi niin niin Tontun takajalka osuu sitten suoraan rautaisen ilmastointiputken päälle, voi vitun vittu! Siinä sitä sitten nylpyttämään peräsuoli pitkällä rautaputkea poikki rautasahalla! Ei vittu olisi muuta tekemistä ollutkaan vittu!

Ja kaiken viimeistelee vittu se, että jakorasian kansi on liian paksu, enkä saa saatana mahtumaan sitä kiukaan taakse, joten tässä pitäisi lähteä hakemaan uusi kansi. Olkoon saatana vittu, perkele!

Haen vittu oluen ja lähden vittu uimaan. Pitäkää vittu saunanne ja kiukaanne, vittu!

Vittu!
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Vituttaa että Subtv on laittanut kaiken maailman uusintapaskaa eetteriin tuohon yhdentoista nurkille ja Conan on siirretty esitettäväksi jälkeen puolen yön. Vittu eikö jonkun sinkkuelämän viidennentoista esityskerran voisi esittää tuolloin kun suurin osa nukkuu. Ja samaa paskaa tarjoaa tämä surkea Sinä-ohjelma. Sysää Conania myöhemmäksi.
 

Slammed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canada, Canucks, Kärpät ja London Knights
vituttaa ku en päässy kesätöihin monista hakemuskirjeistä huolimatta, vituttaa ku emäntäkää ei oo rikkaimmasta päästä niin ei mullekkaan rahaa paljoo tipu ilman kesätöitä kesäisin. ilmottauduin toki varamiespalveluun mutta en usko että töitä saan, vituttaa ku näin kesäsin on niin paljon rahan tarpeita eikä sitä massii tietenkää oo ja joutuu seuraa vierestä ku kaverit lähtee ryyppäämään, ei sillä et ryyppäisin useasti, mutta olis kiva olla rahaa edes silloin harvoin kun haluttaa juoda.

vituttaa ku en valmistunut vielä kauppiksesta. neljännelle vuodelle menee, sitä ei onneksi tarvi kokonaan käydä,kait. kesä loma vituttaa rahattomana, mielummin vaikka kävisin koulua nyt kesällä 8h/ päivä. valmistuttuani ainakin saisin työttömyyskorvausta.

vituttaa ku ei vaan oo miestä muuttaa yksin omaan kämppään, pitäs vaa olla joku hyvä tyyppi kenen kans muuttaa niin ei tulis oltua kusessa niin pahasti tilanteiden tullen.

ainii, vituttaa ku oon ollu ny aika kauan kiinnostunu yhestä naikkosesta mut kasvokkain ei vaan ole ollut miestä mennä juttelemaan, pientä läpimurtoa kumminkin tapahtui kun IRC-Gallerian välityksellä onnistuin alottamaan keskustelun.

kylläpä helpotti, nyt tupakille!->
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
vituttaa ku en päässy kesätöihin monista hakemuskirjeistä huolimatta ...
kylläpä helpotti...
Paska juttu, mutta "helpotetaan" vielä vähän. Itse sain kesätöitä (monikossa, kesätöitä) hakematta. Toinen oli sellainen viikon projekti, mikä tuli hoidettua. Toista hommaa en sitten ottanut vastaan, kärventääkö? En siis ottanut vastaan. Tämä ei ollut mikään "suhteilla" saatu tarjous. Yhtä tuossa aiemmassa jobissa samaan aikaan ollutta kyseltiin töihin paikkaan missä oli ollut pari kesää sitten ja samalla kyseltiin josko saisi jonkun kaverinkin vielä mukaan, kun pitää hieman kiirettä siellä firmassa. No meikäläistä pyyteli, kun siellä korvessa oltiin. Pitkään harkitsin, että ottaisin vastaan, mutta "järki"syistä kieltäydyin. Olisi nimittäin ollut sellainen 90 km matka yhteen suuntaan, joka on kuitenkin pienelle kesätyö palkalle pikkaisen liikaa. Jos työpaikka olisi ollut siedettävällä etäisyydellä kesätyöpaikaksi, niin olisin ottanut vastaan hyppien. No, joillakin on "tuuria", joillakin ei...

Niin ja vituttaa kun en "pystynyt" ottamaan vastaan tuota työtä. Tai siis pystynyt olisin, mutta olisi tullut muita kustannuksia sen verran, että ei siitä olisi käteen jäänyt hirveästi...
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
vituttaa ku emäntäkää ei oo rikkaimmasta päästä niin ei mullekkaan rahaa paljoo tipu ilman kesätöitä kesäisin.
Slammed kirjoitti:
ainii, vituttaa ku oon ollu ny aika kauan kiinnostunu yhestä naikkosesta mut kasvokkain ei vaan ole ollut miestä mennä juttelemaan, pientä läpimurtoa kumminkin tapahtui kun IRC-Gallerian välityksellä onnistuin alottamaan keskustelun.
Hmm. Jos emännällä tarkoitetaan tyttöystävää tms, niin mitenkäs ihmeessä sitä voidaan toisista naikkosista kiinnostua? Tai voidaan toki, mutta onkos tuo sitten reilua sitä omaa emäntää kohtaan? Vai tarkoitetaanko tässä emännällä jopa äiteetä?
 

Slammed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canada, Canucks, Kärpät ja London Knights
juu tässähän tarkotan äitimuoria, en oo pettäjätyyppiä,varsinki ku ei oo ketään ketä pettää =) mutta periaatteessa sen olisi voinut päätellä siitä kun sanoin että vituttaa kun en vaan edistyny kotoa muuttamisesta.
 

J.Petke

Jäsen
Vituttaa että Subtv on laittanut kaiken maailman uusintapaskaa eetteriin tuohon yhdentoista nurkille ja Conan on siirretty esitettäväksi jälkeen puolen yön. Vittu eikö jonkun sinkkuelämän viidennentoista esityskerran voisi esittää tuolloin kun suurin osa nukkuu. Ja samaa paskaa tarjoaa tämä surkea Sinä-ohjelma. Sysää Conania myöhemmäksi.

Luultavasti loppukesästä sitten ilmoitetaan että "lopetamme conanin näyttämisen koska katsojamäärät eivät ole olleet riittäviä"

Itseäni vituttaa se että seuraava loma töistä on n. vuoden päästä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Olen pitänyt entistä kotikaupunkiani Kouvolaa suhteellisen pummi/spugevapaana vyöhykkeenä, mutta näemmä todellisuus on toinen. Ko. kaupungin Anttilassa vierailtuani menin hakemaan fillariani telineestä, kun sitä siinä yritti availla suhteellisen kovakouraisesti n. 35-vuotias oletettu spugenarkkiluuseri. Menin sanomaan, että taitaa olla väärä pyörä ja voisitko painua ystävällisesti h*lvettiin siitä. Käskytys tehosi, mutta sitten alkoi 5e pummaaminen, jota tehostettiin ottamalla kiinni olkapäästä ja haisemalla s**tanan pahelle siinä tappituntumassa.

Vitonen jäi saamatta ja jäin mielenkiinnosta seuraamaan miten tilanne jatkuu. Kaveri jatkoi pyörien ronkklaamista ja ihmisten ahdistelua ja ihan v*ttuillessani päätin soittaa poliiseille "kiusa-se-on-pienikin-kiusa"-periaatteen mukaisesti.

Odottelin vähän sivummalla, mutta harmillisesti ko. torspo sai eräältä pikkulapsen isältä pummattua rahat ja hävisi paikalta ennen kuin maija kaartoi paikalle.

Suhteellisen röyhkeää toimintaa kuitenkin, koska harvoin vastaavaan törmää edes HKI:n ei-niin-hyvillä alueilla.
 

scholl

Jäsen
Eilen oli spurgu siinä käytävässä missä Stockalta mennään Forumin parkkiin siinä parkkiautomaattien edessä kassi kädessä haahuilemassa. Pummimassa siis jengiltä, jotka maksavat pysäköintiä. Itse kävelin siitä ohi niin spurgu lähti perään ja huuteli kaikenlaista siihen tyyliin, kun olisi tuntenut minut. Kertoi mm., että joku oli antanut kassillisen pulloja. Sen verran hazardinoloinen äijä kuitenkin oli, että hieman jo valmistauduin siihen, että jos tilanne tulee niin lataan mahaan ja lähden juoksee karkuun. No lopulta pääsin ilman ongelmia autolle ja ajoin kertomaan golfkärryjätkille, että menisivät tsiigaamaan, että millä spurgun saisi lähtemään kiitää. Siistiä tuo ei todellakaan ollut.

Tosiaan ihmeellistä, että toi porukka ahdistelee ihmisiä. Jopa parkkihalleissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös