Vitutusketju

  • 10 550 658
  • 56 138

Pikkujofa

Jäsen
Vittu nuita lapsiperheitä.
Ihan niinkuin kaikkia kiinnostais joka perkeleen päivä tietää onko korva kipiä, ripulia, vai käytiinkö peräti laskemassa mäkeä.

Miksei näiden kans voi enää keskustella mistään muusta ku mukuloista.
Onhan ne lapset tärkeitä mutta joku raja tuohonki.

Taidan lähtee baariin.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka

Veijari

Jäsen
Metaani

Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan kun oma vatsa ollut nyt kolmatta päivää ihmeellisessä metaanin tuotantotilassa. Emännältä on mennyt hermot jo pari päivää siten ja tämä alkaa oikeasti haitaamaan jo työpaikallakin olemista. Pakko juosta koko ajan vessan piereskelemään. Vituttaa kun hanuri huutaa kuin hinaaja ja aivan taukoomatta.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Veijari kirjoitti:
Pakko juosta koko ajan vessan piereskelemään. Vituttaa kun hanuri huutaa kuin hinaaja ja aivan taukoomatta.
Se jotain salaa joka pieruaan pidättää, vai miten se meni. Alat kuule petomaaniksi ja pyydät maksua komeista töräyksistä, antaa torvien soida.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vituttaa yleisesti maalivahtien puolesta. Yleisesti kun maalivahtia on aina niin helppoa syyttää.
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vituttaa Hifk-"fanien" Laakkosen dissaaminen. Mies on muka aina kevyttä kamaa pleijareissa(Mitä nyt yhdellä Kerho kaudella pitkän loukkaantumisen(!!!) jälkeen 4:ssä matsissa 2 maalia, aina se hyytyy!!!). Vakiolause " Mikkihiiri hyytyy aina pleijareissa". Jos Laakkonen on kerta paska pleijareissa, niin entäs herrat Kuhta, Guolla, Petrell? 0+0 kertoo kaiken oleellisen.

Tuu Laku Kerhoon! Ottaisin Laakkosen takaisin Kerhoon ihan milloin vain, vaikka kaikki eivät häntä ehkä takaisin haluaisikaan.
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuolta pikaisesti lukkoon menneestä Kärpien huhut ketjusta:

Jääkoneenkuljettajan viesti: Janne Laakkonen HIFK (S/M-Liiga) -> Kärpät

Eiiiiiii vitussa!!! Oma suosikkipelaajani ja Kärpät = mahdoton yhtälö. Eiköhän tämä jää kuitenkin vain huhuksi...
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Oli sitten viimeinen laatikko KOFFIA, jonka kannan kaupasta kävellen kotiin. Matkaa noin. 1,5 km ja tietysti puolivälin tienoilla onnistuin pudottamaan laatikon maahan. Taisi siinä ainakin 6 tölkkiä mennä hukkaan. Normaalisti teen kauppareissut autolla, mutta tänään auto oli huollossa ja ajattelin suorittaa samalla pienen aamukävelyn.
 
Vittu mitä paskaa. Neljä ohivetoa riverillä tai turnilla pokerissa. Vitun saatana näillä vitun varusmiesbudjeteilla 100€ päivässä hävittyä pokeriin on aivan liikaa, eikä edes vituttaisi, mutta olisin siirtynyt turnauksen loppupuolella johtoon turnauksessa, jossa pääpotti on n. 4000€. Vittuperkele
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Veijari kirjoitti:
Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan kun oma vatsa ollut nyt kolmatta päivää ihmeellisessä metaanin tuotantotilassa. Emännältä on mennyt hermot jo pari päivää siten ja tämä alkaa oikeasti haitaamaan jo työpaikallakin olemista. Pakko juosta koko ajan vessan piereskelemään. Vituttaa kun hanuri huutaa kuin hinaaja ja aivan taukoomatta.

Sama.

Ja sitten kun se hajukin on vielä aivan käsittämättömän hirveä. Palaverit ovat tuskaa, kun ei millään kehtaisi lähteä muutaman minutin välein piereskelemään. Teekuppi on puhtaampi kuin vuosiin, ja teetäkin on tullut juotua normaalia ememmän, kun kupin huuhtaisun varjolla käy vessassa kääntymässä.

t. hanu
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se on play off ressiä

hanu kirjoitti:
Sama.

Ja sitten kun se hajukin on vielä aivan käsittämättömän hirveä. Palaverit ovat tuskaa, kun ei millään kehtaisi lähteä muutaman minutin välein piereskelemään.
t. hanu
Veijari ja hanu, keväällä kaikilla kunnon kiakkofaneilla käy noin. Naisilla tietenkin tuoksuu vain vienosti ruusu tai kielo, ja miehillä sitten hiukan voimakkaammin, mutta nainen tai mies niin nauttikaa tuota Aktimel jogurttia. Maha toimii eikä varmana ole pieruongelmia.

Terveisin nimimerkki ruusuntippa.
 

Troll Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi-Finland-Perkele
Vituttaa kun lähti kirjoitusoikeudet, vituttaa ei mikään :D:D:D:D:D:D:D
Noob:D!!!:D!!:D!!
 

Tuamas

Jäsen
Pokeri

Vittu että pitää ihmisen olla ahne, olin helvetin hyvissä asemissa 20k$-turnauksessa, sitten yhdellä idioottimaisella kädellä pelasin itseni ulos isoilta rahoilta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
ComCast

Vituttaa niin suunnattomasti kun tuo perkele ei toimi sitten millään, vaikka tammikuussa vielä kaikki toimi ihqusti!!! Vittu kun sen on oltava vieläpä tässä päässä vika, niin se vituttaa vielä enemmän. Niin, kattelkaa vaan änäriä ja hyvää vitun yötä. Pitäkää tunkkinne... meen katteleen mm-95 videolta.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Migreeni, tuo elämän sulostuttaja piti minua otteessaan sitten viime yönä. Ihan kivaa on yrittää jaksaa mennä kouluun muutaman tunnin yöunilla. Joskus kohtauksen ollessa päällä tuntuu, että pää halkeaa.

No, tosin on sanottava, että se helpotus, mikä on aamulla, kun kohtaus on ohitse, on ihan mukava tunne. Juuri nyt on päällä se suloinen rauhallisuus pään sisällä. Tää väsy ei vaan ole juuri nyt kovin mukavaa.

Sillä se näköjään menee minulla ainakin joka kerta ohitse nopeammin, kun käy juttelemassa norjaa valkoiselle wc-astialle, samaan aikaan halaten sitä astiaa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Nyt vituttaa ja ankarasti. Hommasin maanantaina XBox 360:n. Asennellessa huomasin siitä puuttuvan AV-kaapelin. No, eipä mitään, eilen hain myyjäliikkeestä puuttuvan osan, ja siitä sitten pelikaupan kautta kotiin. Laitoin konsolia kuntoon himon kiilto silmissäni, painoin virtakytkintä ja.... punaiset valot vaan vilkkuu. Aamulla sitten soittoa asiakastukeen, sanoivat sieltä, että boksia vaihtoon tai kokeile ensin uudella kaapelilla.

Vitun vitun vittu! Itse asun stadin keskustassa, ja myyjäliike on sattumoisin keskellä Tuusulanväylää. Vitun hauska lähteä julkisilla sompailemaan laitteen kanssa. Eihän se paina muutenkaan kuin ihan vitusti, hauska kuljetella julkisissa.

Ja Gears of War odottaa tossa hyllyssä pelaamista, olkoon saatana.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Pärde kirjoitti:
Ja Gears of War odottaa tossa hyllyssä pelaamista, olkoon saatana.

On muuten ihan saatanan hyvä peli joskin kampanja nyt on ihan sitä itseään, mutta livenä ehkä parasta mitä voi tehdä housut jalassa. Tiedän, ettei nyt lohduta, mutta sanoimpa kuitenkin vaikka sitten motivoidakseni jätkää roudaamaan sitä vehjettä. Eikö noiden korjausasioita muka voi tehdä lähimmässä liikkeessä vai onko pakko viedä sinne, mistä ostettu?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa ihan yleisellä tasolla aivan saatanasti. Asiat ovat juuri sitä miltä ne näyttävät ja positiivisista odotuksista rankaistaan armotta. Joka kerta.

Tämän lisäksi vituttavat kaikki mäntit, saivartelijat ja kusipäät.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Vituttaa sellaiset nettisivut joissa alkaa joku Ellen Jokikunnas määkymään:"Etkö katsonut Idolssia, ei hätää..", kun hiirellä osut sen turpavärkin kohdalle.

Saatana vähemmästäkin säikähtää.. Joku Hackmanin hevimetalmonsters- kiertueen mainos alkaa huutamaan aamutuimaan!! Tänä aamuna meinasin kipata kahvit koneen päälle kun tuo karjaisi soimaan..
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ari Koivunen & Anna Abreu ETC

"Vitsi niinQ noi dumarit vaa lässyttää, mä kyll niinQ laulan just mitä mun sydän sanoo. Ei noi dumarit kuitenkaan tiedä mitää mistään. Mä teen mitä mä haluun ja muuta saa vapista kauhusta. Ainiin, Ville Valo ei osaa laulaa, ei oo koskaan osannu eikä tule osaamaan."

"Must ei koskaa tuu ku Britneysta" pari päivää myöhemmin toisen pudottua kisasta "Itkin ja itkin, ei koskaan enää lavalle" ja "Metrossakin ihmiset tunnistaa, voi kun kauheeta."

Vituttaa kun kaikenmaailman ihmiset jotka luulevat olevan jotakin jossakin Idols ohjelmassa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Selkä aivan helvetin kipeä. Ei auttanu hieroja, eikä osannut neuvoa mitä tehdä. Perkeleen perkeleen perkele. Alkaa jo mennä toivo. Elämä edessä, mutta selkä niin huonossa kunnossa, ettei oikein naurata.

Sitten osittain sen vuoksi tuli taas kerran oltua vittumainen tyttöystävälle. Onneksi minulla on maailman kärsivällisin sellainen. Vituttaa silti. Ihan kuin olisi käpy jäässä.
 

HangoverFairy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaikenlaiset

Ottaa päähän nämä kaikenlaiset jossittelijat näissä keskusteluketjuissa. PRKL.
"JOS se olis tehny näin ja näin, niin näin ei olisi tapahtunut. Jos pelattaisiin tuolla , eikä täällä niin..." Lopettakaa jo!! KIITOS!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös