Vitutusketju

  • 10 567 320
  • 56 146

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
timppa kirjoitti:
Eli se voi olla että jatkoajan käyttäjistä ei pääse edes laivamatkalla eroon, mikäli myös olette Vikingille menossa.

No kyllä pääsee ainakin minusta eroon, sillä menemmekin jo perjantaina. Tosin en enää edes tiedä millä laivalla, ja miksi päivä vaihtui. Ja se vituttaa, että tuollaisia muutoksia tehdään muilta kysymättä.

Lisäksi vituttaa se, että olin unohtanut laittaa herätyskellon soimaan ja heräsin sitten siihen, kun vanha kissanrontti pissasi, kakkasi ja oksensi makuuhuoneen lattialle. Ihanasti.

Twite kirjoitti:
Metsänpeikko, jos yhtään lohduttaa niin ei NE mun mielestä kummoiset olleet.

Joo, kiitos. Kyllä lohdutti. Pitää siis vastaisuudessa pukeutua aina ja kaikkialle Aki Heino-paitaan, sehän on kyllä melkoinen teltta.
 

Tep

Jäsen
Eipä tullut peli tänäänkään, mutta eilen lähettämääni palautteeseeni oli vastattu. "Tuote ei ole saapunut vielä meille" Voi jeesus... Tilaus peruutukseen ja kymmenen euroa kalliimmalla eräästä toisesta paikasta tilaukseen. No, saanpahan sen lopultakin...

Mutta kyllä vituttaa. Ei olisi voitu ilmoittaa, että he eivät tuotetta saakaan samaan aikaan kuin muut?
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Power kirjoitti:
Vituttaa sairastelu. Alkaisi jo riittää tälle keväälle.
Olkku kirjoitti:
Keitä teetä ja kaada joukkoon tummaa rommia ja paljon sokeria, otat muutoman, ei lärvit, ja huilaamaan, pitäis helpottaa. Näin itse menettelin ja flunssa on lähes poistunut parissa viikossa.
Itseänikin vituttaa sairastelu. Tosin se alkoi vasta eilen, mahdollisesti autossa tapahtuneen kuskin aivastuksen, vähäisen yöunen ja epäsäännöllisen syömisen seurauksena. Kurkku on kipeä, nenä valuu, aivastuttaa ja päätä särkee.

Tuo Olkun ohje antaa mahdollisesti helpotusta hetkeksi, mutta seuraavana aamuna saattaa olla pikkaisen huonompi olo. Itse ajattelin juoda teetä, reilusti vettä, syödä terveellisesti ja säännöllisesti (paljon vihanneksia) sekä levätä. Vähän on olo jo helpottunut.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei voi sanoa että vituttaa, mutta jännitys on kyllä huipussaan. Koskaan ei ole jännittänyt näin paljoa kuin huomista psykologian yo-kirjoitusta. Huh.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
girlzilla kirjoitti:
Ei voi sanoa että vituttaa, mutta jännitys on kyllä huipussaan. Koskaan ei ole jännittänyt näin paljoa kuin huomista psykologian yo-kirjoitusta. Huh.

Hyvin se menee, usko pois.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
girlzilla kirjoitti:
Ei voi sanoa että vituttaa, mutta jännitys on kyllä huipussaan. Koskaan ei ole jännittänyt näin paljoa kuin huomista psykologian yo-kirjoitusta. Huh.
Hyvin se menee, sulla on homma hanskassa!
Kaikille muillekin kirjoituksiin osallistujille hurjasti tsemppiä. Ja ainahan voi korottaa jos sattuu huono tsägä. Vuosi sinne tänne nuoresta elämästä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jokerien oljenkorsi vituttaa. Ison rahan paska saisi kerrankin jäädä pihalle pudotuspeleistä.

Toinen ketutuksen aihe on Salmelaisen kaksi maalia Kivenmäen yhtä vastaan. Kuusela jäi maalipörssissä ja Mave&Tony-duo menee rinta rinnan. Jännäksi vetää.
 

Pioneer

Jäsen
Hiton hienot 50 runkosarjan matsia vesittyvät totaalisesti, kun niissä tärkeimmissä matseissa ketään ei kiinnosta. Eteläkarjalaisittain paras kiekkokausi yli puoleen vuosikymmeneen näyttää saavan kyllä todellisen kauhulopun. Jos se ei vituta, niin mikä sitten?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Helvetti että voikin ihmistä vituttaa taas ton jääkiekon takia. Millä helvetillä nuo TPS:n pelaajat kehtaavat liikkua julkisesti kaduilla? Onkohan niillä sellainen ylpeydentunne sisimmässään, "oon TPS:n pelaaja, numero xy". Tai kun herrat täyttävät jotain lappuja, vaikka autokauppoja tehdessä, niin nolottaako vaikka Vahalahtea kirjoittaa nimeään papereihin vai ajatteleeko hän että kyllä on hienoa olla jääkiekkoilija ja antaa kaikkensa joukkueen eteen.

Munattomia perseilijöitä koko joukkue täynä, tajuaisivatpa herrat lopettaa.

Mutta toisaalta, voivat ylpeänä muistella vanhempana että tulihan tehtyä jotain suurta. Perseiltyä TPS:n paidassa koko kausi ja jäätiin jopa play offien ulkopuolelle (sääliplejareita en laske kunnon play offeiksi)! On siinä historian huminaa ja tyhjien päiden kuminaa.

Ja minä aikanani luulin K.Jalosen valmennuskausilla, että silloin oltiin alhaalla. Mitä vielä, nyt ollaan alhaalla, silloin oltiin joukkueen tason nähden normisijoilla.

Perkeleen perkele. Menisin nukkumaan mutta vituttaa niin paljon että ei saa unta. PES:n peluustakaan ei tullut vitutukselta mitään, eikä myöskään kiekko.tk:n pelaamisesta.

Odotan mielenkiinnolla Jortikan kommentteja. Tosin munmielestä nyt olisi mukavampaa kuulla näiden AMMATTILAISPELAAJIEN kommentteja, vaikka juuri Nurmisen Kaitsulta tai näiltä muilta "tähtipelaajilta".

Voi perse sanon minä.
 

Gunners

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Washington
Vituttaa kun aina saa vääntää Thierry Henrysta ja Arsenalista kaiken maailman älykääpiöiden kanssa, joille edes jonkinlainen oikeinkirjoitus on mahdotonta ja teksti on täynnä kaikkia ihme lolleja ja WFT:ja.

En voi ymmärtää miten on niin vaikeaa myöntää edes edellä mainitun herran taitoja. Myönnänhän minäkin RVN:n, Rooneyn ja kumppaneiden taidot, vaikka mieleni tekisikin lukita kyseinen kaksikko Highburyn vierasjoukkueelle varattuun koppiin samalla kun sitä puretaan.
 

Aksu

Jäsen
Pioneer kirjoitti:
Hiton hienot 50 runkosarjan matsia vesittyvät totaalisesti, kun niissä tärkeimmissä matseissa ketään ei kiinnosta. Eteläkarjalaisittain paras kiekkokausi yli puoleen vuosikymmeneen näyttää saavan kyllä todellisen kauhulopun. Jos se ei vituta, niin mikä sitten?

Sama vitutus eikä sitä oikein sanoiksi osaa muuttaa. Paskin näkemäni peli tällä kaudella eikä se valittamalla mihinkään muutu. Huomenna nähdään pystyykö tuo lammaslauma kasaamaan itsensä kun siihen on todella tarvetta. Ilmeen on muututtava heti tai säälipleijareissa korjaa noutaja välittömästi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Monta vitutusta

girlzilla kirjoitti:
Ei voi sanoa että vituttaa, mutta jännitys on kyllä huipussaan. Koskaan ei ole jännittänyt näin paljoa kuin huomista psykologian yo-kirjoitusta. Huh.

Itsekin muistan kuuden vuoden takaa saman tilanteen. Itseäni ei vain jännittänyt, koska osasin jo tuolloin psykologian perusteet paremmin kuin opettajat. Kannattaa muistaa ensisijaisesti koulukunnat, teoriat ja tyypit teorioiden takana. Niillä pääsee jo pitkälle.

Ketjun aiheeseen sen verran, että vituttaa se, että lukiolla on väärä funktio. Siellä ei opi kuin yhden asian, josta on hyötyä myöhemmässä elämässä: oppimaan oppimista. Miksi ihmeessä jotkut menevät ensin lukioon ja sieltä esim. partureiksi tai duunareiksi. Yliopistoon sieltä pitää mennä, tai tyhmemmät AMK:hon. Ihminen ei ole todellakaan yhteiskuntakelpoisesti kouluttautunut lukion jälkeen. Ammattikoulukseen yläasteen jälkeen vaan, jos ei osaa oppia. Siellä monet saa parempaa palkkaa kuin esim. 20 vuotta päntännyt tutkija. Jo pelkkä palkkaus sulkee pois ne, joilla olisi eniten annettavaa akateemiselle maailmalle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Porsliinia

Ted Raikas kirjoitti:
Vituttaa kun en saa posliinia, kuten JWill.

Osuit nyt herkkään paikkaan. Vituttaa se, kun posliinissa kasvaa karvoja, eikä niitä ole lupaa poistaa. Todella puritaanista, vaikkei kyseessä olekaan ns. perintöposliini, vaan melko moderni vaasi.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Vituttaa ohivetäjät prkl! Jotenkin tuntuu siltä, että aivan sama kuinka iso suosikki olen all-in tilanteessa niin aina kopisee turpiin. Pistää kyllä masentamaan ja vituttamaan samalla...
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Uusiksen kaveri kirjoitti:
Miksi ihmeessä jotkut menevät ensin lukioon ja sieltä esim. partureiksi tai duunareiksi. Yliopistoon sieltä pitää mennä, tai tyhmemmät AMK:hon. Ihminen ei ole todellakaan yhteiskuntakelpoisesti kouluttautunut lukion jälkeen.

Ei tuo nyt noin mustavalkoista ole. Papereista on toki apua, mutta yhä kasvavampi trendi liikemaailmassa on se, että palkataan ihmisiä persoonallisuuden ja työasenteen vuoksi - ei paperien. Joillain aloilla toki koulutusvaatimukset ovat kovat, mutta monesti kahta n. 30-vuotiasta hakijaa vertailtaessa toisen pitkä työkokemus ja annetut näytöt ajavat jo toisen opiskellun paperipätevyyden ohi.

Myöskään opiskelupaikan valinta amk:n tai yliopiston välillä ei välttämättä ole tyhmyydestä kiinni. Provohan tuo heittosi toki vain olikin.

Lukio toimii yleissivistävänä paikkana monelle raakileelle nuorelle, joilla ei ole aavistustakaan mitä tehdä tai valintoja on vielä mietinnässä useampia. Sinä aikana ehtii miettiä ja tehdä päätöksiä tulevaisuutta varten. Ei 9-luokalta karannut kaveri vielä monestikaan ole tarpeeksi kypsä tekemään ammatillista uravalintaa - ainakaan pitkällä tähtäimellä. Lukion antaa aikaa miettiä ja samalla avaa jatko-opiskeluun lisää mahdollisuuksia, mikäli ne kiinnostavat.

Tärkeintä on yrittää löytää muutama itseään kiinnostava urapolku, joita lähtee sitten tavoittelemaan joko opintojen tai työnteon kautta. Nimittäin kunhan löytyy itseään motivoiva ala ja tehtävä, on elämä paljon onnellisempaa kuin kiroilla 40 vuotta väärissä hommissa. Osa ei nimittäin koskaan huomaa vaihtaa alaa, vaikka ovat ihan eri hommissa kuin mikä kiinnostaisi. Omasta tavoiteasetannasta on sitten kiinni mihin pääset/päädyt oman osaamisesi kautta.

Eli täysin turhaa ihmetellä miksi jotkut menevät lukioon ja sieltä suoraan töihin. Oma valinta, vaikkakin joskus olosuhteiden pakostakin tehty. Hienoa että ovat kuitenkin nuorena viitsineet lukion käydä ja miettiä siellä vaihtoehtojaan.

Sitä paitsi liika koulutus saa jotkut luulemaan osaavansa muita naurettavasti enemmän, vaikka ovatkin käytännössä täysiä touhoja. Lisäksi lähes kolmekymppiset vailla kunnon työkokemusta olevat henkilöt ovat muutaman vuoden ihan kuutamolla työelämässä. Vain yhdistelmänä paperit ja oikea persoona ovat oikeasti kova juttu.

Eli: tee sitä mistä tykkäät, älä sitä mistä luulet muiden tykkäävän.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uusiksen kaveri kirjoitti:
Itsekin muistan kuuden vuoden takaa saman tilanteen. Itseäni ei vain jännittänyt, koska osasin jo tuolloin psykologian perusteet paremmin kuin opettajat. Kannattaa muistaa ensisijaisesti koulukunnat, teoriat ja tyypit teorioiden takana. Niillä pääsee jo pitkälle.

Jeh, eiköhän pitäisi olla hallussa nuo hommat. Pari tuntia ja sit räjähtää...

Ja hei, oppimaan oppiminenhan on psykologian mielestä ainakin elämän tärkeimpiä tehtäviä. Heh.

Ja musta tulee vielä psykologian maisteri!
 
K

kiwipilot

Uusiksen kaveri kirjoitti:
Ketjun aiheeseen sen verran, että vituttaa se, että lukiolla on väärä funktio. Siellä ei opi kuin yhden asian, josta on hyötyä myöhemmässä elämässä: oppimaan oppimista. Miksi ihmeessä jotkut menevät ensin lukioon ja sieltä esim. partureiksi tai duunareiksi. Yliopistoon sieltä pitää mennä, tai tyhmemmät AMK:hon. Ihminen ei ole todellakaan yhteiskuntakelpoisesti kouluttautunut lukion jälkeen.

Mua vituttaa että en olekaan "yhteiskuntakelpoisesti kouluttautunut". Vituttaa myös se että joillekin näyttää paikka yliopistossa nousevan hattuun ja antavan oikeuden tuomita ja esittää yo. idioottimaisuuksia ehdottomina totuuksina.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ei vituta Kärpät, joka ei eilen viitsinyt pelata kunnolla Jokereita vastaan (mikä on ihan ymmärrettävää ja rationaalistakin toimintaa rs-voiton varmistaneelle ja loukkaantumisia välttelevälle joukkueelle). Ei vituta edes se, että kaikista jokeripelaajista juuri Tomek Valtonen teki hattutempun ja pelasti toistaiseksi Jokerit.. Vituttaa vain yksi asia, TPS, jonka tavaksi tällä kaudella on tullut pettää aina kun olisi perusteltua odottaa voittoa. Aivan sama, onko kauden tärkein peli vai mikä, aina sama laulu. En tiedä, kannustaako tänään Ässiä vai pullasorsia..
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Vituttaa tämä jääkiekko. Eikö sitten enää voida edes hävitä. Pitää mennä voittamaan. Meikäläinen oli valmistautunut levittämään Coppertonet kroppaan, mutta mitä vielä. Taisteluvoitto, ois ollut edes tuurilla niin olisin sulattanut tämän "vahingon".
Ei jumalauta tässä sitä ollaan töissä koura täynnä Coppertonea, pihi kun olen, odottamassa illan matseja. Laitan vielä varmuudeksi 100 euroa Jokereille ja Ässille, niin saadaan kausi alta pois.

Mitäköhän toi kaverikin kyttää? Eikös se olekaan normaalia kuljeksia ympäriinsä koura täynnä jotain epämääräistä vaaleaa nestettä...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
kiwipilot kirjoitti:
Mua vituttaa että en olekaan "yhteiskuntakelpoisesti kouluttautunut". Vituttaa myös se että joillekin näyttää paikka yliopistossa nousevan hattuun ja antavan oikeuden tuomita ja esittää yo. idioottimaisuuksia ehdottomina totuuksina.

En tarkoittanut, että tätä nyt aivan mustavalkoisesti tulkitaan. Toki on myös poikkeuksia. Esimerkiksi sellainen tilanne, jossa mennään jo lukion jälkeen perheyritykseen töihin. Tarkoitan kyllä, että lukiosta olisi hyvä jatkaa vielä opiskeluja. Se tuottaa paitsi henkilökohtaista myös yhteiskunnallista lisäarvoa.


Ketjun aiheeseen sen verran, että vituttaa Veikkaus ja se, ettei kahta erillistä peliä saa vetää samaan kuponkiin. Veikkaus pitää huolta rahoistaan. Mäkin huolehdin ja siirsin kaikki PAF:lle
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kuume vituttaa ankarasti. Onneks kohta ollaan jo melkein terveitten kirjoissa.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Uusiksen kaveri kirjoitti:
En tarkoittanut, että tätä nyt aivan mustavalkoisesti tulkitaan. Toki on myös poikkeuksia. Esimerkiksi sellainen tilanne, jossa mennään jo lukion jälkeen perheyritykseen töihin. Tarkoitan kyllä, että lukiosta olisi hyvä jatkaa vielä opiskeluja. Se tuottaa paitsi henkilökohtaista myös yhteiskunnallista lisäarvoa.

Jäi hieman epäselväksi, että mikä oma koulutuksesi on? Tuon Kiwipilotin lainamaan viestin luettuani oletan, että sinä et ainakaan näitä yliopiston käyneitä viisaampia ihmisiä taida olla.
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Uusiksen kaveri kirjoitti:
Itsekin muistan kuuden vuoden takaa saman tilanteen. Itseäni ei vain jännittänyt, koska osasin jo tuolloin psykologian perusteet paremmin kuin opettajat. Kannattaa muistaa ensisijaisesti koulukunnat, teoriat ja tyypit teorioiden takana. Niillä pääsee jo pitkälle.

Ketjun aiheeseen sen verran, että vituttaa se, että lukiolla on väärä funktio. Siellä ei opi kuin yhden asian, josta on hyötyä myöhemmässä elämässä: oppimaan oppimista. Miksi ihmeessä jotkut menevät ensin lukioon ja sieltä esim. partureiksi tai duunareiksi. Yliopistoon sieltä pitää mennä, tai tyhmemmät AMK:hon. Ihminen ei ole todellakaan yhteiskuntakelpoisesti kouluttautunut lukion jälkeen. Ammattikoulukseen yläasteen jälkeen vaan, jos ei osaa oppia. Siellä monet saa parempaa palkkaa kuin esim. 20 vuotta päntännyt tutkija. Jo pelkkä palkkaus sulkee pois ne, joilla olisi eniten annettavaa akateemiselle maailmalle.

Kerrotko että miten AMK-opiskelijat ovat tyhmempiä? Jotain konkreettista, esim. vaikkapa suurella otannalla tehty äo-mittaus yo vs. AMK, tai jotain muuta helposti ymmärrettävää. Entäs sitten me jotka olemme käyneet molemmat opinahjot?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös